Canım benim dedim ya kardeşinide doktora götürdü..Hatta yanında vınınıda almış ama ben bakıyorum diyince tamam o zaman açmıyim dedi.Yoksa benim aşkısım fena hızlı ve pratik gerçektenn
yavrum ya yinede iyim diyosun canım benim annelik fedakarlık işte...yani şişmeyen yerinde kalmadıı bu elif çok fenaa yerim onuuu
ya alalhtan kuru havadasın ebn gibi karadeniz nemind eolsan ben zaten hamişken yazın burda durmam
oyle olduğunu bılıorumm bebeim bi keremm ama ne bıleyımm bızı merakta bırakmaz ısteemz gırerr bakar dedım ama senı emanet etmıs buraya baksanaa yoksa bu kadar durmuyon sen topikte farketmedim deıl heee
napalım kdrcim benimde kaderimde böyle geçirmek varmış hamileliği ama çok şükür diyorum halimize rabbim büyük dert vermesin bu ufak sıkıntılar hiç sorun değil..... eşim dün diyoki bacakların çok fena oldu bi dr.a mı gitsek.. dedimki altı üstü morluk birazda şişilik doktora gitsek ne yapacak... baktı yüzüme ne acayip kadınsın şu bacaklarının haline bak her renk var ve taşlı tarla gibi ve hala bişey yok diyosun diyo..... dedim boşver göründüğü kadar kötü değil.. sonrada gülüyo iyiki diyo hamile olan sensin.. ben doğuruyo olsam nazıma kaprisime katlanamayıp kesin beni boşardın diyo...
napalım kdrcim benimde kaderimde böyle geçirmek varmış hamileliği ama çok şükür diyorum halimize rabbim büyük dert vermesin bu ufak sıkıntılar hiç sorun değil..... eşim dün diyoki bacakların çok fena oldu bi dr.a mı gitsek.. dedimki altı üstü morluk birazda şişilik doktora gitsek ne yapacak... baktı yüzüme ne acayip kadınsın şu bacaklarının haline bak her renk var ve taşlı tarla gibi ve hala bişey yok diyosun diyo..... dedim boşver göründüğü kadar kötü değil.. sonrada gülüyo iyiki diyo hamile olan sensin.. ben doğuruyo olsam nazıma kaprisime katlanamayıp kesin beni boşardın diyo...
F5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5
patron kovcak benı ıstennnnnnnn hadıııı
Canım benim ben hafta içi full kpss için dershanedeyim 2 haftadır..Pazartesi günleri dershanem yok evet ama o günde evde temizlik yapıyordum genelde..Ama bugün zaten hasta olduğumdan yatıştayım..Kucağımda laptop öylece sizinle vakit geçiriyorum napıyim..Kaçarmı sendeeeeenn hehehe
canım zaten evden çıkmıyom... sağolsun kocam her yere götürür beni ve hiç söylenmeden bekler, markete pazara alışverişe heryere birlikte gider birlikte alırız... hatta kuaförüme bile götürür yakın olmasına rağmen yani o konuda çok rahatım:) annemle babam sürekli takılır eşime sen bu kıza fazla yüz veriyon iyice tembelleştirdin diye:)))))a a a aa.. canımcım neden oyle oldu kı sana yaaaa.... valla ya bız tek canken zorlanıyoruz bu havada sızın ıcın daha zordur canım mumkun olduğunca evden cıkma gercı evım sıcak demıssın yaa sık sık duss all ne bıleyım kendıne dıkkat ettt...
pehhcok olsa ne olcak şekerımm 3 kalbı yapan 4 ü de yapar 5 i de (ama biraz zor yaparrr )
niye bilmiyorum bugün çok fenayım..... dışarısıda çok gürültülü ama camlarıda kapayamıyom.. bina tam köşede ön tarafa değilde yandaki yola asvalt döşüyolar inanılmaz bi araç gürültüsü var.... sabah bi duş aldım güldenin sonucu çıksa kendimi tekrar banyoya atıcam....canım cok gecmıs olsun balımmmmmmm
sıcak evet havalar cok sıcak dıkak et kendıne kuzummmm rabbım yarıdm etsın sana ve hamıslerımızeeeee
Canım benim ben hafta içi full kpss için dershanedeyim 2 haftadır..Pazartesi günleri dershanem yok evet ama o günde evde temizlik yapıyordum genelde..Ama bugün zaten hasta olduğumdan yatıştayım..Kucağımda laptop öylece sizinle vakit geçiriyorum napıyim..Kaçarmı sendeeeeenn hehehe
canım zaten evden çıkmıyom... sağolsun kocam her yere götürür beni ve hiç söylenmeden bekler, markete pazara alışverişe heryere birlikte gider birlikte alırız... hatta kuaförüme bile götürür yakın olmasına rağmen yani o konuda çok rahatım:) annemle babam sürekli takılır eşime sen bu kıza fazla yüz veriyon iyice tembelleştirdin diye:)))))
niye bilmiyorum bugün çok fenayım..... dışarısıda çok gürültülü ama camlarıda kapayamıyom.. bina tam köşede ön tarafa değilde yandaki yola asvalt döşüyolar inanılmaz bi araç gürültüsü var.... sabah bi duş aldım güldenin sonucu çıksa kendimi tekrar banyoya atıcam....
canım zaten evden çıkmıyom... sağolsun kocam her yere götürür beni ve hiç söylenmeden bekler, markete pazara alışverişe heryere birlikte gider birlikte alırız... hatta kuaförüme bile götürür yakın olmasına rağmen yani o konuda çok rahatım:) annemle babam sürekli takılır eşime sen bu kıza fazla yüz veriyon iyice tembelleştirdin diye:)))))
niye bilmiyorum bugün çok fenayım..... dışarısıda çok gürültülü ama camlarıda kapayamıyom.. bina tam köşede ön tarafa değilde yandaki yola asvalt döşüyolar inanılmaz bi araç gürültüsü var.... sabah bi duş aldım güldenin sonucu çıksa kendimi tekrar banyoya atıcam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?