Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım benim dedim ya kardeşinide doktora götürdü..Hatta yanında vınınıda almış ama ben bakıyorum diyince tamam o zaman açmıyim dedi.Yoksa benim aşkısım fena hızlı ve pratik gerçektenn

oyle olduğunu bılıorumm bebeim bi keremm ama ne bıleyımm bızı merakta bırakmaz ısteemz gırerr bakar dedım ama senı emanet etmıs buraya baksanaa yoksa bu kadar durmuyon sen topikte farketmedim deıl heee

canım cok gecmıs olsun balımmmmmmm
sıcak evet havalar cok sıcak dıkak et kendıne kuzummmm rabbım yarıdm etsın sana ve hamıslerımızeeeee

F5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5
patron kovcak benı ıstennnnnnnn hadıııı

napalım kdrcim benimde kaderimde böyle geçirmek varmış hamileliği ama çok şükür diyorum halimize rabbim büyük dert vermesin bu ufak sıkıntılar hiç sorun değil..... eşim dün diyoki bacakların çok fena oldu bi dr.a mı gitsek.. dedimki altı üstü morluk birazda şişilik doktora gitsek ne yapacak... baktı yüzüme ne acayip kadınsın şu bacaklarının haline bak her renk var ve taşlı tarla gibi ve hala bişey yok diyosun diyo..... dedim boşver göründüğü kadar kötü değil.. sonrada gülüyo iyiki diyo hamile olan sensin.. ben doğuruyo olsam nazıma kaprisime katlanamayıp kesin beni boşardın diyo...

canım rabbim sabırlar versin..çok zor mutlaka ama beterindende koruusn değilmi..bu son olsun tez zzamanda sağlıklı bebişler versin rabbim...
ümidni kesme rabbimizden.....millscimde demiş sen onu bunu düşünme gerçekten rabbimiz bilir hayrı şerri...
hep diyorum ya" ldutfunda hoş kahrında hoş diyenlerden olalım rabbimize karşı inşaallah...
gülden dedi ya arkdaşım..verdiğinde niye verdin demiyoruz ama aldığında yada vermedğinde rabbimize çok soruyoruz bunu...

oyle olduğunu bılıorumm bebeim bi keremm ama ne bıleyımm bızı merakta bırakmaz ısteemz gırerr bakar dedım ama senı emanet etmıs buraya baksanaa yoksa bu kadar durmuyon sen topikte farketmedim deıl heee

Canım benim ben hafta içi full kpss için dershanedeyim 2 haftadır..Pazartesi günleri dershanem yok evet ama o günde evde temizlik yapıyordum genelde..Ama bugün zaten hasta olduğumdan yatıştayım..Kucağımda laptop öylece sizinle vakit geçiriyorum napıyim..Kaçarmı sendeeeeenn hehehe

Şu yazından bile naifliğin o kadar hissedilirki..Elif nazda eşinde çok şanslı gerçekten..Tabii bende şanslıyım yani bizde seni tanımış olduğumuz için..

kıyamam ben sana ve aferın enısteme ne guzel ılgılenıyor bak senınleeeeee
evet bız sonunda guzel seyler varsa her acıya tamam dıyoruz ama erkekler oyle degıl malesefkı canım esınde bunu bıldıgınden oyle dıyor sana

ee annelik evladım için diyosunda ondan cnaım...
bizim nolcağımz belli olmaz normalde kıçım tutmuyor zaten ozaman nehallere geliriz bilmem...
rabbim dermansız dert vermesin..ama yinede şişlikleri rahatlatıcı krem falan kullanıyomusun..zordur yani...
eee kadınların çektiğini erkekler çekemez rabbimiz öyle yaratmışş azmı başımıza olay geliyorr,ama herşeyden kalkıyoruz sabırla..
mesela şu regl sancısı bittim bugün yaniiii...

aynen bugün bende sen giib yatıştayımmm..haydi sonuç çıksında iiyleşeyim yaaa...

canım zaten evden çıkmıyom... sağolsun kocam her yere götürür beni ve hiç söylenmeden bekler, markete pazara alışverişe heryere birlikte gider birlikte alırız... hatta kuaförüme bile götürür yakın olmasına rağmen yani o konuda çok rahatım:) annemle babam sürekli takılır eşime sen bu kıza fazla yüz veriyon iyice tembelleştirdin diye:)))))

canım cok gecmıs olsun balımmmmmmm
sıcak evet havalar cok sıcak dıkak et kendıne kuzummmm rabbım yarıdm etsın sana ve hamıslerımızeeeee
niye bilmiyorum bugün çok fenayım..... dışarısıda çok gürültülü ama camlarıda kapayamıyom.. bina tam köşede ön tarafa değilde yandaki yola asvalt döşüyolar inanılmaz bi araç gürültüsü var.... sabah bi duş aldım güldenin sonucu çıksa kendimi tekrar banyoya atıcam....

Canım moralini bozma, yaşın da gayet iyi inşallah rabbim kısa zamanda bebğini gönderir sana da..

Kızlar, ben çıkıyorum, iğneye gidiciim oradan da eve , öptüm hepiniz

KIZZzz demek oyle oldu bacaklarınn gecmıs olsun canım bısey dıcemm hamışler sızeee aklımda bu dusunce var bı yandan da eslerımız bızı beğenmemezlik yapmaz demii dısarda ıncecık guzel kızları gorunce bızden soğumazlar demıı..aklıma bude gelıyo hamıle kalınca esımın bana yaklasımı nasıl olur dıye gorduğum kadarıyla daha ılgılıler ama ne bıleyimm...

hmm pekı ozaman canım cok temzlık yapma burda takılll olzuyozz kızım senı ben saten face de gıremıom yuzunuzu de goremıom barı konusalım

Birde akapunktur tedavisi goren var mı ,bu surecte gerilimi azaltmak için yapılıomus,
ben gayet rahattım ama bu kotu tecrubeler sonrası bidaha umutlu olmak bikle korkutuyor beni,

kızımm ılgı gostercekler tabı bende esım ole olsun ısterım yanıı yoksa kıskanırım onu neden ılgı gostermıyon neden benı dusunmuyonn ayyy adamı yerım ben bee:18::18::18::18::18:

gotursun tabı aaaaaaaa benımkıde oyleye ondan dedımmmm
evet cnm sonucu gorunce gıt sen rahatla o asfalt arabalrı acayıp ses cıkartıyor yaaaa pervane alasanıza kuzum eve sana klıma yoksa eger ... kılımada carpar zaten ınsanı benım avızem pervanelı super vallla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…