- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
tüp doktorları genelde bilmiyorlar cnm rapor işlerini..Sen nereden rapor almayı düşünüyorsan oraya hemen gidip neler gerektiğini sekretere sorarak öğren..İnan yönlendirilince çok ta zor olmuyor..Ben z.kamilde bir dizi işlemden geçtim evet..Ama hepsi halloldu yanii..Çok ta uzun sürmedi herşeyi eksiksiz yaparsan..
İyi geceler kızlar ben geldim
ay canım sagol ama hıc bırsey anlamdım merkez ucretlı yaptırmam gerktıgını soyledı onuda gectım ıl ssk bana ve hastaneye cok buyuk bır dava acacaklarını soyledı cunku ben ılacları raporlu aldım ben usulsuzluk yapmısım zaten rapor benı baya yormusdu buda tuzu bıberı olduAh güzelim yaaa..opunu bile olmuşsun kıyamamm sana ben..
10 döllenen yumimiz var demekMaşallah onlara..İnş annişlerinin göbüşüne bebiş olurlar..Ay çok tuhaf oldum şimdi benn..Hallettin ama dimi sonuçta o olayları..
canım zamanın varsa al ben cok zorlandım bırde calıstıgım ıcın surwklı ızın aldım buda benı cok yorducanım yaa neden böyle bişey oldu anlamış deyilim bende rapor almayı düşünüyorum ama bikaç arkadaşım raporun alınması çok uzun iş dedii nasıl alıcam ne yapmam gerkiyo pek bilgimde yok istanbul tüp bebekte düşünüyoum doktorumla konuşucam şu rapor işiniiii....
canım ask olsun benım basımdan neler gectı anladıp ınsanların canını sıkmak ıstemedım cunku zaten topık sıkıntılı gunler gecırıyo benım tup bebek raporumda pazartesıden berı sorun cıktı devletın verdıgı raporu devletı dıyer kurumu ıl ssk kabul etmıyo ben calısan oldugum ıcın ve 900 ıs gununu tamamlamadgım ıcın raporum ıptal edılıyodu ısın kotu tarafı hastane ve bana usulsuz rapor@ cıkarmaktan dava acacaklardı sureklı karsıdakı ıl ssk gıt yanlıslıgı duzel ne oldu ne bıttı hıc anlamdım stresten yanı dogru duzgun yasayamadım carsamba opum oldu ama o opuya ben nasıl gırdım hala anamıs degıldım cıkarken kadın lutfen aglama artık dıyodu stres benı ,ahvettı col sukur 16 yumurtam toplandı 10 dollendı tranferım bellı degıl zaten onuda bugun ogrendım ıste boyle
ay canım sagol ama hıc bırsey anlamdım merkez ucretlı yaptırmam gerktıgını soyledı onuda gectım ıl ssk bana ve hastaneye cok buyuk bır dava acacaklarını soyledı cunku ben ılacları raporlu aldım ben usulsuzluk yapmısım zaten rapor benı baya yormusdu buda tuzu bıberı oldu
canım zamanın varsa al ben cok zorlandım bırde calıstıgım ıcın surwklı ızın aldım buda benı cok yordu
canım anladımm z.kamil hariç başka nereden alabilirim ben raporuu her yer vermiyomuşş bide cahilliğimi maruz gör ben bu konudaa arkadaşlarımı çok sıktım ama ögrenicemm inşallahh :))) bidee bilgin varmıı rapor alırsam z.kamil veya başka biyerden istanbul tüpte gecerli oluyo dimmiii... bide buraporu aldıktan sonra hemen tüpe geçemmi gerekiyoo....
Cnm Benm cnmm su cum oh ne kadar bol bebegin olmuş masllhİnsallh senin icin de sağlıklı bebek olsunlar sıkıca yapışsınlar sana şimdi unut gecmisi önüne bak stres yapma hazırla vücudunu bebeklerine insallh transferinde belli olur bence Cumartesi olur senin transferin alırsın kuzularını gobisine
canım sen nerden almıştın raporuu...
fundacım birde şeyi atlamışım.Z. kamil dışında tüp bebek ünitesi olan devlet hastaneleri cerrahpaşa gibi.. yada araştırma hastanelerinden alabiliyorsun..Dediğim gibi sen hangisinden alacağına karar ver ve hemen oraya git bir görün..Seni yönlendirirler.Su nun dediği gibi ben çalışmadığımdan işlerim daha rayında gitmiş olabilir..
çok korktum ben akasyaaa yaaa..Fobim var benimmm deprem fobisi
ah canım ya neler gelmiş başına.... çok şükür halletmişsin ve anneciğine tutunmayı bekleyen 10 tane bebişin olmuş....canım ask olsun benım basımdan neler gectı anladıp ınsanların canını sıkmak ıstemedım cunku zaten topık sıkıntılı gunler gecırıyo benım tup bebek raporumda pazartesıden berı sorun cıktı devletın verdıgı raporu devletı dıyer kurumu ıl ssk kabul etmıyo ben calısan oldugum ıcın ve 900 ıs gununu tamamlamadgım ıcın raporum ıptal edılıyodu ısın kotu tarafı hastane ve bana usulsuz rapor@ cıkarmaktan dava acacaklardı sureklı karsıdakı ıl ssk gıt yanlıslıgı duzel ne oldu ne bıttı hıc anlamdım stresten yanı dogru duzgun yasayamadım carsamba opum oldu ama o opuya ben nasıl gırdım hala anamıs degıldım cıkarken kadın lutfen aglama artık dıyodu stres benı ,ahvettı col sukur 16 yumurtam toplandı 10 dollendı tranferım bellı degıl zaten onuda bugun ogrendım ıste boyle
oolmazmı güzelim... allah esirgesin insanın çaresiz olduğu bir durum deprem...çok korktum ben akasyaaa yaaa..Fobim var benimmm deprem fobisi
bebişim şuan tepinmekle meşgul babası kudurttuğu için cevabım gecikti:)))canım nasılsın bebişin nasıll...
İyi geceler kızlar ben geldim
akasyacım sen nasılsın,,görüşemiyoruzz,elifnaz nsıl?
kızlar ben yatıyorum verdiğiniz cvp için çokk teşekkür ederimm inşallah hayırlısıyla bende atlatırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?