Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım anladımm z.kamil hariç başka nereden alabilirim ben raporuu her yer vermiyomuşş bide cahilliğimi maruz gör ben bu konudaa arkadaşlarımı çok sıktım ama ögrenicemm inşallahh :))) bidee bilgin varmıı rapor alırsam z.kamil veya başka biyerden istanbul tüpte gecerli oluyo dimmiii... bide buraporu aldıktan sonra hemen tüpe geçemmi gerekiyoo....

ay canım sagol ama hıc bırsey anlamdım merkez ucretlı yaptırmam gerktıgını soyledı onuda gectım ıl ssk bana ve hastaneye cok buyuk bır dava acacaklarını soyledı cunku ben ılacları raporlu aldım ben usulsuzluk yapmısım zaten rapor benı baya yormusdu buda tuzu bıberı oldu
canım zamanın varsa al ben cok zorlandım bırde calıstıgım ıcın surwklı ızın aldım buda benı cok yordu

Cnm Benm cnmm su cum oh ne kadar bol bebegin olmuş masllh İnsallh senin icin de sağlıklı bebek olsunlar sıkıca yapışsınlar sana şimdi unut gecmisi önüne bak stres yapma hazırla vücudunu bebeklerine insallh transferinde belli olur bence Cumartesi olur senin transferin alırsın kuzularını gobisine

canım sen nerden almıştın raporuu...

Estğfrllh tatlım..Rapor süresi 6 ay geçerli..İstanbul tüpe sorduysan sgk ile anlaşmaları varsa tabiiki rapor geçerli olucak işlemlerinde..6 ay içinde tüp yaptıramazsan şekil a millstone raporun yanar..Benim yandı mesela..2 deneme teşebbüsümde iptalle sonuçlanınca sadece ilaçları raporlu almış olduk..Bu arada raporu çıkartmadan nerede tüp yaptıracaksan oradaki doktora önce git görün..Z.kamilde ilaçları oranın doktorları yazıyor..Sen kendi doktorundan aldığın reçeteyi götürüuorsun hasteneye..Onunda süresi 3 gün dü..Yani rapor çıktıktan 3 gün içinde ilaçları alıyosun sonra ne zaman istersen tüp yaptırıyorsun 6 ay içinde tabii.

ınsallh canım hayırlısı ya gercekten taaa kasımda raaporum hazırdı 10 gun ıcınde almadgım ıcın ıptal edıldı daha sonra tekrar heyete verdım hooopp tup bebek yonetmelıgı degısıdı 4 ayda onu bekladım oh be dedık basladık esımın sperm degerı 0 cıktı dona kaldık sımdı basladık ona geldık dedık hoppp gerı bas ama gercekten cok yorulmusttum dularını beklıyorum canım cok dua et cunku ben bebıslerımı cok zor buldum annesıne sıkı sıkı tutunurlar ınsallah

fundacım birde şeyi atlamışım.Z. kamil dışında tüp bebek ünitesi olan devlet hastaneleri cerrahpaşa gibi.. yada araştırma hastanelerinden alabiliyorsun..Dediğim gibi sen hangisinden alacağına karar ver ve hemen oraya git bir görün..Seni yönlendirirler.Su nun dediği gibi ben çalışmadığımdan işlerim daha rayında gitmiş olabilir..

ya elıfcıgım basımdan neler gectı basda zaten rapor hazırdı 10 ıcınde almam gerektıgını bılmıyodum daha sonra heyete verdım yonetmelık degıstı 4 ay bekledım subatta geldı 5 gun ılac kullandım esımın degerı 0 oldu tedavı kesıldı smdıde bu cok sukur rabbıme bunun sonucunda 10 tane bebsım var...

çok sagol canım benimm bende z. kamilden alıyım ozaman ilk önce tüp bebek yaptıracagım merkeze gidicemm ordan reçete alıp z. kamile gidip rapor çıkartıcam son bi soru canımm :)) bu raporu almak ne kadar sürer..

ha bu arada cıldımde buyuk buyuk kahverengı lekelr cıkmaya basladı sırtımda gogus bolgemde karnımda bunun ıcnde sureklı dokt gıttım stres den oldugunu soyluyor ama daha onu arastıramadımn .......

sucumm,hayırlısı olsun canım,,opunuda olmuşsun,,yumilerinde maşallahh,rapor işini de halledersiniz inş canım,ama stresi bırak artık tamammı,transfere stresli girme canım,ne zaman olucak transfer bellimi

ah canım ya neler gelmiş başına.... çok şükür halletmişsin ve anneciğine tutunmayı bekleyen 10 tane bebişin olmuş....

çok korktum ben akasyaaa yaaa..Fobim var benimmm deprem fobisi
oolmazmı güzelim... allah esirgesin insanın çaresiz olduğu bir durum deprem...
canım nasılsın bebişin nasıll...
bebişim şuan tepinmekle meşgul babası kudurttuğu için cevabım gecikti:)))
İyi geceler kızlar ben geldim

hoşgeldinnnnnn.......

kızlar ben yatıyorum verdiğiniz cvp için çokk teşekkür ederimm inşallah hayırlısıyla bende atlatırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…