Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar belki çok klişe belki binlerce kez soruldu ama yinede duymaya ihtiyacım var ne olur soyleyim benim testime bir hafta var ama hic ama hi bir yerimde ne agri ne sızı ne bir belirti hic bir sey yok bende umut varmidir sizce?

Canım arkadaşlarım laptobun başında sızıp kalmadan yatayım...
Hepimize iyi geceler Allah rahatlık versin...
Dip Not: Yarın bi ara uğrar listeleri güncellerim...
2.Dip Not: Aşkısı geldin ama ben gidiyorum...
3.Dip Not: Herşeye rağmen yarın güneş doğacak ve ben her zamankinden
daha çok anne olma isteğiyle uyanacam yeni güne...

evet canım öncelik bizlerin saglıgıı ALLAHIM bizlere güç kuvvet versin.....

seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm..................

canım benım ne dedır ne soylenırse senı suan tesellı etmeye yetmez cok gecmıs olsun rabbım sabrını kat kat artırsın senı cok sevıyorum dualarımdan

bu arada kızlar ben ıyıym doktor radyossanlu ortamlarda fazla durma dedı zaten ıste 8 den 5 kadar bılgısayrların arasındayım esım kızıyo ıs yerındekı bıl.ınt hala yapılmadı sızı cok sevıyorum

canımmm çok mutlu oldumm bennn............ 2 gün sonra değerin katlansın inşallahhhhh...........

kızlar belki çok klişe belki binlerce kez soruldu ama yinede duymaya ihtiyacım var ne olur soyleyim benim testime bir hafta var ama hic ama hi bir yerimde ne agri ne sızı ne bir belirti hic bir sey yok bende umut varmidir sizce?

illa belirtin olacak diye bişey yok.... benimde ağrım sızım yoktu ama çok şükür doğuma gün sayıyom....

Aşkısıımmm seni düşünüyordum bir bakıyim dedim vee buradasın..Yatmadınmı senn...Ararım bakk heee Yat hemen koş yatağa

şimdi yaıyprum aşkısımmm...
arama diye
şaka ettim...

depremm olduuuuuuuuuuu ölüyorummmmmmmmmmm korkudan ağlamaya başladım fena salladııııııııııııııııı aşkısııııı

neeeyyyy gerçektenmi yaaa...
yok kız o bendeki depremin artçısıdır sen onu hissetmişindir...
valla merak ettim nerde ve kaç şiddetinde 8.kattayım hep aklıma gelir sallansa naparım diye
sonra nasıl olsa en üstte benim üzerime bi tavan çöker akut beni çabuk bulur derim kendimi rahatlatırım

seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm..................

ben seni daha çok seviyoruuuuuuuuummmmm bi kereee......

kız senin son durumun ne en son 12mm de bıraktıydım bebe adayı yumoşları...
sen var ya saman altından su (burdaki su sen değilsin ) yürütüp hamileyimmm diye direk yazarak geleceksın...
hiç şaşırmam valla...
ya da sen yazıyorsun ama ben bu ara geçmişi okuyamama durumumdan kaçırıyorum...

kızlar vallahi bende korktumm hemen üzerime daha düzgün şeyler giyindimmm ALLAH KORUSUNN girişin üstündeyimm parçamıda bulamazlarr eşime diyorum deprem olmuşş onurrr kalk dedimm adamın umruda deyill yaaaa......

SUUU DÜN GECE yatağa yattım aklımda bin tilkii..Aaa didimm benim sucuğum ne yaptı acaba..Egunalımda sormuş ama bende sorucam yumiler ne alemde ne kadar daha vurulacaksın iğneleri opu belli oldumu cnm..

canım ask olsun benım basımdan neler gectı anladıp ınsanların canını sıkmak ıstemedım cunku zaten topık sıkıntılı gunler gecırıyo benım tup bebek raporumda pazartesıden berı sorun cıktı devletın verdıgı raporu devletı dıyer kurumu ıl ssk kabul etmıyo ben calısan oldugum ıcın ve 900 ıs gununu tamamlamadgım ıcın raporum ıptal edılıyodu ısın kotu tarafı hastane ve bana usulsuz rapor@ cıkarmaktan dava acacaklardı sureklı karsıdakı ıl ssk gıt yanlıslıgı duzel ne oldu ne bıttı hıc anlamdım stresten yanı dogru duzgun yasayamadım carsamba opum oldu ama o opuya ben nasıl gırdım hala anamıs degıldım cıkarken kadın lutfen aglama artık dıyodu stres benı ,ahvettı col sukur 16 yumurtam toplandı 10 dollendı tranferım bellı degıl zaten onuda bugun ogrendım ıste boyle

Ah güzelim yaaa..opunu bile olmuşsun kıyamamm sana ben..
10 döllenen yumimiz var demek Maşallah onlara..İnş annişlerinin göbüşüne bebiş olurlar..Ay çok tuhaf oldum şimdi benn..Hallettin ama dimi sonuçta o olayları..

canım yaa neden böyle bişey oldu anlamış deyilim bende rapor almayı düşünüyorum ama bikaç arkadaşım raporun alınması çok uzun iş dedii nasıl alıcam ne yapmam gerkiyo pek bilgimde yok istanbul tüp bebekte düşünüyoum doktorumla konuşucam şu rapor işiniiii....

tüp doktorları genelde bilmiyorlar cnm rapor işlerini..Sen nereden rapor almayı düşünüyorsan oraya hemen gidip neler gerektiğini sekretere sorarak öğren..İnan yönlendirilince çok ta zor olmuyor..Ben z.kamilde bir dizi işlemden geçtim evet..Ama hepsi halloldu yanii..Çok ta uzun sürmedi herşeyi eksiksiz yaparsan..

Canim arkadasım neler yasamissin Rabbim Sabri'ni versin inşallah bu günlerde geçecek Rabb'imin izniyle seni çok ama cooook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…