depremm olduuuuuuuuuuu ölüyorummmmmmmmmmm korkudan ağlamaya başladım fena salladııııııııııııııııı aşkısııııı
hatırlamazmıyım o günlerde tanımıştım seni...
eşin yanında yoktu ve sen bebeğini kaybetme ihimalini yazmış ve aynı zamanda yalnız oluşunu anlatmıştın...
Rabbim bi daha kötü gün göstermesin...
biliyorum kuzum benimle üzülüp sevindiğinizi..
olmadı bu kezde başka bi sebeple bebeğime kavuşamadım...
kendi sağlığımı düzene sokmaya çalışıyorum işte...
Canım arkadaşlarım laptobun başında sızıp kalmadan yatayım...
Hepimize iyi geceler Allah rahatlık versin...
Dip Not: Yarın bi ara uğrar listeleri güncellerim...
2.Dip Not: Aşkısı geldin ama ben gidiyorum...
3.Dip Not: Herşeye rağmen yarın güneş doğacak ve ben her zamankinden
daha çok anne olma isteğiyle uyanacam yeni güne...
Her zamanki gibi ben demiştim diyorum...
Kendimi bedenimi çok iyi tanıyorum...
Doktora muayene esnasında bu ay sağ tarafımdan yumurtaladım kesin bebek
sağ tüpte dedim o da evet dedi...
Tabii görmedi ultrasonda ama veriler onu gösteriyormuş...
Değerim fazla yüksek olmadığından cumartesi gününe kadar düşmezse o gün
muhtemelen ilaçla düşürmeye çalışacaz...
olmadı operasyon...
ameliyatsız halledecem inşallah sen bana güven dedi...
Rahim kalınlığıda incelmeye başlamış bu iyi bişi...
Dış gebelik durumunu halledince bi ihtimal seni kürtaja alıp içerde bi temizlik yapmak
istiyorum dedi...
o kadar yıl bekle doğal yolla olsun diye ve sonunda düşürmek için çaba sarfet...
Rabbim hepimizi beterinden korurusun...
sağol canım,ki gün öne değerim 45 çıktı..ama şakır şakır kanamam başladı aynı gün..dok.tekrar taklil istedi..bugün değerim 159 çıktı..iğne verdi bugün..azaldı kanamam..hayırlısı artık..iki gün sonra yine tahlil..
kızlar belki çok klişe belki binlerce kez soruldu ama yinede duymaya ihtiyacım var ne olur soyleyim benim testime bir hafta var ama hic ama hi bir yerimde ne agri ne sızı ne bir belirti hic bir sey yok bende umut varmidir sizce?
Aşkısıımmm seni düşünüyordum bir bakıyim dedim vee buradasın..Yatmadınmı senn...Ararım bakk heeeYat hemen koş yatağa
depremm olduuuuuuuuuuu ölüyorummmmmmmmmmm korkudan ağlamaya başladım fena salladııııııııııııııııı aşkısııııı
seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm..................
canım benım ne dedır ne soylenırse senı suan tesellı etmeye yetmez cok gecmıs olsun rabbım sabrını kat kat artırsın senı cok sevıyorum dualarımdan
bu arada kızlar ben ıyıym doktor radyossanlu ortamlarda fazla durma dedı zaten ıste 8 den 5 kadar bılgısayrların arasındayım esım kızıyo ıs yerındekı bıl.ınt hala yapılmadı sızı cok sevıyorum
ben seni daha çok seviyoruuuuuuuuummmmm bi kereee......
kız senin son durumun ne en son 12mm de bıraktıydım bebe adayı yumoşları...
sen var ya saman altından su (burdaki su sen değilsin) yürütüp hamileyimmm diye direk yazarak geleceksın...
hiç şaşırmam valla...
ya da sen yazıyorsun ama ben bu ara geçmişi okuyamama durumumdan kaçırıyorum...
canım ask olsun benım basımdan neler gectı anladıp ınsanların canını sıkmak ıstemedım cunku zaten topık sıkıntılı gunler gecırıyo benım tup bebek raporumda pazartesıden berı sorun cıktı devletın verdıgı raporu devletı dıyer kurumu ıl ssk kabul etmıyo ben calısan oldugum ıcın ve 900 ıs gununu tamamlamadgım ıcın raporum ıptal edılıyodu ısın kotu tarafı hastane ve bana usulsuz rapor@ cıkarmaktan dava acacaklardı sureklı karsıdakı ıl ssk gıt yanlıslıgı duzel ne oldu ne bıttı hıc anlamdım stresten yanı dogru duzgun yasayamadım carsamba opum oldu ama o opuya ben nasıl gırdım hala anamıs degıldım cıkarken kadın lutfen aglama artık dıyodu stres benı ,ahvettı col sukur 16 yumurtam toplandı 10 dollendı tranferım bellı degıl zaten onuda bugun ogrendım ıste boyle
canım ask olsun benım basımdan neler gectı anladıp ınsanların canını sıkmak ıstemedım cunku zaten topık sıkıntılı gunler gecırıyo benım tup bebek raporumda pazartesıden berı sorun cıktı devletın verdıgı raporu devletı dıyer kurumu ıl ssk kabul etmıyo ben calısan oldugum ıcın ve 900 ıs gununu tamamlamadgım ıcın raporum ıptal edılıyodu ısın kotu tarafı hastane ve bana usulsuz rapor@ cıkarmaktan dava acacaklardı sureklı karsıdakı ıl ssk gıt yanlıslıgı duzel ne oldu ne bıttı hıc anlamdım stresten yanı dogru duzgun yasayamadım carsamba opum oldu ama o opuya ben nasıl gırdım hala anamıs degıldım cıkarken kadın lutfen aglama artık dıyodu stres benı ,ahvettı col sukur 16 yumurtam toplandı 10 dollendı tranferım bellı degıl zaten onuda bugun ogrendım ıste boyle
aaaaa...... allah korusun bitanem çokmu salladı????
canım yaa neden böyle bişey oldu anlamış deyilim bende rapor almayı düşünüyorum ama bikaç arkadaşım raporun alınması çok uzun iş dedii nasıl alıcam ne yapmam gerkiyo pek bilgimde yok istanbul tüp bebekte düşünüyoum doktorumla konuşucam şu rapor işiniiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?