boşver be arkadaşım..anneler böyle..ama sen sakın ha kalbini kırma...o da heyecanla bekliyordur torununu..en güzelini yapmak istiyordur kanımca...
canım benim,çook içten söylüyorum sen iyi olda ben kutlama istemiyorum..kanamam öyle şiddetliydi ki anlatamam ağrılıydı bir de..bilemiyorum inş..herşey yolunda gider...kalp atışını görsemde tedirgin olurum,bundan önceki düşükte kalp atışı vardı ya..ama RABBİMDEN umudumu kesmiyorum...hem kendi adına hem de tüm arkadaşlarım adına...
canım benim hepimiz çok üzüldükk allahım tekrarını nasip etsinnn inşallahh
Evet canim zaten bu surecten sonra hamile kalamadigim icin ivf baslamistik.zor gunlerdi ama gecti sukur..seninde gececek zamani gelince kollarini dolduracak rabbim..sabir gerek buda sende var biliyorum...Demek sende buna benzer bi süreçten geçtin canım yaa...
dış gebelikte erken evrede ilaçla düşürme yoluna gidiliyor...
Tüp de olduğundan kürtaj olamıyorum yapılacak son işlem laparaskopi anca o şekilde alınabiliyor bebek...
tüpe bi kesik atıp çıkarıyorlar...
yani kürtaj en sona kalıyooo...
Ben de seni seviyorum taaaa uzaklarda n Allahrazı olsun duaların için....
Haklisn arkadasım da ben cok sıkıldım herseyden buralar Heleki beni. Annem makine gibi nurhayat halt etmiş yanın dadir dir sinirime dokunuyor ben pek sevmem de kavga etmeyi Heleki bu donem cok hassasiyet var uzerim de hersey sıkılıyorum hersey sinirime dokunuyor zor bir süreç
Her zamanki gibi ben demiştim diyorum...
Kendimi bedenimi çok iyi tanıyorum...
Doktora muayene esnasında bu ay sağ tarafımdan yumurtaladım kesin bebek
sağ tüpte dedim o da evet dedi...
Tabii görmedi ultrasonda ama veriler onu gösteriyormuş...
Değerim fazla yüksek olmadığından cumartesi gününe kadar düşmezse o gün
muhtemelen ilaçla düşürmeye çalışacaz...
olmadı operasyon...
ameliyatsız halledecem inşallah sen bana güven dedi...
Rahim kalınlığıda incelmeye başlamış bu iyi bişi...
Dış gebelik durumunu halledince bi ihtimal seni kürtaja alıp içerde bi temizlik yapmak
istiyorum dedi...
o kadar yıl bekle doğal yolla olsun diye ve sonunda düşürmek için çaba sarfet...
Rabbim hepimizi beterinden korurusun...
Canim yoksa hamilemisin,ayyy ben kacirdim yine...tebrikler saglikla kucagina alirsin ins.
Evet canim zaten bu surecten sonra hamile kalamadigim icin ivf baslamistik.zor gunlerdi ama gecti sukur..seninde gececek zamani gelince kollarini dolduracak rabbim..sabir gerek buda sende var biliyorum...
Seninki biraz daha zor bi surec ama gececek zaman herseyin ilaci..
Canim ya klasik bi laf vardir anne olunca annenin degerini anlarsin diye,ama gercekten dogru..)))
Napsn oda torunu geliyo heycanlaniyo,hayaller kuruyodur,,hos gor kirma anneni canim
Senide anlamak gerek hormonlarin verdgi kotu energi oluyo arada..
Optm canim
Canim ya klasik bi laf vardir anne olunca annenin degerini anlarsin diye,ama gercekten dogru..)))
Napsn oda torunu geliyo heycanlaniyo,hayaller kuruyodur,,hos gor kirma anneni canim
Senide anlamak gerek hormonlarin verdgi kotu energi oluyo arada..
Optm canim
senınle beraber burda pekı cok kısı uzuntunu paylasıoruz ınsallah azalmasına vesıle oluruzz..Rabbim beterınden korusun ınsallah...tez zamanda yuzun guler ınsallah
canım arkadaşların...hepinize iyi geceler diliyorum..birbirimize dua etmeden uyumayalım olur mu?ALLAH rahatlık versin....
egunal gecmis oldun cnm, umarim kendini bir an once toparlarsın, durumunu hep takip ediyorum ama inan ne yazacağimi bilemedim kendine iyi bak arkadasim.....
canım arkadaşların...hepinize iyi geceler diliyorum..birbirimize dua etmeden uyumayalım olur mu?ALLAH rahatlık versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?