Tüp Bebek Günlüğümüz !

boşver be arkadaşım..anneler böyle..ama sen sakın ha kalbini kırma...o da heyecanla bekliyordur torununu..en güzelini yapmak istiyordur kanımca...

Haklisn arkadasım da ben cok sıkıldım herseyden buralar Heleki beni. Annem makine gibi nurhayat halt etmiş yanın da dir dir sinirime dokunuyor ben pek sevmem de kavga etmeyi Heleki bu donem cok hassasiyet var uzerim de hersey sıkılıyorum hersey sinirime dokunuyor zor bir süreç

hatırlamazmıyım o günlerde tanımıştım seni...
eşin yanında yoktu ve sen bebeğini kaybetme ihimalini yazmış ve aynı zamanda yalnız oluşunu anlatmıştın...
Rabbim bi daha kötü gün göstermesin...

canım benim hepimiz çok üzüldükk allahım tekrarını nasip etsinnn inşallahh

biliyorum kuzum benimle üzülüp sevindiğinizi..
olmadı bu kezde başka bi sebeple bebeğime kavuşamadım...
kendi sağlığımı düzene sokmaya çalışıyorum işte...

Evet canim zaten bu surecten sonra hamile kalamadigim icin ivf baslamistik.zor gunlerdi ama gecti sukur..seninde gececek zamani gelince kollarini dolduracak rabbim..sabir gerek buda sende var biliyorum...
Seninki biraz daha zor bi surec ama gececek zaman herseyin ilaci..

sen de haklısın..eşinin de olmaması sıkıyor seni anlıyorum...sadece sabret...bir de anneler bizden farklı düşünüyorlar...ANNEler ne de olsa....

senınle beraber burda pekı cok kısı uzuntunu paylasıoruz ınsallah azalmasına vesıle oluruzz..Rabbim beterınden korusun ınsallah...tez zamanda yuzun guler ınsallah

Canim yoksa hamilemisin,ayyy ben kacirdim yine...tebrikler saglikla kucagina alirsin ins.

sağol canım,ki gün öne değerim 45 çıktı..ama şakır şakır kanamam başladı aynı gün..dok.tekrar taklil istedi..bugün değerim 159 çıktı..iğne verdi bugün..azaldı kanamam..hayırlısı artık..iki gün sonra yine tahlil..

evet canım bende anne olacam bunu biliyorum ama uğraştırmaya devam ediyooo sıpa beni...
Allah sabrımızı umudumuzu paramızı ve en önemlisi sağlımızı korusun gerisi bişekilde oluna girer...

Cnm Benm ben de öptüm seni insan sizinle paylaşnca sıkıntısını azalıyor t ederim
Ben sınır oluyorum Mine canım baskaları icin ne gerek var yaa ben kimsenin odasına da girmeyi hiç sevmem beni yatak odama girilmesini istemem o annem tabiki girecek ihtiyacım olucak ama eller beni ilgilendirmiyor orası Benm istersem sokarım istersem sokmam bunu kabullense olay olmicak ama hep birileri hep birileri sınır oluyorum neyse haklisin ben evladıma saygılı olucam insallh bizimkiler birazcık eski kafalı yapicam birşey yok ben de ciddi esimin yanım da olmayışın dan sıkıldım artık hemde Cook ben de normal değilim aslın da buralar

Cnm Benm ben de öptüm seni insan sizinle paylaşnca sıkıntısını azalıyor t ederim
Ben sınır oluyorum Mine canım baskaları icin ne gerek var yaa ben kimsenin odasına da girmeyi hiç sevmem beni yatak odama girilmesini istemem o annem tabiki girecek ihtiyacım olucak ama eller beni ilgilendirmiyor orası Benm istersem sokarım istersem sokmam bunu kabullense olay olmicak ama hep birileri hep birileri sınır oluyorum neyse haklisin ben evladıma saygılı olucam insallh bizimkiler birazcık eski kafalı yapicam birşey yok ben de ciddi esimin yanım da olmayışın dan sıkıldım artık hemde Cook ben de normal değilim aslın da buralar

senınle beraber burda pekı cok kısı uzuntunu paylasıoruz ınsallah azalmasına vesıle oluruzz..Rabbim beterınden korusun ınsallah...tez zamanda yuzun guler ınsallah

Amiiiiiinnnn canımm Aminnn..Allahrazı olsun hepinizden ...
Yanımda olduğunuzu biliyorum...

egunal gecmis oldun cnm, umarim kendini bir an once toparlarsın, durumunu hep takip ediyorum ama inan ne yazacağimi bilemedim kendine iyi bak arkadasim.....

canım arkadaşların...hepinize iyi geceler diliyorum..birbirimize dua etmeden uyumayalım olur mu?ALLAH rahatlık versin....

Elifceee okuyunca anladığım kadarı ile şok oldum gülüm..
Maşallah subhanallah diyelimmm Bebeğin seninle inş..9 ayda seni hiç bırakmasın emiii

Aşkısıımmm seni düşünüyordum bir bakıyim dedim vee buradasın..Yatmadınmı senn...Ararım bakk heee Yat hemen koş yatağa

Hepinizi Cook seviyorum canlarım ben çıkıyorum namaz kilicm Kur'an okucam cok daraliyorum cok hepinizi öpüyorum iyi geceler

depremm olduuuuuuuuuuu ölüyorummmmmmmmmmm korkudan ağlamaya başladım fena salladııııııııııııııııı aşkısııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…