tatlım kanamsı olupta hamile olan çok kişi var dikkatli ol ve dinlen iğneleri ihmal etme tekrar gözün aydın canım
tatlım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğin gelir
tatlım ohss hamile kaldıktan sonrada olabilir ihmal etme doktoruna git ve muayene ol bekleme lütfen
inşallah bebeğin senledir çok sıcakkanlısın
negatif negatif aglamaktan başım felaket agrıyor malesef olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kızlar nerdeyse 1 senedir dedim doktora gitmedim diye ama unutmuşum en son burda fakültede 2.tüpe başlıyckatım olmaıd ozaman
muayene olmuştum bişeyim yoktu...
5aydan sonra gittim...
kadın beni yerle bir etti moralimda çok bozuldu..
dedimki"hani sebepsiziz ya ben bikaç ay ilaçsız takip yaptırsam doğal yola kalırım diye...
bana ne derse beğenirisniz"sen basamak atlamışsın yeniden başa dönülürmü diyor..üpte bile negatifi almışsın ,%1lik mucizemi bekliyosun"
dedim kendliindne gebeliklerim düşüklerim var geçmişta kalmış o diyor...
ben yani yumurtlama düzenim nasıl diye merak etmiştim ama ..
ağlıycaktım çok cnaım sıkıldı....:2:
yani inanılmaz moralimde bozuldu tavrına...
bilmiyomukii tüple kalmayıpta kendiliğndne kalan hastaları hemde ne kadar büyük sorunlarla..
rabbim verdimi olur olucakta..
ama şimdi rahim ağzı temiz yara v..s yok..
aa bişey yok derken bişey gördüm dedi durdu inceledi..
sol over(yumurtalık)ve rahim arası 19mm kitlemi miyommu doktor anlıyamadı..
saplı birşey diyor..bende anlamadım ne olduğunu söyleyince...
emar istedi onu bekledim akşam giridm emara yarımsaat kaldım..
hormonlara bakıldı..aynen şöyle..adetim 4.günü..
ama 15 günde bir oldum diye gittim iyiki gitmişim...
fsh...7.64.......
lh..6,12
tsh...2,27........doktor sADECE porlaktin istedi bende diğerleride olsun dedim
prolaktin yükske galiba kızlar...değer aralığı minimum..102...maksimum 496....benim değerimde 1095....anlamadım doktorada yarın göstercem:26:
Rabbim beterinden korusun insan korkuyor işte...
orda emarı beklerken yağmur yağıyordu yalnızldım ama aklımda siz vardınız..
yağmur yağarken yapılan dua makbul derler bol bol dua ettim özellikle egunalciğime canıma...rabbim yardım etsin..
ağladım ordada hem kendime hem ona hepimize..ama bugünleri atlatalım stres benim çok düzenimi bozdu hepimizinde..rabbimbugünleri
unutttursun bize güzle günlerimz haberlerimiz olsun inşaaalah......
Her zamanki gibi ben demiştim diyorum...
Kendimi bedenimi çok iyi tanıyorum...
Doktora muayene esnasında bu ay sağ tarafımdan yumurtaladım kesin bebek
sağ tüpte dedim o da evet dedi...
Tabii görmedi ultrasonda ama veriler onu gösteriyormuş...
Değerim fazla yüksek olmadığından cumartesi gününe kadar düşmezse o gün
muhtemelen ilaçla düşürmeye çalışacaz...
olmadı operasyon...
ameliyatsız halledecem inşallah sen bana güven dedi...
Rahim kalınlığıda incelmeye başlamış bu iyi bişi...
Dış gebelik durumunu halledince bi ihtimal seni kürtaja alıp içerde bi temizlik yapmak
istiyorum dedi...
o kadar yıl bekle doğal yolla olsun diye ve sonunda düşürmek için çaba sarfet...
Rabbim hepimizi beterinden korurusun...
canim galiba seninde kanaman varmis,belki icini rahatlatir diye yazmadan gecemedim,benim ivf le olan oglumda 9 ay hep kanamam oldu,bi donem pet kullandigim bile oldu yanihoşbulduk canım,ben de çok şaşkınım..doktorum test istedi..istemeye istemeye gittim..hatta dondurulmuşlara ne zaman başlarız diye konuştum..o da kızdı daha hiç bir şey belli değil.tahliline bakalım dedi..umarım devam eder..progynex yazdı..iki kere yaptıracam günde..kanaman azaldı gibi..hayırlısı artık...
gunaydin canim,hic fark etmemisim posta kutumu..))) hemen ilgilenecem
tesekkur ederim canim cevabin icin,burda hic bilgilendirmiyorlar koru korune tedavi oluyoruz gibi bisey
rahim kalinliginin en az nekadar olmasi gerek ki:26:
bitkisel kur derken :44:
aksam aktara gıtık canım ama hayıt otu falan aldık aslan pencesını aldı cıktı ordan arabada soylendı neden aldın onu once otekını bıtırsene fln
dedım karısma hepsnını ıcecem eve gıttık onu sana aldım dedım ıcmıycem dedı evet haftaya ıcecen ama dedım guluyo aslan parcam
ama aksamları melısa ve ısırgan ıcıyor onlar bu hafta bıtecek haftaya baslıycaz canım ona
nezleym + adet bırde ustune alttan usten gıdıyom yanı :)))))))
SAOL CANIM tesekkur ederımm ınsallah sonu guzell olurr..
canım ya cok gecmıs olsun allahım sana ve alılene sabır versın
ala ala doktora bak ya ınsan bıraz sayglı konusur sankı kendısı basbakan..hıc bunlarr ınsanın halınden anlamıyorlar yaaa..canım ıyı kı gıtmısıınn yıne deee amaaa
baharkus hayırlısıı olsun canım allah sonunu getırsın ınsallah...
aksam aktara gıtık canım ama hayıt otu falan aldık aslan pencesını aldı cıktı ordan arabada soylendı neden aldın onu once otekını bıtırsene fln
dedım karısma hepsnını ıcecem eve gıttık onu sana aldım dedım ıcmıycem dedı evet haftaya ıcecen ama dedım guluyo aslan parcam
ama aksamları melısa ve ısırgan ıcıyor onlar bu hafta bıtecek haftaya baslıycaz canım ona
Günaydın canımcım
Rahim duvarı kalınlığı en az 7 mm olması gerekiyor.Kist vb. olmaması gerekiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...2-tup-bebek-gunlugumuz-4884.html#post24992033 sayfasında 48833.mesajda kürler var.
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
cok gecmis olsun canimmm
Şifa olsun inşallah...
Geçmiş olsun bol bol sıvı al canım
canim benim verdigin bu kiymetli bilgiler icin cok tesekkur ederim,allah senden razi olsun
ben iki defa dondurulmus transferim olmustu,ikisindede doktoru iki defa gordum hic bakmadilar kist varmi diye,zaten kontrolu bi hastanede oluyorsun,transferi bi hastanede oluyorsun,,,birbirlerinden nekadar haberdarlar allah bilir..)))) bi nevi kendi basimin caresine kendim bakayim..))
ohh sıfa olsunn canım..vala bende gribim hala sesım 2 gundur boğuk boğuk cıkıyor duzelmedı eee evde de yatıp dınlenemıyosun kı olacağı bu sende dıkkat et canım benmde burun akıntısı ıle basladı smdı burnum tıkalı sesım cıkmıyo oksuruyorumm off offf
Cnm arkadaslarım herkese günaydın ve hayrli cumalar dualarinz kabul olsun insallhh
günaydın kızlar saolun elbetteki allah sabrını veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?