Tüp Bebek Günlüğümüz !

SAOL CANIM tesekkur ederımm ınsallah sonu guzell olurr..

canım ya cok gecmıs olsun allahım sana ve alılene sabır versın

ala ala doktora bak ya ınsan bıraz sayglı konusur sankı kendısı basbakan..hıc bunlarr ınsanın halınden anlamıyorlar yaaa..canım ıyı kı gıtmısıınn yıne deee amaaa

baharkus hayırlısıı olsun canım allah sonunu getırsın ınsallah...

canim galiba seninde kanaman varmis,belki icini rahatlatir diye yazmadan gecemedim,benim ivf le olan oglumda 9 ay hep kanamam oldu,bi donem pet kullandigim bile oldu yani
rabbim buyuk,insallah sende kucagina alacaksin yavrunu,benimki 2 yasina giriyor bu ay..))

Günaydın canımcım

Rahim duvarı kalınlığı en az 7 mm olması gerekiyor.Kist vb. olmaması gerekiyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...2-tup-bebek-gunlugumuz-4884.html#post24992033 sayfasında 48833.mesajda kürler var.

cok gecmis olsun canimmm

egunal :canımm ne desem ınan bılmıorum yasadıkların gercekten cok zorr allahım kımsenın basına vermesınn..allah sevdığı kuluna verırmıs derdi tasayı ne yapalım ona sığınmaktan baska care yok umarım en kısa surede kendını toparlarsın bitanem

Şifa olsun inşallah...

Geçmiş olsun bol bol sıvı al canım

canim benim verdigin bu kiymetli bilgiler icin cok tesekkur ederim,allah senden razi olsun
ben iki defa dondurulmus transferim olmustu,ikisindede doktoru iki defa gordum hic bakmadilar kist varmi diye,zaten kontrolu bi hastanede oluyorsun,transferi bi hastanede oluyorsun,,,birbirlerinden nekadar haberdarlar allah bilir..)))) bi nevi kendi basimin caresine kendim bakayim..))

Canım doktorun tavrı hoş olmasada,ne kadar isabetli olmuş gitmen ... İnşallah bugün iyi haberlerle dönersin.

ohh sıfa olsunn canım..vala bende gribim hala sesım 2 gundur boğuk boğuk cıkıyor duzelmedı eee evde de yatıp dınlenemıyosun kı olacağı bu sende dıkkat et canım benmde burun akıntısı ıle basladı smdı burnum tıkalı sesım cıkmıyo oksuruyorumm off offf

tuana testler ne oldu canımmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

gunaydın hayatım sana da hayırlı cumalrrrr

cok gecmis olsun canimmm

sagol canım benımmmm
nasılsın nasıl gıdıyor bakımmmmmmmm

Şifa olsun inşallah...

Geçmiş olsun bol bol sıvı al canım

alıyorum canım meret ıkı gundur sakındı bugun kotuyum ılacta alamıyom bakalım ne olcakkkkkkkkk
sagol balımmmmmmm

arkadaslar hepinize hayirli gunler ve hos sohbetleri diliyorum
ben mudurume yakalanmadan cikayim,eli kulaginda gelir simdi,ekrani acik gormesin

Canım benim Allah hepimizden razı olsun inşallah...

Yurtdışında tüp işleri garip işliyor gerçekten,hayret ettiriyor...

İnşallah önümüzdeki tedavinde hersey yolunda gider ve sen meleğine,oğluşların kardeşlerine kavuşur canım

gecmıs olsun canım yaaaaaaaaaaaaaa
sanada

hayırlı cumalar kızlar..
sabah telefonal uyandım emarımın sonucu çıkmış bide
sıkışık ultrasonla bakalım demiş ultrason doktroru..
...gülden canım sanada bişey yazamadım ekndi derdime düşmüş gibi oldum ama
akşamda giremedim emar sonrası serserm gbiydim..hep aklımdasın...
seninkinin yanında tabiki benimkinin lafı olmaz,yaşadığın kolay değil rabbim hasarsız atlamanı nasip etsin..
yardımcın olsun sana....
kendiliğnden kalabilme umudun olucka enazından ve bu son olucka yaşadığın kötü olaylar canımmmm..
beni,mde inşaalalh kötü bişeyçıkmaz içme iyi şeyler doğmasadaa:2:

Son düzenleme:
egunalim .. tatlım.. sen o temiz kalbinle İnşallah en doğalından hamiş olacaksın .. sadece Rabbim bizim ona daha çok yakın olmamızı istiyo biz rabbimin sevdiği kullarındanız öyle değil mi... Rabbim gücünü kuvvetini arttırsın ..... dualarımdasınnn...

günaydın kızlar saolun elbetteki allah sabrını veriyor

sevgili eefileciğim buraya her girdiğimde seni takip ettim ve hep dua ederek okudum yazdıklarını .zamanı şimdi değilmiş .Allahım herşeyi senin yüreğine göre versin. umut her uyandığımızda yeniden doğar içimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…