Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaşlar maalasef sonuç negatiff diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bıktım usandım bu sonucu görmekten ve duymaktan 3 tüp bebek ve hepsi negatif artık vazgeçtim bidaha deneme yok kendi haline bırakıyorum elimden gelen bu kadar çok üzgünüm tıbba inanmıyorum benden bu kadar herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun

şuan üzgün olmakta haklısın rabbim sabrını versin... ama lütfen pes etme dervi veren allah dermanını da verir elbet... dilerim en kısa zamanda kavuşursun meleğine...

hayırlı cumalar.........

hayırlı cumalar sızede kızlarrrr

canım.. Valla bende çok isterdim bugün olmasını.. Ama nasıl bir sabırsa benimkisi bekledim valla.... Birazda annemin katkılarıyla tabi....alıvermedi bana iki test.. Bekletti...

kan demıstım ıdrarı bosver senn neyse yarına ne kaldı dımııı

rabbım sabır versın canım cok zor durumunnn suan uzuntulusun ama asla pes etmek yok topla kendını bak bır sure sonra sen bırseyler arastırcaksınnn

şuan üzgün olmakta haklısın rabbim sabrını versin... ama lütfen pes etme dervi veren allah dermanını da verir elbet... dilerim en kısa zamanda kavuşursun meleğine...

ay canım benim amin diyorum ama gerçekten bıktım ALLAHIM nedir benim bu çektim ya kaldıramayacağımz yükler altında bırakma rabbim

Canım idrar testini sil kafandan,kendini strese sokma...

İyi düşün ,iyi olsun....

hayırlı cumalar.........

Sanada hayırlı cumalar canım hoşgeldin Eki Görüntüle 439967 Nasılsın?

INSALLAH pozitif haberlerını alıcazzz canım gercı ben sımdı ıkı gun gıremıcem ufff

oyle dıcyecek bıseyımız yok canım allahın taktırı ıstee..ne olur sende uzulme umutsuz olmaz lutfen..egunala bak ornek al neler yasadı o da dusunnn..elbette herkesın acısı kendıne farklı amm guclu olman acısından onu ornek verdım sana..tıbba inanmıyorum dıe de bısey demem lutfen hersey allahın taktiri

Canım üzüldüm Allah sabır ve güç versin...

Şuanda böyle hissetmekte haklısın,kolay değil ama ne olur umudunu yitirme.4.denemesinde bebeklerine kavuşan öyle çok arkadaşımız var ki...Araştırma & tanı testleri üzerine biraz ağırlık verseniz,farklı tekniklerin uygulandığı yeni bir merkeze başlasanız bir süre dinlendikten sonra...Dilerim aldığın son negatifin olur...

şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım evlat hasretinle bizi sınama ne olur evladı olmayana hayırlı evlat hamıle arkadaşlara hayırlı ve kolay doğumlar nasip eyle kucaklarına almayı o mınıcık bedenlere uzun ömürler nasip eylee...(AMİN)

canım benim iyiki varsınız haklısın ama dayanamıyorum işte RABBİM SABIR VERSİN

Tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında 3 adet olmazsa olmaz araştırma mutlaka yapılmalıdır;

1 - Kromozom analizi; her iki eşe birden yapılmalıdır. Özellikle translokasyon dediğimiz patolojiler sebep olabilir ve tüp bebek tedavisinde genetik seçim yapılarak tedavi düzenlenebilir.

2 - Hidrosalpenks yokluğunun teyid edilmesi: Hidrosalpenks denilen kanal kistleri tüp bebek başarısını olumsuz etkilemektedir. Bu kistler çoğu durumda ultrasonda bariz fark edilmesine rağmen bazen gizli olup her bir uygulamada başarısızlığa sebep olan bir özellik olabilir

3 - Rahim içinde gizli yer işgal eden veya tutunmayı etkileyen olumsuzluklar: Bu olumsuzluklar en iyi SIS denilen sulu ultrason yöntemi ve histeroskopi ile anlaşılabilir.

tesekkurler canımmmmmmmmmmm

aman hamile olur da işe gelmezsek kim çalışacak sonra...sizinki rahmetli olmuş bizimkinin de mecburen emekli olmasına 2 yıl kaldı...

Ne güzel yazmışsın... Sonsuz Aminnnnn

çok üzüldüm canım neler yaşadığını tahmin edebiliyorum çünkü salı günü aynı şeyleri bende yaşadım

ama pes etmek yok umutsuzluk yok bizler düşsekte yıkılmadan daha dik olarak ayağa kalkıp yolumuza devam etmek zorundayız

Allah elbet bize yardım edecek demekki vakti zamanı değilmiş canım yada hayırlı değilmiş bizim şer gördüklerimiz hayır hayır gördüklerimizde şer vardır belki

biliyorum bu sözler san şimdi o kadar boş ve anlamsız geliyoki ama yarın ve sonraki günler beni anlayacak ve hak vereceksin.

Allah yardımcın olsun canım bacım

kızlar bu arada ben bugünadet oldum inanırmısınız buna bile sevindim çünkü ilaca faln gerek kalmadan adet olmakda iyi bişeydir

en azından bundan sonraki yol haritamı belirleyecem bi iki ay dinlenip buz bebeklerimle anneliği yaşayacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…