canım şimdiden pes edilmez ki ama....bence sen gününü bekle sabırla.. sonra kan testinde gör bebişlerini insallah.. ve mutlu ol...
arkadaşlar maalasef sonuç negatiff diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bıktım usandım bu sonucu görmekten ve duymaktan 3 tüp bebek ve hepsi negatif artık vazgeçtim bidaha deneme yok kendi haline bırakıyorum elimden gelen bu kadar çok üzgünüm tıbba inanmıyorum benden bu kadar herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun
[ı][sıze=3]allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır,geciktiriyorsa sabrınızı artırır,eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.unutmayalım ki rabbim ihmal değil imtihan eder.[/sıze][/ı]
hayırlı cumalar kıslarr....
hayırlı cumalar.........
canım.. Valla bende çok isterdim bugün olmasını.. Ama nasıl bir sabırsa benimkisi bekledim valla.... Birazda annemin katkılarıyla tabi....alıvermedi bana iki test.. Bekletti...
arkadaşlar maalasef sonuç negatiff diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bıktım usandım bu sonucu görmekten ve duymaktan 3 tüp bebek ve hepsi negatif artık vazgeçtim bidaha deneme yok kendi haline bırakıyorum elimden gelen bu kadar çok üzgünüm tıbba inanmıyorum benden bu kadar herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun
şuan üzgün olmakta haklısın rabbim sabrını versin... ama lütfen pes etme dervi veren allah dermanını da verir elbet... dilerim en kısa zamanda kavuşursun meleğine...
Tşk ederim. İyi olmaya çalışıyorum. Çok zor bir süreç yaşıyoruz. İdrar testine takıldım kaldım anlayacağınız. Pzt günü kan testim var. Pek umutlu değilim.
6.7.8.9. günlerde idrardaki pozitifi gören arkadaşları okuyunca umudum azalıyor.
hayırlı cumalar.........
sabah topiğe girdim msj yazdım kimlere cevap verebildim bilmiyorum bile.. kapanıp durdu topik.. çok sinir oldum bende çıktım...
nasılsınız bakalım...?
ben hala beklemedeyim...
yarın büyük gün.. sabahtan dayancam kapılarına.. ama size ancak öğlen haber verebilirim.. sonucun çıkması dr. la görüşme derken..zaman geçer diye düşünüyorum..
INSALLAH pozitif haberlerını alıcazzz canım gercı ben sımdı ıkı gun gıremıcemufff
oyle dıcyecek bıseyımız yok canım allahın taktırı ıstee..ne olur sende uzulme umutsuz olmaz lutfen..egunala bak ornek al neler yasadı o da dusunnn..elbette herkesın acısı kendıne farklı amm guclu olman acısından onu ornek verdım sana..tıbba inanmıyorum dıe de bısey demem lutfen hersey allahın taktiri
Tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında 3 adet olmazsa olmaz araştırma mutlaka yapılmalıdır;
1 - Kromozom analizi; her iki eşe birden yapılmalıdır. Özellikle translokasyon dediğimiz patolojiler sebep olabilir ve tüp bebek tedavisinde genetik seçim yapılarak tedavi düzenlenebilir.
2 - Hidrosalpenks yokluğunun teyid edilmesi: Hidrosalpenks denilen kanal kistleri tüp bebek başarısını olumsuz etkilemektedir. Bu kistler çoğu durumda ultrasonda bariz fark edilmesine rağmen bazen gizli olup her bir uygulamada başarısızlığa sebep olan bir özellik olabilir
3 - Rahim içinde gizli yer işgal eden veya tutunmayı etkileyen olumsuzluklar: Bu olumsuzluklar en iyi SIS denilen sulu ultrason yöntemi ve histeroskopi ile anlaşılabilir.
Rahmetli iş yerimde midem bulansa ya da tansiyonum düşse hamile olduğumu zannedip surat yapan müdürüm geldi aklıma.Adam resmen hamile olmayayım diye dua ediyordu Ve o ara eşi ikinci çocuk için tedavi görüyordu.Ne büyük bencillik ve hadsizlik ama
şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım evlat hasretinle bizi sınama ne olur evladı olmayana hayırlı evlat hamıle arkadaşlara hayırlı ve kolay doğumlar nasip eyle kucaklarına almayı o mınıcık bedenlere uzun ömürler nasip eylee...(AMİN)
selam kızlar nasılsınız neler var neler yokkkkk
canım benm opum oldu çarşamba ama çok buyuk sorunlar atlattım anı ne oldu ne bıtttı hıç bılmedım dun akşam yazdım bak geçmişeıyılık saglık cnm sende ne var ne yok yumoslar son halı ne bakımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?