INSALLAH canım ya o senden guzel haberler gelsınde gerıısı oenmlı deıl
kızımm cıldırır sevınctenn daha ne olsunn
analdım cnm ben sabah aksak kulanıyordum o yuzden dedım sana
kızlar bı akrabamla konustum onun tandıgı bırısı 2 kere tup bebek yapmıs tutmamıs ve arastırmıslar kı kızın rahmınde yaglanma varmıs ... ve dıyorkı kız o kadar zayıf hanı kılolu olsa tmm ama dıyo kısmet ıste ...
canım çıldırada bilir tepkisizde kalabilir.. yani benim adam.. insanların içinde tepki vermeye alışkın değildir.. o yüzden surat ifadesini felan çok merak ediyom...
bana sadec sabah verdi canım.. bilmiyorum ki.. iğnede kullanıyorum.. birde hap içiyorum.. sanırım ondan.. hap sabah akşam.. iğne bir gün arayla...:44:
kızlar bı akrabamla konustum onun tandıgı bırısı 2 kere tup bebek yapmıs tutmamıs ve arastırmıslar kı kızın rahmınde yaglanma varmıs ... ve dıyorkı kız o kadar zayıf hanı kılolu olsa tmm ama dıyo kısmet ıste ...
onun yontemıde oyledır kuzum demekkı ne bılımmmmmmmm
ben transferden sonra sadece jel kullandım baksanıza sız bır suru sey kullanıyorsunuz demek benım bebelerım ondan tutmadı
canım en azından nedeni bilinirse sonuca daha çabuk ulaşılır diye düşünüyorum ben..insallah bundan sonra bebişine kavuşur...
Rahimde yağlanma polikistik over hastalığı olanlarda görülüyormuş...Androjen ve insülin hormon tedavisi uygulanıyormuş...
onun yontemıde oyledır kuzum demekkı ne bılımmmmmmmm
ben transferden sonra sadece jel kullandım baksanıza sız bır suru sey kullanıyorsunuz demek benım bebelerım ondan tutmadı
canım jeli sadece sabahları yapıyordum..Allah korusun bebiş olmazsa elimizde fazladan kalmasın diye herhalde tam sayısına denk getirmiş dr. İğnemden 4 tane daha var..bebişlerim benimledir insallah..Jeli felan kullanırım yani...
canım bebişlerim benimle olsunda.. ben o jeli sıkmaya razıyım.. gerçi göbek şiştikçe zorlaşır sıkmak herhalde...
Folik asit,kan sulandırıcı,estrofem vb. kullanmadınmı?:44:
Folik asit,kan sulandırıcı,estrofem vb. kullanmadınmı?:44:
ayağa kalkınca yine dombiliyim gerçi ama....
kızlar benim şişliğim sanki azaldı gibi.. bebişlerim benimledir de mi?
ya ne biliyim sanki şilik gidince korkmaya başladım.. ama aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim...
kızlar benim şişliğim sanki azaldı gibi.. bebişlerim benimledir de mi?
ya ne biliyim sanki şilik gidince korkmaya başladım.. ama aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim...
Off kızlar yaa ben cok sıkıldım artık haftanın enaz 3 gecesi esim ev de yok ve ben annemle artık iyice didismeyebasladim şimdi de acayip sinirlendir. Di beni yine saçma sapan seyler konuşuyor iste dogum den sonra bn defalarca söylüyorum kimseyi toplamayın basıma ben odama kimseyi sonucum diyorum ay neler saydı bana durduk yere çarşaf takımın dn çıktı muhabbet nereler götürdü kadın yaa acayip gerildim kasıklarım ağrıyor şimdi de gecmis karşıma sen böyle biran da sinirlenme ama Allah korusun ha diyor ay coom sıkıldım yaa artık walla kızı. Hamile susayım demiyor ne ısı var elalemin benim yatak odam da ben istemiyorum dedikce terbiyesiz olmuşsun sen diyor bana canım cok sıkılıyor
aynen dediğin gibi canım,çok gereksiz muhabbetler bizdede,bende öyle düşünüyorum Rabbabim bir göstersin yüzünü bize,ne günler geçirdik hemde biliyorlar yani,benim kaynanam tekirdağda oturuyor,biz edirnede,tutturmuş kızım doğunca alıcakmış kızımı arada sırada onun yanında kalıcakmış,,1 hafta 10 gün,,2-3 oldu bana lafını yaptı ben kesin tavrımı söyledim telefonda,dedim ben gelirsem olur,ama ben yokken gönderemem ,aklım kalır dayanamam dedim,aaa ne var mış canım,babannesiymiş o,geçen hafta yine dedi,rüyasında görmüş sözde,,bana diyomuş alayım kızımı götüreyim ben kabul etmemişim,sonra o kızmış bana bende tamam al demişim,,kaç yaşında kadın ,utanmadan yalan atıyor rüyamda gördüm diyee,bugecede eşim geldi eve,annemi aradım konuştuk falan dedi,,ee dedim,bu seferde eşime şey demiş,gelip alıcam onu doğduktan sonra kalacak bende bir süre demiş,sakın karşı çıkmayın bana yoksa kızarım size,,ayyyyy bi duydum bunları,tepem attı iyice,başladım eşime bağrınmaya,yeter artık yaa ,nasıl annen var senin dedim,ne yapacakmış benim yavrumu alıpta,ben ona binbir zahmetlerle kavuşucam,nasıl dayanırım ,ağzıma geleni söyledim eşime,dedim söylüyosun annne ,bir daha bu konuyu açmasın çok fena kalbini kırarım,torunun doğumuna bile gelemez,,ama haklı değilmiyim canım yaa,ne saçma muhabbet ve bitirmiyor kadın yani,bu halimle beni strese sokuyor yaa,,Allahıma havale ediyourm başka bişi diyemiyourm artık
Canim cok uzuldum, simdi uzgunsun tabi, biraz dinlen ama mucadelenden vazgecme..arkadaşlar maalasef sonuç negatiff diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bıktım usandım bu sonucu görmekten ve duymaktan 3 tüp bebek ve hepsi negatif artık vazgeçtim bidaha deneme yok kendi haline bırakıyorum elimden gelen bu kadar çok üzgünüm tıbba inanmıyorum benden bu kadar herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun
kuru oksuruk ıcın ne yapsam gecer acaba ılacların surubun hıc etkısını gormedım ben ya gece hıc uyuyamadım oksurmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?