Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bı akrabamla konustum onun tandıgı bırısı 2 kere tup bebek yapmıs tutmamıs ve arastırmıslar kı kızın rahmınde yaglanma varmıs ... ve dıyorkı kız o kadar zayıf hanı kılolu olsa tmm ama dıyo kısmet ıste ...

INSALLAH canım ya o senden guzel haberler gelsınde gerıısı oenmlı deıl

kızımm cıldırır sevınctenn daha ne olsunn

canım çıldırada bilir tepkisizde kalabilir.. yani benim adam.. insanların içinde tepki vermeye alışkın değildir.. o yüzden surat ifadesini felan çok merak ediyom...

analdım cnm ben sabah aksak kulanıyordum o yuzden dedım sana

bana sadec sabah verdi canım.. bilmiyorum ki.. iğnede kullanıyorum.. birde hap içiyorum.. sanırım ondan.. hap sabah akşam.. iğne bir gün arayla...:44:

canım en azından nedeni bilinirse sonuca daha çabuk ulaşılır diye düşünüyorum ben..insallah bundan sonra bebişine kavuşur...

onun yontemıde oyledır kuzum demekkı ne bılımmmmmmmm
ben transferden sonra sadece jel kullandım baksanıza sız bır suru sey kullanıyorsunuz demek benım bebelerım ondan tutmadı

Rahimde yağlanma polikistik over hastalığı olanlarda görülüyormuş...Androjen ve insülin hormon tedavisi uygulanıyormuş...

ben transferden sonra sadece jel kullandım baksanıza sız bır suru sey kullanıyorsunuz demek benım bebelerım ondan tutmadı

bilmiyorumki canım.. her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derler ya.. dr. larınkide o hesap...

canım en azından nedeni bilinirse sonuca daha çabuk ulaşılır diye düşünüyorum ben..insallah bundan sonra bebişine kavuşur...

Rahimde yağlanma polikistik over hastalığı olanlarda görülüyormuş...Androjen ve insülin hormon tedavisi uygulanıyormuş...

ıns canımmmm
valla kuzu bılmıyorumkı kızın dedıgı o yaglanma varmıs hanı baska sorun yok dedı kız oyle demıssss
kısmet ıste yaaa ıns kavusurlarrr

şimdi listelere baktım da...
içim cız etti...
hergün itinayla değiştirilen listeler....ahh gülden ah... inan bizde senin kadar üzülüyoruz canım..Allah sabır ve güç versin sana canım...

Folik asit,kan sulandırıcı,estrofem vb. kullanmadınmı?:44:

Öyle canim herseye katlanilir da iste jel bı süre sonra sürekli ıslak kaliyo rahatsız ediyo ama dediğin gibi olsun da

kızlar benim şişliğim sanki azaldı gibi.. bebişlerim benimledir de mi?
ya ne biliyim sanki şilik gidince korkmaya başladım.. ama aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim...

Folik asit,kan sulandırıcı,estrofem vb. kullanmadınmı?:44:

1. de sadece jel kullandım canım
yumurtalar toplandı sonra normal agrı kesıcı verdıler c.tesı transfer ıcın gıtıgımde hemsıreye dedım bıtti hanı ılaclar napım dedı folık asıte devam bırde jel dedım yok vermedınız o ılacı alın eczaneden dedı sonra ben ohss olunca gıtık folıkıde ozaman goturdumdu yanımda bu mu dıye evet dedı oyle kendım aldım yazmadı doktor sadeje jel kullandım yanı
dondurulmusta estrofem kullandım ve jel

Ben Estrofem,Progynex,Coraspin,Folbiol kullanmıştım transferden sonra hergün,artık kan sulandırıcı iğne kullanılacak Coraspin yerine...

Her doktorun yöntemi,her hastanın ihtiyacı farklı tabii...

kızlar benim şişliğim sanki azaldı gibi.. bebişlerim benimledir de mi?
ya ne biliyim sanki şilik gidince korkmaya başladım.. ama aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim...

Ayy aynı benim gibisin ben 3 aylıkken karnim çıkmadı diye bise oldu kesin bebege diyordum sen hiç merak etme inşallah seninle kuzun

Anneler bazen can sikabiliyor canim, eh hamilelik de insani toleranssiz yapiyor. Bana gore en iyisi dogumdan sonra 2-3 hafta eve misafir kabul etmemek. Yatak odasina tabiiki de kimseyi sokmam, ailem ve cok yakin arkadaslarim disinda...

O ne demek ya?????????? ne munasebet kim olursa olsun alamaz bebegi, degil kaynanan, kocan yani bebegin babasi bile lohusa kadindan bebegini uzaklastiramaz. Kafayi yemis herhalde demekten baska birsey gelmiyor aklima !!!

Canim cok uzuldum, simdi uzgunsun tabi, biraz dinlen ama mucadelenden vazgecme..
kuru oksuruk ıcın ne yapsam gecer acaba ılacların surubun hıc etkısını gormedım ben ya gece hıc uyuyamadım oksurmekten

Canim sebebi ne oksurugun? soguk alginligin yoksa reflu de olabilir aklinda bulunsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…