canım benm opum oldu çarşamba ama çok buyuk sorunlar atlattım anı ne oldu ne bıtttı hıç bılmedım dun akşam yazdım bak geçmişe
arkadaşlar maalasef sonuç negatiff diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bıktım usandım bu sonucu görmekten ve duymaktan 3 tüp bebek ve hepsi negatif artık vazgeçtim bidaha deneme yok kendi haline bırakıyorum elimden gelen bu kadar çok üzgünüm tıbba inanmıyorum benden bu kadar herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun
canım ask olsun benım basımdan neler gectı anladıp ınsanların canını sıkmak ıstemedım cunku zaten topık sıkıntılı gunler gecırıyo benım tup bebek raporumda pazartesıden berı sorun cıktı devletın verdıgı raporu devletı dıyer kurumu ıl ssk kabul etmıyo ben calısan oldugum ıcın ve 900 ıs gununu tamamlamadgım ıcın raporum ıptal edılıyodu ısın kotu tarafı hastane ve bana usulsuz rapor@ cıkarmaktan dava acacaklardı sureklı karsıdakı ıl ssk gıt yanlıslıgı duzel ne oldu ne bıttı hıc anlamdım stresten yanı dogru duzgun yasayamadım carsamba opum oldu ama o opuya ben nasıl gırdım hala anamıs degıldım cıkarken kadın lutfen aglama artık dıyodu stres benı ,ahvettı col sukur 16 yumurtam toplandı 10 dollendı tranferım bellı degıl zaten onuda bugun ogrendım ıste boyle
ya elıfcıgım basımdan neler gectı basda zaten rapor hazırdı 10 ıcınde almam gerektıgını bılmıyodum daha sonra heyete verdım yonetmelık degıstı 4 ay bekledım subatta geldı 5 gun ılac kullandım esımın degerı 0 oldu tedavı kesıldı smdıde bu cok sukur rabbıme bunun sonucunda 10 tane bebsım var...
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk.............ha bu arada cıldımde buyuk buyuk kahverengı lekelr cıkmaya basladı sırtımda gogus bolgemde karnımda bunun ıcnde sureklı dokt gıttım stres den oldugunu soyluyor ama daha onu arastıramadımn .......
selam kızlar nasılsınız neler var neler yokkkkk
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk.............
arkadaşlar maalasef sonuç negatiff diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bıktım usandım bu sonucu görmekten ve duymaktan 3 tüp bebek ve hepsi negatif artık vazgeçtim bidaha deneme yok kendi haline bırakıyorum elimden gelen bu kadar çok üzgünüm tıbba inanmıyorum benden bu kadar herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun
canım benm opum oldu çarşamba ama çok buyuk sorunlar atlattım anı ne oldu ne bıtttı hıç bılmedım dun akşam yazdım bak geçmişe
[ı] kızlar bu arada ben bugünadet oldum inanırmısınız buna bile sevindim çünkü ilaca faln gerek kalmadan adet olmakda iyi bişeydir
en azından bundan sonraki yol haritamı belirleyecem bi iki ay dinlenip buz bebeklerimle anneliği yaşayacam inşallah [/ı]
ayy canım yaa neler olmus boylee..ayyy ya ne stres yasamıssınndır..off off zaten bugunlerde herkes kotu gunler gecırıyorr allahım hakkımzda hayırlsı neyse onu yasatsın bıze...
kuru oksuruk ıcın ne yapsam gecer acaba ılacların surubun hıc etkısını gormedım ben ya gece hıc uyuyamadım oksurmekten
kuru oksuruk ıcın ne yapsam gecer acaba ılacların surubun hıc etkısını gormedım ben ya gece hıc uyuyamadım oksurmekten
3. denememe başladım....hakkımızda hayırlısı:))
INSALLAH pozitif haberlerını alıcazzz canım gercı ben sımdı ıkı gun gıremıcemufff
3. denememe başladım....hakkımızda hayırlısı:))
Hayırlı,uğurlu sonu bebişli olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?