Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar bende iğnelerimi kullanmaya devam ediyorum .yarın son bi kontrolum var acaba toplama işlemini nezaman yaparlar

Canım yarın muayenede yumoşların büyüklüğüne ve e2 değerine göre çatlatma iğneni verirler.Hayırlısı olsun,Allah yardımcın olsun.

senın sonuclar cıktımı kuzu

canım ıhlamur ballı lımonlu
bal karabıber karısımı
ıhlamur elma tarcın karısımı

saoll bilgiler için canımm yaa..yok daha dun verdım kan canım cıkmadı henuz zaten ben ne testı olduğunu bıle anlamadım kı yazdı kağıda kan uyusmazlığı ıle ılgılı bakalım dedı

saoll canım denıcem bı bakalımm..olsun bıtkılerde cok fayda varrr

saoll canım artık bunları denıcemmm bakalım kızlarda fıkır verdı tesekkurlerrr

ay kuzum yaa nedır bu bılmem bursanın havası carptı bızı heee canım ballı sut ıctım bende ama hala gecmıyo

kuru oksuruk ıcın ne yapsam gecer acaba ılacların surubun hıc etkısını gormedım ben ya gece hıc uyuyamadım oksurmekten

canım camenta yazmış.. bal ve zencefil.. özellikle kestane balı daha iyi gelir canım..

3. denememe başladım....hakkımızda hayırlısı:))

hadi bakalım hayırlısı olsun canım.. insallah her şey güzel olacak....

Canım benim öyle düşünme ne olur...

Kuzucuklarının seninle olduğunu düşünerek hareket et...

birde benim jelim felan kalmadı.. herhalde testten sonra verir dr. yeniden.. çünkü bu jelle progestan iğnelere devam ediliyor değil mi?
yani Allah korusun düşük tehditi felan olmasada belli bir süre kullanıyoruz değil mi?

olsun bıtkılerde cok fayda varrr

Mutfaktaki bir dolabı bitkilere ayırdım...

Hepsini ayrı ayrı kavanozlara koyup etiket yapıştırdım.

Kim ne şikayette bulunsa hemen o dolaba yöneliyorum.

Arada sıkılınca hepsinin özellikleri ve etkilerine dair çıktılar alıp dosyalıyorum.

Allah sonumu hayır etsin

Bu işin sonu aktarlığa varabilir.

aktarlar bu ara çok para kazanıyor canım.. doğaya dönüş başladı...
lokman hekim olursun belkide...

Selam Kızlarrr yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğiz inşallah öğrenebiliriz :) azıcık heyecanlıyım da

hadi bakalım... bebiş göstersin kendini...hayırlı sağlıklı olsunlarda..erkek kız farketmez...ama insan da meraktan çatlar...

bugün bebelerimin babası geliyor.. yarın sonucu beraber öğreneceğiz.. insallah pozitif olur ya... eşimin tepkisini çok merak ediyorum...

canım jelın bıttıyse ve aksama yoksa doktoruna sor o jelı ve ıgenyı 2 ay kullanıyorsun bıldıgım kadarıyla ....

benımde aklıma su geldı 1 dolapta abur cubur var dedım bosaltıyım surayo bıtkılerı koyayımm
etıket yapım yanı sonum sana benzıycek ama sımdılık kalsın dedım ve bıraktım cogalınca yapcammmmmmm

Ahh ahh o jel ömrümü yedi 12. Haftaya kadar kullanıyoruz canim daha da gerekirse devam ediyoruz ben 12. Haftada bıraktım ama kanama olunca yeniden başladım

Selam Kızlarrr yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğiz inşallah öğrenebiliriz :) azıcık heyecanlıyım da

:97: Ne güzel bir heyecan yaşadığını tahmin edebiliyorum.

Rabbim hepimize,isteyen herkese yaşatsın inşallah.

Topikgül ya da topikcanın iyilik haberlerini bekliyoruz canım...

canım jeli sadece sabahları yapıyordum..Allah korusun bebiş olmazsa elimizde fazladan kalmasın diye herhalde tam sayısına denk getirmiş dr. İğnemden 4 tane daha var..bebişlerim benimledir insallah..Jeli felan kullanırım yani...

Ahh ahh o jel ömrümü yedi 12. Haftaya kadar kullanıyoruz canim daha da gerekirse devam ediyoruz ben 12. Haftada bıraktım ama kanama olunca yeniden başladım

canım bebişlerim benimle olsunda.. ben o jeli sıkmaya razıyım.. gerçi göbek şiştikçe zorlaşır sıkmak herhalde...

aktarlar bu ara çok para kazanıyor canım.. doğaya dönüş başladı...
lokman hekim olursun belkide...

Anne olmak isterken,lokman hekim oldu diye gazete manşetlerimi okursunuz artık

Yap canım ...

Kendi çapımda bir hobi kazanmış oldum Mutluyum

INSALLAH canım ya o senden guzel haberler gelsınde gerıısı oenmlı deıl

3. denememe başladım....hakkımızda hayırlısı:))

hayırlısı olsun canımmm...

bence super bısey bu hem eğlencelı hem oğretıcı yanıı

bugün bebelerimin babası geliyor.. yarın sonucu beraber öğreneceğiz.. insallah pozitif olur ya... eşimin tepkisini çok merak ediyorum...

kızımm cıldırır sevınctenn daha ne olsunn

analdım cnm ben sabah aksak kulanıyordum o yuzden dedım sana

Anne olmak isterken,lokman hekim oldu diye gazete manşetlerimi okursunuz artık

Yap canım ...

Kendi çapımda bir hobi kazanmış oldum Mutluyum

canım bende bitkileri severim.. ama bazılarını beraber kullanmak kötü sonuçlar doğuruyormuş ya.. ondan korkuyorum.. adını duymadığım otları pek içmemeye çalışıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…