bencede yanlış anlamışsın
yarın transfer var ya ondan
pıhtı iğneside kullanılması gerekiyor evet etkili olabilir ama Allah korusun düşük vs.sebebi olmaz...
kanamanın kesilme süresini artırır o kadar...
önemli olan değer artışın...
aynen canım bende öyle yapıyorum...
saol canım Allahrazı olsun...
Rabbim evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarıma nasip etsin...
Benim Dr m kanama olunca yani lekelenme seklinde hemen kan sulandiici iğneyi kestirdi daha cok kanı sulandirmayalim dei
yok canım hiç aklıma kotu bırsey getırmedım oooo o an okadar kafam karışıktı kı kımı arasamda sorsam dedım sonrada elifin zeynep kamılden aldıgı aklıma geldıah kuzummm o damı açmadı teli...
ama biz bile aşkımıza haftasonu izni veriyoruz genelde bizde konuşmuyoruz...
haftasonu kocalarımızla birbirimizi aldatıyoruz aşkımıza mola veriyoruz
mutlaka vardır bi sebebi aklına bişi getirme sakın çok üzülür aşkısımm...
son bir saattir ben varım da ondan
yalnız ukalalığım tavan yapmış durumda
bebem bu ukalalık değil...cidden sen varsan topik canlanıyor...herkes seni çooook seviyor.......
ayy pardonn kuzumm yaa:18::18:inşallah canım kız ne cabugu benım başımdan neler geçtı aksılıkler benı hıc bırakırmı raporumda sorun çıktı sllhtan hallettık ama bende mahvoldummm
kızlar hepinize iyi akşamlar...nihayet topikte birilerini gördüm...ÇÇÇOOOOKKKKKKK ŞÜKÜR.......
yokkkkk canım ıyıkı gıtmemışım çünkü bugun çok yoruldum orayada gıtseydım daha kotu olurdummmmmsen gittin mi pikniğe....
ben de sorayım..çok huzursuzum zaten....
yarın doktor istemese de ben yaptıracam tahlil..içim rahat değil..değerim.%60 artmış ama hayırlısı artık...
Slm arkadaslarım nasilsinz guldenimmmm nasılsın
yok canım hiç aklıma kotu bırsey getırmedım oooo o an okadar kafam karışıktı kı kımı arasamda sorsam dedım sonrada elifin zeynep kamılden aldıgı aklıma geldı
evet yarn transer var ya çok heycanlıyım ama yoruldum senın rahmı yorma dememn aklıımı çok karıştırdı eeee başka neler yapmam lazım
kırmızı ama çook koyu değil...başka topikte okudum..arkadaşım biri o iğne yüzünden iki düşük yaşadım diyor..benim de aklım karıştı..yarın sorayım doktoruma.zaaten büyük ihtimal yarında tahlil isteyecek.uzanıyorum hiçç kalkmıyorum sadece iğneye gidip geliyorum...
canım ne kusuru sadece ne oldu ne bıttı anlamadımayy pardonn kuzumm yaa:18::18:
olsunn geldi sonunda o günnn
iyi akşamlar canımmm
Cnm Benm insallh sen de Benm gibi atlaticaksin bu kanamalı donemi bana Dr um ben dn peceteyekan geldi dediğim de hemen bırakında vurma düşüğe sebeb olabilir dedi çünkü kesesinin yanın da kocaman bir kanama alanım vardı gittiğimiz de Dr bu kamama alanı büyürse keseliyi dışarı atara Buda düşük olur demişti cep tlfnu yok mü cnm Dr unun ara sor
bencede yaptır canım için (içimiz) rahat eder...
aslında fena bi artış değil ama ben bu artış konusunda pek bi dertli biri olarak temkinli oluyorum işte...
bi görelim diyorum son değerini...
iyiyim canım sen nasılsın?
vücudumun kendiliğinden bebeğimi düşürmesini bekliyoruz olmazsa tıbbi müdehale yapılacak sanırım salı günü vereceğim kan belirleyici olur...
bhcg nin düşmüş olması gerekiyor...
evet canım rahim yorulmamalı...
bi yerde okumuştum...
detaylara çok takılmamak lazım aslında Rabbim ol desin yeterki...
sen genel geçer kurallara uy yeter..
ilk 3 gün bişi yapma sonra abartmamak şartıyla normal hayatına dön ama yinede yorucu işler yapma...
bişiler almak için yukarı uzanma,
bol bol sıvı tüket ve proteinle beslen...
sürekli yatma yürü mutlaka rahime taze kan gitsin...
özetle ve en önemlisi çok fazla katı besinler tıkınma sonrasında da ıkınma yani kabız olma...
bu liste daha da uzar ama gerek yok bence abartmaya...
kuzummm napıorsunnn?
Ben de coraspin aliyordum kesti dr canim. Bence yarin dr la konus, ya test yaptir pihtilasma problemi var mi yok mu, ya da dozu falan dusursun. Ben simdi 12 haftayi doldurdum, maasallah cok azaldi kahve lekelenme, hatta progestan igneyi gunasiri yaptiricam artik, igne olmayan gunlerde progynex vajinal fitil kullaniyorum.
Arkadaslar mrh benim yarin test gunum ac mi yoksa tok mu gitmem lazim bisey soyliyin ne olur
Arkadaslar mrh benim yarin test gunum ac mi yoksa tok mu gitmem lazim bisey soyliyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?