Tüp Bebek Günlüğümüz !

yarın doktor istemese de ben yaptıracam tahlil..içim rahat değil..değerim.%60 artmış ama hayırlısı artık...

yok canım hiç aklıma kotu bırsey getırmedım oooo o an okadar kafam karışıktı kı kımı arasamda sorsam dedım sonrada elifin zeynep kamılden aldıgı aklıma geldı

evet yarn transer var ya çok heycanlıyım ama yoruldum senın rahmı yorma dememn aklıımı çok karıştırdı eeee başka neler yapmam lazım

inşallah canım kız ne cabugu benım başımdan neler geçtı aksılıkler benı hıc bırakırmı raporumda sorun çıktı sllhtan hallettık ama bende mahvoldummm
ayy pardonn kuzumm yaa:18::18:
olsunn geldi sonunda o günnn
kızlar hepinize iyi akşamlar...nihayet topikte birilerini gördüm...ÇÇÇOOOOKKKKKKK ŞÜKÜR.......

iyi akşamlar canımmm

ben de sorayım..çok huzursuzum zaten....

Cnm Benm insallh sen de Benm gibi atlaticaksin bu kanamalı donemi bana Dr um ben dn peceteyekan geldi dediğim de hemen bırakında vurma düşüğe sebeb olabilir dedi çünkü kesesinin yanın da kocaman bir kanama alanım vardı gittiğimiz de Dr bu kamama alanı büyürse keseliyi dışarı atara Buda düşük olur demişti cep tlfnu yok mü cnm Dr unun ara sor

yarın doktor istemese de ben yaptıracam tahlil..içim rahat değil..değerim.%60 artmış ama hayırlısı artık...

bencede yaptır canım için (içimiz) rahat eder...
aslında fena bi artış değil ama ben bu artış konusunda pek bi dertli biri olarak temkinli oluyorum işte...
bi görelim diyorum son değerini...

Slm arkadaslarım nasilsinz guldenimmmm nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın?
vücudumun kendiliğinden bebeğimi düşürmesini bekliyoruz olmazsa tıbbi müdehale yapılacak sanırım salı günü vereceğim kan belirleyici olur...
bhcg nin düşmüş olması gerekiyor...

evet canım rahim yorulmamalı...
bi yerde okumuştum...
detaylara çok takılmamak lazım aslında Rabbim ol desin yeterki...
sen genel geçer kurallara uy yeter..
ilk 3 gün bişi yapma sonra abartmamak şartıyla normal hayatına dön ama yinede yorucu işler yapma...
bişiler almak için yukarı uzanma,
bol bol sıvı tüket ve proteinle beslen...
sürekli yatma yürü mutlaka rahime taze kan gitsin...
özetle ve en önemlisi çok fazla katı besinler tıkınma sonrasında da ıkınma yani kabız olma...
bu liste daha da uzar ama gerek yok bence abartmaya...

Ben de coraspin aliyordum kesti dr canim. Bence yarin dr la konus, ya test yaptir pihtilasma problemi var mi yok mu, ya da dozu falan dusursun. Ben simdi 12 haftayi doldurdum, maasallah cok azaldi kahve lekelenme, hatta progestan igneyi gunasiri yaptiricam artik, igne olmayan gunlerde progynex vajinal fitil kullaniyorum.

aradım kapalı dünden beri...yarı sabaha kaldı.zaten bugün yaptım iğne mi sonra topikteki yazıları okuyunca kafama dank etti.bu yüzden olabilir dedim...ama şu an önemli olan kan tahlilim..inş.yarın artar...

zaten aşılam ile kaldığım gebelikte değerlerim de az artıyordu...kalp atışı gözüktü ama düşük oldu..umarım artar yarın...

kuzummm napıorsunnn?

kızlara laf yetiştiyorum bi yandan resimlerinizi bekliyorum...
bulaşık makinesi bitti onu boşaltcam şimdi
sonrada bi çay koycam
paşalarım annemde biz kocişle evde takılıyoz bu akşam
bak ne çok şey yapıymuşum iyikide sordun
bi de sanırsam adet olcam ve bebeğim gitcek öyle hissediyorum bu da 2.ruh halim
karmakarışığım işte...
sen napıyosun pekiii

şu an bu durumda yapılabilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…