Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim ki yokken ben hiç yemek yapmıyorum...komşula ve ablam sağolsun..herkes bir tabak yemek getiriyor.dolap yemek dolu...benim oturduğum ev 65 metrekare..başka evimiz de var 135 metrekare..ama ben bu küçük evde yaşamayı seviyorum..burada komşuluk ölmedi ya..hatta üst komşum,her gece bir kupa çay gönderir kızıyla..sizlere de nasip olsun inş...

ay ne güzel yaaa...
valla komşu çok öenmli sende şanslısın demek...
65 metrekarede küçükmüş gerçekten

canımmm bende eşime diyorum ufak kutu gibi bi evimiz olsunnn benim ev 120 metrekare temizlerken canım çıkıyooo....

niye yazdım bilmiyorum paylaştım işte...

valla bilmiyommmm
ama bitter çikilata kisti olan hatunlara transfer yapıldı boyutu önemli...
mesela doğurma arefesinde olan turginur hatun..

miyomlara dokunulmaıdğına göre bi,şey olmuyo demekki..
ve ben miyom ve bebeği berabermi büyütcme galiba..
neyseki rhaime uzak ama sol tüpten umudumu kestim çünkü
tam sol yumrtalıktan tüpe doğru rahim bağlarının üstüne yerleşmiş mahluk
gelen yumurtayı yakalıycka ordaaa

Hazımsızlık nedeniyle oluşan baskıyı azaltmak için pozisyon değiştirmeyi ve yatmadan önce yemek yememeği deneyin....
deniyonmuuuuu

VEEEE 5000.SAYFAMIZ...
03.02.2012 DE AÇTIĞIMIZ TOPİĞİMİZ 11.06.2012 DE 5000.SAYFASINA ULAŞTI...
HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN BİR AİLE OLDUK...
SANAL ORTAMDA HAYATIMIZIN TAM ORTASINDAKİ DERDİ BİR GERÇEĞİ ,EVLAT HASRETİNİ VE BİZE YAŞATTIKLARINI PAYLAŞTIK...
ZOR ZAMANLAR ,MUTLU ANLAR ,GÜLÜP AĞLAMALAR ,DİBE VURUP ÇIKMALAR VS...
HEP DEDİĞİM GİBİ BU ZORLU SÜRECİN EN GÜZEL YANISINIZ BENİM İÇİN...
HER GEÇEN GÜN ANNE OLAMAYANLARIN AZALMASI DİLEĞİYLE...
SİZİ SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM...

Hazımsızlık nedeniyle oluşan baskıyı azaltmak için pozisyon değiştirmeyi ve yatmadan önce yemek yememeği deneyin....
deniyonmuuuuu

kdr cim zaten artık benim değil elif hanımın istedikleri oluyo mecburen onun istediği gibi oturup onun istediği gibi yatıyorum yoksa içerde deprem etkisi yaratıyo:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…