benim ki yokken ben hiç yemek yapmıyorum...komşula ve ablam sağolsun..herkes bir tabak yemek getiriyor.dolap yemek dolu...benim oturduğum ev 65 metrekare..başka evimiz de var 135 metrekare..ama ben bu küçük evde yaşamayı seviyorum..burada komşuluk ölmedi ya..hatta üst komşum,her gece bir kupa çay gönderir kızıyla..sizlere de nasip olsun inş...
benim ki yokken ben hiç yemek yapmıyorum...komşula ve ablam sağolsun..herkes bir tabak yemek getiriyor.dolap yemek dolu...benim oturduğum ev 65 metrekare..başka evimiz de var 135 metrekare..ama ben bu küçük evde yaşamayı seviyorum..burada komşuluk ölmedi ya..hatta üst komşum,her gece bir kupa çay gönderir kızıyla..sizlere de nasip olsun inş...
valla bilmiyommmm
ama bitter çikilata kisti olan hatunlara transfer yapıldı boyutu önemli...
mesela doğurma arefesinde olan turginur hatun..
niye yazdım bilmiyorum paylaştım işte...
valla bilmiyommmm
ama bitter çikilata kisti olan hatunlara transfer yapıldı boyutu önemli...
mesela doğurma arefesinde olan turginur hatun..
niye yazdım bilmiyorum paylaştım işte...
Hazımsızlık nedeniyle oluşan baskıyı azaltmak için pozisyon değiştirmeyi ve yatmadan önce yemek yememeği deneyin....
deniyonmuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?