Tüp Bebek Günlüğümüz !

bizde seni çokkkkk seviyoruz canım arkadaşımmmmmmm

ben kaçıyorum artık...sabah ereken kalkacağım..yatmadan dua edin unutmayın olur mu arkadaşlar...hepinize iyi geceler..ALLAH rahatlık versin...

bende acil kaçıyorum kızlar.. kendimi suya atmassam baygınlık geçirecem:)))) sonrada yatarız..... sizi çok seviyorum..... inşallah 10. sayfayı ben kızımla siz bebişlerinizin tekmeleriyle kutlarız........

ben kaçıyorum artık...sabah ereken kalkacağım..yatmadan dua edin unutmayın olur mu arkadaşlar...hepinize iyi geceler..ALLAH rahatlık versin...

ama ama daha karpuz kesicektik...
sahur yaklaştı ramazan davulu geldiii
sanada canım..rabbim yardımcın olsun bol bol oku kendine...ya mübdi çek elini karnına koy ...

bende acil kaçıyorum kızlar.. kendimi suya atmassam baygınlık geçirecem:)))) sonrada yatarız..... sizi çok seviyorum..... inşallah 10. sayfayı ben kızımla siz bebişlerinizin tekmeleriyle kutlarız........

sanada iyi geceler canım...
inşallah 10000.sayfada hepimiz mutlu mesut bir halde kutlama yaparız yine...

ama nasılda geçti zaman yaaa...vay bee daha dün gibii...
inşaallah azalsın kimse kalmasın sonr atopluca gebe topiği olalım doğuranlarda olsunnn
kdr cim zaten artık benim değil elif hanımın istedikleri oluyo mecburen onun istediği gibi oturup onun istediği gibi yatıyorum yoksa içerde deprem etkisi yaratıyo:))))

seni hizaya soktu şimdiden..annele rhep fedekar işte...rabbim yardımcın olsn az kaldıııı

ya demin mısafır vardı kızlar..mısafırınde kucuk cocukkları..yanıma oturdu ve anıden kalkarken dırsegını embrıyo transfer edılen yere yani sol kasıgımın bıraz ustune bastırdı..hemen cekmeye calstım dırsegını ama bıraz tedırgın oldum..içim cız etti..bişey olmamıstır dimii.

benim halen üzüntüm geçmedi bide birdaha tüp yapma şansım yok inş bebişim kendiliğinden gelir sağlıkla ve hayırlısıyla hep dua ediyorum canlarım sizinde dualarınızı bekliyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kendinize iyi bakın canım arkadaşlarım sevgiyle

Defneee verdim kanı akşam 8 ya da 9 gibi öğreneceğim kafama koydugumu yapıyorum yaaa :)

ohhhh.. iyi yapmışsın...aklında kalmayacak böyle şeyler ben buna inanırım...

Yavruma bir şey olmuş mudur ya otobüste yordum onu
yok canım.. o sıkı sıkı tutunmuştur sana.yorulmamıştır..

bana acıma beni sev taammıııııı
ruh halim eski arabesk türk filmi kıvamında da
...

canım acımak mı.. aşk olsun... seni sevdiğim için diyorum zaten.. canım benim her şey güzel olacak bak göreceksin...

Canim bence de insallah bebisler ikidir. Allah hayirlisini versin

insallah canım.. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versinde... en önemlisi o benim için...

günaydınlarhayırlı sabahlar kısceler guselanne adayları yenı bır haftaınsl..heımız ıcın ckkk hayılrı olur bu haftaa

dün gırmedım nete sayfalar cosmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…