VEEEE 5000.SAYFAMIZ...
03.02.2012 DE AÇTIĞIMIZ TOPİĞİMİZ 11.06.2012 DE 5000.SAYFASINA ULAŞTI...
HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN BİR AİLE OLDUK...
SANAL ORTAMDA HAYATIMIZIN TAM ORTASINDAKİ DERDİ BİR GERÇEĞİ ,EVLAT HASRETİNİ VE BİZE YAŞATTIKLARINI PAYLAŞTIK...
ZOR ZAMANLAR ,MUTLU ANLAR ,GÜLÜP AĞLAMALAR ,DİBE VURUP ÇIKMALAR VS...
HEP DEDİĞİM GİBİ BU ZORLU SÜRECİN EN GÜZEL YANISINIZ BENİM İÇİN...
HER GEÇEN GÜN ANNE OLAMAYANLARIN AZALMASI DİLEĞİYLE...
SİZİ SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM...
ben kaçıyorum artık...sabah ereken kalkacağım..yatmadan dua edin unutmayın olur mu arkadaşlar...hepinize iyi geceler..ALLAH rahatlık versin...
ben kaçıyorum artık...sabah ereken kalkacağım..yatmadan dua edin unutmayın olur mu arkadaşlar...hepinize iyi geceler..ALLAH rahatlık versin...
bende acil kaçıyorum kızlar.. kendimi suya atmassam baygınlık geçirecem:)))) sonrada yatarız..... sizi çok seviyorum..... inşallah 10. sayfayı ben kızımla siz bebişlerinizin tekmeleriyle kutlarız........
sanada iyi geceler canım...
Inşallah 10000.sayfada hepimiz mutlu mesut bir halde kutlama yaparız yine...
ama nasılda geçti zaman yaaa...VEEEE 5000.SAYFAMIZ...
03.02.2012 DE AÇTIĞIMIZ TOPİĞİMİZ 11.06.2012 DE 5000.SAYFASINA ULAŞTI...
HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN BİR AİLE OLDUK...
SANAL ORTAMDA HAYATIMIZIN TAM ORTASINDAKİ DERDİ BİR GERÇEĞİ ,EVLAT HASRETİNİ VE BİZE YAŞATTIKLARINI PAYLAŞTIK...
ZOR ZAMANLAR ,MUTLU ANLAR ,GÜLÜP AĞLAMALAR ,DİBE VURUP ÇIKMALAR VS...
HEP DEDİĞİM GİBİ BU ZORLU SÜRECİN EN GÜZEL YANISINIZ BENİM İÇİN...
HER GEÇEN GÜN ANNE OLAMAYANLARIN AZALMASI DİLEĞİYLE...
SİZİ SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM...
kdr cim zaten artık benim değil elif hanımın istedikleri oluyo mecburen onun istediği gibi oturup onun istediği gibi yatıyorum yoksa içerde deprem etkisi yaratıyo:))))
Defneee verdim kanı akşam 8 ya da 9 gibi öğreneceğim kafama koydugumu yapıyorum yaaa :)
yok canım.. o sıkı sıkı tutunmuştur sana.yorulmamıştır..Yavruma bir şey olmuş mudur ya otobüste yordum onu
bana acıma beni sev taammıııııı
ruh halim eski arabesk türk filmi kıvamında da
...
Canim bence de insallah bebisler ikidir. Allah hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?