Kızlar 12. Gün 92 olan değerin 16. Gün 604 olmuş yeni aldım sonucu Nasil ?
canım gözünaydınnnn
sağlıkla işşallahhh bebişini yada bebişlerini kucağına alırısınnn
çünkü değerin süper walla yaaa
çok sewindim darısı başımıza işşallahhh
çokk yalın akrabamın düğünü vardı dün...kanamam var diye gidemedim..annem de buradaydı...mecburan söyledim anneme ama tüp demedim tedavi dedim..düğünde beni soranlara annem beli ağrıyor demiş..düğün salonu da yakın bize..düğünden sonra bir sürü akrabam gelmez mi bakmaya..numaradan belimi tutup acı çekiyor numarası yaptım..çook korkunçtu ya milletin gözünün içine baka baka numara yaptım...annem de abartıyor kalkamıyor ağrıdan diye...çok tuhaftı ya bir de dayım da gelmişti..milletin içinde kız hamile olmayasın demez mi?anam gebeliğim devam ederse yalancı çıkacam millete...
bugün çok mutluyum ne zaman ay bir şey mi oldu yoksa yavrum beni terk mi etti desem ben burdayım anne diyor sanki... inşallah sonuna kadar böyle gider.... ama hala inanamıyorum yaaaaa.... ben hamileyimmmm.. ben buna hiç inanmıyordum, bir gün bunun olacağına....şimdi 18inde randevumu bekliyorum transferin 24. günü oluyor... kese ya da kalp atışı görebilir miyim?????
Canım geç gelmişşin dün,görmemişiz...bir şey olmaz korkma.Rabbim onları en güzel şekilde koruyor.merak etme.ya demin mısafır vardı kızlar..mısafırınde kucuk cocukkları..yanıma oturdu ve anıden kalkarken dırsegını embrıyo transfer edılen yere yani sol kasıgımın bıraz ustune bastırdı..hemen cekmeye calstım dırsegını ama bıraz tedırgın oldum..içim cız etti..bişey olmamıstır dimii.
benim halen üzüntüm geçmedi bide birdaha tüp yapma şansım yok inş bebişim kendiliğinden gelir sağlıkla ve hayırlısıyla hep dua ediyorum canlarım sizinde dualarınızı bekliyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kendinize iyi bakın canım arkadaşlarım sevgiyle
daha yeni geldim ve hemen bilgisayarı açıyorum.... HAAAAAMAMİİİİİİİİLLLEEEEEEEEYYYYYİİİİMMMMMMMMMM... DR. İKİZ OLABİLİR DEDİ.. ÇOK MUTLUYUM... rABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN..... DEĞERİM 500 ÇIKTI KIZLAR.... NAZAR DEĞMESİN...... ALLAHIM ŞÜKÜRLAR OLSUNNNNN....
Günaydın taze annecik...
Canım çok sevindim,gözün aydın,tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah değerine,çok güzel..
CANIMCIM ne desem bılmıorum cok sevındım ya allahım bugun geldiğimde guzel haberler duymak ıstemıstımm ıyı haberı aldım ıstee yupi yupi
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: : 119: :119: 119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: : 119: :119:
canım çok sevindim tebrik ederim
sağlıkla kucağına alırsın inş.
palayla karaya kardeşlermi geliyor ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?