Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar 12. Gün 92 olan değerin 16. Gün 604 olmuş yeni aldım sonucu Nasil ?

canım çok güzel.. Rabbim tamamına erdirecek insallah...

canım gözünaydınnnn
sağlıkla işşallahhh bebişini yada bebişlerini kucağına alırısınnn
çünkü değerin süper walla yaaa
çok sewindim darısı başımıza işşallahhh

çok teşekkür ederim canım... insallah Rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı bebişler nasip edecek canım....

ayyy hiç sorma bende aynı duruma düştüm.. amaaaannnn ne yapayım... bebişlerim hayırlısıyla sağlıklısıyla gelsinlerde.. onlarda anlarlar beni herhalde.. tedaviyi söylemem ama hamileliğimi biliyodum.. kalp atışlarını bekledim derim.. hakikatende.. hamileyim demek için kalp atışlarını bekliyorum.. onuda göreceğiz Allah ın izniyle.. sonrada bir bakmışız sağlıcakla kucaklamışız bebeklerimizi...

canım sıkma canını.. şimdi bende öyleyim değerim iyi felan ama salı gününü bekliyorum ne olacak diye... insan hep haberdar olmak istiyor.. inanamıyorum bende... çok bekledik çünkü canım... çoooookkkk bekledik.... Rabbim bundan sonra sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin....

5000. sayfayı kaçırmışım.. oysa pazar akşamı bu kadar hızlı ilerleyebileceğinizi düşünmemiştim...
canlarım.. hep güzel haberler alacağımız nice 5000 lere diyorum bende....

kızlar ya... ben her şeye ağlamaya başladım.... acayip duygu yoğunluğuyla geçiyor bu günlerim.. eşimide uğurladım...çokkk üzgünüm.. Rabbim bebelerimin babasını tez vakitte yanımzda eylesin....

canlarım ben çıkıyorum.. uğrarım yine yanınıza.. çok oturamıyorum bilgisayarın başında belim ağrıyıveriyor hemen...karnımın şişliğide devam ediyor...gelirim yine.. öptüm sizi....

Canım geç gelmişşin dün,görmemişiz...bir şey olmaz korkma.Rabbim onları en güzel şekilde koruyor.merak etme.

İNş.san sürpriz yapar.sen de bir şekilde atlatacaksın.kolay değil insan yıpranıyor ama elinden birşey gelmiyor.dualrım seninle ...

Canım çok sevindim,gözün aydın,tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Maşallah değerine,çok güzel..

Hepimiz için hayırlı,sağlıklı,bereketli,huzurlu,sevgi dolu bir gün & hafta olması dileğiyle...

CANIMCIM ne desem bılmıorum cok sevındım ya allahım bugun geldiğimde guzel haberler duymak ıstemıstımm ıyı haberı aldım ıstee yupi yupi

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: : 119: :119: 119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: : 119: :119:

canım çok sevindim tebrik ederim
sağlıkla kucağına alırsın inş.
palayla karaya kardeşlermi geliyor ne

Günaydın benim güzel arkadaşlarım inşallah çook güzel bol pozitifli bir hafta olur.. Ben kaç gündür topice giremedim bir geçmişe göz gezdirip geleyim.. Bu arada hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin..Darısı başımıza olsun..

Günaydın taze annecik...

günaydın canım... sende tazeciksin ama...

Canım çok sevindim,gözün aydın,tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Maşallah değerine,çok güzel..

teşekkür ederim canım.. inan ki hala inanamıyorum bazen.. şaka gibi....

cumartesi günü sen geldin aklıma tuana merak ediyordur.. hafta sonu giremicek diye... CAnım insallah darısı sizlerin başına... hep dualarımdasınız...dr. un yanından ilk çıktığım andan itibaren Allahım olmayan herkese nasip et diyorum.. Rabbim bizlerede sağlıcakla hayırlısıyla bir doğum,sağlıklı hayırlı bebişler olmasını nasip etsin canım...

canım çok sevindim tebrik ederim
sağlıkla kucağına alırsın inş.
palayla karaya kardeşlermi geliyor ne

evettttt... kıyamam.. onları unutmuyorum ama teyzesi.. onlar ilk göz ağrım... beslediğim büyüttüğüm ilk canlılar evlendikten sonra tabikide...

günaydın canlarımmm, hepimize çook güzel bir haftasonu diliyorum. defnelma senin adına da çok sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. öpüyorum hepinizi

yarın kan testi tekrarı var.. insallah sonuçlarım yine güzel çıkar.. sonrada kesesi için çağırırlar.. insallah.. her şey yoluna girecek bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…