Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun.
16.17.haftalara kadar bulantı yaşadım ben ortalama 9 kilo verdim ve düşük tehlikem vardı ve sürekli yattım kötü bir durum
bulantın başladığı zaman müsaitsen kendini uykuya vermeye çalış ve sol tarafına yat
yeşil elma ve limon suyu bulantıya iyi gelir
çok çok kötü olursan doktorun bulantı için ilaç vers,n ama inan o ilaç işe yaramıyor

canım cok saol bilgiler için,
acaba devletten nasıl alabilirim.
ben boyle durumlarda faydalanırım diye normal özel doktorumu degistirdim ,medikalparkta zekariya bey'e sskli gidiyorum.
ama o bana tüp yapmana gerek yok demişti.sonra yaptım.,simdi ona gittim yine,dedim bakın tüple bile olmadı ..ama bana olabilir sen normal yolla dene dedi,buat klomen verdi iste..dedim 2 tane tutmama sebebini bulmak için gen tanı testi ,pihtı testi yaptırsak yok gerek yok diyor ..

nasıl devletten alabilirim gen tani testini ki direk gitsem ege'ye ,hangi bölüme??

ben yarın test yapcam...birkaç gündür var bu hal bende dün özellikle arttı...

oncelikle merhaba arkadaslar ben yurtdisindayim bu yaz Allah nasip ederse turkiyede tedaviye baslamak istiyorum istanbulda ama bizde sigorta filan yok benim merak ettigim tup bebek fiyatlari raporsuz ne kadar acaba esimde problem yok ben pkoyum maleseff fertijin tup bebek merkezini oneriyorlar ama fiyatlarini bilmiyorum bilgisi olan varsa cevaplarmi lutfen..

merhaba benim de bugün 11.günüm yarın sonuç öğrenicez ama ben korkmaya başaldım.sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım var, bugüne kadar yoktu, hep çok şişliğim vardı bugün biraz indi gibi,aklıma doğal olarak kötü şeyler geliyo, umarım Allahım herkese nasip eder içinde banada...tutunma belirtileri nasıl oluyo biligi verebilirmisiniz ( teşekkürler...

aman arkadaslar siz siz olun bahceciye gitmeyin hemsirelerle muhattap olursunuz surekli,
denedim orda evet olumsuz oldu ama sinirim inanın ondan diil .
benim canımı yaktılar sizinkinide yakmasınlarr..
bütün dünyaya haykırasım var ,cok psikolojimi bozdular .
biri başka konusur öteki baska konusur ararsın acan olmaz acınca acele 2-3 kelime cevaplar .
hic güvenin kalmaz.. sakın kızlar sakın gitmeyin bahceci mustafa bey 'e sakın

Son düzenleme:
kızlarya hastane içine gitti sizleri özledim bütün gebelere yardımcı olalım bi kendim kalamadım kendi işimi yapayım offffffffffffffff offffffffffffffffffffff

tum ilaçlar testler dahil bi tedavi 7 bin tl oluyor 3 aşaği bes yukarı boyle,

canım benim benimde ağrılarım var bacaklarım karnım tuhaf hissediyorum inşallah olumlu düşünüyorum
buradan bir arkadaşında hala devam ediyormuş...
senin kaıncı gün emriyosuydu?
benim 5.olduğu için yarın yapacağım normalde 16 haziran demişlerdi...dayanamayacağım

inşallah yarın hayırlı heberi alırsın
belirti aramamak gerekiyor kiminin hiç belirtisi olmuyor
benimde 7.günüm belirti aramadan yapamıyor insan
hayırlısı olsun

ahhh o medical parkın doktorları yokmu benim arkadaşım 2 tane düşük yaptı 8.haftada bebekler ölüyor karnında adam halen genetik istemiyo gerek yok diyor onlar doktorlarını değiştirdiler 9 eylülde genetiklerini yaptırdılar pıhtılaşma çıktı şimdi diğerlerine bakılacak.....inşallah bişi çıkmaz bizler çok zorlu bir yoldayız her şeyi değerlendirmek sorunlarımızı öğrenmek zorundayız sende ssklısın ve devletin haklarından faydalanaabilirisn cnm çok basit egeyi arıyorsun yada diğer verdiğim yerleri polikliniklerden genetik tanı bölümü var zaten ayrıca ordan randevunu alıyorsun 9 eylül genelde internet randevusu var ama telefonlada alınıyor sanırsam....çok büyük bir sorunun yoksa lütfen stres yapma clomen kullanıp hamile kalan çok insan var inşallah her şey yolunda gider ve hayırlısı ile bebeğine kavuşursun canım....sormak istediğin bişi olursa herzaman yardımcı olurum...

canım.. kızdın mı bana .. sanki bir sitem sezdim.. canım dedim ya sizlere değil benim kastım.. kk ya giren çok tanıdığım var.. tedavimdende haberleri yok.. verdiğim diğer bilgilerde doğru olduğu için şıppadanak benim olduğumu anlarlar.. o yüzden ismimi kullanmıyorum... ama dışarda hepinizle buluşabilirim.. canım kızma olur mu?
bu arada kimse benim tanıdığım değil değil mi?

inşallah yarın hayırlı heberi alırsın
belirti aramamak gerekiyor kiminin hiç belirtisi olmuyor
benimde 7.günüm belirti aramadan yapamıyor insan
hayırlısı olsun

umarım dilediğin gibi olur teşekkür ederim.her hayırlı haber bizim için bir umut.hem sizler adına seviniyorum hemde kendi adıma bir umut oluşturuyorum beklicem bakalım senelerdir bekliyoruz zaten. 1 gün daha beklicez artık sana da bol şanş, dualarımız hepimiz için ...

aşk olsun tatlım kızarmıyım sana taze annecik
canım ben evdeyim sıkıntıdan ölüyorum çiğlide oturuyorum zaten kentin karşısında
ne zaman isterseniz görüşebiliriz
seni çok iyi anlıyorum canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…