kızlarrrrr ölüyorum ben yaaaadünden beri bir bulantı başladı yemek yememe gerek bile yok sadece adını duymam görmem kokusunu duymam yetiyor kusmama, midemin bulanmasına... dün akşama kadar kustum... bir şey yiyemedim. bugün tuzlu domates salatalık falan iyi geldi... ya normal mi daha çok erken değil mi? olsa olsa 4 5 haftalık bir şeydir... ben napıcam yaaa çok kötüyüm.. otutrdum ağladım dün... bu kadar zormuydu bu yaaaaa... ben hamileliği ne sanıyormuşum 18 ine kadaqr sıkayım dişimi diyorum söylicem dr.a dün azıcık zorlandım kusarken inşallah bir şey olmamaıştır. napim öldüm yaaa... var mı böyle erkenden mide bulantısı başlayanlar? nasıl geçer, ne zamana kadar sürer bu?????? allahımmmm annelik ne zor bir şeymiş... kasık ağrısı, ayaklarım çekiliyor, halsizlik, 24 saat süren bir mide bulantısı, bel ağrısı, mide ağrısı, bacak ağrısı, baş ağrısı.... napcam ben yaaaaa... allahın gücüne gitmesin ama çok zorlanıyorum... yardım edin...
canım ben 9 eylülde bide yeşilyurtta yaptırdım ama egede yapıyor çok pahalı bişi cnm bu yüzden devletten yaptır ayrıca tanıdık birilerini bulursan hemen yaptırısın diğer türlü devlet genelde bir sonraki aya tarih verebiliyor ve sonuçlarda 1 ayda çıkıyor....geç kalmadan herşeyi yaptır bir an evvel bu çok daha önemli tedviye 1 ay geç başlarsan bişi kaybetmez akine kazanırısn....bi arakdaşım geçen ay gitti mesela sadece pıhtılaşmaya bakmak için kan aldılar diğerleri için kromozomlar vs için 4 hazirana gün vermişlerdi kan verdiler şimdi sonuç bekliyolar cnm...hayırlı haberler al inşallah genelde doktorlar gerek yok diyorlar ama çok gerekli bişi cnm...
canım testten 2 gün önce bulantı değilde her şeyi yiyen bende anidan iştah kesilmesi olmuştu... çok yesem bulanacaktı sanki... bir şey yiyemez olmuştum... senin transferin kaçıncı günü belirtilerin neler...
canım nasılsın nasıl gidiyor...sana sormak istediğim bir şey var senin kasık karın ağrın olmuşmuydu...dün okudum jelin yan etkilerinde de yazıyor ama...bende karın sırt kasık ve dizlerim ağrıyor...bu arada bir aksilik olmazsa yarın test yaptırcam:18:
nerede testçiler bugünn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
oncelikle merhaba arkadaslar ben yurtdisindayim bu yaz Allah nasip ederse turkiyede tedaviye baslamak istiyorum istanbulda ama bizde sigorta filan yok benim merak ettigim tup bebek fiyatlari raporsuz ne kadar acaba esimde problem yok ben pkoyum maleseff fertijin tup bebek merkezini oneriyorlar ama fiyatlarini bilmiyorum bilgisi olan varsa cevaplarmi lutfen..
merhaba benim de bugün 11.günüm yarın sonuç öğrenicez ama ben korkmaya başaldım.sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım var, bugüne kadar yoktu, hep çok şişliğim vardı bugün biraz indi gibi,aklıma doğal olarak kötü şeyler geliyo, umarım Allahım herkese nasip eder içinde banada...tutunma belirtileri nasıl oluyo biligi verebilirmisiniz( teşekkürler...
merhaba benim de bugün 11.günüm yarın sonuç öğrenicez ama ben korkmaya başaldım.sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım var, bugüne kadar yoktu, hep çok şişliğim vardı bugün biraz indi gibi,aklıma doğal olarak kötü şeyler geliyo, umarım Allahım herkese nasip eder içinde banada...tutunma belirtileri nasıl oluyo biligi verebilirmisiniz( teşekkürler...
canım cok saol bilgiler için,
acaba devletten nasıl alabilirim.
Ben boyle durumlarda faydalanırım diye normal özel doktorumu degistirdim ,medikalparkta zekariya bey'e sskli gidiyorum.
Ama o bana tüp yapmana gerek yok demişti.sonra yaptım.,simdi ona gittim yine,dedim bakın tüple bile olmadı ..ama bana olabilir sen normal yolla dene dedi,buat klomen verdi iste..dedim 2 tane tutmama sebebini bulmak için gen tanı testi ,pihtı testi yaptırsak yok gerek yok diyor ..
Nasıl devletten alabilirim gen tani testini ki direk gitsem ege'ye ,hangi bölüme??
defnelma canım yanlış anlama tabiki vermek zorunda degilsin bende ver demedim
sadece o an aklıma geldi paylaştım
burada herkes özgür isteyen paylaşır istemeyen paylaşmaz bu en doğal hakkımız
ben sakınca görmedim gerçek adım BAHAR KUŞ
saygı duyarım canım
bazen bilmemek en güzeli...............
inşallah yarın hayırlı heberi alırsın
belirti aramamak gerekiyor kiminin hiç belirtisi olmuyor
benimde 7.günüm belirti aramadan yapamıyor insan
hayırlısı olsun
canım.. kızdın mı bana .. sanki bir sitem sezdim.. canım dedim ya sizlere değil benim kastım.. kk ya giren çok tanıdığım var.. tedavimdende haberleri yok.. verdiğim diğer bilgilerde doğru olduğu için şıppadanak benim olduğumu anlarlar.. o yüzden ismimi kullanmıyorum... ama dışarda hepinizle buluşabilirim.. canım kızma olur mu?
bu arada kimse benim tanıdığım değil değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?