Tüp Bebek Günlüğümüz !

at bebelere sucu sennnnnnnn
Canım bende vermedım vermemde hanı gercek adımı kk ya
ama dısarda facede gercek adımı bılıp kızlarla konsuyorum mantıklı yanııı

hadı hayrılısı olsun cnmmm

canlarım hepinizden allah razı olsun bu yolda olanlar birbirimizi çok iyi anlıyoruz rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canım belirtilerin test öncesi de varmıydı?

bilimsel yazısını da buldum.... içim rahatladı... bulansım napim :) ama çok zorrrrr :)
Çoğu zaman bu nahoş durum gebeliğin üçüncü ayının sonuna doğru sona eriyor. Ancak bazı vakalarda altıncı aya kadar sürebiliyor. Bunun bir de iyi yanı var. Uzmanlar hamilelik esnasından bulantının bebeğin iyi durumda olduğunu gösterdiğini belirlediler. Kısaca bulantı pozitif bir işaret.

Suçlu hormonlar

Kısa bir zaman öncesine kadar gebelik sırasındaki bu nahoş durum ve nedenleri hakkında çok az şey biliniyordu. Bugün artık bulantının kalıtımsal olduğu biliniyor. Ayrıca en önemli nedenlerinden birinin hormonlar olduğu da kanıtlandı. Araştırmalar sıkça bulantı yaşayan kadınların kanında yüksek miktarda HCG - hamilelik hormonunun bulunduğunu gösterdi. Hamileliğin 8. - 10. haftasında HCG değeri en yüksek seviyesine ulaşıyor. Bu da 12. haftadan sonra bulantıların neden hafiflediğini açıklıyor.

Bulantı sizi koruyor

New York'ta bulunan Cornell Üniversitesi görevli bilim adamları bulantılarla ilgili teselli verici bilgilere ulaştı. Anne adaylarının katlanması gereken bu istenmeyen durumun bir yararı doğmamış olan bebeği koruması. 80.000 hamilelik üzerinde yapılan araştırmanın sonucunda bulantının doğanın bir hilesi olduğu ortaya çıktı: Hamile kadınlar özellikle çocuklara zarar verebilecek maddelere karşı antipati geliştiriyorlar. Bunların başında alkol, nikotin ve kahve geliyor. Kırmızı et, yumurta, tavuk ve balık da bunların arasında bulunuyor. Bu besinler bağışıklık sisteminin başaçıkamayacağı bakteriler içerebiliyor.

Bu bulguları destekleyen bir diğer araştırma da bulantı çeken kadınların daha az düşük yaptığını ortaya koydu.

ne bileyim canım.. vermedim adımı..dediğim gibi insanlardan bu kadar saklamışken burdan yayın yapmak istemem yani...

ama benim bulantım yok... yaa.... ne demek benim bebişler daha çok risk altında mı yani.. artık dışarı adımımı bile atmıcam işte...

ne bileyim canım.. vermedim adımı..dediğim gibi insanlardan bu kadar saklamışken burdan yayın yapmak istemem yani...

defnelma canım yanlış anlama tabiki vermek zorunda degilsin bende ver demedim
sadece o an aklıma geldi paylaştım
burada herkes özgür isteyen paylaşır istemeyen paylaşmaz bu en doğal hakkımız
ben sakınca görmedim gerçek adım BAHAR KUŞ
saygı duyarım canım

bende çok merak ediyorum demeti
üşenmesen hastane tam evimin karşısı görüyorum balkondan
gidicem hem tanışıp hem öğrenicem valla
inşallah güzel haberi almıştır:18::18::18::18::18:

Allahım nolur emeklerinin karşılıgını verr bebişleriyle gelsinler buraya

bazen bilmemek en güzeli...............

benim bogazlarım yine şişti konuşamıyorum ateşimi ölçtüm 19 çıktı bulantımda var fena oldum yine benn kızlardan haber alıyımda hastaneye gidicezz...:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

:18::18::18::18::18::18::18::18:acaba pozitif aldılarda sevinçten bize ancamı sıra geliyo hadii kızlar yaaa sonuçları almış olmanız lazımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…