son adetim 12 mayıstı baksan 1 aylık en fazla...
selam,,ben bugün tüp bebek tedavisine başladım arkadaşlar tedaviye başlamadan genetik test yaptırmıştı doktorum ve bende kan pıhtılaşması çıktı bu sorunu yaşayıp da hamile kalan ve doğum yapan arkadaşlar varmı aranızda...
kızlarrrrr ölüyorum ben yaaaadünden beri bir bulantı başladı yemek yememe gerek bile yok sadece adını duymam görmem kokusunu duymam yetiyor kusmama, midemin bulanmasına... Dün akşama kadar kustum... Bir şey yiyemedim. Bugün tuzlu domates salatalık falan iyi geldi... Ya normal mi daha çok erken değil mi? Olsa olsa 4 5 haftalık bir şeydir... Ben napıcam yaaa çok kötüyüm.. Otutrdum ağladım dün... Bu kadar zormuydu bu yaaaaa... Ben hamileliği ne sanıyormuşum 18 ine kadaqr sıkayım dişimi diyorum söylicem dr.a dün azıcık zorlandım kusarken inşallah bir şey olmamaıştır. Napim öldüm yaaa... Var mı böyle erkenden mide bulantısı başlayanlar? Nasıl geçer, ne zamana kadar sürer bu?????? Allahımmmm annelik ne zor bir şeymiş... Kasık ağrısı, ayaklarım çekiliyor, halsizlik, 24 saat süren bir mide bulantısı, bel ağrısı, mide ağrısı, bacak ağrısı, baş ağrısı.... Napcam ben yaaaaa... Allahın gücüne gitmesin ama çok zorlanıyorum... yardım edin...
selam,,ben bugün tüp bebek tedavisine başladım arkadaşlar tedaviye başlamadan genetik test yaptırmıştı doktorum ve bende kan pıhtılaşması çıktı bu sorunu yaşayıp da hamile kalan ve doğum yapan arkadaşlar varmı aranızda...
KÜÇÜK MUCIZELER DÜKKANı, DEBBIE MACOMBER
hatta kızda bizim gibi forumlarda yazısıyor..
son adetim 12 mayıstı baksan 1 aylık en fazla...
yok kuzum yaaaaaaa
uykucu senııııııııııı
canım test yapıcakya onu c.tesı yap dıyorum bende
sor hem ne sakıncası olcak
kızlar gördünüz mü???
kalbim 2 tane olmuşşşşş
canım gerçek adını bilsem dedim ya aklıma sen geldin
sen opu dayken ben hastanedeydim Şükran hanıma sordun şu an opu da olan defne var nasıl acaba durumlar diye
kadın tuhaf tuhaf baktı defne diye hastamız yok dedi
ben ama şimdi opu da olması lazım dedim
yooo dedi bende kaldım öyle neyse kk den tanışıyoruz da nıckı o dedim
canım ne yapayım... ölüyorum resmen yaaa... ben de bebeğimde hissedecek diye korkuyorum... ama inan çok zor bir şey... inşallahh herkesinki .çok güzel bulantısız geçer... diğer ağrılara hepsine razıyım ama bu bulantı insanı bitiriyor... ama eskilerden duymuştum.. ninelerimden falan bulantı düşük riski az demekmiş.. ne kadar doğrudur bilmiyorum...
benim doktorum gerek yok dedi ama o tüp bebekci diil tabii
26 haziranda 2.deneme için gidicem teni tüpcü doktorumla görüşmeye
belki o ister ama onun sonucuda 2 haftada cıkıyormus .
Vakit kaybetmesem şimdiden yaptırsam diyorum eger cok pahalı bişey diilse??
Bide ege üni.de nerden randevu alıyorum surec nasıl yazar mısınız yaptıranlar lutfenn
KÜÇÜK MUCIZELER DÜKKANı, DEBBIE MACOMBER
hatta kızda bizim gibi forumlarda yazısıyor..
canım bu sorunu çok yaşayan arakdaşımız var doğum yapmak üzere olanda var korkulacak bişi değil ama tabi hamile kaldığında doktorunun önlem alması gerek bunun için doğum zamanın gelene kadar kan sulandırıcı iğne kullanacaksın mesela ben homozigotun sen heterozigotmusun & homozigotmusun???
kızlar bende bi çırpıda bitirdim o kitabı çok heycanlanmıştım acaba neler olcak diye okumanızı tavsiye ederim. şuanda merkezdeyim 2 buçukta toplama için alacaklar beni çok heycanlıyım 2.tedavim olmasına rağmen içimden heycanı atamıyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
kızlar bende bi çırpıda bitirdim o kitabı çok heycanlanmıştım acaba neler olcak diye okumanızı tavsiye ederim. şuanda merkezdeyim 2 buçukta toplama için alacaklar beni çok heycanlıyım 2.tedavim olmasına rağmen içimden heycanı atamıyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?