Tüp Bebek Günlüğümüz !

benım basımın belası geldı yıneee o kızzz öfff ben cıkıorummm mecburenn...hamiş haberlerini de duyamıcamm kutlayamıcam bu ne yaaa

canım bu sorunu çok yaşayan arakdaşımız var doğum yapmak üzere olanda var korkulacak bişi değil ama tabi hamile kaldığında doktorunun önlem alması gerek bunun için doğum zamanın gelene kadar kan sulandırıcı iğne kullanacaksın mesela ben homozigotun sen heterozigotmusun & homozigotmusun???

ne guzel ıste canı bızde oyle olmak ıcın cabalıyrouz zaten ama sen uzgun surat yapmısın ben uzuldum ama ara dokt. Soyel tuzlu ye devamlı

Canım öncelikle tedavin hayırlı,uğurlu sonu bebişli olsun inşallah.

Bende de pıhtılaşma sorunu var,transferden birkaç gün önce bunun için iğneye başlanacak...

Forumda çok arkadaş var,bu sorunu olup hamile kalan...

Kafanı takma çok şükür iğnesi ihtiyaca cevap veriyor.

Güzel haberlerini almak dileğiyle...

canım ne yapayım... ölüyorum resmen yaaa... ben de bebeğimde hissedecek diye korkuyorum... ama inan çok zor bir şey... inşallahh herkesinki .çok güzel bulantısız geçer... diğer ağrılara hepsine razıyım ama bu bulantı insanı bitiriyor... ama eskilerden duymuştum.. ninelerimden falan bulantı düşük riski az demekmiş.. ne kadar doğrudur bilmiyorum...

benim doktorum gerek yok dedi ama o tüp bebekci diil tabii
26 haziranda 2.deneme için gidicem teni tüpcü doktorumla görüşmeye
belki o ister ama onun sonucuda 2 haftada cıkıyormus .
vakit kaybetmesem şimdiden yaptırsam diyorum eger cok pahalı bişey diilse??
bide Ege üni.de nerden randevu alıyorum surec nasıl yazar mısınız yaptıranlar lutfenn

KÜÇÜK MUCIZELER DÜKKANı, DEBBIE MACOMBER

hatta kızda bizim gibi forumlarda yazısıyor..

Çok kısa sürede bitirdiğim,keyifli,güzel bir kitap... Yazarın diğer kitapları;Bir Yumak Mutluluk ve Bahçemde Yeşeren Umutlar'da güzel

son adetim 12 mayıstı baksan 1 aylık en fazla...

ayy.. benimde son adet tarihim 12 mayıstı...

yok kuzum yaaaaaaa
uykucu senııııııııııı
canım test yapıcakya onu c.tesı yap dıyorum bende
sor hem ne sakıncası olcak

valla ben uyumuyorum.. bebişler uyutuyor beni herhalde.. birde sabah çok erken kalkıyorum.. gece ezanlada uyanıyorum şişkinlik ağrı yapıyor...

kızlar gördünüz mü???

kalbim 2 tane olmuşşşşş

canım adımı vermememin nedeni etrafımda kimsenin tedavi sürecinden haberi olmaması.. verdiğim diğer bilgilerin tamamı doğru olduğu için ismimde aynı olunca anlarlar diye düşünüyorum.. çünkü kk ya üye çok tanıdığım var.. hangi konulara girip girmediklerini bilmiyorum ki...yanlış anlama yani sakın.. ama dışarda buluşalım felan dersen tabikide derim..yalnız ilk 3 ay kendi başıma dışarı çıkma yasağım var kocam tarafından...

eminim cok zordur bende yaşamadım ama tüp yaptıran hamile bir arkadasım var o da diyordu bu hiçbirşeye benzemiyor diye..
ne yalan söyleyeyim ben bulantım olsun isterim hamileyken olsun neler atlatmadık ki buda gecer bebiim

selam.dün gece çok az peçeteyle silince kahverengi akıntım oldu.artık akıntı mı kanama mı bilemiyorum.rengi çok açıktı.sabah hastaneyi aradım.hemşire devam ediyo mu dedi.hayır bir kez oldu dedim.o zaman cuma günü kan tahlili yaptır sonucunu bize haber ver dedi.devam etmemesi iyi bir şeymiş.artık ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi şaşırdım.hayırlısı Rabbim'den.dua etmekten başka bir şey gelmiyo elimden.iki arkadaşın test günüydü.belli olan var mı?

kızlar bende bi çırpıda bitirdim o kitabı çok heycanlanmıştım acaba neler olcak diye okumanızı tavsiye ederim. şuanda merkezdeyim 2 buçukta toplama için alacaklar beni çok heycanlıyım 2.tedavim olmasına rağmen içimden heycanı atamıyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.

canım ben 9 eylülde bide yeşilyurtta yaptırdım ama egede yapıyor çok pahalı bişi cnm bu yüzden devletten yaptır ayrıca tanıdık birilerini bulursan hemen yaptırısın diğer türlü devlet genelde bir sonraki aya tarih verebiliyor ve sonuçlarda 1 ayda çıkıyor....geç kalmadan herşeyi yaptır bir an evvel bu çok daha önemli tedviye 1 ay geç başlarsan bişi kaybetmez akine kazanırısn....bi arakdaşım geçen ay gitti mesela sadece pıhtılaşmaya bakmak için kan aldılar diğerleri için kromozomlar vs için 4 hazirana gün vermişlerdi kan verdiler şimdi sonuç bekliyolar cnm...hayırlı haberler al inşallah genelde doktorlar gerek yok diyorlar ama çok gerekli bişi cnm...

cevap için çok teşekkür ederim canım doktorum gebelik oluşunca onun için iğneye başlıyacağz dedi ...heterozigotmusun & homozigotmusun hangisi olduğum konusunda bir bilgim yok doktorum bununla ilgili birşey söylemedi...

çoğü gitti azı kaldı sık dişini canım:)

Canım Allah yardımcın olsun,hayırlı olsun inşallah.

Bebeğine giden yolda bir adım daha atıyorsun,heyecanlı olman normal...

Güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…