Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu sıcaklara nasıl dayanıyorsunuzzzz ben çıldıricimmmm bu ne sıcaktır yaa

canım ya.. bende deniz hastasıyımdır.. yüzmeden duramam.. ama gel gör ki.. dr. lar ilk üç ayda önermiyorlar denizi....
eşim çok gitmek istiyor denize.. ama ben giremicem deyince vazgeçti gibi oldu...

canım ya.. bende deniz hastasıyımdır.. yüzmeden duramam.. ama gel gör ki.. dr. lar ilk üç ayda önermiyorlar denizi....
eşim çok gitmek istiyor denize.. ama ben giremicem deyince vazgeçti gibi oldu...

hımmm tabi başlarda tehlikeli olabilir.. Aynen bende deniz den çıkmak bilmem ama bu sene eşim girme diye tutturmuştu sağolsun doktorcuğum yardımıma koştu:) tabi beraber giremeyecek olduktan sonra denizinde tadı çıkmaz haklı enişte.

ama kalp atışlarını gördükten sonra gideriz annemlerin yazlığa.. onlar girsin denize hiç olmazsa..ne yapalım biz bebelerimle evde bekleriz onları...

valla düşecekmiş ama çok azz önümüzdeki hafta fazlasıyla artacakmışş off off

çok sıcak ya.. oturduğum yerde terliyom valla...

tatlım senın cocukta bu kızın bana verdiği rahatsızlık gıbı ordakılere rahatszlık verıyorsa soyluyorlardır yanı ne kendı ısımı yapabılıyorum rahat ne bılg.kullanabılıyorum buraya gıremıyorum haber alamıyorum sizden smdı lavaboya gıttı yıne gelıcekk...

Izmirrrrrr sıcaktannn bizi bunalttınnn bir tek izmirliler dert yanıyor:)))))))))))) ilk kez haziranda bu kadar sıcak bir acayipppppppppppp yaniiiiiii ayaklarım nassııııl şiş ellerim nasılll şiş anlatamam size açık ayakkabı giyemedim daha çünkü şişincee felaket oluyorrr çok dertliyim neden böle oluyor anlayamıyorum ben kış insanıyım bunu anladım ama soğuk olsun bidaha dert etmicem söylenmicem soğuk diye:)) giyinir otururum napayım ama anacım sıcakta soyun soyun nereye kadar :)))))))))))))) çıplakta gezsem serinlemem yani

kızlar bana bişeyler oldu
tansiyonum mu düştü elim ayağım titredi bayılıyor gibi oldum
gittim dolabı açtım bişeyler atıştırdım kendime geldim
şeker mi var bende nedir buu:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…