Tüp Bebek Günlüğümüz !

haklısın canım
benim kız eminim rahatsızlık veriyordur
dedesinin 3 tane genç çıtır asistanları var hepside cok ılgılı gorunuyor sevıyorlar gıbı
ama bılmıyorum artık suphelerım var

canım bu bısey oğrenmek ıcın gelmıyor kı oyalanmak ıcın gelıyor benım bılg.kurcalasın anca bende yanda calışıyorum o benım yerımdee

o ne bu ne soruyor bırı arıyo telefonumu dur ben acayım dıyor lafta anlamıyor sancaklar ben ısımı yapmıyorum ufff bı de bu skıntı cıktı basımaaa

Hava çok sıcak,istanbul yanıyo.ayrıca bu stresle beklemek de çok zor.sürekli bakıyorum gelen bir şey var mı diye.Allah'ım yardımcımız ol...

aman canım yaa,çok geçmiş olsun dikkat et kendine..birde ist trafiği karışıktır,Allah korumuş seni canım

haklısın canım
benim kız eminim rahatsızlık veriyordur
dedesinin 3 tane genç çıtır asistanları var hepside cok ılgılı gorunuyor sevıyorlar gıbı
ama bılmıyorum artık suphelerım var

canım yası kac kı bu lıseye baslamıs bı kız hep dıbımde yanı cocuk olsa tamam dersın yanında otursun sana baksın falan ama koca kızz yanı..ama cocuk gıbı

nasılsın canım, az kaldı gününe bende seninle birlikte bekliyorum

iyi sayılırım.dün gece çok açık kahve akıntım geldi silince.adet oldum zannettim ama başka bir şey yok.doktor ilaçlara devam dedi,tes günüm ptesiydi ama cuma kanda bakalım dedi.şimdi heyecanla cumayı bekliyorum.sen nasılsın,nasıl gidiyo?

bekle bekle haber gelmedi kızlardan yaaa çıkmam lazım aklım burda kalacak inşallahh hayırlı haberlerle gelirler.

kan pıhtılaşması bende de var canım,ve hamileyim şuan,topiğimizde doğum yapan arkadaşımız yok henüz..kan pıhtılaşmsı iğneleri var canım,ondan vuruluyoruz her gün

sedamu ben yarın test yapıyom...heyecan iyice arttı...:18::18::18::18:

canım kacıngünün oluyor cuma
kacıncı gün embrıyosuydu

o kahve lekeler iyi bişi yerleştiğinin haberini veriyor inşallah sana

ben iyi değilim canım lucrin beni 6 gün geciktirdi hala adet olmadım yarın son iğne gdicem hastaneye bakalım ne diyecekler boşuna fazladan iğne yiyorum
ya orda muayeneleri proflar mı yapıyor opu tarnsfer vs, beni ilk muayenemde aşılamadaki dr yaptı onu orda görünce şaşırdım halbuki proflar yapıyo sanıyordum

e test günümüz aynı demedin mi,niye lucrin?ben mi yanlış hatırlıyorum?
muayeneleri uzman doktorlar yapıyo ama yoğunluk varsa trnsferde ya da toplamada endokrinden pretisyenleri çağırıyolar.ekibin başı pelin hoca,doçent o da.yumurta toplama ve tranferi o yapıyo.senin gecikmen varsa git mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…