Canım benim ya Allah kolaylık versin...
İnşallah anlama /kavrama kapasitesi iyidir arkadaşın
tatlım senın cocukta bu kızın bana verdiği rahatsızlık gıbı ordakılere rahatszlık verıyorsa soyluyorlardır yanı ne kendı ısımı yapabılıyorum rahat ne bılg.kullanabılıyorum buraya gıremıyorum haber alamıyorum sizden smdı lavaboya gıttı yıne gelıcekk...
canım bu bısey oğrenmek ıcın gelmıyor kı oyalanmak ıcın gelıyor benım bılg.kurcalasın anca bende yanda calışıyorum o benım yerımdee
selam kızlar,,ne var ne yok,,çok sıcakkkk hava,,,ne yapıcaz bu sıcaklaklarla
Hava çok sıcak,istanbul yanıyo.ayrıca bu stresle beklemek de çok zor.sürekli bakıyorum gelen bir şey var mı diye.Allah'ım yardımcımız ol...
sağolun kızlar. ben iş için gün içinde de çok trafikteyim. bıktım artık bende ve zorlanmaya başladım. artık hiç araba kullanmak istemiyorum. ama araba kullanmamak için işten çıkmam gerek. o da çok zor. ben doğum iznine çıkana kadar araba tepelerinde olmaya devam edicem sanırım
haklısın canım
benim kız eminim rahatsızlık veriyordur
dedesinin 3 tane genç çıtır asistanları var hepside cok ılgılı gorunuyor sevıyorlar gıbı
ama bılmıyorum artık suphelerım var
nasılsın canım, az kaldı gününe bende seninle birlikte bekliyorum
canım yası kac kı bu lıseye baslamıs bı kız hep dıbımde yanı cocuk olsa tamam dersın yanında otursun sana baksın falan ama koca kızz yanı..ama cocuk gıbı
selam,,ben bugün tüp bebek tedavisine başladım arkadaşlar tedaviye başlamadan genetik test yaptırmıştı doktorum ve bende kan pıhtılaşması çıktı bu sorunu yaşayıp da hamile kalan ve doğum yapan arkadaşlar varmı aranızda...
iyi sayılırım.dün gece çok açık kahve akıntım geldi silince.adet oldum zannettim ama başka bir şey yok.doktor ilaçlara devam dedi,tes günüm ptesiydi ama cuma kanda bakalım dedi.şimdi heyecanla cumayı bekliyorum.sen nasılsın,nasıl gidiyo?
iyi sayılırım.dün gece çok açık kahve akıntım geldi silince.adet oldum zannettim ama başka bir şey yok.doktor ilaçlara devam dedi,tes günüm ptesiydi ama cuma kanda bakalım dedi.şimdi heyecanla cumayı bekliyorum.sen nasılsın,nasıl gidiyo?
o kahve lekeler iyi bişi yerleştiğinin haberini veriyor inşallah sana
ben iyi değilim canım lucrin beni 6 gün geciktirdi hala adet olmadım yarın son iğne gdicem hastaneye bakalım ne diyecekler boşuna fazladan iğne yiyorum
ya orda muayeneleri proflar mı yapıyor opu tarnsfer vs, beni ilk muayenemde aşılamadaki dr yaptı onu orda görünce şaşırdım halbuki proflar yapıyo sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?