Tüp Bebek Günlüğümüz !

ranaaaa sen nasılsın?

canım ya dün karın midem bacaklarım vs ağrım arttı...bilemiyorum inşallah yarın güzel sonuçlar alırız...bir arkadaş var burdan aynı belirtiler ondada olmuş pozitif onu duyunca iyice heyecanlandım...inş...güzel olacak inşallah

inşallah canım inşallah.aynıları bende de var.zaten hastanedeki hemşire demişti,adetten ayırt etmeniz çok zor belitiler aynı diye.inşallah yarın güzel haberi alıp bana da umut olucan.dualarım seninle.senin yarın kaçıncı günün olucak transferi saymazsak?

yok cnm yanlış hatırlıyorsun ben daha lucrin safhasını geçemedim, olmazsan iğneler bitince gel dediler

neyyyyyyyy pretisyenlere opu ve transfer mi yaptırıyolar , e yuh yani ama hadi muayeneyi geçtimde onlara bu yaptırılırmı yaa iyiki sana denk gelmemiş canım çok şanslısın

hayır tatlım yanlış anladın.sadece yumurta takibinde yoğunluk varsa çağırıyorlar.hiçbir pretisyen yumurta toplamaya ya da transfere girmedi.

4 haziran transfer günü ben transfer günü emriyoarın 5. günü ona göre sayıyorum yarın 15.gün olcak inş.

inşallah pozitif sonuç alırsın
allah yardımcımız olsun

benimde cuma 9.günün test yapsam mı diye düşünüyorum
ama benim 2.gün embriyosu
sanırım olsada çıkmaz

bence bekle,çıkmazsa boşuna moralin bozulur.ben de senin belli oldu sanıyorum.hamilelik takvimini kullanmaya başlamışsın ya.sen erkenden bebişinin takipçici oldun desene

canlarım gözlerim kapanıyor
çok uykum geldi ben biraz uyuyup geliyorum
inşallah demet ten güzel haber gelir ben uykudayken:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…