canım kacıngünün oluyor cuma
kacıncı gün embrıyosuydu
ranaaaa sen nasılsın?
canım ya dün karın midem bacaklarım vs ağrım arttı...bilemiyorum inşallah yarın güzel sonuçlar alırız...bir arkadaş var burdan aynı belirtiler ondada olmuş pozitif onu duyunca iyice heyecanlandım...inş...güzel olacak inşallah
haklısın canım benim kız 8 yaşında
benimkide onları kıskanıyor
nasıl süslendi gitti şirkete görsenn
senınkı kucuk canım yaavay vay cımcımee deseneee...suslenıyo gıdıyoo deseneee
e test günümüz aynı demedin mi,niye lucrin?ben mi yanlış hatırlıyorum?
muayeneleri uzman doktorlar yapıyo ama yoğunluk varsa trnsferde ya da toplamada endokrinden pretisyenleri çağırıyolar.ekibin başı pelin hoca,doçent o da.yumurta toplama ve tranferi o yapıyo.senin gecikmen varsa git mutlaka.
5. gün embriyosu,cuma transfer gününü saymazsak 10.gün.umarım çıkar,dua edin ne olur.
5. gün embriyosu,cuma transfer gününü saymazsak 10.gün.umarım çıkar,dua edin ne olur.
yok cnm yanlış hatırlıyorsun ben daha lucrin safhasını geçemedim, olmazsan iğneler bitince gel dediler
neyyyyyyyy pretisyenlere opu ve transfer mi yaptırıyolar , e yuh yani ama hadi muayeneyi geçtimde onlara bu yaptırılırmı yaa iyiki sana denk gelmemiş canım çok şanslısın
inşallah canım inşallah.aynıları bende de var.zaten hastanedeki hemşire demişti,adetten ayırt etmeniz çok zor belitiler aynı diye.inşallah yarın güzel haberi alıp bana da umut olucan.dualarım seninle.senin yarın kaçıncı günün olucak transferi saymazsak?
inşallah pozitif sonuç alırsın
allah yardımcımız olsun
benimde cuma 9.günün test yapsam mı diye düşünüyorum
ama benim 2.gün embriyosu
sanırım olsada çıkmaz
slm canımm benım çalıştığım yer klimalı sorunum yok sıcakla ama sızın ıcın daha zor tabı hamılesınız yanıı dıkkat et canımm
4 haziran transfer günü ben transfer günü emriyoarın 5. günü ona göre sayıyorum yarın 15.gün olcak inş.
hımmm sen 5. gün embriyosu oldukları için o 5 günüde ekliyosun.umarım yanlış anlamamışımdır.sıcaktan beynim bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?