cnm benim çok saol uzun uzun açıklamışsın gene hiç üşenmeden,ben de sırf çocuk için değil de işte başka şeylerden de çok yıprandık o yüsden ayrılma konusunu hiç atamadım kafamdan,hayırlısını ALLAH bilir tabi ama inşallah çocuklarımız olunca herşeyin düzeleceğine inanıorum ama daha uzun yıllar olmazsa naparım bilmemgerçi demişsin ya çok yumurta kalitesizlik göstergesi doğru valla,benim öyle oldu işte,demekki tek sorun eşimde değilmiş zaten,çünkü ben de erkekteyse problem daha kolay sonuç alınıo dio duymuştum.. senin de herşey gönlüne göre olsun cnm,bigün artık gerçekten güzel haberler alıcaz birbirimizden,iyiki varsın,çok öptmmm.....
çok çok çoook teşekkür edrimmmmm.....
Haklısın canım,endişe beni mafediyor.aynı durum bende yaşıyorum.acaba kalp atışını duysam devam eder mı diye...geçmişteki deneyimler hep tedirginliğe sebep oluyor iste..ama beklemekten başka yapacak bir şey yok...yarın kalp atışı için çağırmamıştır bence.daha erken çünkü.keseye bakacak gene herhalde ben de bilmiyorum.RAbbim yüzünü güldürsün canım arkadaşım benim.birden içim yanarak,gözlerim yaşararak dua ettim sana.ins.dua kapıları açıktır.....
Nasılsın taze annecik.?
sana bir şey sorabilir miyim?biliyosun kan testini cuma günü yaptım.değerim 425 çıktı.hemen hastaneyi aradım.anlattım durumu,gebesin,ilaçlarını aksatma dedi.testi iki gün sonra tekrarlayım mı deim,gerek yok değerin güzel,perşembe kontrole gel dedi.peki sence yarın yine kan testi yaptırayım mı?
iltihaplanma vardır diye düşündüm kendi kendime ben de dünden başladım 2.5 litre su içtim. bugün de içtim. düne göre azaldı. dikkat ettim yani. yarın dr. a gideceğim. test isteyeceğim bakalım. yine de oturunca rahim biraz ağrıyor... ağrılarım var yani. yarın bir görseydim rahatlayacağım. hep bir şeyler kötü gidiyor gibi geliyor... hayırlısı bakalım.... normaldir bu ağrılar inşallahhhhAğrıların geçti mi arkadaşım?
iltihaplanma vardır diye düşündüm kendi kendime ben de dünden başladım 2.5 litre su içtim. bugün de içtim. düne göre azaldı. dikkat ettim yani. yarın dr. a gideceğim. test isteyeceğim bakalım. yine de oturunca rahim biraz ağrıyor... ağrılarım var yani. yarın bir görseydim rahatlayacağım. hep bir şeyler kötü gidiyor gibi geliyor... hayırlısı bakalım.... normaldir bu ağrılar inşallahhhh
ne demek sorabilirmiyim tabii sorabilirsin...
değerin gerçekten çok güzel yaptırmasanda olur ama aklımda kalır diyorsan içini
rahatlatmaktan için yaptır...perşembede keseleri görürsün Allahın izniyle...
gerek yok tekrarlamaya bence...
iltihaplanma vardır diye düşündüm kendi kendime ben de dünden başladım 2.5 litre su içtim. bugün de içtim. düne göre azaldı. dikkat ettim yani. yarın dr. a gideceğim. test isteyeceğim bakalım. yine de oturunca rahim biraz ağrıyor... ağrılarım var yani. yarın bir görseydim rahatlayacağım. hep bir şeyler kötü gidiyor gibi geliyor... hayırlısı bakalım.... normaldir bu ağrılar inşallahhhh
canım benim teşekkür ederim.
bugün yaşadıklarımızı bi bilsen,sabah gidiyoduk kan testine.
eşim şu evde yapılan tetslerde çift çizgiyi görmeyi çok istiyodu.evde bir tane test vardı.sabah kalktık,o duş alırken ben de testi yapıp babalar günü hediyesi vereim dedim hem de adamın merağı giderilsin.tam yaptım,eşim duştan çıktı.testin üstünde tek çizgi var.aman bizi gör bir panik olduk.e kanama falan da yok neden bu test negatif diyoruz.ben dedim durama yarın kan testi yaptırcam eşim yok yarını beklemeyelim ben giyineyim gidelim diyo.neyse bu arad 5 dak. falan geçti tabi.ben teste bir baktım 2. çizgi silik de olsa çıkmış.meğer testin üzerinde yazıyomuş,sonucu 5 dakika içinde göreceksiniz diye.anlayacağın sabah sabah panik oldum.yani şu idrar testlerine bir gıcık oluyorum ki sorma.bir de hala 2. çizgi silik.gerçi bugün 12. gün hem de ilk idrarım değildi ama yine de çok karşıyım şu testler
kızlar ben çıkıyorum.yarın okula başlıcam.Allah'tan seminer okulda devam edecek.hayırlısıyla bitsin şu seminerler de rahatlayalım.hepinize iyi geceler.
kızlar ben çıkıyorum.yarın okula başlıcam.Allah'tan seminer okulda devam edecek.hayırlısıyla bitsin şu seminerler de rahatlayalım.hepinize iyi geceler.
canım arkadaşlarım ben yatmaya hazırlanayım...sabah hastaneye gideceğim inş..hepinize iyi geceler....
fırsat buldukça uğra canım...topik sen yokken öksüz gibi....
iyi geceler güzeller....
cannlar ben geldim nasılsınınz bakalım.egunalim nasılsın gülüm göremiyorum seni sanki.
nasılsınız canlar ben ii olmaya çalışıyorum mantarla savaşıyorumm tam tüp öncesi hiç olmadı ilaçlarımı kullanıyorum kaşıntım geçti ama beyaz beyaz şeyler çok azda olsa geliyo 5 günlük ilacım kaldıı.....eşimde sper testi verdi son kezz bakalım nolucakk merakla bekliyorummmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?