Tüp Bebek Günlüğümüz !

diğer sebepleri yazdığın mesajınıda okudum evet zor şeyler biz dışardan genel yorumlar yapabiliyoruz uzaktan konuşması kolay bize ama içinde yaşanayan sensin en doğru kararı sen verirsin ama sebep bebek olmamalı.bence bizim öncelikli derdimiz evlat hasreti bu yoluna girince bi çok şeyde kendiliğinden düzelecek tabii arada aşılmaz sorunlar yoksa...canım sizde iyiki varsınız ve zor zamanlarımızda bir aradayız...

çok çok çoook teşekkür edrimmmmm.....

rica ederim efenim

bence kalp atışına bakar çünkü bhcg kalp atışı için yeterli...
Allahrazı olsun canım dualarında banada yer vermişsin Rabbim o güzel gönlüne göre versin kötü gün göstermesin bundan sonra...

Nasılsın taze annecik.?

teşekkür ederim tatlım,iyiyim çok şükür.ama ben daha çok başındayım.ben de keseleri görsem,kalp atışlarını duysam çok rahatlıcam.senin de iyi gidiyomuş,okudum,çok sevindim.inşallah yarın da çok güzel haberler alırsın.dualarım sizinle.

sana bir şey sorabilir miyim?biliyosun kan testini cuma günü yaptım.değerim 425 çıktı.hemen hastaneyi aradım.anlattım durumu,gebesin,ilaçlarını aksatma dedi.testi iki gün sonra tekrarlayım mı deim,gerek yok değerin güzel,perşembe kontrole gel dedi.peki sence yarın yine kan testi yaptırayım mı?

ne demek sorabilirmiyim tabii sorabilirsin...
değerin gerçekten çok güzel yaptırmasanda olur ama aklımda kalır diyorsan içini
rahatlatmaktan için yaptır...perşembede keseleri görürsün Allahın izniyle...
gerek yok tekrarlamaya bence...

Ağrıların geçti mi arkadaşım?
iltihaplanma vardır diye düşündüm kendi kendime ben de dünden başladım 2.5 litre su içtim. bugün de içtim. düne göre azaldı. dikkat ettim yani. yarın dr. a gideceğim. test isteyeceğim bakalım. yine de oturunca rahim biraz ağrıyor... ağrılarım var yani. yarın bir görseydim rahatlayacağım. hep bir şeyler kötü gidiyor gibi geliyor... hayırlısı bakalım.... normaldir bu ağrılar inşallahhhh

canım benim bu kadar tedirgin olma...ben bir şey olacağını zannetmiyorum..hamile arkadaşlar aynı senin ağrıların gibi ağrılar yaşamışlar...bebeğin kendine yer açıyor o yüzdendir ağrıların..hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel inşallah...

canım benim teşekkür ederim.
bugün yaşadıklarımızı bi bilsen,sabah gidiyoduk kan testine.
eşim şu evde yapılan tetslerde çift çizgiyi görmeyi çok istiyodu.evde bir tane test vardı.sabah kalktık,o duş alırken ben de testi yapıp babalar günü hediyesi vereim dedim hem de adamın merağı giderilsin.tam yaptım,eşim duştan çıktı.testin üstünde tek çizgi var.aman bizi gör bir panik olduk.e kanama falan da yok neden bu test negatif diyoruz.ben dedim durama yarın kan testi yaptırcam eşim yok yarını beklemeyelim ben giyineyim gidelim diyo.neyse bu arad 5 dak. falan geçti tabi.ben teste bir baktım 2. çizgi silik de olsa çıkmış.meğer testin üzerinde yazıyomuş,sonucu 5 dakika içinde göreceksiniz diye.anlayacağın sabah sabah panik oldum.yani şu idrar testlerine bir gıcık oluyorum ki sorma.bir de hala 2. çizgi silik.gerçi bugün 12. gün hem de ilk idrarım değildi ama yine de çok karşıyım şu testler

bence de panik yapma.hepimizin ağrısı oluyo,normalmiş bu ağrılar.kanama olmadıktan sonra korkulacak bir şey yok.Allah'ın izniyle bebişin seninle.

idrar testlerinde bhcg hassasiyeti farklı oluyor..
hassasiyeti az demekki...
bi de herkeste bhcg nin idrara geçmesi aynı değerde olmaz benimki çabuk karışır idrara seninki daha geç karışır ama kan değeri
değişmez kesindir...benim değerim 1287 çıktığında yaptığım idrar testlerinden biri silik çizgi diğer idrar testi kopkoyu ikinci çizgi çıktı ve bunları aynı idrarla yaptım
endişelenecek bişi yol ortada idrar testi kesin sonuç olsaydı kan vermeye ne gerek vardı...zaten çift çizgiyi görmüşsün silik ya da koyu farketmez

kızlar ben çıkıyorum.yarın okula başlıcam.Allah'tan seminer okulda devam edecek.hayırlısıyla bitsin şu seminerler de rahatlayalım.hepinize iyi geceler.

nasılsınız canlar ben ii olmaya çalışıyorum mantarla savaşıyorumm tam tüp öncesi hiç olmadı ilaçlarımı kullanıyorum kaşıntım geçti ama beyaz beyaz şeyler çok azda olsa geliyo 5 günlük ilacım kaldıı.....eşimde sper testi verdi son kezz bakalım nolucakk merakla bekliyorummmmm.....

iyi geceler güzeller....

iyi geceler canım kaç gündür aklımdasın bi ara arayacam seni

cannlar ben geldim nasılsınınz bakalım.egunalim nasılsın gülüm göremiyorum seni sanki.

evet cicim göremezsin beni yeğenlerimle zaman geçiriyorum bilgisayarı açtığım an başımdalar hadi oyun oynayalım diye giremiyorum topiğe arada bi takılıyorum...
sen ne yaptın geldimi kırmızılar geçtinmi diğer iğneye...

oyyy pek fena ama bu...çok geçmiş olsun canım bi de bu sıcaklarda hiç çekilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…