Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi geceler kızlar uykusuzluk klubu okmuş sanki bu gece kalabalık mı ne?

iyi geceler canımm ben öle boş boş bakıyorumm çok uykum var içim okadar sıkılıyokii yatagıma yatıncaa uyuyamıyorumm.....yani bukadar sıkıntının içinde gelde uyuu inşallha güzel olur herşeyyyy..

sorma canım yaa kaşıntı geçtii ama içerden bişeyler geliyoo deli olucimmm yaaa bikaç güne kadar geçer inşallahh 3 günde baya etkisi oldu ilaçlarınnn

Aynen valla.. Midem ağzımda her an uyku olsa da uyuyamiyorum herkesin kalbine göre versin Allahım da iste sert hiç bitmiyor en iyisi şükretmek halinize ben de yarın başka bı Dr a gideceğim bakalım iyi seyler duyarım inşallah

ooooh maşallah kuzum sen bulmuşsun tabi paşaları gelmezsin ben olsam bende gelmem:))
iyi ediyosun kuzum tümm stresini atarsın ne güzel.
bende de ne olsun kuzum şükür cuma geldi kırmızılar iki gündür de gonal f yapıyoz çarşş gel dedi bakalım hayırlısıyla.Allahım hepimizin muradını versin inşallah.ne biliym sanki daha umutluyum bu kez.

Hadi yat sen bence sabah ağacaklar seni diker ayağa valla

yatacaktım siz kızlar geldi bende az bişi sohbet edeyim öyle yatayım dedim...

ooo süpper demek başladın gonal f e...
hayırlı olsun sonu inşallah...
bu kez olsun noluuuurrrr Allahımmm

hayırdır kız gece gene rüyandan beni sayıklayarakmı uynadın

bu aralar sabaha karşı yatıyoz:)))) kocişte işe gitmediği için oturuyoz öyle ediyle büdü:))) dün gece kanalın birinda ibrhm srçğlu vardı sebebsiz infertilite için ve kolay hamile kalmak için soğan kürünün ve eşlere içirilen keçiboynuzunun mucizevi oldunu anlatıyodu hemen sen geldin aklıma.... amca diyoki iki taraftada sorun yoksa kadın pek çok kez hamile kalır ama embriyo tutunamdan iki üç gün içinde atılır vicuttan kadının haberi bile olmaz diyo... hatırlarsan aynı yorumu ikimizde yapmıştık......

amin canım inşallah herşey çok ama çok güzel olacakkk...yarın inşallah güzel haberlerkle geliceksinnn..

amin canım inşallah herşey çok ama çok güzel olacakkk...yarın inşallah güzel haberlerkle geliceksinnn..

İnşallah canim İnan hepinize cok cok dua ediyorum ve inanıyorum herkes bir gun o zaman gelince kavuşacak bebeğine ve sonra üzüldüğümüz günlere üzüleceğiz sadece zamanı bilmiyoruz onu da Allah bilir:)

yatacaktım siz kızlar geldi bende az bişi sohbet edeyim öyle yatayım dedim...

ooo süpper demek başladın gonal f e...
hayırlı olsun sonu inşallah...
bu kez olsun noluuuurrrr Allahımmm

sağol canııım cansın sen.Allahım hepimizin muradını versin inşallah.hayırlısıyla tabi.

evet canım konuşmuştuk ve hep aklımda aslında belkide hamile kaldım kaç kez ama adetle gitti anlamadım...
bu kezde ovulasyon testi soğan kürü vs derken erken idrar testi yaptım havaya girip ve erken dönemde öğrenme durumum oldu...
başka zamanlarda erken test yapsam belkide çift çizgiyle karşılaşacaktım...
ama bu da bi sorun döllenme olup tutunamamasında vardır bişey...
şimdilik hulusi ne derse onu yapıyorum...
herşey yolunda ona göre...3 günde bir bhcg için kan veriyodum haftada bir vermen yeterli dedi...
dış gebelikte bebek düşsede bhcg nin sıfırlanması uzun sürüyormuş yani düşüşü yavaş yavaş olurmuş..
benimkide öyle zaten...

Son düzenleme:
İnşallah canim İnan hepinize cok cok dua ediyorum ve inanıyorum herkes bir gun o zaman gelince kavuşacak bebeğine ve sonra üzüldüğümüz günlere üzüleceğiz sadece zamanı bilmiyoruz onu da Allah bilir:)

ayy inşallah burda bebişlerimizi konuştugumuz günleride görürümm.. canımm bende inan hepimiz için çok ama çok dua ediyorum ALLAHIM bebişler gelsin artıkk

Saat 01.30 olmadan yatayım artık...
Hepinize iyi geceler canım arkadaşlarım...
Allah rahatlık versin..

hep hayırlısını diliyorum senin için.. ve herşeyin çabucak yoluna girmesini.... bu ara 24 saati kocişle geçirdiğim için doğru dürüst iletişim kuramıyorum senle(((( ben çarşamba yada perşembe gidicem hulusi beye ama dünden beri hareketleri çok azaldı elifin gerçi bi süre dinleyinde bi kere tıplıyo aama genede huzursuz oldum... belkide yorgunluktandır bakalım yarınki durumuna göre belki erkene alırım randevuyu yada başka bi yere gidrim buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…