Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım haberini aldım eşini baya yormuşsun benim arkadaşın ordaydı bugün anlattı gercekten çok heyecanlıymışın galiba tek sen varmışın opu olacak yumurta sayın güzelcanım hadi hayırlısı canım

iyiyim bitanem boş vakit buldugumda yazmaya calışıyorum sen nasılsın şu andaki durumunne.??

ıyım cok sukur rabbıme canımmmmmm aynen bos varkıtte yazmaya calsıyommm
suandakı durumum oturuyom rahhatım ıyı agzımda sakız ısım yok oyle takılıyom yanı bırazdanda cay alıcım yaaaaaaaaaa
saka saka takıldım kuzummm
beklemedeyım balım pazartesı marmara unı. gıtık rapor ıcın ama orası yapmıyormus asılama takıp fln varmıs bende nenhatun var orayı ıstıyom esımde dınlen bıraz dıyo oyle bakalım beklıyoz yanıııı
sogan suyu ıcıyom bu arada bırde

cok sukur canım ıyım bende
esın test verdımı kuzum son durum nedır ?
Sıfamarket yaz bı ste cıkacak orda sperm ılacı verıyorlarmıs ve sperm olmazsa para ıadesı varmıs bız alıcaz esıme

canım eşim test veriyo devamlı ama 1 5 milyon çıktıı 3 milyon sonra 1 2 tane siperm hücresi görüldüü yazıyodu kagıtta tekrar yaptırdıkk 2 milyon çıktıı ama canlılık ve hareket yok buda beniçok korkutuyoo kan sonuçları iyi sadece fsh için hastaneye gidicez ama randevu alamadıkk hala...canımm bende almak istiyorum aslında ilça ama korkuyorumm zararı olur diyee bilmemki kullanıp memnun kalan varmı acaba ya iyice arştıralım canım

PAI-1 POLİMORFİZIMI 4G/5G kan sonçlarımdaki bu cümle ne anlama geliyor bileniniz varmı? netten baktım düşüğe sebep olabilir diyor kafam karıştı ne demek şimdi buuuuuu................

paı-1 polimorfizımı 4g/5g kan sonçlarımdaki bu cümle ne anlama geliyor bileniniz varmı? Netten baktım düşüğe sebep olabilir diyor kafam karıştı ne demek şimdi buuuuuu................

canımm hiçbir bilgim yokkk.. Allahım korusun yaaa.. Bu arada yanlışlıkla yazını beyenmişin kusura bakma kötü bidurum doktorunla kkonuştun mu??

canım bu sefer esım arastırdı valla bırde paar garantısı olunca guvenılır bence
ama bır agustosta baslıycaz cunku esımde urtıkerde var onun ıcın 1 ay ıgne ve ılac kullanıcak bakalım fayda ederse belkı spermımızde degısıklık olur ınsssssss
sonra alıcak o ılacları ama bende bır taraftan bakıyor arastırıyorum tabı suana kadar bısey gormedımmm kotu anlamda
ıns kalıtelı spermler olur kuzum yaaaa

paı-1 polimorfizımı 4g/5g kan sonçlarımdaki bu cümle ne anlama geliyor bileniniz varmı? Netten baktım düşüğe sebep olabilir diyor kafam karıştı ne demek şimdi buuuuuu................

sankı oyle bır yazmıısnkı hıcbır soruna cvp verılmıyor gıbı olmus canımmm arada kalmsıtır kaynamıstır yada verılmıstır sen gormemıssındır yada bılmedıgınden yazmamıstır kımse
bende bu soruya cvp veremıycem bılmıyorum ama sen oyle yzdıgın ıcın acıklma yazım dedım yaaa

canım..hadi bakalım bu seanslar sana şifa olsun.. yazıyorum ilaçlarımı
crinone jel:her sabah
cyclo proginova:sabah akşam
progestan iğne: gün aşırı öğlen
aspirin,folidoce: hergün öğlen.
canım valla bende acayip kaşıntı yapıyordu bir ara biri ama hangisiydi bilmiyorum.. şimdilik bir şeyim yok..

kızlarrr yeni haberlerle geldim yine :) doktorumuza gittik ve iki kese gördük yani ikizlerimmm geliyoo Allah ım ne güzel bi duygu herkese yaşatsın rabbim

canım.. hadi bakalm.. sağlıcakla gelirler insallah.. herkese sordum sana sormadan olmaz.. keselerin büyüklüğü aynımıydı canım..benimkilerin biri büyük diğeri küçüktü ya.. ondan soruyorum..

hadi bakalım annelerine sıkı sıkı tutunacak embriyoların oluşur insallah canım..

PAI-1 POLİMORFİZIMI 4G/5G kan sonçlarımdaki bu cümle ne anlama geliyor bileniniz varmı? netten baktım düşüğe sebep olabilir diyor kafam karıştı ne demek şimdi buuuuuu................

canım inan ki bilmiyorum.. ama telaşlanma hemen.. dr. unla ne zaman görüşeceksin.. ona sor bir bakalm...

canımm hiçbir bilgim yokkk.. Allahım korusun yaaa.. Bu arada yanlışlıkla yazını beyenmişin kusura bakma kötü bidurum doktorunla kkonuştun mu??

bu test bana 2009 yılında yapılmıştı başka bir tüp bebek merkezindeydi test sonuçlarımı vermediler epikriz verdiler doktoruma ve sorun yok demişlerdi dün kafama takıldı taa ankaraya ulaşıp bu testlerimi tekrar istedim doktorumu aramadım çünkü kanamam başlayınca zaten kontrole gidicez bu gün yarın başlar diye bekliyorum nette baktım bu sonuç düşüğe sebep olur diyor ya nasıl olur böle bişi kaç sene önce anlaşılmış ben boşunamı kaybettim bebeklerimi bu nasıl bi adiliktir deşifre ediyorum İZMİR ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ PROF.EROL TAVMARGEN HATTA EGE ÜNİVERSİTESİNDE GÖREV YAPIYOR O ADİ BU SONUCUMU BENDEN SAKLAMIŞ SIRF ONDA TEDAVİYE DEVAM ETMEDİĞİM İÇİN LANET OLSUNNNNNNNNNNNNN

canım travmergeni inanki bilmiyorum.. ama şifa hastanesinde bir bayan dr. beni mahvetmişti.. mantar var diye fitil verdi..sonra da ben bir gece cayır cayır yandıktan sonra.. mantar değilmiş.. sen bir test yaptır demişti.. nefret ettim ordan ben...ama travmergeni iyi diye duymuştum.. hiç görmedim ama... hiç te gitmedim ne desem yalan olur...eğer öyle bir şey yaptıysa... yazıklar olsun yani...

canım çok ama çok üzüldümmm tekrar tekrar okudumm gerçekten böyle bişey varsa yzıklar olsun diyorum başkada bişey demiyorummm..

kızlar bir şey soracağım...
ya narmik in nerde olduğunu bilen gören var mı? ona bir kaç sorum olacak.. özel msj da gönderemiyorum... bana yardımcı olursanız sevinirim...

bilgimiz yoksa nasıl cvp verelım kı..hayır anlamıyorum neden tavır yapılıyorrr?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…