nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldin nasıl geçti opu
hoşbuldukkk canımmmm, eşimi baya uğraştırdım sabah sabah bana dil dökmekten bi hal oldu sakinleşiyim diye
içeri çağırdıklarında beni aha dedim bayılıyom anestezicide e iyi boşuna ilaç vermiyim o zaman bayıl dedi
masaya yatırdılar beni yatış pozisyonumu ayarlarken hemşire uyanık anestezici bastı koluma ilacı ,başın dönüyomu dedi evett dedim sonrası yok
gerçekten çok kolaymış haklıymışsınız ama hiç bilmediğim için kendimde olmamak çok korkuttu beni , gözümü açtığımda yataktaydım
bu arada 9 yumurtam toplandı yarın 11 de arıcam durumları için ,ultrasonda 12-13 sayıyolardı ama 9 çıktı ona şaşırdım biraz
iyiyim canım sen nasılsınn...
sen nasılsın bakım ballımmmmmmmmm
iyiyim bitanem boş vakit buldugumda yazmaya calışıyorum sen nasılsınşu andaki durumunne.??
cok sukur canım ıyım bende
esın test verdımı kuzum son durum nedır ?
Sıfamarket yaz bı ste cıkacak orda sperm ılacı verıyorlarmıs ve sperm olmazsa para ıadesı varmıs bız alıcaz esıme
paı-1 polimorfizımı 4g/5g kan sonçlarımdaki bu cümle ne anlama geliyor bileniniz varmı? Netten baktım düşüğe sebep olabilir diyor kafam karıştı ne demek şimdi buuuuuu................
canım eşim test veriyo devamlı ama 1 5 milyon çıktıı 3 milyon sonra 1 2 tane siperm hücresi görüldüü yazıyodu kagıtta tekrar yaptırdıkk 2 milyon çıktıı ama canlılık ve hareket yok buda beniçok korkutuyoo kan sonuçları iyi sadece fsh için hastaneye gidicez ama randevu alamadıkk hala...canımm bende almak istiyorum aslında ilça ama korkuyorumm zararı olur diyee bilmemki kullanıp memnun kalan varmı acaba ya iyice arştıralım canım
paı-1 polimorfizımı 4g/5g kan sonçlarımdaki bu cümle ne anlama geliyor bileniniz varmı? Netten baktım düşüğe sebep olabilir diyor kafam karıştı ne demek şimdi buuuuuu................
Defneelma hosgeldin hizli sofor
Ben de son seansima gidiyorum ...derin derin icime cekeyim son son basincli oksijeni dimi ama yaaa
Canim sen hangi ilaclari kullanmaya devam ediyorsun...yan etkilerini gormusmuydun kullandigin ilaclarin. Benim dun geceden beri midem bulaniyor
kızlarrr yeni haberlerle geldim yine :) doktorumuza gittik ve iki kese gördük yani ikizlerimmm geliyoo Allah ım ne güzel bi duygu herkese yaşatsın rabbim
hoşbuldukkk canımmmm, eşimi baya uğraştırdım sabah sabah bana dil dökmekten bi hal oldu sakinleşiyim diye
içeri çağırdıklarında beni aha dedim bayılıyom anestezicide e iyi boşuna ilaç vermiyim o zaman bayıl dedi
masaya yatırdılar beni yatış pozisyonumu ayarlarken hemşire uyanık anestezici bastı koluma ilacı ,başın dönüyomu dedi evett dedim sonrası yok
gerçekten çok kolaymış haklıymışsınız ama hiç bilmediğim için kendimde olmamak çok korkuttu beni , gözümü açtığımda yataktaydım
bu arada 9 yumurtam toplandı yarın 11 de arıcam durumları için ,ultrasonda 12-13 sayıyolardı ama 9 çıktı ona şaşırdım biraz
PAI-1 POLİMORFİZIMI 4G/5G kan sonçlarımdaki bu cümle ne anlama geliyor bileniniz varmı? netten baktım düşüğe sebep olabilir diyor kafam karıştı ne demek şimdi buuuuuu................
canımm hiçbir bilgim yokkk.. Allahım korusun yaaa.. Bu arada yanlışlıkla yazını beyenmişin kusura bakma kötü bidurum doktorunla kkonuştun mu??
canım eşinin totaltestestronu kaç çıkmıştıı..
bu test bana 2009 yılında yapılmıştı başka bir tüp bebek merkezindeydi test sonuçlarımı vermediler epikriz verdiler doktoruma ve sorun yok demişlerdi dün kafama takıldı taa ankaraya ulaşıp bu testlerimi tekrar istedim doktorumu aramadım çünkü kanamam başlayınca zaten kontrole gidicez bu gün yarın başlar diye bekliyorum nette baktım bu sonuç düşüğe sebep olur diyor ya nasıl olur böle bişi kaç sene önce anlaşılmış ben boşunamı kaybettim bebeklerimibu nasıl bi adiliktir deşifre ediyorum İZMİR ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ PROF.EROL TAVMARGEN HATTA EGE ÜNİVERSİTESİNDE GÖREV YAPIYOR O ADİ BU SONUCUMU BENDEN SAKLAMIŞ SIRF ONDA TEDAVİYE DEVAM ETMEDİĞİM İÇİN LANET OLSUNNNNNNNNNNNNN
bu test bana 2009 yılında yapılmıştı başka bir tüp bebek merkezindeydi test sonuçlarımı vermediler epikriz verdiler doktoruma ve sorun yok demişlerdi dün kafama takıldı taa ankaraya ulaşıp bu testlerimi tekrar istedim doktorumu aramadım çünkü kanamam başlayınca zaten kontrole gidicez bu gün yarın başlar diye bekliyorum nette baktım bu sonuç düşüğe sebep olur diyor ya nasıl olur böle bişi kaç sene önce anlaşılmış ben boşunamı kaybettim bebeklerimibu nasıl bi adiliktir deşifre ediyorum İZMİR ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ PROF.EROL TAVMARGEN HATTA EGE ÜNİVERSİTESİNDE GÖREV YAPIYOR O ADİ BU SONUCUMU BENDEN SAKLAMIŞ SIRF ONDA TEDAVİYE DEVAM ETMEDİĞİM İÇİN LANET OLSUNNNNNNNNNNNNN
PAI-1 POLİMORFİZIMI 4G/5G kan sonçlarımdaki bu cümle ne anlama geliyor bileniniz varmı? netten baktım düşüğe sebep olabilir diyor kafam karıştı ne demek şimdi buuuuuu................
canım bakılan deger aralıgı 160 -700 arasıydı 500 cıktı makıne farkı ve deger aralııgı farkı ama daha once baktıgımızda 3,38 dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?