Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaslar konu açılmışken, kan pihtilasmasi normal baktıkları kandan anlaşılmıyor herhalde. Tam olarak nasıl bir analiz gerekli??:44:

Son düzenleme:
Saol canım...
iyiyim çok şükür...
değerim daha öncede düşüşe geçmişti bu iyi bişey ama tekrar çıkmayacağından emin olamıyoruz maalesef...
yarın ki değer önemli gerçekten...

inşallah değerin yarın daha düşük olur.inan hep dua ediyorum senin için.canım benim her şey gönlünce olsun inşallah.

Canım tekrar tebrik ederim ikizlerin gelişi resmileşmiş
Gerçi değerinden ikiz olur demiştik ama bi de resmileşsin dimi

tatlım ben iyiyim.sen nasılsın?yoktun sabahtan,gözlerim seni aradı.

canım burdaydım ama kısme yok dıye cıktım dı sonra katalog yapımı avrdı pc basında olmadıgımdan kk atmıs benı bende sonra ymek subu derken gırmedım kuzum patronda yanımda oldugundan gıremedımde aslında yaaaaaaaaaa
cok sukur ıyıyım balımmmmmmmm

canlarım çıkıyorum tekrar gelirim cenaze evine gidiyorum kek börek çörek yaptımm çocuklarada yemek yaptım onları götürücemm akşam görüşürüzzz...

gorusuruz canım benımmmmmmmmmmmm
kızlar ben biraz işleri toparlıyım opudan sonra işe geldim yine transferden sonra izin alcam diye ,görüşürükkkkkkkkk

dıkakt et kendıne gorusuruz canımmmmmmmmmmm

Saol canım...
iyiyim çok şükür...
değerim daha öncede düşüşe geçmişti bu iyi bişey ama tekrar çıkmayacağından emin olamıyoruz maalesef...
yarın ki değer önemli gerçekten...

hayırlı haberlerle geleceksın ıns canımmmmmmmmm
dusecek degerınnnnnnnnn

eee çalışınca zor tabi,kk böyle ilgilenmezsen hemen atıyo bana da çok yapıyo.aman iyi ol da iş güç olsun.ben boş boş bütün gün evdeyim.bazen sıkılıyorum valla.

evet evde can sıkıntısı ama bazen evde durcam dıyom cıkıcam sıten dıyom ıste sıkıyo ama evde durunca daha cok sıkılırım bılıyorum o yzunde calısmak guzel yanı kuzummmmmmmm
ama sen hamısın artık evde en guzelı yaaaaaaaaa mıde bulantısı uyku gelecek sımdı sana ıste olsan rahat edemezsın hanı

Arkadaslar konu açılmışken, kan pihtilasmasi normal baktıkları kandan anlaşılmıyor herhalde. Tam olarak nasıl bur analiz gerekli??:44:

tam bılmıyorum ama kuzum bakılır sanırsam benım ohss oldugumda bakmıstı doktorum ama nasıl oldu bılmıyom hanıııı

Son düzenleme:
Canım tekrar tebrik ederim ikizlerin gelişi resmileşmiş
Gerçi değerinden ikiz olur demiştik ama bi de resmileşsin dimi

Egunalcim çok saol canım öncelikle gecmis olsun ki geçiyor atlatiyosun çok şükür benim biraz moralim bozuldu sorma tansiyonumu ölçtüler 14/8 biraz bekledik 13/8 oldu yani yuksek tansiyon gebelikte çok riskliymis vucud bebekleri istemiyormuş yazıyor int. Ve düşüklere erken doğumlara sebep oluyormuş hergün tansiyonumu ölçmem lazım dedi doktor ins heyecandan yükselmiştir yoksa kabusumun başlangıcı olacak

Arkadaslar konu açılmışken, kan pihtilasmasi normal baktıkları kandan anlaşılmıyor herhalde. Tam olarak nasıl bir analiz gerekli??:44:

konunun uzmanı ve mağduru olarak hemen cevap vereyim.... kanın dna sını inceleyince tescilleniyo yani genetik test yaptırman gerekli. ama normal bakılan kanda da pıhtılaşma değerlerine bakılıyo o sonuçlar riskliyse genetik testle durumun belli olıyo

normal kanda anlaşılmaz canım benimkisi tam genetik tahlili yapıldğında çıktı ama sadece kanda pıhtılaşma testide yaptırabilirisn ayrıca ... 150 tl gibi bişi ama devlettede yaptırlıyor ...

geçmişi okudun mu bilmiyorum ama sana yazmıştım.. bebişler sağlıcakla gelir insallah canım.. maşallah onlara... keselerin ikiside eşit miydi? benimkiler farklıydı ya.. ondan soruyorum...
ikiz anneleri artıyor topikte yaşasın....

Tamam cnm sagol yinede..

hmm anladım, sende varmı?
normal kan tahlilinde tam olarak bu degerin ismi ne biliyormusun peki?

normal kanda anlaşılmaz canım benimkisi tam genetik tahlili yapıldğında çıktı ama sadece kanda pıhtılaşma testide yaptırabilirisn ayrıca ... 150 tl gibi bişi ama devlettede yaptırlıyor ...
Hmm bı yaptırmak iyi olur ya, ne zamandır kafama takılıyor. Sagol cnm.

Canım görmedim sanırım kusura bakma kafam çok karıştı tansiyon yüzünden keseler eşit gözüküyordu dengeli görünce sormadım bende zaten çok duygulanmistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…