yanlış saymıslardır canımmmm yada yumurtayı alamamıslardır patlamıstır ne bılım
rabbım onlara ol desın bak kokucak hıcbırsey yokmus yaaaaaaaaa
sevındım rahat gectıgıne agrın fln varmıııııııı
ılaclarını kullan ve sakın kabız olmaaa
canım haberini aldım eşini baya yormuşsun benim arkadaşın ordaydı bugün anlattı gercekten çok heyecanlıymışıngaliba tek sen varmışın opu olacak yumurta sayın güzelcanım hadi hayırlısı canım
hoşbuldukkk canımmmm, eşimi baya uğraştırdım sabah sabah bana dil dökmekten bi hal oldu sakinleşiyim diye
içeri çağırdıklarında beni aha dedim bayılıyom anestezicide e iyi boşuna ilaç vermiyim o zaman bayıl dedi
masaya yatırdılar beni yatış pozisyonumu ayarlarken hemşire uyanık anestezici bastı koluma ilacı ,başın dönüyomu dedi evett dedim sonrası yok
gerçekten çok kolaymış haklıymışsınız ama hiç bilmediğim için kendimde olmamak çok korkuttu beni , gözümü açtığımda yataktaydım
bu arada 9 yumurtam toplandı yarın 11 de arıcam durumları için ,ultrasonda 12-13 sayıyolardı ama 9 çıktı ona şaşırdım biraz
anammmm reklam oldum yaniiiiii
ay evet sadece ben vardım , kimdi canım senin arkadaşın gerçi isim olarak pek bilmiyorum ama yüzlerini tanıyorum
eşiyle gelen bi bayan vardı, bi kırmızı tişörtlü bayan vardı test yaptırdı
ya işte numara değil gerçekten çok heyecanlıydım :18:
canım bizimde 3 çıkmıştı sonra 60 çıktı sonrada 6 bu ne biçim bi iş yaa
bilmiyom artık yanlışmı saydılar alamadılar mı canım ona biraz canım sıkıldı ben kesin 12 çıkar diyordum
bi hap verdiler bide vajinal fitil , günde 3 kere atıcakmışım 45 dakka yat dedi ama işyerinde yatamadım tabi malesef
ağrım hastaneden çıkarken vardı biraz ama şimdi gayet iyiyim bişey kalmadı çok şükür
bu test bana 2009 yılında yapılmıştı başka bir tüp bebek merkezindeydi test sonuçlarımı vermediler epikriz verdiler doktoruma ve sorun yok demişlerdi dün kafama takıldı taa ankaraya ulaşıp bu testlerimi tekrar istedim doktorumu aramadım çünkü kanamam başlayınca zaten kontrole gidicez bu gün yarın başlar diye bekliyorum nette baktım bu sonuç düşüğe sebep olur diyor ya nasıl olur böle bişi kaç sene önce anlaşılmış ben boşunamı kaybettim bebeklerimibu nasıl bi adiliktir deşifre ediyorum İZMİR ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ PROF.EROL TAVMARGEN HATTA EGE ÜNİVERSİTESİNDE GÖREV YAPIYOR O ADİ BU SONUCUMU BENDEN SAKLAMIŞ SIRF ONDA TEDAVİYE DEVAM ETMEDİĞİM İÇİN LANET OLSUNNNNNNNNNNNNN
canım benim çok sevindim kolaylıkla atlatmana.biz sana demiştik bak gördün mü kokulacak hiçbir şey yok.Rabbim bir daha ihtiyaç ettirmesin inşallah.bebişlerin sağlıcakla döllensin.
yumurta sayısına gelince bazılarının içi boş çıkıyo.benim de 20'ye yakındı ama toplanan 12'ydi.hayırlısı olsun.ne güzele heyecan dolu sürece giriyosun.inşallah yarın çok güzel haberler alırsın.
PAI-1 POLİMORFİZIMI 4G/5G kan sonçlarımdaki bu cümle ne anlama geliyor bileniniz varmı? netten baktım düşüğe sebep olabilir diyor kafam karıştı ne demek şimdi buuuuuu................
sağol canımmmm ,evet hepiciniz son derece haklı çıktınız ben size inanıyodum ama içimdeki öteki ben çok tırsıyodu
hımm demekki bana dolu olanları söylemiş olabililer çünkü ben yatarken içerde bizim işleme başladılar arkada hemşireye o arada sordum kaç tane diye yani işleme alınan 9
aminn canım inşallah hiçbirimiz birdaha bu yollardan geçmeyiz rabbim yardımcımız olsun
yarın 11 de arıycam inşallah bende senin gbi 5.gün transferi olurum
inşallah bitanem inşallah.ama 5. güne gitmese de sakın moralini bozup kafana takma.2. ya da 3. gün embriyosu olup da tutan çok arkadaşımız var.hastanede de birçok kişiye rastladım.
bu arada ismin ne,senin için dua etmek istiyorum.ismini yazarsan daha kolay olacak benim için
ayyyy allah razı olsun canım benim , ismim sibel ,,hepimizin duaları kabul olsun inşallah
valla ben seni çok örnek alıyorum moral buluyorum inşallah peşinden tıpış tıpış gelicem bende yetişicem sana
güldencim nasılsın?yarın gidicekmişsin sanırım doktora ama değerin düşüşe geçmiş.Rabbim yardımcın olsun.
kızlar ben biraz işleri toparlıyım opudan sonra işe geldim yine transferden sonra izin alcam diye ,görüşürükkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?