Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım benim ya geçicidir agrıları bende belki bebekler büyüyordur gibisine yoruyorum internette baktım bebek büyüdükçe rahim bagları sürekli genişlemesinden dolayı agrılar olması normal yazıyor allah korusun düşük olacak olsa kanlanma olur gibi geliyor bana şimdilik çok şükür hiç leke kan gibi bişey olmadı olmazda inşallah demek 9 aylıkta bile ohss olmuş allal allah demekki herzaman tehlikedeyiz neyseki bebeklere zararı yok orarsı sevindirici ay inşallah canım ya 2 ayı gitti sayılır kalan 7 ayıda şöyle bir rahatça atlatsam allahım herkeze tattırsın ezan okunuyordu tam olmayan herkeze ver allahım ..

aynen öyle canım bebekler büyüyor ve o yüzden oluyor...
bhcg yükselişini durdursun tehlike kalmaz merak etme...
düşüklerde tabiki kanama önemli ama kanama olsa bile düşecek demek değil...
bazı gebelerimizde kanama alanı oluyor kesenin etrafında bebeğe zarar vermiyor ama kanamaya sebep oluyor...
sen içini rahat tut yaşadıkların normal bence...

artık bol bol dinlenme zamanımız gelmiş bizim akasyacım başka yapacak birşeyimiz yok

endişelenmeyin,geldimmm.doktoru çok bekledik o yüzden geciktim.
kızlar meleğimi gördüm bugün.şükürler olsun ki kalp atışalarını da duydum.Rabbim onu bana bağışladı.hepinizden Allah razı olsun,biliyorum dua ettiniz benim için.
Rabbim bebişimizi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.
dileyen herkese de bu duyguyu yaşatsın.
bu arada bebişim 6 hafta 5 günlükmüş.10 gün sonra yine kontrole çağırdılar.

sedamuuuuuuu çok şükür rabbime dualarımız kabul oldu ,biz biliyorduk zaten seninle olduğunu doktor seni boşuna korkuttu ama bebişin sana hep kendini hissettirdi
çookkk sevindim canım allah kucağına almayıda nasip edecek inşallah
hadi bakalım strese son artık şimdi rahatça 10 gün sonraki randevunuza hazırlan ,,maşallah sizee

süpperrr bi haber bu çook sevindim canım...
:124::124::124::124::124::124::124::124:

bak gördünmü biz sana erken demiştik desemde
o stresi iyi bilirim canım
Rabbim tamamına erdirip kucağına almayıda gösterir inş.

maşallah canım gözün aydın hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

yaaaaaaa yaaaaa gördünmü canım sana boşuna bekle demiyoruz çok şükür inan senin kadar sevindim bide sızlanıyodun burda işte benimkisi boş gebelik olmadı falan diye bak ne kadar üzmüşsün meleğini keşke videoya falan kaydetseydin ahh ne heyecanlıdır yaa bende görmek istiyorum Allah ın izniyle bir an önce

yaaaaaaa yaaaaa gördünmü canım sana boşuna bekle demiyoruz çok şükür inan senin kadar sevindim bide sızlanıyodun burda işte benimkisi boş gebelik olmadı falan diye bak ne kadar üzmüşsün meleğini keşke videoya falan kaydetseydin ahh ne heyecanlıdır yaa bende görmek istiyorum Allah ın izniyle bir an önce

canım arkadaşlarım,hepinize ayrı ayrı çok teşekkür edrim.
sanırım bugün hamileliğimi öğrendiğim günden daha çok sevindim.
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…