sende burdaymışsın.. ama benim çıkmam lazım...biraz dua okuyayım.. Rabbimden bebişi olmayana bebiş.. bizim bebeişlerimize de sağlık dileyeyim.. insallah dualarımız kabul olur arkadaşlar...
Walla bitanem çocukluğumdan beri ortalığı idare etmekten yoruldum galiba hep anne baba babane kavgası icinde büyüdük hiç birsey eksik degildi hamdolsun ama cok dönüp baktığım da huzurlu bir çocukluk hatırlamıyorum arkamda kalan kimse anlamıyor yani siz buldunuz bizim gibi anne baba itip kakın diyorlar herkes kendine göre haklı esimin yanım da olmaması Çök geriyor beni cok fazla görünmemek lazım ailen de olsa biz haftanın enaz 4 gecesi beraberz doğumdan sonra uzak uzak insallh yani biz de suanda kimse kimseyi anlamıyor anlayacağın cnikommm sen demekki bizi birakicksin paşaların geliyor demekki
günaydın kızlar güzel mutlu bir sabah olsun inş.
Canım benim çok şükür halimize diyelim...
Aynen devam...
Her adet başlangıcıyla yeşeren transfer umudumun filizlenip,meyve vermesini beklemekteyim:97:
Evet buara pek giremedim canım ya,sıcaklar,gelen,giden derken....
Sen nasılsın?
Günaydın canım arkadaslarımmmmmmmmmmmm
ıns hepımızın ıslerı ras gıder mutlu bır gun olurrrrrrrrrrrrrrr
Canlarım bengece 4 te eve girdim yttm derkn 3 saat uykuya dürüyorum cok öpüyorum sizi uyuyayım biraz
canım sıkıldı test yapsammı acaba
Bugün paşalarıma tekrar kavuşuyorum
Bir kaç gün aşk yaşayacam sadece ve sonra yeni evlerine gidecekler artık
O nedenle bu aralar aktif olarak katılamayabilirim ama mutlaka uğrarım...
seviyorum sizi....
Günaydın canlarım dün hiç uğrayamadim çünkü evimde kandil programı vardı gecede ben başka bir yere davetliyim derken sabah 4 oldu uğradım fakat yazamadi gece eve gelince cok sinirim bozuk cok ağladım bana neler oluyor böyle bilmiyorum yine anne, başlattı ama hep söylüyorum beni Dr değil sen dogurtucaksin biryerde diyorum ben anlayınca kızım huzursuz oldu galiba o kadar kötü iktirdiki beni içeriden o öyle yaptikca daha cok agladimmmm hayat cok zor iste Rabbim kızımı verdi ama hamilelik hep stresler gecti Rabbim hepimize herseyin hayrlisini nasip etsin insallhhhh şimdi de hiç birsey yok gibi kadıncağız dolanıyor etrafım da hep diyorum ki bana ne olur sonuna geldik beni sinirlendirme çünkü hormanl sebebten galiba bir anda sinirleniyorum insallh kızım iyidir suanda beni nasiliktiriyor sanki dasari çıkmıcak gibi karnımı yarip bizden hbrler pek iç açıcı değil ama böyle siz nasılınız
inşallah filizlenmeler ve meyveler seninle olsun
yeşillensin artık fındık dalları
bende dış gebeliği sonlandırma gayreti içersindeyim hala...
bakalım pazartesi bhcg kaç çıkacak sıfırlanınca rahim filmim tekrarlanacak...
günaydın kızlar
herkese mutlu stressiz sağlıklı ve huzurlu bi gün diliyorum
tünaydın
günaydın kızlar
herkese mutlu stressiz sağlıklı ve huzurlu bi gün diliyorum
eczaneye gidebilirsem alır yaparım çıkmazsa çıkmasın napıyım aklıma girdi bir kere ,ben bekleyemem öle 12 14.günleri zaten cumarteside kan vermeyi düşünüyorum
sedamu naptı acaba
gözün aydın canım bende seni seviyorum
yeğenlerini benim yerimede sev
tünaydın
İnşallah canikom topiğimiz çiçek ve meyve bahçelerine dönsün inşallah
Eki Görüntüle 458394
Günaydın canım hoşgeldin
Hoşgeldiiin canım
seni seviyommmmmmm ve çok özledim.........
cnm nasılsın herşey yolundamı değerlerin düşüşe geçmişti dimi?ben de bugün kalp atışlarını duymaya gidiorum minnakın ALLAHın izniyle,öptm sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?