Tüp Bebek Günlüğümüz !

merktayım,heyecanlıyım veeee söyleee aldınmı testiii...
bak çatlatma beni herkes bilir çatlayınca böyle oluyorum ben

slm kızlar hatırlarsanız bende ikize hamileyim 8 haftalık ya bende bir haftadır agrım çok kasık rahim bölgesinde adet agrısı gibi biraz daha farklı gibi sürekli gelip gelip geçiyor özelliklede sol tarafta çok konuştugum güldügüm zaman sanki rahmim yerinden çıkıcak gibi oluyor hapşurayım öksüreyim karnımı tutuyorum hapşurup öksürdümmü direk oraya vuruyor şaştım kaldım bu işe doktora geçen hafta agrım çok bu bölgelerde dedim yumurtalıgında su var falan filan etti tuzsuz yemek yicen bol su içicen yoksa ohos olabilecegimi söyledi şimdiden sonra ohoos olunurmu o yumuta toplandıktan sonra olmazmı bu agrılar canımı sıkıyor nolcak halim bilmem bişey olucak diye aklım çıkıyor öyle dua ediyorum içinizde benim gibi olan veya bi bilgisi olan varmı ..

cnm nasılsın herşey yolundamı değerlerin düşüşe geçmişti dimi?ben de bugün kalp atışlarını duymaya gidiorum minnakın ALLAHın izniyle,öptm sevgiler

aaaa kalp atışlarınımı duymaya gidiyosun ee kan testlerimizi aynı gün yaptırmıştık galiba senle dimi canım alla alla benim doktor neden 15 gün sonraya gel dedi yaa

bende ikizlere hamişim canım benimde ağrılar batmalar kasılmalar oluyo hapşurduğumda benimde baya zıplıyo ama sen rahmim yerinden çıkacak gibi demişsin sanırım biraz daha fazla ağrın var hoş benden bi hafta ilerdesin ne desem bilemedimki bencede ohss yumurta toplandıktan sonra olur diye biliyorum bana kalırsa hiççç kafanı yorma bunlara düşün içerde iki bebiş var tek yerine iki bebiş haliyle daha fazla yer açmaya çalışıyolar kendilerine ben öyle düşünüyorum en azından

Selam guzeller ben geldım
Sblkmbsar yanlıs mı gordum test mı yapacam dedın... Kız senın test gunun. Ne zaman kı cıkmıyacaksa bosuna yapma bence

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

onu yaparken düşünecektin şekerim..
acımak yoookkk işte...

ohss vücudunda bhcg bulunduğu sürece her zaman olabilirsin demek...
doktorun haklı...
ben sana daha önce uzun uzun yazdım daha transfer aşamasındaydın..
belirtilerin ohss git hasteneye dedim sonra hastanelik olduğunu öğrendim maalesef..
ve şimdide diyorum ohss riski her zaman var bi de ikizlere gebesin...
o yüzden doktorunun dediklerini yap mutlaka...

kız yok eczaneye gidebilirsem dedim , işteyim ben bugün sen çatla dur

heee bende heycan yaptıydım hemen...
sende beni çatlatmaya ne meraklıymışın inadıma çatlamayacam işte

ben iyiyim de ayaklarım iyi değil shrek oldum iyice yere basamıyorum acısından süreki şişiyolar:)))) bebişim iyi şuan tepiniyo acıktım diye:))))

bende aynıyım ya kocaman ayakla dolaşıyorum
hadi dün gezintiydim ondan şişti bugun niye böyle oldu anlamadım
artık suda gidermiyor şişlikleri

bende mesela yumurta toplandıktan sonra olur diye biliyodum ama yanlış biliyomuşum doktorun dediklerini yapmak lazım idrarda yanma vardı benimde devlet hastanesinde tahlil yaptırdım ordaki doktor antibiyotik falan hiç bişey yazmayalım hamilesin dedi kendi doktoruma gösterdim direk antibiyotik yazdı (zararsızmış)tedavi edilmezse düşüklere ve erken doğumlara sebep olabiliyomuş yani tuzsuz yemeklere hoşgeldin diyelim barışık olalım :)

doktorun dediklerini yapıyorumda genede agrım geçmiyor yemeklere hiç tuz koymuyorum zaten mide bulantım ve iştahsızlıgım var şimdi tuzsuz olunca herşey iyce içim istemiyor yemek 2 aydır 3 kilo vermişim verdigim önemli degil zaten kiloluyumda bebekler büyümezse diye insan tedirgin oluyor ohss olundugunda vucut karın su topladıgı için 8 kiloya kadar birden kilo artışı ve idrar yapamamada oluyormuş olanları hep okuyorum bende öyle bişey yokta şükür agrılar beni stres yapıyor tüp doktorum agrılar olması normal olur dedi yumurtalıkta su varmış dedim o su bebekleri besler dedi öteki doktorum korkutoyor dikkat etmezsen ohss olursun hamileligi göz ardı edilir sonra filan dedi evet ben daha hamile oldugumu ögrenmeden aşırı nefes darlıgı çektim hastanelik oldum o bir hafta sürdü geçti şimdi şükür nefes darlıgı yok allah beterinden korusun sanki hepsi beni buldu bunada şükürde kaç senedir ilkdefa hamile oldum inşallah bi gördü bi görmedi olmam ..

aynen öyle canım doktorun dediklerinden şaşmayacaksın...
opudan sonrada antibiyotik veriyorlar işlem sırasında kapılacak enfeksiyon embriyonun transferden sonra tutunmamasına sebep oluyor çünkü...
evet antibiyotik dendiğinde insan bi acaba diyor hamileyken özellikle ama eğer içmezsen daha kötü şeylere sebep olabilir...
mutlaka kesmeden kullan canım...

ben iyiyim de ayaklarım iyi değil shrek oldum iyice yere basamıyorum acısından süreki şişiyolar:)))) bebişim iyi şuan tepiniyo acıktım diye:))))

annem gezdın tabı sıstı ayaklarr...artıkın senınn guzelce dınlenmen lazım canım otur evındee ohh keyfıne bakk aaa..bebişi de doyur bir güzell afiyet olsun size....

Selam guzeller ben geldım
Sblkmbsar yanlıs mı gordum test mı yapacam dedın... Kız senın test gunun. Ne zaman kı cıkmıyacaksa bosuna yapma bence

valla acele edıyor baksanaa..bu kadar dayanmıs azıcık dha dayansa keskeeee :26:

ilk tüp bebek denememde ohss oldum orta şiddetde.ikincisinde de son anda kurtuldum tedavim iptal olabilirdi bi daha tedaviye başlasam riskim hep var benim...
bebekler beslenemiyor diye dertlenme hiç bişey olmaz...onlar alacağını alırlar senden...
ohss de su toplanma durumuna gelmek ağır ohss demek..3 aşaması var hafif orta ve ağır..sen orta şiddetle atlatmışsın neyseki...
riskin her zaman var özellikle ilk 3 ay da..bhcg ne zamana kadar vücutta yükselişine devam ederse ohss olma riskinde artıyor bu da ilk 3 ay demek...
sonrasında çok çok düşük bir olasılık...benim doktorum hamileliğinin 9.ayında ohss olmuş bir hastası vardı...
maalesef ohss ye gebelikte çok müdehale edilemiyor...gözetim altında tutuluyor serum vs..bişiler veriliyor...
ağrılarında illa ohss den olmayabilir bebekler büyüyor belki onlar baskı yapmaya başlamışlardır...
bence endişelenme iki doktorunda çok ciddi bi durumdan bahsetmemişler...
geçici bir durum olduğunu düşünüyorum...inşallah normale döner ve sağlıklı ve keyifli bir gebelik geçirirsin...
bişi daha söyleyim yumurtalıkta görülen su ohss ile ilgili bişeydir evet bebeği besleyebilir ama zaten çok şükürki ohss bebeği etkileyen bir durum değil...

bende aynıyım ya kocaman ayakla dolaşıyorum
hadi dün gezintiydim ondan şişti bugun niye böyle oldu anlamadım
artık suda gidermiyor şişlikleri
lotuscum artık gezenti olmasam bile çok şişiyolar ve cayır cayır yanıyolar.. sanki altları yarılmış ve ben kızgın taşlara basıyomuşum gibi bi acı içindeyim... dün çok gezdim eve dönerken artık yürüyemez durumdaydım.. işin tuhafı sabah yataktan ayaklarım şişmiş olarak kalkıyom...

sağol tatlım hakkatten artık daha dikkatli olup bol bol dinlenmemiz lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…