- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
az kaldı diy mii alıcaz güzel haberleri:)
Insaaallah canım alıcaz guzel haberlerı oyle cok heyecanlı degılım. Tedavıye baslıcam mı ertelenecek mı dıye beklerken daha cok heyecanlıydım sankı... Ara ara kasık ve bel agrılarım oldugu ıcın eee bebısler de tutunduysa cok kucuk hıseedemıyorum bı sey ne ruya goruyorum nede baska sey var Canısım mıllstonum da bısey hıssetmıyom dedı yok mu bısey hısseden hanımlar ben de tık yok ınanın kı pozıtıfı alsam da sasırmıcam negatıfte de sankı o kadar notrum..m hıc de gunler. Gecsın test gunum gelsın dıyemıyorum bole ıyıyım galıba
Allah mutluluklarinizi daim etsin ve giderek cogalsin
canım benm ben her ay hamıs olacagım dıe kg lerı takmyrdum bndn 3 ay once esıme ddm bu ayda olmazsa kg lerı vercmm ddm ve buraya uye oldum dıyet topıgıne de basladım ve sukur 11 kg gııttı sukur cnm ya bol su hamur ısı makarna vs.zaten zararlı seylerı bılıyrsun cıpler fılan onları yemyrsunn haftada 1 gun ızın gunn oluyr o gundede abartmadan cnnnın ıstedıgını yıyorsun vaktın varsa spor yapıyorusnnn aksamdan sonra yememeye ozen gosterıyrsunnn oyle yanı sen baslaaa yardımcın olurum seker ama bu arada spor fln yasak sana cunku tedavın baslamıs bende kısa dogru tedavıye baslıcagım ıcın ne kdr vewrırsem o kdr benm ıcın ıyııııııı ınsl....slmm canımcımm...
senınde mubarek olsun sekerımm..kız sana bısey sorcam nasıl kılo verıyosun ????
duyacaksın pıt pıtları Allah ın izniyle.. canım bir kızın olsa bile küçük bebişi unutmuşsundur değil mi? şimdi nasıl heyecanlıdır kızında bu arada..
inşallahh canım
kalp atışını görmeden kızımıza söylemedik henüz
evet canım aradan 9 yıl geöti o zamanlar gençlik cahillik vardı şimdi daha farklı duygular yaşıyoruz
ama unuttum sanırım bebek bakmayı
1.evlilik yıl dönümümüzde kızıma hamileydim bu sene 10.senemiz inşallah yine hamile olacağım inşallahh
Arkadaşlar pc başında bu kadar vakit geçirmek bize zarar vermez değil mi?
çok şükür 1 adet sağlıklı bir kese gördük geldik
13 temmuz kalp atışı için tekrar gideceğiz
canım arkadaşlarım,hepinize ayrı ayrı çok teşekkür edrim.
sanırım bugün hamileliğimi öğrendiğim günden daha çok sevindim.
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİi
ve benim maceram son buldu. 12. gün değerim 47.9. 14. değerim 20.61'e düşmüş. Dün gece hissettim bir terslik olduğunu. Transferden sonra ilk andan itibaren hissetmeye başlamıştım. Dün gece o minik batma hissim kayboldu. Gece uyuyamadım anladım gittiğini. Kısmet çok üzüldüm. Her şeye hazırlamıştım kendimi ama yine de çok zormuş. Umarım bana da bebek isteyen herkese de şans bir gün güler..
Selam guzel yureklı arkadaslarımmmmmmmm
bengeldım naparsınız beaaaaaaaaa
Arkadaşlar pc başında bu kadar vakit geçirmek bize zarar vermez değil mi?
ve benim maceram son buldu. 12. gün değerim 47.9. 14. değerim 20.61'e düşmüş. Dün gece hissettim bir terslik olduğunu. Transferden sonra ilk andan itibaren hissetmeye başlamıştım. Dün gece o minik batma hissim kayboldu. Gece uyuyamadım anladım gittiğini. Kısmet çok üzüldüm. Her şeye hazırlamıştım kendimi ama yine de çok zormuş. Umarım bana da bebek isteyen herkese de şans bir gün güler..
Sen ne yaparsın beaaaaaa ???? Ben trendeyim suan arada hat kesiliyor bir ders için yollara düştüm ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?