Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bi rutin kayınvalide ziyareti yapayııımm sonradan surat çekmek istemiyormmm görüşürüz şekerler

az kaldı diy mii alıcaz güzel haberleri:)

Insaaallah canım alıcaz guzel haberlerı oyle cok heyecanlı degılım. Tedavıye baslıcam mı ertelenecek mı dıye beklerken daha cok heyecanlıydım sankı... Ara ara kasık ve bel agrılarım oldugu ıcın eee bebısler de tutunduysa cok kucuk hıseedemıyorum bı sey ne ruya goruyorum nede baska sey var Canısım mıllstonum da bısey hıssetmıyom dedı yok mu bısey hısseden hanımlar ben de tık yok ınanın kı pozıtıfı alsam da sasırmıcam negatıfte de sankı o kadar notrum..m hıc de gunler. Gecsın test gunum gelsın dıyemıyorum bole ıyıyım galıba

Çok tuaf bir duygu seni anlıyorum insallah bebislerin seninledir ve bu acıları birdaha yasamazsın tatlım benimmmm

slmm canımcımm...

senınde mubarek olsun sekerımm..kız sana bısey sorcam nasıl kılo verıyosun ????
canım benm ben her ay hamıs olacagım dıe kg lerı takmyrdum bndn 3 ay once esıme ddm bu ayda olmazsa kg lerı vercmm ddm ve buraya uye oldum dıyet topıgıne de basladım ve sukur 11 kg gııttı sukur cnm ya bol su hamur ısı makarna vs.zaten zararlı seylerı bılıyrsun cıpler fılan onları yemyrsunn haftada 1 gun ızın gunn oluyr o gundede abartmadan cnnnın ıstedıgını yıyorsun vaktın varsa spor yapıyorusnnn aksamdan sonra yememeye ozen gosterıyrsunnn oyle yanı sen baslaaa yardımcın olurum seker ama bu arada spor fln yasak sana cunku tedavın baslamıs bende kısa dogru tedavıye baslıcagım ıcın ne kdr vewrırsem o kdr benm ıcın ıyııııııı ınsl....:103:

akasya ve lotus,,
tuzu kullanıyonuzmu,,tuzda ayak şişmesi yapar,ve artık dinlenme zamanı,sürekli ayaklarınızı yukarda tutun,,ben şeker ve tuz kullanmadığımdan hiç şişmedi benim ayaklarım

duyacaksın pıt pıtları Allah ın izniyle.. canım bir kızın olsa bile küçük bebişi unutmuşsundur değil mi? şimdi nasıl heyecanlıdır kızında bu arada..

inşallahh canım
kalp atışını görmeden kızımıza söylemedik henüz

evet canım aradan 9 yıl geçti o zamanlar gençlik cahillik vardı şimdi daha farklı duygular yaşıyoruz

ama unuttum sanırım bebek bakmayı

1.evlilik yıl dönümümüzde kızıma hamileydim bu sene 10.senemiz inşallah yine hamile olacağım inşallahh

Son düzenleme:

Arkadaşlar pc başında bu kadar vakit geçirmek bize zarar vermez değil mi?

çok şükür 1 adet sağlıklı bir kese gördük geldik

13 temmuz kalp atışı için tekrar gideceğiz

TEBRIKLER CANLARIMMMMMM BENIMMMMMMMMMM

ve benim maceram son buldu. 12. gün değerim 47.9. 14. değerim 20.61'e düşmüş. Dün gece hissettim bir terslik olduğunu. Transferden sonra ilk andan itibaren hissetmeye başlamıştım. Dün gece o minik batma hissim kayboldu. Gece uyuyamadım anladım gittiğini. Kısmet çok üzüldüm. Her şeye hazırlamıştım kendimi ama yine de çok zormuş. Umarım bana da bebek isteyen herkese de şans bir gün güler..

Gecmis olsun canım çok kötü bir duygu Allah birdankine yaşatmasın çok üzüldüm

rabbım sabır versın canımmmmmmmmmm

Sen ne yaparsın beaaaaaa ???? Ben trendeyim suan arada hat kesiliyor bir ders için yollara düştüm ......

ıslerımı bıtırıdım oh dedım oyle takılıyom kuzum sımdı yaaaaaaaaaaaaaa
o hatlatı kesmesınler soyle onlara doverım heeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…