Cnm ben şe iki tane kimyasal gebelik yasadım Rabbim bak sonra nasip etti Ama neler hissediyorsun anlıyorum cok iyi bende ikisinde aynı acı duyguyu yasadım Rabbim insllh nasip etsin en kısa zamn da insallh kucağın dolsun sabr cnm
ya ben çok sinirliyimm bugünde gelmedi mobilyalarr bi parçası mı ne eksikmişşş deliriciiimmm
Hepinize çok teşekkür ederim.
Gerçekten kendimi o kadar hazırladıgım halde çok üzüldüm. Bu arada bir de geri zekalılık yapıp 2-2.5 kg kedimi zaman zaman kucagıma aldım ve asıl kotusu 8 kg lık bir bebegi 3-5 snllegine ayaktayken kucagıma almak zorunda kaldım. Misafire transferden bahsetmemiştim. Birden elime verdiler. Bir şey diyemedim. Yavaşça hemen koltuğa oturdum ama sonuçta ağır kaldırmış oldum. çok çok üzgünüm...
sakin ol güzelim yaa,,anlıyorum senin heyecanını,,bende öyleydim,bir an önce gelsinde yerleştireyim diye deliriyordum,,ne dediler peki,ne zman getiriceklermiş
Hepinize çok teşekkür ederim.
Gerçekten kendimi o kadar hazırladıgım halde çok üzüldüm. Bu arada bir de geri zekalılık yapıp 2-2.5 kg kedimi zaman zaman kucagıma aldım ve asıl kotusu 8 kg lık bir bebegi 3-5 snllegine ayaktayken kucagıma almak zorunda kaldım. Misafire transferden bahsetmemiştim. Birden elime verdiler. Bir şey diyemedim. Yavaşça hemen koltuğa oturdum ama sonuçta ağır kaldırmış oldum. çok çok üzgünüm...
evet canım danteller falan vardı sonra kocişin kıyafetleri biran önce bitsin istedim dinlenmeden yaptım
gelir canım dert etme geç olsunda güç olmasın
yarın yada hafta sonu dedilerr bende yarın yokum hastaneye gidicem alttan muayene var :18: doktordan sonra günüm var oraya gidicem bu seferde onlar beklesiinn bananeee
evet canım danteller falan vardı sonra kocişin kıyafetleri biran önce bitsin istedim dinlenmeden yaptımewet canım gezmektende olur,1 saat ayaktamı kaldın ütülerken,aman yapma canım dinlen arada,sürekli tutma sende canım,sıkıntılımısın sende,,bende öyleyim aslında,sürekli yatış halinde ol dedi dr. ama insan inadına gezmek istiyo sanki :))))
ya ben çok sinirliyimm bugünde gelmedi mobilyalarr bi parçası mı ne eksikmişşş deliriciiimmm
ve benim maceram son buldu. 12. gün değerim 47.9. 14. değerim 20.61'e düşmüş. Dün gece hissettim bir terslik olduğunu. Transferden sonra ilk andan itibaren hissetmeye başlamıştım. Dün gece o minik batma hissim kayboldu. Gece uyuyamadım anladım gittiğini. Kısmet çok üzüldüm. Her şeye hazırlamıştım kendimi ama yine de çok zormuş. Umarım bana da bebek isteyen herkese de şans bir gün güler..
evet canım danteller falan vardı sonra kocişin kıyafetleri biran önce bitsin istedim dinlenmeden yaptım
sende tez canlısınn bende öyleyim ,sanki madalya takacaklar bizeama biz rahat ediyoruz canım,fazla kiloda almadık,bizim bir gelin var,27 kilo almış,,evde ordan oraya yatıyomuş,dışarı bile çıkamıyomuş düşün yanii,
hahh şöyle rahat oll,boşver,eninde sonunda gelicek,,dediğin gibi onlar beklesin onlar arasın bu sefer,demek yarın muayene var,,alttanmı bakacakmış dr.??
sende tez canlısınn bende öyleyim ,sanki madalya takacaklar bizeama biz rahat ediyoruz canım,fazla kiloda almadık,bizim bir gelin var,27 kilo almış,,evde ordan oraya yatıyomuş,dışarı bile çıkamıyomuş düşün yanii,
evet bende çok tez canlıyım ama fazla kilo almadığımdan zorlanmıyorum hiç yürümekte falan
maşallah gelininize benım görümcekte 25 kilo aldı kendine bakmadan bana
yarım dünya olmuşun diyor
evet bende çok tez canlıyım ama fazla kilo almadığımdan zorlanmıyorum hiç yürümekte falan
maşallah gelininize benım görümcekte 25 kilo aldı kendine bakmadan bana
yarım dünya olmuşun diyor
sanamı diyor yarın dünya olmuşsun diyeee,,,,pes yaniiii,
bende zorlanmadım hiç , ama malum bebiş biraz tosuncuk olmaya başlayınca belime ağrı yapmaya başladı fazladan
sanamı diyor yarın dünya olmuşsun diyeee,,,,pes yaniiii,
bende zorlanmadım hiç , ama malum bebiş biraz tosuncuk olmaya başlayınca belime ağrı yapmaya başladı fazladan
maşallah tosuncuk kızımızaa bakalım bizim oğlan kaç kilo olmuşş bir aydır gitmedim hiçç
İlk denememdi. Çok üzüldüm ne diyim.
Hepinize çok çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Bakalım kısmet ikincisine. Bu kez daha dikkatli olacagım inşallah.. herkesi okuyordum her şeye hazırlıklıydım. Aylar sonra bebegini kaybedenleri okudum. Bu durumu biliyordum ama insanlık işte. İnsan üzülüyor. Göz yaşlarımı tutamıyorum. Bir kaç günlüğüne bile bu duyguyu yaşamak güzelmiş
maşallah tosuncuk kızımızaa bakalım bizim oğlan kaç kilo olmuşş bir aydır gitmedim hiçç
tşk ederiz,çıtır teyzemizz,,seninkide tosun paşa olmuşturr,önden giidyodu çünkü gelişimi,aman maşallah diyelim,söylemiyorum pek kimseyedeğmesin
geçmiş olsun cnm allahım inşallah bu duyguyu yaşatmasın sakın kendini suçlama kısmet değilmiş cnmİlk denememdi. Çok üzüldüm ne diyim.
Hepinize çok çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Bakalım kısmet ikincisine. Bu kez daha dikkatli olacagım inşallah.. herkesi okuyordum her şeye hazırlıklıydım. Aylar sonra bebegini kaybedenleri okudum. Bu durumu biliyordum ama insanlık işte. İnsan üzülüyor. Göz yaşlarımı tutamıyorum. Bir kaç günlüğüne bile bu duyguyu yaşamak güzelmiş
canııııımmmmm...
mobilyalar gelmemiş germişler seni üzmüşler...
topikçe kızları örgütleyecem şimdi mobilyacıyı basmaya gidiyoruz ver adreslerini bakiim...
olmadı telefonlarını ver arayıp ayrı ayrı taciz edelim onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?