Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hepinize çok teşekkür ederim.

Gerçekten kendimi o kadar hazırladıgım halde çok üzüldüm. Bu arada bir de geri zekalılık yapıp 2-2.5 kg kedimi zaman zaman kucagıma aldım ve asıl kotusu 8 kg lık bir bebegi 3-5 snllegine ayaktayken kucagıma almak zorunda kaldım. Misafire transferden bahsetmemiştim. Birden elime verdiler. Bir şey diyemedim. Yavaşça hemen koltuğa oturdum ama sonuçta ağır kaldırmış oldum. çok çok üzgünüm...

canım çok üzüldüümm rabbim inşallah meleğini kendliğinden gönderiir sanaaa üzülme lütfen olacağı varmış demekkii kendini yıpratmaa

sakin ol güzelim yaa,,anlıyorum senin heyecanını,,bende öyleydim,bir an önce gelsinde yerleştireyim diye deliriyordum,,ne dediler peki,ne zman getiriceklermiş

yarın yada hafta sonu dedilerr bende yarın yokum hastaneye gidicem alttan muayene var :18: doktordan sonra günüm var oraya gidicem bu seferde onlar beklesiinn bananeee

canım senin ilk denemenmiydi???kendini suçlama öyle,üzme kendini lütfenn,ne kadr hazırlasakta kendimizi insanın içinde yinede bir umut oluyor,,sende umutlarını kaybetme sakın,

evet canım danteller falan vardı sonra kocişin kıyafetleri biran önce bitsin istedim dinlenmeden yaptım

gelir canım dert etme geç olsunda güç olmasın

gelir hayatım ona bi lafım yoktA insanları oyalamalarına sinir olduumm sormsuzlukk bi yerde yani değilmii

yarın yada hafta sonu dedilerr bende yarın yokum hastaneye gidicem alttan muayene var :18: doktordan sonra günüm var oraya gidicem bu seferde onlar beklesiinn bananeee

hahh şöyle rahat oll,boşver,eninde sonunda gelicek,,dediğin gibi onlar beklesin onlar arasın bu sefer,demek yarın muayene var,,alttanmı bakacakmış dr.??

evet canım danteller falan vardı sonra kocişin kıyafetleri biran önce bitsin istedim dinlenmeden yaptım
ya ben çok sinirliyimm bugünde gelmedi mobilyalarr bi parçası mı ne eksikmişşş deliriciiimmm

gelir canım dert etme geç olsunda güç olmasın

hayırlısı olsun canım Rabbim tez zamanda bebeğini kendiliğindn gönderir sana

hahh şöyle rahat oll,boşver,eninde sonunda gelicek,,dediğin gibi onlar beklesin onlar arasın bu sefer,demek yarın muayene var,,alttanmı bakacakmış dr.??

evet ya muayene var ben tüp doktorumu bırakmıştım 3 aylıkken burada başka bi doktordane başlamıştıım asm özel olduğu için muayene ücretleri baya bi uçuk bizde özel sigortamızı yaptırdık doğumu orda yapmaya karar verdik geçen hafta tüp doktorumu aradım kendisi normal doğumlara girmiyo bende hastanenizde bize önereceğiniz normal doğum dr varmı die bana bebeği sordu burada gittiğim doktorda 20 gün önden gidiyo bebek dedi hep onu söyledim ebru hanıma oda 20 gün önden gidiyosa normal doğurman zor olabilir dedi biz şöyle yapalım ssen bana muayeneye gel alttan çatı muayenesi yapayım sana normalmi sezaryenmi ona bakalım normalse brada ben seni iyi bi doktora yönlendiririm sezaryense zaten doğumnu ben yaparım dedi bende tamam dedim yarın gidicez bakalımm .ay çok uzun olduuu afedersiiinn

İlk denememdi. Çok üzüldüm ne diyim.
Hepinize çok çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Bakalım kısmet ikincisine. Bu kez daha dikkatli olacagım inşallah.. herkesi okuyordum her şeye hazırlıklıydım. Aylar sonra bebegini kaybedenleri okudum. Bu durumu biliyordum ama insanlık işte. İnsan üzülüyor. Göz yaşlarımı tutamıyorum. Bir kaç günlüğüne bile bu duyguyu yaşamak güzelmiş

en azından hamile kalıyorsun canım,bird öyle düşün,üzülmezmiii insann yaa,yapma vallahi kötü oldum bende şimdii
inş bir daha yaşamazsınn ve gelir bebeğin,,

geçmiş olsun cnm allahım inşallah bu duyguyu yaşatmasın sakın kendini suçlama kısmet değilmiş cnm

canııııımmmmm...
mobilyalar gelmemiş germişler seni üzmüşler...
topikçe kızları örgütleyecem şimdi mobilyacıyı basmaya gidiyoruz ver adreslerini bakiim...
olmadı telefonlarını ver arayıp ayrı ayrı taciz edelim onları

evett yaaa izmirden geliyo mobiylalar izmirdekiler nerdesinisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…