Tüp Bebek Günlüğümüz !

akasya ve lotus,,
tuzu kullanıyonuzmu,,tuzda ayak şişmesi yapar,ve artık dinlenme zamanı,sürekli ayaklarınızı yukarda tutun,,ben şeker ve tuz kullanmadığımdan hiç şişmedi benim ayaklarım

tuzu çok az kullanıyorum dün gezmekten şişti bugunde sanırım 1 saat kadar ütü yaptım belki ondan şişmiştir
yarın bakıcam birşey yapmadan şişecekmi
kız nasıl sürekli yukarda tutayım ben oturduğum yerde 10 dk fazla oturamam dolanır gelirim bi

Ay evet canlarım bazen en yakın bile olsa anlamıyor seni esim gözümün icine bakıyor artık sinirlenme ama üzülme diye anlamıyorum annem beni herhafta geriyor evde tek kalmamızda istemiyorlar askında ben birazcık yanlız kalsam iyi gelicek bana cok bunaldım surekli birilerinin derdini dinliyorum sikildimmmm bide acayip alıngnlar en ufak birşeyde tek onlarda var ya kalp hemen kırılıyor Zaten zorlu bir süreçten geçtik geciyoruzd hepimiz hiç kolaydegil tüp tedavisi herani stres hamile kalmak ytmiyorki ondan sonraki dönemler cok daha yorucu meraklı heran tedrgin geçiyor neyse uyuyunca kendime geldim biraz simdilikvhersey yolunda kızımda karnımı patlatmak icin sagdan soldan uğraşıyor bu haftada kızımın yeri darıldıysa nasl beklicek bakalım 8 hafta daha Dr la gorstum korkma yeri daralmıştır cok normal dedi

Yani biz yine sensiz kaldık paşaların gidene kadardesene

Cnm aynı sorun bende var bnm yeni değil ama 2 haftadır cok ayaklarım sis sureklihele suanda ayak bileklerim kütük gibi gerçi ayak parmaklarım cok zayfmi şimdi gözüme guzel görünüyor Cok dinlenmek lazım cnm son aylar artık hamdolsun Rabb'ime

Cnm ben şe iki tane kimyasal gebelik yasadım Rabbim bak sonra nasip etti Ama neler hissediyorsun anlıyorum cok iyi bende ikisinde aynı acı duyguyu yasadım Rabbim insllh nasip etsin en kısa zamn da insallh kucağın dolsun sabr cnm

ya ben çok sinirliyimm bugünde gelmedi mobilyalarr bi parçası mı ne eksikmişşş deliriciiimmm

Cnm ben uç beyzdan da uzak dürüyorum seker zaten hiç kullanmam tuz tamamn yok hayatımda peynirim bile diyt ekmek hiç yemem yersemde kepek ya da Çavdar ekmegi ama B'nde şişiyorum ki ben arada gezmek dısında hep ayklarimi yukarıda tutuyorum bu bünye meselesi bence tuzla ve sekerle ilgisi yok sen şükür şişmemişsin cok guzel insllh hicte şişme

Amn sende niye sınırlanıyorsunuz gelicek nasılsa sen de dert etme be cnm senin bir O'dan var bnm ortada daha o bile yok Ay sonu bakıcaz biz

ya ne bileyimm hafta başından beri bugün gelcek yarın gelcek stres olduum . ay sonu bakıcaksınız demekkii sendede heyecan başlamıştırr

ya ne bileyimm hafta başından beri bugün gelcek yarın gelcek stres olduum . ay sonu bakıcaksınız demekkii sendede heyecan başlamıştırr

Eh birazcık cnm ay ortası evin bütün halılarını ve perdelerini yıkamaya gondericem o gun bebegimn kıyafetlerini de yıkar hazırlarız sonra yatağı konuluck oda hazırlanır derkn bu ayda insallh böyle gecer ay basında alırız odasında zaten dolp almışm tek beşik ve yatak alıcaz ama odası boyanick insallhhhh bosver senin is bitmiş zaten cnm gelir bu hafta raht ol

tatlı heyecanlar bunlar hayırlısıyla doğsunlar gelsinler herşey hazırlanır dediğin gibii bende dün ütüledim kıyafetleri mobiyları bekliyoz

Allah yardimcin olsun canim insallah bebegin kendiliginden gelir kucagina

ewet canım gezmektende olur,1 saat ayaktamı kaldın ütülerken,aman yapma canım dinlen arada,sürekli tutma sende canım,sıkıntılımısın sende,,bende öyleyim aslında,sürekli yatış halinde ol dedi dr. ama insan inadına gezmek istiyo sanki :))))

ay nasıl tuzla şekerle alakası yok,yapma Allah aşkına,tabiki bünye meselesidir,ama sen öellikle son dönemler ye bakalım tuzlu şeyleri ne oluyorr,,
ewet şükür şişmedim şişmem de artık

Canım Allah sabır versin,bebişin seni çok bekletmeden gelsin inşallah.

canım benim teşekkür ederiz.biz de bebişimle seni ve göbüşündeki kardeşi çok seviyoruz.

çok heyecanlı çok güzel bir duygu.hüngür hüngür ağlamaya başladım.doktor kızdı bak kalp atışını dinletmem dedi.öyle sustum.

sedamu,,çok sevidnim canım yaa,,hayırlısı olsun,,çok güzel bir duygu,ağlamakta haklısınnnn,,Allah tamamına erdirsinn

çok geçmiş olsun canım,Allahım sabır versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…