Kızlar yarım saat snr ders başlıyor selocannnn kaçar
akasya ve lotus,,
tuzu kullanıyonuzmu,,tuzda ayak şişmesi yapar,ve artık dinlenme zamanı,sürekli ayaklarınızı yukarda tutun,,ben şeker ve tuz kullanmadığımdan hiç şişmedi benim ayaklarım
üzülme canım bazen insanı en yakını bile anlamayabiliyo sen kafana takma
önemli olan bebeği onu kötü etkileme yazıktır o dünyaya gelsin sorunlar gözüne daha küçük görünecek göreceksin
ne kadar sinirli olsanda stresli olsanda kimse seni anlamasada bebeğinin bi gülüşü sana dünyayı unutturacaktır bunu düşün ve rahat ol
Ay evet canlarım bazen en yakın bile olsa anlamıyor seni esim gözümün icine bakıyor artık sinirlenme ama üzülme diye anlamıyorum annem beni herhafta geriyor evde tek kalmamızda istemiyorlar askında ben birazcık yanlız kalsam iyi gelicek bana cok bunaldım surekli birilerinin derdini dinliyorum sikildimmmm bide acayip alıngnlar en ufak birşeyde tek onlarda var ya kalp hemen kırılıyorgeçmişten gelen bi durum demekki...
haklısın büyükleri idare etmek onları anlamaya çalışmak bazen zor oluyor sen bunu çok sık yaşıyorsun ne kadar zorlandığını anlayabiliyorum...
dediğin gibi eşin yanında olsa daha rahat olur belkide olup biten bu kadar gözüne görünmezdi...
bak kritik dönemlere giriyorsun lütfen kendini gerip bebeği huzursuz etme mazallah erken doğum vs...gündeme gelir o zaman çok pişman olursun...
evet canım kuzularım geliyoo...
günaydın canımcım..
inşallah filizlenmeler ve meyveler seninle olsun
yeşillensin artık fındık dalları
bende dış gebeliği sonlandırma gayreti içersindeyim hala...
bakalım pazartesi bhcg kaç çıkacak sıfırlanınca rahim filmim tekrarlanacak...
günaydınn efenim...
iyi uykular...
iyice bi dinlen...
Rabbim huzur versin içini rahatlatsın inşallah...
Cnm aynı sorun bende var bnm yeni değil ama 2 haftadır cok ayaklarım sis sureklihele suanda ayak bileklerim kütük gibi gerçi ayak parmaklarım cok zayfmi şimdi gözüme guzel görünüyorlotuscum artık gezenti olmasam bile çok şişiyolar ve cayır cayır yanıyolar.. sanki altları yarılmış ve ben kızgın taşlara basıyomuşum gibi bi acı içindeyim... dün çok gezdim eve dönerken artık yürüyemez durumdaydım.. işin tuhafı sabah yataktan ayaklarım şişmiş olarak kalkıyom...
sağol tatlım hakkatten artık daha dikkatli olup bol bol dinlenmemiz lazım....
ve benim maceram son buldu. 12. gün değerim 47.9. 14. değerim 20.61'e düşmüş. Dün gece hissettim bir terslik olduğunu. Transferden sonra ilk andan itibaren hissetmeye başlamıştım. Dün gece o minik batma hissim kayboldu. Gece uyuyamadım anladım gittiğini. Kısmet çok üzüldüm. Her şeye hazırlamıştım kendimi ama yine de çok zormuş. Umarım bana da bebek isteyen herkese de şans bir gün güler..
ya ben çok sinirliyimm bugünde gelmedi mobilyalarr bi parçası mı ne eksikmişşş deliriciiimmm
Amn sende niye sınırlanıyorsunuz gelicek nasılsa sen de dert etme be cnm senin bir O'dan var bnm ortada daha o bile yokAy sonu bakıcaz biz
ya ne bileyimm hafta başından beri bugün gelcek yarın gelcek stres olduum . ay sonu bakıcaksınız demekkii sendede heyecan başlamıştırr
Eh birazcık cnm ay ortası evin bütün halılarını ve perdelerini yıkamaya gondericem o gun bebegimn kıyafetlerini de yıkar hazırlarız sonra yatağı konuluck oda hazırlanır derkn bu ayda insallh böyle gecer ay basında alırız odasında zaten dolp almışm tek beşik ve yatak alıcaz ama odası boyanick insallhhhh bosver senin is bitmiş zaten cnm gelir bu hafta raht ol
ve benim maceram son buldu. 12. gün değerim 47.9. 14. değerim 20.61'e düşmüş. Dün gece hissettim bir terslik olduğunu. Transferden sonra ilk andan itibaren hissetmeye başlamıştım. Dün gece o minik batma hissim kayboldu. Gece uyuyamadım anladım gittiğini. Kısmet çok üzüldüm. Her şeye hazırlamıştım kendimi ama yine de çok zormuş. Umarım bana da bebek isteyen herkese de şans bir gün güler..
tuzu çok az kullanıyorum dün gezmekten şişti bugunde sanırım 1 saat kadar ütü yaptım belki ondan şişmiştir
yarın bakıcam birşey yapmadan şişecekmi
kız nasıl sürekli yukarda tutayım ben oturduğum yerde 10 dk fazla oturamam dolanır gelirim bi
Cnm ben uç beyzdan da uzak dürüyorum seker zaten hiç kullanmam tuz tamamn yok hayatımda peynirim bile diyt ekmek hiç yemem yersemde kepek ya da Çavdar ekmegi ama B'nde şişiyorum ki ben arada gezmek dısında hep ayklarimi yukarıda tutuyorum bu bünye meselesi bence tuzla ve sekerle ilgisi yok sen şükür şişmemişsin cok guzel insllh hicte şişme
vayyyyyy... süper ikihaber aldım...
sedamu
canım bebişin seninle zaten canı gönülden inanmıştım ben buna..
baharcım...
gözün aydın.. insallah bir sonrakinde kalp atışını da duyup bize haber vereceksin...
SİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ SEVİYORUM....
AYYYY ÇOK MUTLU OLDUM YA....
çok heyecanlı çok güzel bir duygu.hüngür hüngür ağlamaya başladım.doktor kızdı bak kalp atışını dinletmem dedi.öyle sustum.
sedamu,,çok sevidnim canım yaa,,hayırlısı olsun,,çok güzel bir duygu,ağlamakta haklısınnnn,,Allah tamamına erdirsinn
Amiiiin canım.inşallah bizlerde senin gibi otuz küsurlu haftaları görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?