maşallah canım bebiş 3300 olmuş ne güzel..dogumda belli olmuş,hakkaten sen tosun dogurcan saglıkla inş..:))ben kızlarım 2 kiloyu gecse ohhh diycem düşünbuarda dr un izne gidiyomuş,ayy bizde konuşmadık ama ya bizimkide giderse ne olcak şimdi:18:inş.beni dogurtur öle gider,başka dr a nasıl güvencem son dakika...
tabi canım büyütme kafanda,rahat ol,,doktorun ne dediyse sen onu yap en iyisi,kol yada bacak dediyse,hangisi ni yapabliyosan ordan yap,sonuçta her yer aynı,ayyyyy valla çok heyecanlanıyorum yaaa,,,salı opu olursa perşembeni transfer olur???
evim..evim.. güzel evim
hepinize merhaba güzel teyzoşlar................
canım nasılsın?ne var ne yok?elif nasıl?kac kilo oldunuz..biz dün geceden beri geri geldik topige,,şükür:))
canım nasılsın?ne var ne yok?elif nasıl?kac kilo oldunuz..biz dün geceden beri geri geldik topige,,şükür:))
hepinize merhaba güzel teyzoşlar................
Herşey yolunda giderse muhtemelen perşembe olur gibi geliyor banada..Bakalım inş sağlıkla alınsında sonrada sağlıkla döllensinn pikaçumm:))
aaaaaaaa elifnaz yuvasınamı dönmüşşşşşşşşşş
yolculuk nasıldı canım uçakla döndünüz dimi..Ama benide alaydınız dicem de şimdi pikaçuya ayıp olacak..İnş ben göbüşüme pikaçuyu koyarım siz gelrisiniz artık gülden teyzoşu ile bana:)) Gerçi güldende hamiş olacağından yerinden kalkarmı bilmem:))
Ayyyy inşşşşşşşşş yaa böyle günler görecekmiyizz
sizde hoşgeldiniz canım,biz ev taşıdık o yüzden giremedim..kızlarımız için büyük eve cıktık,inş.saglıkla,hayırlısıyla dogarlar..biz gecen hafta gittik biri 1700 biri 1550 idi kiloları,cumartesi bakalım randevumuz var ne kadar olcaklar:))topikten teyzelerlemi tanıştınız ayyy ne güzel,cook sevindim..inş.bigün hepimize tanışmak nasip olur:))
milstone cnm mrb nasılsın? sende baya bi gelişmeler var görüşmeyeli hayırdır kız yumurtan süpriz yapmış anladığım kadarıyla ne yaptında büyüdü kaç mm olmuş hangi ilaçları kullanıyorsun bu arada kaç tn yumurtan oluşmuş ne çok soru sordum gördünmü cnm)) bayadır görüşemiyoruz çok sevindim senin adına inş. bundan sonra bi aksilik çıkmaz sağsağlim yumurtaların toplanır döllenir.
evet bitanem nihayet döndük evimize dün akşam 10 uçağıyla geldik ,, sorun çıkarmasınlar diye 27 haftalık dedik binerken:)) ama evimi özlemişim gerçi istanbulun havası daha güzeldi bura daha bunaltıcı... çok ilginçtir kızımda özlemiş evini orda daha sakindi dün geceden beri kıpır kıpır sanırım oda anladı evine geldiğini:)))) senin göbüş büyüdüğünde elifimde biraz toparlanmış olur ve mutlaka geliriz seni ve diğer teyzoşları görmeye ve inşlllah hepiniz koca göbekli olarak karşılarsınız bizi.......
inş.canım seninde,güldeninde,bütün arkadaşlarımızında hamilelik,dogum hepsini kutluycaz,,rabbim büyük,hazinesinde coookk,,ben inanıyorum,ogünleri görcez:))güldenin son durumu ne bilmiyorum,tedaviyemi başladı??
selam canım,,çok az kalmışşşş,,neler hissediyorsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?