Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşallah canım bebiş 3300 olmuş ne güzel..dogumda belli olmuş,hakkaten sen tosun dogurcan saglıkla inş..:))ben kızlarım 2 kiloyu gecse ohhh diycem düşünbuarda dr un izne gidiyomuş,ayy bizde konuşmadık ama ya bizimkide giderse ne olcak şimdi:18:inş.beni dogurtur öle gider,başka dr a nasıl güvencem son dakika...

canım bebeğin kilosundan çok ciğer gelişimi önemli ve bunun için önlemini almış doktorun
2 hafta içinde senın meleklerinde 2 kiloyu geçerler

canım nasılsın?ne var ne yok?elif nasıl?kac kilo oldunuz..biz dün geceden beri geri geldik topige,,şükür:))

inş.canım ya,,son haftalara girince evham yapmaya başadım heralde,önümüzdeki cumartesi randevumuz var bakalım görcez nasıl hanfendiler:))

Herşey yolunda giderse muhtemelen perşembe olur gibi geliyor banada..Bakalım inş sağlıkla alınsında sonrada sağlıkla döllensinn pikaçumm:))

canım nasılsın?sendede güzel haberler var heralde,,cook sevindim,rabbim kıymetlini size bu sefer nasip etsin inş....

canım nasılsın?ne var ne yok?elif nasıl?kac kilo oldunuz..biz dün geceden beri geri geldik topige,,şükür:))

canım hoşgeldin..İZ.... aslında bende yeni geldim 10gündür istanbuldaydım topiğimden uzak kaldım ama dünya güzeli istanbullu teyzoşlarla tanıştım
kızım en son gittiğimde 1600 grdı. yarın arayıp randevu alacağım bakalım ne alemde elifnazım....

canım hoşgeldin..İZ.... aslında bende yeni geldim 10gündür istanbuldaydım topiğimden uzak kaldım ama dünya güzeli istanbullu teyzoşlarla tanıştım
kızım en son gittiğimde 1600 grdı. yarın arayıp randevu alacağım bakalım ne alemde elifnazım....

hepinize merhaba güzel teyzoşlar................

aaaaaaaa elifnaz yuvasınamı dönmüşşşşşşşşşş

yolculuk nasıldı canım uçakla döndünüz dimi..Ama benide alaydınız dicem de şimdi pikaçuya ayıp olacak..İnş ben göbüşüme pikaçuyu koyarım siz gelrisiniz artık gülden teyzoşu ile bana:)) Gerçi güldende hamiş olacağından yerinden kalkarmı bilmem:))
Ayyyy inşşşşşşşşş yaa böyle günler görecekmiyizz

Herşey yolunda giderse muhtemelen perşembe olur gibi geliyor banada..Bakalım inş sağlıkla alınsında sonrada sağlıkla döllensinn pikaçumm:))

milstone cnm mrb nasılsın? sende baya bi gelişmeler var görüşmeyeli hayırdır kız yumurtan süpriz yapmış anladığım kadarıyla ne yaptında büyüdü kaç mm olmuş hangi ilaçları kullanıyorsun bu arada kaç tn yumurtan oluşmuş ne çok soru sordum gördünmü cnm)) bayadır görüşemiyoruz çok sevindim senin adına inş. bundan sonra bi aksilik çıkmaz sağsağlim yumurtaların toplanır döllenir.

sizde hoşgeldiniz canım,biz ev taşıdık o yüzden giremedim..kızlarımız için büyük eve cıktık,inş.saglıkla,hayırlısıyla dogarlar..biz gecen hafta gittik biri 1700 biri 1550 idi kiloları,cumartesi bakalım randevumuz var ne kadar olcaklar:))topikten teyzelerlemi tanıştınız ayyy ne güzel,cook sevindim..inş.bigün hepimize tanışmak nasip olur:))

evet bitanem nihayet döndük evimize dün akşam 10 uçağıyla geldik ,, sorun çıkarmasınlar diye 27 haftalık dedik binerken:)) ama evimi özlemişim gerçi istanbulun havası daha güzeldi bura daha bunaltıcı... çok ilginçtir kızımda özlemiş evini orda daha sakindi dün geceden beri kıpır kıpır sanırım oda anladı evine geldiğini:)))) senin göbüş büyüdüğünde elifimde biraz toparlanmış olur ve mutlaka geliriz seni ve diğer teyzoşları görmeye ve inşlllah hepiniz koca göbekli olarak karşılarsınız bizi.......

inş.canım seninde,güldeninde,bütün arkadaşlarımızında hamilelik,dogum hepsini kutluycaz,,rabbim büyük,hazinesinde coookk,,ben inanıyorum,ogünleri görcez:))güldenin son durumu ne bilmiyorum,tedaviyemi başladı??

oooo maşallah kiloları gayet güzel canım..... rabbim korusun onları ve evet istanbula gitmenin en güzel yanı kızlarla tanışmaktı tadı damağımda kaldı.....

1 tane yumurtam var canım..Ama kendiliğinden 14 mm oldu sonra 3 gün iğne vurdum şimdi opu olacak..Naturel tüp bebek oluyom yani:))menegon 150 vurudm birde her akşam erken çatlamasın diye cetrotide vurdum o kadar..Sen napıyorsun asıl sende gelişmeler diye tahmin ediyorum ne var ne yok nasıl gidiyorr..

ayyyy aminn güzelim gerçektenn..Hayali bile nasıl güzelll..Demek elif sultanda öslemiş evini..yerim ben Onu..O bana uğur getirdi yesinn mis kokusunu elif teyzoşuuuuuuuuu..

Yok cnm tedavide olan benim..
Güldenim en son kendiliğinden hamile kaldı ama dış gebelik oldu..
1 ayı geçti değeri sıfırlanmasını bekledi doktoru..İlaç falan vermedi..Şimdi bu hafta tekrar bakılacak gittikçe düşmüştü çünkü değeri en son..Sonrada dış gebelik tüplere zarar vermişmi diye rahim filmi çekilecek..İşte bizde havadis bunlarr:))

selam canım,,çok az kalmışşşş,,neler hissediyorsunnn

selam kuzummmmm.evet az kaldı ama bende az kaldım doğrusu meraktan.bende kasık ağrıları var kuzu bide 7 gündür göğsüm ağrıyo.başkada bişi yok be kuzu.bazen oldu diyorum ama gereksiz umutlanmıyım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…