Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy ne güzel bugün herkes kızını görmüş.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

çok duygulandımm canımmallahımmm sag salim dogum yapmayı nasip etsin inşallahhh ......

canım yaa maşallah prensesimizee herşeyin yolunda olmasına çok sevindiimm 1 eylülde geliyo kızımızz demek maşallah subhanallaahhh

Canlarim t ederiz rabbim hepimize saglikla nasip etsin anne olmayi ruya gibi hersey kizimi kucagima aldigim gun uyanicam insallh ruyadan insallh dusunun ce cok duygulaniyorum esime diyorumki kizim ilk nefesinde aglayinca kesin bende baslicam aglamaya tei duam rabbim butun herkese nasip etsin bu duyguyu hamd olsun sukurler olsun rabbime bugunlere geldik sonuda hyrli olsun insallh

Arkadaslarimmm, bugun girmesem kötü olurdum, hollandadan gelir gelmez hemen göz attim çok az sayfa dolmus nerelerde bu millet yahuuu?
abe böyle olmaz ama
neyse ben hala beklemedeyim yarin ilk klomen'imi yutacagim yumurta büyümesi icin, sonra catlama ignesi, Allahin izniyle dondurulmus yumoslarim cözülürlerse transferrrrrrrr duanizi eksik etmeyin!
benim hep duamdasinizzzzz canlarimm..

Buarada bir arkadasimiz kalp atisini duymus amanninnnnn darisi basimiza insAllah tebrik ederim, ve diger ultrasyonda güzel haberler alan arkadaslarimida tebrik ederimm!
rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin cok mubarek bir makamdasiniz negüzel darisi bize kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben çikiyorum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Selam guzeller
Bayıldım valla bugun topıgımız hamısler. Topıgı olmus ınsaallah ayagı degen herkes hamıs olur da topıgımızde bebek kokusu olur mısss mısss...cok guzel bır hafta sonumuz olsun yenı haftamız ugur getırsın...

slm canım,,,naber nasılsın,,,sınav nasıl geçti??rahat gidip gelebildinmi

test gününe ne kadar kaldı,,ayy ne çok soru sordumm

Hamile arkadaslar, benim 2-3 gunde bir sizinti seklinde az ama kirmizi kanamalarim oluyor. Peceteye gelen. Ic capasira gecen. Ama ped koyacak kadar deil. Doktor keseye bakti ve bir sorun olmadigini soyledi. Kanama oldukca yat dedi. Benim sormak istedigim, bu tarz seyler yasayan oldu mu?

canım bende olmadı,ama kanaması olan ve 3 ay süren arkadaşlar çok,madem bir sorun yok,dr.nu dinle ve yat d,nlen,,benim sadece testimin 10.günü pembe kanamam olmuştu bir damla,iğne vurulmuştum bir dahada olmadı,,,sende yat hareket etme

turginurrrrrrrrrrrrrrrrrrr cnmmm altın yumurta sahibi arkadaşımmm aldınmı benden haberleri..
18mm oldu yumim bugün gece 12 de çatlatma iğnesini vuracağım..Sen nerden yaptın ve ovitrel miydi..Kızlar göbekten yapmışlar ama doktorum hayır dedi.Çünkü üretici firma göbekten emilimi daha az oluyor diye kol veya bakaktan diyormuş..Daha önce vurmadığım ve ilacın içindede prospektüsü daha önce çıkardığım için bulamıyorum..Bir el atıver benim durumuma..

canlar ben geldiiiimmmm.nasılsınız bakaılmmmm.bende heyecan dorukta 3 gün kaldı teste...

Ohh maşallahh ne kadar az kalmışşş..Valla hep diyorum ikramaya cann millstone ekinn 40 larımız karışsın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hayırlı haberlerle gelirsin inş cannım benim..

canımmm benm,,,inşş seninde altın yumurtan olucakkkkkkk,,,haberlerini almazmıyımmm hiççç aldım tabiki,,,
canım bende ovitrelle vuruldum,,benim hemşire yeğenim vurdu iğnemi,göbeğimden vurdu canım,doktorumda göbekten demişti,,,hay allahh demek öyle dediler,emilimi az oluoymuş ,hiç duymadım ki canım,,bana göbekten dediler göbekten vurdu,diğer arkadaşlar nerden vuruldu acaba??

İnşşşşşşş turginurcummm..
Egunal aşılamalrda koldan vurunmuş..En son tüpte kendi göbekten yapmış..Gece 12 olduğundan hastane yada klinik açıkta bulamam..Artık kendim koldan vurucam bismillah diyip Allaha emanett..Büyütmeyeyim dimi benn..

tabi canım büyütme kafanda,rahat ol,,doktorun ne dediyse sen onu yap en iyisi,kol yada bacak dediyse,hangisi ni yapabliyosan ordan yap,sonuçta her yer aynı,ayyyyy valla çok heyecanlanıyorum yaaa,,,salı opu olursa perşembeni transfer olur???

canım benımde kanamam oldu 3 ay ara ara ve sürekli yattım
doktorun doğru yönledirmiş elinden geldiğince kalkma ve sürekli yatış halinde ol
hayırlı haberlerini bekliyorum

ben 2 aşılama 4 tüp bebek ve diğer iğneyle olan tedavilerimde hep göbeğimden yaptım.doktorumda öyle söylemişti
demek göbekten emilimi az oluyormuş ilk defa duydum bunuda
bende doktoruma emilim için soru sormuştum gonal-f için vucudunun neresine yaaprsan yap aynı emilimi gösterir demişti

canlar ben geldiiiimmmm.nasılsınız bakaılmmmm.bende heyecan dorukta 3 gün kaldı teste...

hadi hayırlısı bakalım güzel haberler getir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…