ayy ne güzel bugün herkes kızını görmüş.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çok duygulandımm canımmallahımmm sag salim dogum yapmayı nasip etsin inşallahhh ......
canım yaa maşallah prensesimizee herşeyin yolunda olmasına çok sevindiimm 1 eylülde geliyo kızımızz demek maşallah subhanallaahhh
Selam guzeller
Bayıldım valla bugun topıgımız hamısler. Topıgı olmus ınsaallah ayagı degen herkes hamıs olur da topıgımızde bebek kokusu olur mısss mısss...cok guzel bır hafta sonumuz olsun yenı haftamız ugur getırsın...
Hamile arkadaslar, benim 2-3 gunde bir sizinti seklinde az ama kirmizi kanamalarim oluyor. Peceteye gelen. Ic capasira gecen. Ama ped koyacak kadar deil. Doktor keseye bakti ve bir sorun olmadigini soyledi. Kanama oldukca yat dedi. Benim sormak istedigim, bu tarz seyler yasayan oldu mu?
canlar ben geldiiiimmmm.nasılsınız bakaılmmmm.bende heyecan dorukta 3 gün kaldı teste...
canlar ben geldiiiimmmm.nasılsınız bakaılmmmm.bende heyecan dorukta 3 gün kaldı teste...
turginurrrrrrrrrrrrrrrrrrr cnmmm altın yumurta sahibi arkadaşımmm aldınmı benden haberleri..
18mm oldu yumim bugün gece 12 de çatlatma iğnesini vuracağım..Sen nerden yaptın ve ovitrel miydi..Kızlar göbekten yapmışlar ama doktorum hayır dedi.Çünkü üretici firma göbekten emilimi daha az oluyor diye kol veya bakaktan diyormuş..Daha önce vurmadığım ve ilacın içindede prospektüsü daha önce çıkardığım için bulamıyorum..Bir el atıver benim durumuma..
canımmm benm,,,inşş seninde altın yumurtan olucakkkkkkk,,,haberlerini almazmıyımmm hiççç aldım tabiki,,,
canım bende ovitrelle vuruldum,,benim hemşire yeğenim vurdu iğnemi,göbeğimden vurdu canım,doktorumda göbekten demişti,,,hay allahh demek öyle dediler,emilimi az oluoymuş ,hiç duymadım ki canım,,bana göbekten dediler göbekten vurdu,diğer arkadaşlar nerden vuruldu acaba??
İnşşşşşşş turginurcummm..
Egunal aşılamalrda koldan vurunmuş..En son tüpte kendi göbekten yapmış..Gece 12 olduğundan hastane yada klinik açıkta bulamam..Artık kendim koldan vurucam bismillah diyip Allaha emanett..Büyütmeyeyim dimi benn..
canım benımde kanamam oldu 3 ay ara ara ve sürekli yattımHamile arkadaslar, benim 2-3 gunde bir sizinti seklinde az ama kirmizi kanamalarim oluyor. Peceteye gelen. Ic capasira gecen. Ama ped koyacak kadar deil. Doktor keseye bakti ve bir sorun olmadigini soyledi. Kanama oldukca yat dedi. Benim sormak istedigim, bu tarz seyler yasayan oldu mu?
turginurrrrrrrrrrrrrrrrrrr cnmmm altın yumurta sahibi arkadaşımmm aldınmı benden haberleri..
18mm oldu yumim bugün gece 12 de çatlatma iğnesini vuracağım..Sen nerden yaptın ve ovitrel miydi..Kızlar göbekten yapmışlar ama doktorum hayır dedi.Çünkü üretici firma göbekten emilimi daha az oluyor diye kol veya bakaktan diyormuş..Daha önce vurmadığım ve ilacın içindede prospektüsü daha önce çıkardığım için bulamıyorum..Bir el atıver benim durumuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?