kıyamam ben sana yaaaaaaaa...
neslıyle yazısıyorduk yardımcı olım dıye gırdım sonra sıfamarketı aradık bızde bakalım bu hafta gene ılac almammız lazım ne olucak bakızac balım yaaaaa
sıcak evet bende bugun lıze arkadaslarıyla gorusutum aksamda kına vardı komsunun mahallede oaray gıtıtık elena kocek oynadık geldıkkkkkkkkkk
gelsın tabı anancıgın baksın sana beyaaaaaaaaa
çokkkk özledik yaaaaaaaaaaaaaaaa,,gelsin artıkkkkevet yaa akasyayı çok özlediiiikk dönse artıkkk
varya şuan da dal kımıldamıyo burasıı çoookkk sıcakkk yaaaa çok bunaldııımm
vantilatörü açtık ancak rahatladımmmm,,dışarsı sıcakkkk
4 kişi oldkk çok tenha valla bugünnn egunal bize kızacakkk
valla bize kızmaz oo,kıyamazzz,,biz hamişiz ,bak bu halimizle yine burdayız,,,
kızlar sizi seviyorummm
demeyin öyle kızmam ben size...
ben kötü kaka bi kadınmıyım ki
ciciyim ben cici tadımdan yenmem o kadarım yani
Acil çıkış yapıyorum hepinize iyi geceler arkadaşlarım
selam canlarım biz geldik..nasılsınız?önce sorayım topikte ne var ne yok?herkes iyimi?bize gelince iyiyiz şükür,epey giremedim kusura bakmayın,elimde olmayan sebeblerden..ev taşıdık teyzeleri,,daha dogrusu annemle kızkardeşim geldi evi buldular,taşıdılar,ben evi taşındıgımız gün gördüm..malum ev yerleştir falan filan derken netim dün baglandı,bugünde eşim laptop getirdi bana,bende hemen geldim topige..artık wc harici hiç kalkamıyorum,hep yatıyorum..kızlarım için büyük eve cıktık,odalarına eşyalarını yerleştirdiler,yıkadılar,bavulumuzu hazırladık..pazargünü gece agrım vardı hastanelik olduk,nst ye baglandık,agrı cıktı,ebe alttan baktı acılma cıkmadı allahtan..ama şimdi iyiyiz..gecen hafta dr a gittik kızlardan biri 1700 digeri 1550 olmuş..dr dururlarsa 36 durmazlarsa 34 de alırım dedi,,bakalım nasip ama inş.36 ya kadar gideriz..şimdilik bizde havadis bu kadar..sıcaktan bayılıyoruz işte..sizleride cooooookkk özledim,sizde bizi özledinizmi?herkese iyi geceler
selam canlarım biz geldik..nasılsınız?önce sorayım topikte ne var ne yok?herkes iyimi?bize gelince iyiyiz şükür,epey giremedim kusura bakmayın,elimde olmayan sebeblerden..ev taşıdık teyzeleri,,daha dogrusu annemle kızkardeşim geldi evi buldular,taşıdılar,ben evi taşındıgımız gün gördüm..malum ev yerleştir falan filan derken netim dün baglandı,bugünde eşim laptop getirdi bana,bende hemen geldim topige..artık wc harici hiç kalkamıyorum,hep yatıyorum..kızlarım için büyük eve cıktık,odalarına eşyalarını yerleştirdiler,yıkadılar,bavulumuzu hazırladık..pazargünü gece agrım vardı hastanelik olduk,nst ye baglandık,agrı cıktı,ebe alttan baktı acılma cıkmadı allahtan..ama şimdi iyiyiz..gecen hafta dr a gittik kızlardan biri 1700 digeri 1550 olmuş..dr dururlarsa 36 durmazlarsa 34 de alırım dedi,,bakalım nasip ama inş.36 ya kadar gideriz..şimdilik bizde havadis bu kadar..sıcaktan bayılıyoruz işte..sizleride cooooookkk özledim,sizde bizi özledinizmi?herkese iyi geceler
Kızımın teyzeleri biz geldik Bnm kızım 40 cm ve1600 gr olmuş hersey yolunda annesigibi silon dudaklar um çok gülüyor babası gibi de iri gözleri yuvarlak bir yüzü var coook şımarık eliyle yüzün kapıyor koca dudaklaryla bize esneyipdurdu Rabbim nasip etsin insallh. Denen erkn dogum beklemiyrm herseyim güzel dedi ve en geç 1 Eylül de kızımı canımızı özlemle beklediğimiz azra mizi nasipse kucağımıza alicaz Rabbim bunu bütün hepimize yaşatsın darısı size insallhhh hep dualarimdasiniz
kız sen daha idrar testi yapmadın mı çakma egunal a uyup[/QU
valla kuzum dünden beri yapıom pozitif ama 5.gün yarım doz ovitrelle yapmıştım galiba onun etkisi yaaaa.kasık ağrılarım dha az ama var dün sabahtan beride göğüs ağrısı başladı ağır geliyolar sanki bana.
sen nettin kuzummm ne var ne yok bakıymmm.
kız sen daha idrar testi yapmadın mı çakma egunal a uyup[/QU
valla kuzum dünden beri yapıom pozitif ama 5.gün yarım doz ovitrelle yapmıştım galiba onun etkisi yaaaa.kasık ağrılarım dha az ama var dün sabahtan beride göğüs ağrısı başladı ağır geliyolar sanki bana.
sen nettin kuzummm ne var ne yok bakıymmm.
aaa hadi bakalım hayırlısı.bak şimdi eşim sordu var mı topikte hamile haberi diye.inşallah kan sonucunda da pozitifi görürsün.biz de seviniriz seninle birlikte.
kızlar sizi seviyorummm
demeyin öyle kızmam ben size...
ben kötü kaka bi kadınmıyım ki
ciciyim ben cici tadımdan yenmem o kadarım yani
aaa hadi bakalım hayırlısı.bak şimdi eşim sordu var mı topikte hamile haberi diye.inşallah kan sonucunda da pozitifi görürsün.biz de seviniriz seninle birlikte.
sağol canımmmmmmmm.ama dedim ya ovitrelle yatırmıştık yarım doz üç gün evvel onun etkisi büyük ihtimalleee.iyi dileklerin için çooook teşekkür ederim kuzuuuummm sağolasınnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?