Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya iyide olumsuz konuşulacak embriyolarsa neden dondurdu
kendisiyle çelişiyooo sayın daktır...
madem dondurdun hastanı motive et kalitesiz embriyo transferiyle gebe kalanlarıda biliyoruz sonuçta..

dürüstlük yapmış kendince doktor bey...

sorma canım ya bu ikinci oldu bu sene
geçen ay da kursa giderken kızılayda güven parkta kalmıştım ortada o gün daha fenaydı
ama dün ki ona göre daha azdı 3-5 bomba atıldı sadece
gerçekten çok kötü yakıyor ne anlıyorlar ben anlamıyorum yaaa insanlar tabi bunlara bende dahilim can havliyle nasıl kaçışıyor allahtan amcamın oğlunun orda olduğunu biliyoırdum onlara gidecektim ya beni arayıp habefr vermişti olay var ona göre gel diye bende sıhhıyeye varınca haber verdim olaylar başlamadan ekip otosunda bekledim otobüsü tam o sırada olrtalık karıştı otobüs gelince de hemen binip gittim kazasız atlattım bu sefer çok lükür

canım böyle olmakta haklısın ama düzeleceksin hep böyle olmayacaksın
kafanı dinle boş ver arkadaşı komşuyu keyfini çıkar evinin

cips yiyip çekirdek çıtlıyorum bi başım sanki film izliyomuş gibi ekrana bakıp f5 yapıyomm sizi dinlemedeyim nedense..

kız bileydim heycanlı bi konu atar ortaya ondan muhabbet eder kah güldürür kah gerer kah şaşırtırdık seniiiii
meğersem biri bizi gözetliyomuşşşşş

olarr....18 eylül 2005...

kızz sence bu akşam oldumu bu tekliffff

anaç tarafım kabar kabar oldu işte fenerlide olsa bağrıma bastım kendisini..
gerçi şu sıra kocacımı bağrıma basıyooo olmalıydım adam gitti bu saatte yatmaya herhalde uyumaya gitmedi dimi ama

noldu burnunun akması bittimiii

naynnnnn:2:

yarış başladımıııı

evet

pekiii 17/10 2009

şşşt karıştırmaaaaaa:26::26::26::26:

Tüh üzüldüm yaşadıklarınız için. Olmayacak bir işe girmemişsiniz iyi olmuş. Şimdi nerdesin? Ben bir de bugün Ankara Tüp Bebek ile görüştüm. Ücretsiz görüşmeye çağırdılar. Bütün sorularımı cevapladılar. Yinede ben bir sonraki için üniversite hastanesi düşünüyorum.

Canım aslında o testlere bakılması lazım. Benim ve eşimin vardı. Sonuçta hepatitli bir kadından veya erkekten elde edilen embryo ile seninkini aynı tanka koyuyorlar. Eğer başkasının embriyosuna bulaşırsa anne de bebekte hepatit olur. Ama ben de açıkcası bunun çok mümkün olduğunu düşünmüyorum.

ya iyide olumsuz konuşulacak embriyolarsa neden dondurdu
kendisiyle çelişiyooo sayın daktır...
madem dondurdun hastanı motive et kalitesiz embriyo transferiyle gebe kalanlarıda biliyoruz sonuçta..

Kötü, hızlı vs... Önemli değil gerçekten de. Onlar benim. Ben alayım gideyim kardan bebeklerimi

Son düzenleme:

canım ilk yazıdğın linkin 1noludaki 4.sıradaki çiçekler olsun.
üzerindede zor karar verdim hee...ahan kocama kelebekmi uğru böceğimi dedim..
uğur böceği dedi kocişim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…