güldenin gönlü olana kaadarkızlarrrr ne kadar daha sürecek sarı kafalarrrr
güldenin gönlü olana kaadar
hayirli ugurlu olsun cim gozun aydin Allah anali babali buyutsun Alah bize de tattirsin insallahhh
maasallah canim maasallah ben senin yazini okurken yoruldum valla:))kendine ne renk aldin cnm pijama dogumdan sonra giymeye?ben cok hevesliyim oyle seylere ondan soruyom :))
kızlarrrr ne kadar daha sürecek sarı kafalarrrr
güldenin gönlü olana kaadar
oo arkadaşımın gönlü önemli o zmaan devammm
oo arkadaşımın gönlü önemli o zmaan devammm
annem mısır istedi
mısır patlatıp geliyorum
annem mısır istedi
mısır patlatıp geliyorum
:26::26::26::26::26::26:
:2: :13: :18: :26:
neden sesin çıkmıyooooo bi ses versene banaaaa
bak şimdi sana ne diyecem donmuşların resmi varmı sende ?kardeşim dondurmasalardı..
benimde orda 5 donmuşum vardı ama maalesef vzgeçtim hemde parasınıda yatırmıştık...
ben resimleri şimdiki merkezimde doktora embyologlar baktı sadece brisi iyi dedi biz bide taşıma işlemleriyle uğraştık 1yıl..
eşim asla orayı istemedi ben istesemde beğenmesemde...
veee vazgeçtik canımm...
emin ol öyle dene derim ben sana az para değil yani...
şimdiki denememdede 12 toplanmış 9u işleme girdi...
5 embryom kaldı en iyi iki tane koyuldu..
geriye 3 kaldı ve birisi doncak gibi değildi bitanesi iydi ama tek donmuyodun dieğri yetişeydi donacaktı 2saate..
yani kalmadı hiçbişey...........
çektim yani antoliada uyanık kist boşaltırmıştım ...
razı oluyoruz sonu iyi olsunda deyip..
canım heryerde yandı yani...
aslında hızlı bölünmesinden çok embriyonun nasıl göründüğüne göre yorum yapılıyor kalite için...
sana embriyolorın resmini verdilermi ordan anlarsın...
ayrıca 1.kaliteyse her şartta transfer olurum ben kesinlikle acaba bile deme hızlı bölünmüş vs..bunlara takılma iyi kaliteyse tamamdır..
Canım ne oldu anatolia'da ya bana bir ara anlatır mısın? Paranızdan ve donmuşlarınızdan vaz geçmişsiniz
Bugün başka bir doktor dedi ki orada hastalardan hepatit aids gibi bulaşıcı hastalıkların testini istemiyorlar. Dondurma işleminde bulaşma olabilir. Ben de çok korktum :18: -200de bulaşır mı dedim biyologsun sen araştır dedi. Valla araştırmaya korkuyorum. Öyle bir olasılık varsa bile 10 milyonda birdir gibi geliyor.
Keşke fotoğrafları olsaydı. Aslında sınıflandırmayı ben de yapıyorum. Ama hiç göremedim ki. Bana kalsa bütün lab kısmını ben kendim yapardım :) Kimseye güvenmiyorum.
Ben çok istiyordum da doktor umutsuz konuşunca moralim bozuldu. Neyse umutlu konuşunca da bir şey değişmemişti zaten
taammm yapalım tam tarihi ver bana ben sana bi kaç link atayım sen seç olarmııı....
Canım ne oldu anatolia'da ya bana bir ara anlatır mısın? Paranızdan ve donmuşlarınızdan vaz geçmişsiniz
Bugün başka bir doktor dedi ki orada hastalardan hepatit aids gibi bulaşıcı hastalıkların testini istemiyorlar. Dondurma işleminde bulaşma olabilir. Ben de çok korktum :18: -200de bulaşır mı dedim biyologsun sen araştır dedi. Valla araştırmaya korkuyorum. Öyle bir olasılık varsa bile 10 milyonda birdir gibi geliyor.
Keşke fotoğrafları olsaydı. Aslında sınıflandırmayı ben de yapıyorum. Ama hiç göremedim ki. Bana kalsa bütün lab kısmını ben kendim yapardım :) Kimseye güvenmiyorum.
Ben çok istiyordum da doktor umutsuz konuşunca moralim bozuldu. Neyse umutlu konuşunca da bir şey değişmemişti zaten
neden sesin çıkmıyooooo bi ses versene banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?