hıı yanii sen o iletimi beğenmemiştin anladımmmmm...
ya ney olucakk aaaaa
canım bende de 2-3 yıl önce vardı polip aldılar anestezili olduğundan bişey hissetmiyosun, sonrasında biraz kanama ve ağrım olmuştu gözünü korkutma. anestezi olmadan alınanlar var onlar acı çekmiştir muhtemelen. benimki öyle olmamıştı ama tüp bebek tedavilerinden sonra ilaçlardan oluştuğunu da duydum, beni 2. negatiften sonra her ay kontrole çağırdı doktorum ve kist, yapışıklık polip vs. oluşabiliyo onun için kontrol ediyorum demişti.
valla senin gibi profesyonel kk kullanıcısı birinin mesajına alıntı yapıp yamıştı ondan anlamadım ki ben gerçektenn
gülden merhba cnm
gecen hafta salı olan sezeryanım acil olarak pazartesi sabah 13.30 gerçekleşti ..cumartesi sabah doğum nişanım geldi..pazartesiye bekler sanıp randevuyu pazartesi 12 ye kaydırdık..fakat pazar akşamı doğum sancılarım gerçekleşti ve gece sezeryana girdim ve dünyalar güzeli oğluma kavuştum..
rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah...anesteziye hazırlarken rabbime hep dua ettim bunu isteyen herkese tattır diye
bebem ağlıo
aksi ispat edilene kadar herkes masumdur cicim..
sen öle konuş dur..
bide bozarsam dio şuna bak..
bozmuşsun işte daha hanımefendiliği mi kalmış bu işin yahu..
sataşma filan da yok haa..
doğruları söledim sadece
ama yinede seviom seni kıs muju muju
hımm benide 2ay sonra gel dedi ama ben uzatabilirim dedim..
bide polip tekrarlarmı dedim olabilir dedi ztane varsa yine temizleyip öyle başlarız dedi...:26:
napsam kürleremi başlasam bişi oluşmazsa çok yoruldum bennnn..
Keci kizim opsun seni sende ona cukulata ver en cook seni sevsin benm cok uykum var sacmaliyorum sen bana bakma tatlim takiliyorum iste ben kendi halimdebir guluyorum bir agliyorum
Guldenim sana busiy diyimmi halen popom aciyor igne yerlerim hesapyaptim35 tane proloton depot 90 tane progestan yemisim 15. Haftayakadar anam bu keci kiz harbi tepiklemis beni
kontrollerini ihmal etme canım bak bide oluyomuş sendede polip. şuan belki bu soru için erken ama merak ettim canım tekrar başlarsan tedaviye yine hulusi beye mi gitmeyi düşünüyosun?
gülden merhba cnm
gecen hafta salı olan sezeryanım acil olarak pazartesi sabah 13.30 gerçekleşti ..cumartesi sabah doğum nişanım geldi..pazartesiye bekler sanıp randevuyu pazartesi 12 ye kaydırdık..fakat pazar akşamı doğum sancılarım gerçekleşti ve gece sezeryana girdim ve dünyalar güzeli oğluma kavuştum..
rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah...anesteziye hazırlarken rabbime hep dua ettim bunu isteyen herkese tattır diye
bebem ağlıo
canım kendi kendine geçme konusunda çok bilgim yok ama genelde doktorlar ameliyatla aldıklarına göre geçmeyebilir diye düşünüyorum, soğan suyunun kistlere iyi geldiğini duydum işe yararmı bilmem denemekten zarar gelmez tabii. polip benim bildiğim et beni gibi bişey. sonuçta gebelik için engel oluşturuyo, bir an önce alınmasında fayda var bence.
kesinlikle anestezi olmalı..
kendiliğinden geçermi bilmiyorum ama soğan kürünün faydalı olduğunu biliyorum..
3.gün 12 hücreli hızlı bölünmüş gerçekten ama haklısın kaliteleri iyi değilse neden dondurdular...
peki o zaman donmuşları denemeyecekmisin bu durumda..
canım benim ben histreskopi odlum doktorum muayenemden ve bazı şikayetlerimden dolayı ofis yapıcam dedi..
ve ben hep ya bişey görüp müdahale ederse dedim durdum hatta sordum yok sana vajiandan iğne yapıyos dediler...
veee çok ağır geçti doktor kamerayı sokunc akendide şok oldu etbeni yani polip çok fazlaydı maalesef..
temizlediler patoloji aldılar derkenn...
ben acı çekince hemen bi ağrı kesici yaptılar
ama nafile bacak üstünden.....sonrasında bikaç gün kanamam ağrım oldu..
hatta ertesi gün burdan bi ardkaşımızın doğumuna gittik egunalle iydim yani...
korktuğum başıma geldi ama neyse 2.histrskopiye olucağım zman doktor bu ağrılı geçmez dedi diğerinde kürtaj oldun dedi düşün halimi...
gerçekten 2.rahat geçti..
bu benim başıma hep gelir zatne .r.ahim filmindede çok acı çektim pişman oldum anestzi olsa dedim tamam uzun sürmüyor ama canım fana yanmıştı...
doktorumun bana dediği ben bu şekilde yaparsam ya tutardı düşük olurdu yada tutmazdı bebişler...
tabi yinede tutmadı ama takdir mevlanın değilmi...
şimdi senin en baştanmı vardı meselesi geldi aklıma bakılmadna direk yapıldı tüp değillmii:26:
KARA KARTAL
KARA KARTAL diye yazılır KARA KARTAL diye okunur...
Doğruları hangi konuda söyledin ben bişey okumadım...
Karga mı bu mu yani siz fenerlilerin espri anlayışı bu kadar mı
Başka şeylerle gel şekerim bana fenerli karga demiş çok mu önemli kanarya ya kartalı bırak karga bile yeter
Zaten son sözü KARA KARTALIM söyledi 2-1 maç bitti...
tızııııııııııııııııımmm o sözü karga orduya karşı söledi..KARA KARTAL
KARA KARTAL diye yazılır KARA KARTAL diye okunur...
Doğruları hangi konuda söyledin ben bişey okumadım...
Karga mı bu mu yani siz fenerlilerin espri anlayışı bu kadar mı
Başka şeylerle gel şekerim bana fenerli karga demiş çok mu önemli kanarya ya kartalı bırak karga bile yeter
Zaten son sözü KARA KARTALIM söyledi 2-1 maç bitti...
iyi akşamlar canlarım
nasılsınız bakalım
gene sohbetin dibine vurmuşsunuz nasıl okuyacam ben bu kadar sohbeti
hiç benim gibileri düşünmemişsiniz yavvv
dün akşam 11 gibi eve geldik yorulmuşum birde sıhhıyede otobüs beklerken olayların ortasında kaldım allahtan amcamın oğluda orda görevliymiş hemen onu aradım beni ekip otosuna bindirdi gaz maskesini verdi ordan olayları izledim olaylar bitince de amcamlara geçtim
maceralı bir gün oldu yanii
gelince de evimin direği ile ilgilendim sonra da yattık
öğlen kalkabiildim o kadar gazı yiyince
kahvaltıdan sonra kömürlüğü düzelttik atılacakları attık falan
sonra annemle ev temizliğine giriştik annem süpürdü ben arkasından sildim toz aldım
geberdim yorgunluktan sırtım kıçım bacaklarım ağrıyor
çok şükür temizliğide bitirdik sayılır wc banyı ve mutfak dolapları kaldı
yarında arkadaşlar geleceklermiş akşama çaya
pazartesi de kontrolüm var salı dan itibarende cadının cicilerini yıkayıp ütüleme işine başlayacaz sonra çantaları hazırlıacayaz
inşallah haftasonuna kadar her işimiz bitmiş olacak sonra da cadı beklemeye devam edecez
tızııııııııııııııııımmm o sözü karga orduya karşı söledi..
FENERBAHÇE ile oynarken dili tutulmuştu galiba dimi..
yazılış şekli doğruda okunuş şeklinde bi hata mevcut sanki..
neyse dediğin gibi uzar gider..
oo bittimi hayırlı olsun 3 puanınız..
Canım allah bağışlasın. Analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah. Darısı başımıza :)
Yine bir operasyon yolu gözüktü yani bana :)
1. kaliteymiş ama hızlı diye beğenmedi. 2 tanesi 10 hücreli. Onlar da hızlı sayılırmış. Fresh yapalım bence daha iyi dedi doktor. Eşim de çok kızdı. Biz 750 TL verdik dondurulması içinMadem öyle vermeseydik. Bilmiyorum ki ben yinede istiyorum. Ne olacak ki. Zaten bu ikinci deneme sayılmıyor. Birinciyi tamamlamış olacağız. Artık polipin durumuna göre karar vereceğim. Alsam mı sence onları? 2bin lira da işleme vereceğiz. İlaçlar da var tabi.
Aaaay canım neler çekmişin. Ben iyice korktum. Anestezi için ısrar edeceğim gerek yok derlerse de. Ben duramam hareket ederim zaten. Transferde bile doktor kaç kere yapamıyorum lütfen kıpırdamayın dedi. Düşün yani :)
Yok canım ya ben de hiç polip yoktu. Hani belki hatırlarsın yumurtalar büyüsün diye gonal f kullanırken birden bire östrojen hormonum çok yükseldi. 4900'lara çıktı ve dozu düşürdüler. Ayrıca ohss olmayayım diye ek ilaç başladılar. İşte o gün de polip oluştu. Bir gün önce yoktu ertesi günü oluşmuştu. Hem de neredeyse 1 cm!
Ama öyle devam ettiler. Belki de ondan tutunmadı kim bilir. Güzelim 8 - 9 hücreli embriyolarım gitti.
aaaa ne olayı vardı ki sıhhıyede merak ettim bi eylem vs..bişimi vardı acaba hiç duymadım..
prensesin hazırlıkları son hız devam ediyoo ne güzeellll...
pazarteside buluşcaksınız demek...
1. kaliteymiş ama hızlı diye beğenmedi. 2 tanesi 10 hücreli. Onlar da hızlı sayılırmış. Fresh yapalım bence daha iyi dedi doktor. Eşim de çok kızdı. Biz 750 TL verdik dondurulması içinMadem öyle vermeseydik. Bilmiyorum ki ben yinede istiyorum. Ne olacak ki. Zaten bu ikinci deneme sayılmıyor. Birinciyi tamamlamış olacağız. Artık polipin durumuna göre karar vereceğim. Alsam mı sence onları? 2bin lira da işleme vereceğiz. İlaçlar da var tabi..
hayirli ugurlu olsun cim gozun aydin Allah anali babali buyutsun Alah bize de tattirsin insallahhhgülden merhba cnm
bebem ağlıo
maasallah canim maasallah ben senin yazini okurken yoruldum valla:))kendine ne renk aldin cnm pijama dogumdan sonra giymeye?ben cok hevesliyim oyle seylere ondan soruyom :))iyi akşamlar canlarım
nasılsınız bakalım
gene sohbetin dibine vurmuşsunuz nasıl okuyacam ben bu kadar sohbeti
hiç benim gibileri düşünmemişsiniz yavvv
dün akşam 11 gibi eve geldik yorulmuşum birde sıhhıyede otobüs beklerken olayların ortasında kaldım allahtan amcamın oğluda orda görevliymiş hemen onu aradım beni ekip otosuna bindirdi gaz maskesini verdi ordan olayları izledim olaylar bitince de amcamlara geçtim
maceralı bir gün oldu yanii
gelince de evimin direği ile ilgilendim sonra da yattık
öğlen kalkabiildim o kadar gazı yiyince
kahvaltıdan sonra kömürlüğü düzelttik atılacakları attık falan
sonra annemle ev temizliğine giriştik annem süpürdü ben arkasından sildim toz aldım
geberdim yorgunluktan sırtım kıçım bacaklarım ağrıyor
çok şükür temizliğide bitirdik sayılır wc banyı ve mutfak dolapları kaldı
yarında arkadaşlar geleceklermiş akşama çaya
pazartesi de kontrolüm var salı dan itibarende cadının cicilerini yıkayıp ütüleme işine başlayacaz sonra çantaları hazırlıacayaz
inşallah haftasonuna kadar her işimiz bitmiş olacak sonra da cadı beklemeye devam edecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?