Tüp Bebek Günlüğümüz !

hımm benide 2ay sonra gel dedi ama ben uzatabilirim dedim..
bide polip tekrarlarmı dedim olabilir dedi ztane varsa yine temizleyip öyle başlarız dedi...:26:
napsam kürleremi başlasam bişi oluşmazsa çok yoruldum bennnn..

mevlam sağlıkla büyütmeni nasip eylesin canım....
aminnn tadalım hepimiz inşallah sağlıkla tez vakitteeee

KARA KARTAL
KARA KARTAL diye yazılır KARA KARTAL diye okunur...
Doğruları hangi konuda söyledin ben bişey okumadım...
Karga mı bu mu yani siz fenerlilerin espri anlayışı bu kadar mı
Başka şeylerle gel şekerim bana fenerli karga demiş çok mu önemli kanarya ya kartalı bırak karga bile yeter
Zaten son sözü KARA KARTALIM söyledi 2-1 maç bitti...

kontrollerini ihmal etme canım bak bide oluyomuş sendede polip. şuan belki bu soru için erken ama merak ettim canım tekrar başlarsan tedaviye yine hulusi beye mi gitmeyi düşünüyosun?

iyi akşamlar canlarım
nasılsınız bakalım
gene sohbetin dibine vurmuşsunuz nasıl okuyacam ben bu kadar sohbeti
hiç benim gibileri düşünmemişsiniz yavvv
dün akşam 11 gibi eve geldik yorulmuşum birde sıhhıyede otobüs beklerken olayların ortasında kaldım allahtan amcamın oğluda orda görevliymiş hemen onu aradım beni ekip otosuna bindirdi gaz maskesini verdi ordan olayları izledim olaylar bitince de amcamlara geçtim
maceralı bir gün oldu yanii
gelince de evimin direği ile ilgilendim sonra da yattık
öğlen kalkabiildim o kadar gazı yiyince
kahvaltıdan sonra kömürlüğü düzelttik atılacakları attık falan
sonra annemle ev temizliğine giriştik annem süpürdü ben arkasından sildim toz aldım
geberdim yorgunluktan sırtım kıçım bacaklarım ağrıyor
çok şükür temizliğide bitirdik sayılır wc banyı ve mutfak dolapları kaldı
yarında arkadaşlar geleceklermiş akşama çaya
pazartesi de kontrolüm var salı dan itibarende cadının cicilerini yıkayıp ütüleme işine başlayacaz sonra çantaları hazırlıacayaz
inşallah haftasonuna kadar her işimiz bitmiş olacak sonra da cadı beklemeye devam edecez

kolaymı canım neler yaşadın zamanında kanamalı bir gebelik geçirdin o günleri unutmadım daha..
her topiğe gelişinde kızlar dua edin bize kanamam arttı vs..doktora gidiyoruz bebeğime bişey olmasın dua edin dediğin o kadar çok mesaj vardır kiii..
o günlerden bugünlere geldin ama epey bi delik açtırdın bu da keçi kızının bedeli oldu napalım onun miss kokusu için değer

kontrollerini ihmal etme canım bak bide oluyomuş sendede polip. şuan belki bu soru için erken ama merak ettim canım tekrar başlarsan tedaviye yine hulusi beye mi gitmeyi düşünüyosun?

bu sorunumu yeni öğrendim belki ilk tüptede vardı bü sebpten tutmadı oz aman hiç bakılmadı şikayetelrimi anlattım ama hemn başladık daldık tüpe...
göreceğimiz varmış...
ve ben 4ay öncesine kadar kendimi hala sebepsiz bilip kendi kendine gebelik bekliyodum bi umut..
çünkü 7.yılım bitti 8e girdik ilk 2sne benim gebelikler düşükler oldu bidahada olmadı işte...
rahim inceliğide var sorunum ...tekrarlamasını isteme tabiki ama ben hsitreksopielr yapıdlı ya belki bi umt kalırım diyorum kendiliğimden tedaviye gerek kalmaz..
doktor sen inatçcıın bu işi bırakmazsın dedi gel dedi..
evet canım devam edicem çünkü başka yere başlamakta zor zaten ilk tüpte başka yerdeydii..

Canım allah bağışlasın. Analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah. Darısı başımıza :)

Yine bir operasyon yolu gözüktü yani bana :)

1. kaliteymiş ama hızlı diye beğenmedi. 2 tanesi 10 hücreli. Onlar da hızlı sayılırmış. Fresh yapalım bence daha iyi dedi doktor. Eşim de çok kızdı. Biz 750 TL verdik dondurulması için Madem öyle vermeseydik. Bilmiyorum ki ben yinede istiyorum. Ne olacak ki. Zaten bu ikinci deneme sayılmıyor. Birinciyi tamamlamış olacağız. Artık polipin durumuna göre karar vereceğim. Alsam mı sence onları? 2bin lira da işleme vereceğiz. İlaçlar da var tabi.

Aaaay canım neler çekmişin. Ben iyice korktum. Anestezi için ısrar edeceğim gerek yok derlerse de. Ben duramam hareket ederim zaten. Transferde bile doktor kaç kere yapamıyorum lütfen kıpırdamayın dedi. Düşün yani :)

Yok canım ya ben de hiç polip yoktu. Hani belki hatırlarsın yumurtalar büyüsün diye gonal f kullanırken birden bire östrojen hormonum çok yükseldi. 4900'lara çıktı ve dozu düşürdüler. Ayrıca ohss olmayayım diye ek ilaç başladılar. İşte o gün de polip oluştu. Bir gün önce yoktu ertesi günü oluşmuştu. Hem de neredeyse 1 cm!

Ama öyle devam ettiler. Belki de ondan tutunmadı kim bilir. Güzelim 8 - 9 hücreli embriyolarım gitti.

tızııııııııııııııııımmm o sözü karga orduya karşı söledi..
FENERBAHÇE ile oynarken dili tutulmuştu galiba dimi..
yazılış şekli doğruda okunuş şeklinde bi hata mevcut sanki..
neyse dediğin gibi uzar gider..
oo bittimi hayırlı olsun 3 puanınız..

aaaa ne olayı vardı ki sıhhıyede merak ettim bi eylem vs..bişimi vardı acaba hiç duymadım..
prensesin hazırlıkları son hız devam ediyoo ne güzeellll...
pazarteside buluşcaksınız demek...

bak şimdi sana ne diyecem donmuşların resmi varmı sende ?kardeşim dondurmasalardı..
benimde orda 5 donmuşum vardı ama maalesef vzgeçtim hemde parasınıda yatırmıştık...
ben resimleri şimdiki merkezimde doktora embyologlar baktı sadece brisi iyi dedi biz bide taşıma işlemleriyle uğraştık 1yıl..
eşim asla orayı istemedi ben istesemde beğenmesemde...
veee vazgeçtik canımm...
emin ol öyle dene derim ben sana az para değil yani...
şimdiki denememdede 12 toplanmış 9u işleme girdi...
5 embryom kaldı en iyi iki tane koyuldu..
geriye 3 kaldı ve birisi doncak gibi değildi bitanesi iydi ama tek donmuyodun dieğri yetişeydi donacaktı 2saate..
yani kalmadı hiçbişey...........
çektim yani antoliada uyanık kist boşaltırmıştım ...
razı oluyoruz sonu iyi olsunda deyip..
canım heryerde yandı yani...

Son düzenleme:
aaaa ne olayı vardı ki sıhhıyede merak ettim bi eylem vs..bişimi vardı acaba hiç duymadım..
prensesin hazırlıkları son hız devam ediyoo ne güzeellll...
pazarteside buluşcaksınız demek...

canım dil tarih karışmış bende ordaydım o sırada haberlere falan çıktı dün sağcılarla solcular birbirine girmişti gene
evet son hazılrıklar inşallahh hayırlısı bir bitse hatta şu aralık bir geçse de doğsa artık diyorüm günler geçmiyor
her geçen gün canımı daha çok acıtıyr hareketleri
çok şükür rabbimeee
darısı en kısa zamanda tüm istyenlereeeee

çok özledim kızımıııı nasıl göresim var anlatamam 3 hafta oldu en son 12 kasım da gördüm o günden bu güne kocaman olmuştur sanırım
arkadaşla aramda bir hafta var oda pazartesi gitti 2.5 kilo olmuş oğluşu bakalım benim prensesim kaç kilo olmuş
birde doktora doğumu soracam artık bişey deyin kendimi ona göre hazırlamak istiyorum dicem bakalım ne dicek :44::44::44:

canım senin haberin vardır SARA dan ne haber nasılmış nasıl geçmiş transferi bulamadım geçmişte de :26::26::26:

aslında hızlı bölünmesinden çok embriyonun nasıl göründüğüne göre yorum yapılıyor kalite için...
sana embriyolorın resmini verdilermi ordan anlarsın...
ayrıca 1.kaliteyse her şartta transfer olurum ben kesinlikle acaba bile deme hızlı bölünmüş vs..bunlara takılma iyi kaliteyse tamamdır..

hayirli ugurlu olsun cim gozun aydin Allah anali babali buyutsun Alah bize de tattirsin insallahhh

maasallah canim maasallah ben senin yazini okurken yoruldum valla:))kendine ne renk aldin cnm pijama dogumdan sonra giymeye?ben cok hevesliyim oyle seylere ondan soruyom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…