Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen öyle canım bencede kışın yumurta toplamaydı transferdi vs...zor olur -30 larda özellikle Allah hayırlı zamana yönlendirmiştir seni..
inşallah eşinde de sorun olmadan sperm bulunur Allah yardımcınız olsun...
bende yılbaşına yetiştirmeye çalışıyorum bebeği

selammmm,biz geldik.
yorgunluktan başım dönüyor dönüyor

selam hoşgeldiniz efenimmm
kız sen kesin hamilesin ondan başın dönüyor

bende sizinle bol bol muhabbet ederim

heh bak bu süpper bi fikir işteeee:13::13::13::13:

Sara'dan haber var mı?

var canım bi ara ben yokken çok heyecanlıyım heyecanımı paylaşmak istiyorum ama kimse yok diye yazmış bende bişi öğrendi sandım meğer içi bebeklerinden olsa gerek kımıl kımıl mış yani çok heyecanlıyım dediiii

Amiin... Yeni yıl uğurlu gelsin inşallah hepimize, sen ev tipi bebişine bizde tüpcan ya da tüpsu bebişimize kavuşalım inşallah

Amiin... Yeni yıl uğurlu gelsin inşallah hepimize, sen ev tipi bebişine bizde tüpcan ya da tüpsu bebişimize kavuşalım inşallah

ha ha haayyy biz topikcan ve topikgül diyoruz bebeklerimize sende yeni isimlerle geldin özellikle tüpsu ya bayıldım

ayyy hadi inşallah.yarındı test günü sanırım.
Allah'ım yüzünü güldürsün.
bu arada galiba 30 haftalık hamileyimmmm

Meraba kizlar. Nasilsininz
Ben biraz uzak kaldim buraya malum olaydan sonra. Tam bir ay oldu bebegim benden gideli ama ben hala toparlanamadim ne fiziki ne de manevi. Hala kanamam var normalmi ? Hep aglayasim geliyor. Cok zormus bu..

kızlar benim ütülerimin boyu beni geçmiş baktım burdan köye yol oluyo eşiminde giycek bişeyi kalmamış mecbur ütüye geçiş yapıyorum zaman kalırsa gelicem yanınıza öptüm hepinizi

ayyy hadi inşallah.yarındı test günü sanırım.
Allah'ım yüzünü güldürsün.
bu arada galiba 30 haftalık hamileyimmmm

evet canım yarın büyük gün yarın sabah erken gelirim topiğe beklemeye başlarım saranın haberini...

Meraba kizlar. Nasilsininz
Ben biraz uzak kaldim buraya malum olaydan sonra. Tam bir ay oldu bebegim benden gideli ama ben hala toparlanamadim ne fiziki ne de manevi. Hala kanamam var normalmi ? Hep aglayasim geliyor. Cok zormus bu..

merhaba
epey zaman oldu evet seni görmeyeli..
ama üzüldüm atlatamamışsın
evet yaşadığın çok üzücü ve çok zor kelimeler teselli etmez sadece zamana bırakmak lazım...
lütfen toparlanmaya çalış artık olmadı psikolojik destek alabilirsin mesela..

kız deryaaa Sultaann neler olmuş ben ne ara kaçırdım siizn olaylarıı halbuki topikte olayların kadınıyımm..biizm ailee dallas gibi bir ara hergün bir bomba patlatıyorlardı bir süredir sessiz sakin takılıyoruz hayırlısı bakalımm...sıkma canının arda süründürmek iyidir erkek milletinii burnu sürtünce o dolanır etrafındaaaa.bak ben de erteleyip duruyorum böle k.v ile altlı üstlü oturdukçaaa tüp bebiş yapasım falan yok....
laporoskopi içinde çok iiy düşün ben bir laporoskopi sonrasında başka komplikasyonların mağduryum..basi
benm koca gelmek üzeredir mutfağa ışınlanıyorum acilenn

kızlar benim ütülerimin boyu beni geçmiş baktım burdan köye yol oluyo eşiminde giycek bişeyi kalmamış mecbur ütüye geçiş yapıyorum zaman kalırsa gelicem yanınıza öptüm hepinizi

e tabii köye yol olan ütülerin icabına bakmak lazım kolay gelsin canımcım

e tabii köye yol olan ütülerin icabına bakmak lazım kolay gelsin canımcım

dünde ben aynı şekildee boyumu geçen dağ gibi ütüleriimi hallettim akşama kadar sürdü emir durmadı inat ettim bitirdim mecburen adam donsuz çıkacak tı dışarı nerdeyse

dünde ben aynı şekildee boyumu geçen dağ gibi ütüleriimi hallettim akşama kadar sürdü emir durmadı inat ettim bitirdim mecburen adam donsuz çıkacak tı dışarı nerdeyse

kolaymı kuzum iki tane herif var biri hizmet bekler biri süt ister
donsuz kalmasın tabi adamceğiz

nasılsınız bu aradaaa iyi akşamlarrr

iyi akşamlar şekerim mesajlar azcık ters oldu ama neyse..

kızlar annemdeydim eve geçiyorum şimdi beyim geliyiii kendisini yedirip içirip geleyim

kolaymı kuzum iki tane herif var biri hizmet bekler biri süt ister
donsuz kalmasın tabi adamceğiz

iyi akşamlar şekerim mesajlar azcık ters oldu ama neyse..

aynen şekerim hem süt ver hem ütü yap bi sepet fatih emirin kıyafetleri zaten baba oğul bi yığın ütü çıkarıyolar bana kendi kıyafetlerimi ütülemiyom valla bıkkınlık geliyo Artıkk

ben geldim kizlarrrr

canlarr birsuru alinti yapmistim ama silindi hepsi ama bi ozet gecim
egunal
canim bildigin sakir sakir modda karin agrisi ilavesi ile adet oldum..adetim bitsin sil bastan calismalara basliyorum.az once testlerim geldi cok heyecanlandim hepsine cisimi yapasim var:)))hatta bi tane gicikligina lh yapsam mi hahaha:)))
sara
cok heyecanliyim canimmm yarin insallah guzel haberlerle gelirisn bizi cok merakta birakma...
dogum yapan arkadasim
gozun aydin hayirlii ugurluu olsun ailenle mutlu huzurlu saglikli uzun omurler dilerim..

herife meyve suyu sıkıp cerez vericimmmm geliom(2 bardak meyve suyuna dunyanin bulasigi cikio kati meyva sikacagina uyuz oluyom)

kızlar nasılsınız dün ne güzel kanamam yok derken bugün yine başladı hooopp yine doktora utanıyorum kadından biz geldik demeye
neyse haberler iyi kalp atışlarını dinledik çook güzeldi cuma tekrar gidicem aşı olucam tekrar lenfosit aşısı bi haftada 5 kere görmüş olduk bebişi 6+3 olmuşuz ultrason öyle gösterdi.... kanamam hala devam doktoru öncesinde sorunlu gebelikler geçiren tüm hastalarımın hamilelikleri kanamalı geçiyo dedi rahatlattı biraz beni şimdide evde yatıyorum siz nasılsınız kızlar???

uyy ben de geldumm daaa
herifi yedirdummm mutfağımı topladım çaysuyunu koyup geldimm adamım da ykarı çıktı asayiş berkemal mi diye bakmaya lkapılar noldu ben de merak ediyorum ama her işi bitsin temziliklerini yapsın ölee gidecem hayırlı olsun demeye....bana düğün günümde yol yorgunu demeden cam sildirip konu komşuyu seyre getiren kayınvaldeme kapak olsunn....
hiiç acımıyorumm Allah biliyor kalbimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…