Çok sağol egunal
biraz uzun bir bekleme süremiz oldu ama napalım geç olsun güç olmasın:) Sonuçta devlet hastanesi olunca özeldeki kadar hızlı ilerlemiyor işler.. Ama vardır herşeyde bir hayır.. gerçekten eğer ocak şubat gibi olsaydı benim hiçbir şekilde evde oturup dinlenme şansım olmayacaktı.. eh burası da kışın -30 ları buluyor, o soğukta hemde çalışarak biraz zor tuttururduk biz bebişi:) Şimdi ocak ayındaki tesenin stresi var bakalım, hala korkuyorum ya bişey çıkmazsa diye.. dua edin benim için noolur..:)
Sen ev tipi bebek çalışmalarına devam di mi?:) şöyle yeni yıl hediyesi olarak bir bebiş gelseydi ne güzel olurdu..
selammmm,biz geldik.
yorgunluktan başım dönüyor dönüyor
bende sizinle bol bol muhabbet ederim
Sara'dan haber var mı?
aynen öyle canım bencede kışın yumurta toplamaydı transferdi vs...zor olur -30 larda özellikle Allah hayırlı zamana yönlendirmiştir seni..
inşallah eşinde de sorun olmadan sperm bulunur Allah yardımcınız olsun...
bende yılbaşına yetiştirmeye çalışıyorum bebeği
Amiin... Yeni yıl uğurlu gelsin inşallah hepimize, sen ev tipi bebişine bizde tüpcan ya da tüpsu bebişimize kavuşalım inşallah
selam hoşgeldiniz efenimmm
kız sen kesin hamilesin ondan başın dönüyor
heh bak bu süpper bi fikir işteeee:13::13::13::13:
var canım bi ara ben yokken çok heyecanlıyım heyecanımı paylaşmak istiyorum ama kimse yok diye yazmış bende bişi öğrendi sandım meğer içi bebeklerinden olsa gerek kımıl kımıl mış yani çok heyecanlıyım dediiii
ayyy hadi inşallah.yarındı test günü sanırım.
Allah'ım yüzünü güldürsün.
bu arada galiba 30 haftalık hamileyimmmm
Meraba kizlar. Nasilsininz
Ben biraz uzak kaldim buraya malum olaydan sonra. Tam bir ay oldu bebegim benden gideli ama ben hala toparlanamadim ne fiziki ne de manevi. Hala kanamam var normalmi ? Hep aglayasim geliyor. Cok zormus bu..
pazar günü yaşadığımız sinir harbinden sonra pzartesi soluğu iş yerinde amcaların yanında alıyo..
eşimin babası yok amcalarla ortak iş yapılıyo..
artık ne diyo ne yapıyosa bana öğlene doğru telefon etti..
ara doktoru randevu al die..
aslında olay o kadar başka ki güldenim.
burda anlatmak yersiz olur..
bende inatlaştım aramıyorum dedim.
çünkü pazar günü dedim ki bben artık bitirdim bu defteri kapattım dedim..
3 oldu dedim 3 tür beni yarı yolda bırakıyosun dedim.bitti tedavi fila dedim.
odaa beni arıyo işte doktoru aara lapoeoskopi için gün al die..
bende biraz daha bekliycem..aramıcam yani..
burnu sürtsün biraz..işte böleeeee
kızlar benim ütülerimin boyu beni geçmiş baktım burdan köye yol oluyo eşiminde giycek bişeyi kalmamış mecbur ütüye geçiş yapıyorum zaman kalırsa gelicem yanınıza öptüm hepinizi
e tabii köye yol olan ütülerin icabına bakmak lazım kolay gelsin canımcım
dünde ben aynı şekildee boyumu geçen dağ gibi ütüleriimi hallettim akşama kadar sürdü emir durmadı inat ettim bitirdim mecburen adam donsuz çıkacak tı dışarı nerdeyse
nasılsınız bu aradaaa iyi akşamlarrr
kolaymı kuzum iki tane herif var biri hizmet bekler biri süt ister
donsuz kalmasın tabi adamceğiz
iyi akşamlar şekerim mesajlar azcık ters oldu ama neyse..
kızlar annemdeydim eve geçiyorum şimdi beyim geliyiii kendisini yedirip içirip geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?