Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam kızlar nasılsınız Güldenim sen nasılsın bu arada dün sana bişeyler sormustum ama çıktın rahatsızmısın canım anladıgım kdarıyla kanaman falanmı başladı ne var yok kızlarrr

selam canım..
ne sordun kuzum görmedim dün çok takılamadım topikte rahatsız değilim ben çok şükür başka bir arkadaşımızdan bahsediyoruz...
benimle alakası yok yani benim kırmızılar gitti son hız ev tipi bebek çalışmalarına başladım rast gele
sen nasılsın

Anladım canım kırmızıları falan anladım ama farklı anlamısım sağır duymaz uydururumuz tatlım ben fena degilim tatlım biliyorsun polip çıktı benim ASM de ne kadar histeroskobi biliyormusun güldenim duyan şoka giriyor 5.250 benim canım kocmda diyorki olsun yaptırırız dün sitede kızlarda şoka girdi bende hastane araştırıyorum tatlım valla bin tl den bile ucuz yani bu operasyonu farklı yerde düşünüyorum canımmm öyle yanii sen bol bolll çalış arkadaşımama bizleride unutma

kızlar anca girebildim. ne var ne yok, bugün hamiş haberi var mıı,,, var diyin heyyyyyyyyyyyt tutmayın beni oynicim o zaman
ben epey yoruldum bugün, eşim kaklma diyo ayaga ama ders nasıl anlatcaksın ki kalkmadan. olmuyo işte hele ki bizim okul gibi bi yerde dur sus göbeğim çatlıo yaa...
ööle işte yarın bi keseyi görsek de bi nebze rahatlasak ..
ee sizde ne var ne yok,,,,saracım asıl sende ne var ne yok. kız ne sabır varmışşş öle sende

tatlı bi gece olsun , sohbet muhabbet coşsunnn

neeeyyyyyyyy
hakikaten o nasıl bir fiyat öyle yaaa ilk kez duyuyorum görüyorum bi yanlışlık yok dimi:44::44::44:
kız Allah seni gebe etsin inşallah bol bol çalış ama bizleride unutma diyooooo ekşında sizi niye hatırlayım unutmayım delüüüüü
ben ekşın çalışması dedim sanırsam sen yanlış anladın

ben hamileyim canım
dermişiiiiimmmmm
göbeğin çatlamasın litfennnnnn bebeler çatlaklardan sızıverir nolur nolmaz dikkat et sen

neeeeeeeeeeeeeyyyyy
5.250 miiiii nerdeyse bi tüp parası ayol..
o neymiş öyleeee yuuhhhhh diorum daha da bişe dimiyorum

Valla bacım yanlış anlama olayı yok valla 5.250 tatlım yaa anladım canım ya ekşınnnn ben şimdilik çıkıyorum kızlar eşimle yemege gidicez daha süslenicem akşam görüşmek üzere

oooo demek yemeğe gidiliyor romantik bi yemek mi olcak şimdi buuuuuu

iyiym bende beklemedeyim ya zaman niye geçmiyor durdu sanki bir an önce başlamak istiyorum tedaviye 29 aralık başlama tarihim offf ben böyle transferden sonra nasıl beklicem allah bana sabır versin

meslektaşmışız canım taransferden sonra rafor aldınmı aldıysan kaç gün aldın?

iyiym bende beklemedeyim ya zaman niye geçmiyor durdu sanki bir an önce başlamak istiyorum tedaviye 29 aralık başlama tarihim offf ben böyle transferden sonra nasıl beklicem allah bana sabır versin

hiiiiiiiii şimdiden beklemek zor gelmiş arkadaşıma 12 gün test gününü bekleyemezsin sen hergün bi idrar testi yaparsın artık

Merhaba herkeseee..

Nihayet bugün gittik doktora.. test sonuçları normal çıktı.. eşimin testosteron seviyesi normal sınırlar içinde ama düşükmüş, onun dışında diğer değerleri normalmiş.. benim içinde değerleriniz düzgün ama yaşa bağlı olarak yumurta toplama işleminde 20 li yaşlardaki birinden olduğu kadar çok fazla yumurta alamayabiliriz dedi.. neyse sonuç olarak 3 ocakta eşim operasyona girecek, biyopsi yapılacak .. herşey yolunda gider sperm bulunursa biz tekrar 12 martta gideceğiz doktora, benim ilaçlarımı başlatacaklar ve nisan ayında ilk denemeyi yapacağız.. doktor 12 marttan sonra 5 hafta içinde işlem tamamlanmış olacak dedi, yani nisan ortası gibi oluyor . ocak ve şubata randevu veremediler, yoğunmuş, bekleyen çok kişi varmış. ee biz de bu işi özelde yaptıramayacağımız için paşa paşa bekleyeceğiz:))

başta biraz bozuldum o kadar bekleyeceğimiz için ama sonra düşününce nisan ayı benim için daha iyi olacak. Şubat ortasından mart ortasına kadar dil okulunun şart koştuğu bir staj var, çalışıyor olacağım ve bütün gün ayakta durmam gereken , bedenen yorucu bir iş olacak. bir de nisanın 6 sında bitirme sınavım var onun da stresi beni etkileyecek o sıralar biliyorum kendimi.. yani bütün işlerimi bitirince denemeyi yapmamız iyi olacak benim için.. en azından sonra dinlenme vs şansı olur.. tabii bakalım bütün bunlar biyopsi sonucu sperm bulunursa olacak şeyler.. inşallah herşey yolunda gider..

hiiiiiiiii şimdiden beklemek zor gelmiş arkadaşıma 12 gün test gününü bekleyemezsin sen hergün bi idrar testi yaparsın artık

benim bişeylerle uğraşmam lazım öğleden sonraları boş boş evde oturuyorum spora gideyim dedim ama bu süreçte nasıl olur bilemedim bi kursa falan gideyim bari

heh yazmışın bende soruyorum noldu diye..
sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim canım çok şükür...
nisan ayında olması daha iyi evet dediklerine göre daha hazır olur şartların o dönem...
hayırlı olsun canım ilk adımı attınız

Defnecim ben 56 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum.
benim doktorum kiloya karşı.
dikkatli ol dedi.
ama abartı yemiyorum,çalışmaya devam ediyorum,yürüyorum yine de kilo alıyorum.
ben de 70'le girsem doğuma çok süper olacak ama zor gibi gözüküyo

benim bişeylerle uğraşmam lazım öğleden sonraları boş boş evde oturuyorum spora gideyim dedim ama bu süreçte nasıl olur bilemedim bi kursa falan gideyim bari

spor olmasss canım yan gelip yatma devrin başlıyor
kurs olabilir bak

Çok sağol egunal

biraz uzun bir bekleme süremiz oldu ama napalım geç olsun güç olmasın:) Sonuçta devlet hastanesi olunca özeldeki kadar hızlı ilerlemiyor işler.. Ama vardır herşeyde bir hayır.. gerçekten eğer ocak şubat gibi olsaydı benim hiçbir şekilde evde oturup dinlenme şansım olmayacaktı.. eh burası da kışın -30 ları buluyor, o soğukta hemde çalışarak biraz zor tuttururduk biz bebişi:) Şimdi ocak ayındaki tesenin stresi var bakalım, hala korkuyorum ya bişey çıkmazsa diye.. dua edin benim için noolur..:)

Sen ev tipi bebek çalışmalarına devam di mi?:) şöyle yeni yıl hediyesi olarak bir bebiş gelseydi ne güzel olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…