Tüp Bebek Günlüğümüz !

Saraaaaaaaaaa noluyoooooo bu mesaj da neeeee
kız heycan yaptım şu an anneme geçtim ve onunla yemeğe vs..gittik anca geldim...
ayyy ama gel lütfen hemen çok merak ediyorum seni:18::18::18:

bu heyecanın sebebini bende bilmiyorum sabahtan beri yerimde duramıyorum içim kıpır kıpır daha önceki mesajlarımdada yazdım

gezmeci seniiii

yaaa bende anneme gitmek istiyoooom. hulusi daktır 2 hafta sonra gel dedi. haftaya gideyim diyom ya kocişe söylemedim daha. zaten gıcık ediyo bu ara beni.

durulifecım inşallah herşey yolunda gider ve annene gidersin annede olmak insana çok iyi geliyo

inşallah canım hepberaber birgün çoluk çocuk karda oynamak nasip olur bebeleri doğurduk kartopu hayaline geçtik
seri bi şekilde kartopu atmıyorlar bekle biraz iki kişi olunca atıyolar
ben hala oynayamadım kartopu yaaa:84::84::84::84:
kız son gün heyecanıı insanın uykuları kaçar hepimiz geçtik o yollardann inşaallah daha güzel heyecanların habercisidir bu günler...

maaşallah paşalara kutlamalara geç kaldım ama hemen yetişiyorumm

hoşgeldiin..
gezmeci seni...
yedin içtin haa afiyet ollsun..yarasııın
vala bişe yaptığımız yok öle duruyos işte..
ne güzel sen annemdeyim deyince içim bi ttuhaf oluyo..

kız ben seni ne kadar özlüyorum biliyomusunnn kaç gündür sessiz sessiz takıldın içime oturdu
saol canım annemle gezindik yemeğe falan gittik dedikodu yaptık onun bunun eviliğinden

anaammm sen gittikçe kötümü oldun yoksa sesin iyi geliyoduuu konuştuğumuzda yavru keçiye bulaştırmadan atlatırsın inşallah sürekli uyuyan bebeği hasta ederseniz hiç uyumaz mazallah

had bize test yaptım ve hamileyim deeeeeeeee yooooluuuuyyyyyy

test yapmadım canım yarın kanda baktıracam bu kadar bekledim bu geceyide beklerim her ne kadar zor olsada

geçmiş olsun karasucum Allah şifa versin

kız ben seni ne kadar özlüyorum biliyomusunnn kaç gündür sessiz sessiz takıldın içime oturdu
saol canım annemle gezindik yemeğe falan gittik dedikodu yaptık onun bunun eviliğinden

:

pazar günü yaşadığımız sinir harbinden sonra pzartesi soluğu iş yerinde amcaların yanında alıyo..
eşimin babası yok amcalarla ortak iş yapılıyo..
artık ne diyo ne yapıyosa bana öğlene doğru telefon etti..
ara doktoru randevu al die..
aslında olay o kadar başka ki güldenim.
burda anlatmak yersiz olur..
bende inatlaştım aramıyorum dedim.
çünkü pazar günü dedim ki bben artık bitirdim bu defteri kapattım dedim..
3 oldu dedim 3 tür beni yarı yolda bırakıyosun dedim.bitti tedavi fila dedim.
odaa beni arıyo işte doktoru aara lapoeoskopi için gün al die..
bende biraz daha bekliycem..aramıcam yani..
burnu sürtsün biraz..işte böleeeee

kız sen buralarda görünüyonn ama daha yenimi kutluyon bebelerimizi
demek yeşil alanda çalışmalar yapıyorsun gerçi kar bastı ama olsun
hala kartopu oynayamadınmııı

daha önceki mesajlara bakamadım canım bende sandım ki bi test falan yaptın...
heyecanın bebeklerinin varlığından ben buna çok inanıyorum Allah yanıltmasın ama sen hamilesin bence aksini düşünmek istemiyorum..

gezmeci seniiii

yaaa bende anneme gitmek istiyoooom. hulusi daktır 2 hafta sonra gel dedi. haftaya gideyim diyom ya kocişe söylemedim daha. zaten gıcık ediyo bu ara beni.

gidersin canım annene önce bebeklerinle bir tanış doktorla görüş o bişey olmaz vs derse öyle gidersin..
bu eşleride anlamak mümkün değil bu ara neden böyle yapıyorlar anlamıyorum önce sara şimdide seninki

düldeeen kızzz sara geldi..

heee gördüm bir an heycan yaptım ama sebebini okuyunca sakinledim az bişi

test yapmadım canım yarın kanda baktıracam bu kadar bekledim bu geceyide beklerim her ne kadar zor olsada

geçmiş olsun karasucum Allah şifa versin

Bende test yaptin sandimm allhrazi olsun hemn iyilesmk istiyorum hic halim yok kizim suratimi bos bis bakiyr bugun hic gulmedi bana

Allah bebişlerimize uzun sağlıklı ömürler nasip etsiin inşaallah Gözün aydın luckylove bacıımmm..darısı şuan da hamile olan ve test sonucunu bekleyen arakdaşlarımıza peşinden de bizim başımıza inşaallah
:119::119::119::119::119::118::118::124::124::81::81::81::81:

ben sana kendimden bişiler anlatayım 2005 de evlendim 2009 senesine kadar tedavi açısından sadece ben gittim tıp merkezlerine öylesine yumurta takibi vs..hep bana bişiler yapıldı tam teşekküllü hastaneye gidemiyordum çünkü eşimden de sperm testi isteyeceklerdi ama benimki ya biri duyarsa diye kaç sene sperm testi vermedi kaç kez tamam dedirttim ohhh dedim oldu bu kez ama yok burnumdan getirdi ve ilk 4 sene hiç bişey yapamadan boş geçirmiş olduk..nihayet 2009 un sonunda ilk başvuruyla start verdik bu bitmek bilmeyen sürece...anlayacağın erkekler bu konuya kadın kadar hassas bakmıyor hepsinin kendine göre sebepleri var işte kiminin aklına biri girer kimi ya biri duyarsa rezil olursam der kimi bende bişey yok der vs.....o nedenle erkeğin bu konuda hazır olması lazım aslında sonra işler daha kolay ilerliyor..aslında yapılacak bütün işlemler kadına yapılıyor ama erkekler bazen arıza çıkarabiliyor..

Cok kotuym guldenm icim yaniyr biber surmus gibi agr gecick isin kotusu ilacta yok iceniyorum kiZ kucagimda bosbis bakiniyr beni tanimiyr yazk ve ikigece musafirim var yarin yatili agliyrum sinirden atesimde cikti kiz ee ee diyr

canım benim şuan senin yerinde olmak isterdim bu mutluluğu bende yaşamak istiyorum allahım duy sesimi bizede göster biz 1 tanesine bile razıyız yeterki sağ salim olsun canım benim ikizlerin ömür boyu sağlıklı bir şekilde senin yanında olsunlar seni tebrik ediyorum öpüyorum

selam kızlar benim transferimin bu gün 6.günü kasıklarımda biraz batma var sizce kötü bişeymi bu çok tedirginim

Cok kotuym guldenm icim yaniyr biber surmus gibi agr gecick isin kotusu ilacta yok iceniyorum kiZ kucagimda bosbis bakiniyr beni tanimiyr yazk ve ikigece musafirim var yarin yatili agliyrum sinirden atesimde cikti kiz ee ee diyr

canım benim iyice sardı demek hastalık
misafir olması bi de yatılı gerçekten çok kötü oldu yatıp dinlenmen lazım senin dinlenmeden geçmez çünkü...

slm kızlar nasılsınız?

selaaaaammmmmmm
iyiyiz inşallah daha da iyi olcaz
sen ne durumdasın..

selam kızlar benim transferimin bu gün 6.günü kasıklarımda biraz batma var sizce kötü bişeymi bu çok tedirginim

iyi bişi hem de süpperrr bişi batsın ohhhhhh

egunal ağlycm nerdeyse ciddimisin tatlım yaa aynı adet sancısına benziyoor çok korkuyorum

egunal ağlycm nerdeyse ciddimisin tatlım yaa aynı adet sancısına benziyoor çok korkuyorum

canım valla sana bi adres vereyim git oraya bak ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ LİSTE TOPİĞİ ilk sayfadan bu topiğin linkine tıkla ve bak daha çok kişiyi ekleyecem o listeye ama ilk eklediklerim bile fikir verir sana batma iyi bişey genelde olumlu sonuçlandı batmalar..

çok sağol canımmm benim hayırlısı bakalım

Selam kızlar nasılsınız Güldenim sen nasılsın bu arada dün sana bişeyler sormustum ama çıktın rahatsızmısın canım anladıgım kdarıyla kanaman falanmı başladı ne var yok kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…