Saraaaaaaaaaa noluyoooooo bu mesaj da neeeee
kız heycan yaptım şu an anneme geçtim ve onunla yemeğe vs..gittik anca geldim...
ayyy ama gel lütfen hemen çok merak ediyorum seni:18::18::18:
gezmeci seniiii
yaaa bende anneme gitmek istiyoooom. hulusi daktır 2 hafta sonra gel dedi. haftaya gideyim diyom ya kocişe söylemedim daha. zaten gıcık ediyo bu ara beni.
ben hala oynayamadım kartopu yaaa:84::84::84::84:inşallah canım hepberaber birgün çoluk çocuk karda oynamak nasip olur bebeleri doğurduk kartopu hayaline geçtik
seri bi şekilde kartopu atmıyorlar bekle biraz iki kişi olunca atıyolar
kız son gün heyecanıı insanın uykuları kaçar hepimiz geçtik o yollardann inşaallah daha güzel heyecanların habercisidir bu günler...kızlar bugün bi garibim yerimde duramıyorum içim kıpır kıpır korku var içimde heyecan var sanki hem çok sevinecek hem çok üzülecek gibi hissediyorum tüm duygularım karıştı galiba ne hissettiğimi bende bilmiyorum bildiğim içimde tuhaf bi his var ve yerimde duramıyorum mutfağa gidip bişeyler yiyorum sonra niye yedim diyorum oooooof yaaaaaa
Kızlar luckylove den haber bekliyorum karasu hatun hastaneye doğuma gidecekti ama gidememiş hastalanmış...
haber alabilirse bana sölicek bende size tabisiiiii...
sabah 7 de doğuma girecekti çoktan doğmuş olmalı ikiz paşalarımız...
hoşgeldiin..
gezmeci seni...
yedin içtin haa afiyet ollsun..yarasııın
vala bişe yaptığımız yok öle duruyos işte..
ne güzel sen annemdeyim deyince içim bi ttuhaf oluyo..
Selm kizlar arkamdan topigi havalandirin viruslu dolaniyrm ortalikta arkadsi cagirdim kizimi salladi uyuttu cok yaklasma istemiyrm sabhtn beri c vitamini deposu oldum patlican vitamin fazlaligindnyanasmayin bana cok bummmm diye ses cikabilir bendn hastaneye pasalari gormeye bu sebbten gitmedim ne annemize bede bebekerimize buldtrmk istemm hastaligimi ama kendisyle tlfnda gorstumm sesi cok neseli ve saglikliydi lockylove arkadsimizin bebislerde gayet saglimis insallh mevludlerine gidicez kizimla ay ne guzel birgun ama bnm icin hic degil
had bize test yaptım ve hamileyim deeeeeeeee yooooluuuuyyyyyy
Selm kizlar arkamdan topigi havalandirin viruslu dolaniyrm ortalikta arkadsi cagirdim kizimi salladi uyuttu cok yaklasma istemiyrm sabhtn beri c vitamini deposu oldum patlican vitamin fazlaligindnyanasmayin bana cok bummmm diye ses cikabilir bendn hastaneye pasalari gormeye bu sebbten gitmedim ne annemize bede bebekerimize buldtrmk istemm hastaligimi ama kendisyle tlfnda gorstumm sesi cok neseli ve saglikliydi lockylove arkadsimizin bebislerde gayet saglimis insallh mevludlerine gidicez kizimla ay ne guzel birgun ama bnm icin hic degil
kız ben seni ne kadar özlüyorum biliyomusunnn kaç gündür sessiz sessiz takıldın içime oturdu
saol canım annemle gezindik yemeğe falan gittik dedikodu yaptık onun bunun eviliğinden
:
ben hala oynayamadım kartopu yaaa:84::84::84::84:
kız son gün heyecanıı insanın uykuları kaçar hepimiz geçtik o yollardann inşaallah daha güzel heyecanların habercisidir bu günler...
maaşallah paşalara kutlamalara geç kaldım ama hemen yetişiyorumm
bu heyecanın sebebini bende bilmiyorum sabahtan beri yerimde duramıyorum içim kıpır kıpır daha önceki mesajlarımdada yazdım
durulifecım inşallah herşey yolunda gider ve annene gidersin annede olmak insana çok iyi geliyo
gezmeci seniiii
yaaa bende anneme gitmek istiyoooom. hulusi daktır 2 hafta sonra gel dedi. haftaya gideyim diyom ya kocişe söylemedim daha. zaten gıcık ediyo bu ara beni.
düldeeen kızzz sara geldi..
test yapmadım canım yarın kanda baktıracam bu kadar bekledim bu geceyide beklerim her ne kadar zor olsada
geçmiş olsun karasucum Allah şifa versin
Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007
Lucklove Doğum yapmış... Biri 2500 diğeri 2200 kilo civarı paşalarımız dünyaya gelmişler
Hem arkadaşımızın hem bebeklerin durumu gayet iyiymiş küveze girmemişler çok şükür
Hoşgeldiniz RÜZGAR ve POYRAZ bebekler Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
pazar günü yaşadığımız sinir harbinden sonra pzartesi soluğu iş yerinde amcaların yanında alıyo..
eşimin babası yok amcalarla ortak iş yapılıyo..
artık ne diyo ne yapıyosa bana öğlene doğru telefon etti..
ara doktoru randevu al die..
aslında olay o kadar başka ki güldenim.
burda anlatmak yersiz olur..
bende inatlaştım aramıyorum dedim.
çünkü pazar günü dedim ki bben artık bitirdim bu defteri kapattım dedim..
3 oldu dedim 3 tür beni yarı yolda bırakıyosun dedim.bitti tedavi fila dedim.
odaa beni arıyo işte doktoru aara lapoeoskopi için gün al die..
bende biraz daha bekliycem..aramıcam yani..
burnu sürtsün biraz..işte böleeeee
kız ben seni ne kadar özlüyorum biliyomusunnn kaç gündür sessiz sessiz takıldın içime oturdu
saol canım annemle gezindik yemeğe falan gittik dedikodu yaptık onun bunun eviliğinden
anaammm sen gittikçe kötümü oldun yoksa sesin iyi geliyoduuu konuştuğumuzda yavru keçiye bulaştırmadan atlatırsın inşallah sürekli uyuyan bebeği hasta ederseniz hiç uyumaz mazallah
Cok kotuym guldenm icim yaniyr biber surmus gibi agr gecick isin kotusu ilacta yok iceniyorum kiZ kucagimda bosbis bakiniyr beni tanimiyr yazk ve ikigece musafirim var yarin yatili agliyrum sinirden atesimde cikti kiz ee ee diyr
slm kızlar nasılsınız?
selam kızlar benim transferimin bu gün 6.günü kasıklarımda biraz batma var sizce kötü bişeymi bu çok tedirginim
canım benim iyice sardı demek hastalık
misafir olması bi de yatılı gerçekten çok kötü oldu yatıp dinlenmen lazım senin dinlenmeden geçmez çünkü...
selaaaaammmmmmm
iyiyiz inşallah daha da iyi olcaz
sen ne durumdasın..
iyi bişi hem de süpperrr bişi batsın ohhhhhh
egunal ağlycm nerdeyse ciddimisin tatlım yaa aynı adet sancısına benziyoor çok korkuyorum
canım valla sana bi adres vereyim git oraya bak ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ LİSTE TOPİĞİ ilk sayfadan bu topiğin linkine tıkla ve bak daha çok kişiyi ekleyecem o listeye ama ilk eklediklerim bile fikir verir sana batma iyi bişey genelde olumlu sonuçlandı batmalar..
çok sağol canımmm benim hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?