Tüp Bebek Günlüğümüz !

guzel haberlerini alinca seviniom cnm masallahkanama neden oluyo acaba?ben de iyiyim zamansiz adet oldum heralde tupden dolayi.

guzel haberlerini alinca seviniom cnm masallahkanama neden oluyo acaba?ben de iyiyim zamansiz adet oldum heralde tupden dolayi.
sağol canım rahim içinden gelmiyo dedi diğer doktor da aynı şeyleri söylemişti sebebini net söylemiyolar cnm ya
olabilir canım o kadar hormon aldık kolay mı bide senin tutunurken düştü şimdi adetini gördün ooohhh ne güzel gelsin bu ay bebişler....

ama cnm o dusmeden sonra adet oldum . adet bittikten 10 gun sonra bidaha oldum..

ama cnm o dusmeden sonra adet oldum . adet bittikten 10 gun sonra bidaha oldum..
canım bence o düşmenin kanamasıydı benim dış gebelikten sonra 40 gün sürdü hep geldi.... birinin yanında oturmak istemiyodum
sen bu ay iyi çalış canım böyle kayıplardan sonra daha rahat hamile kalırmış bazı insanlar.....

hadi yaaa kolay mi kalirlarmis tamam bu ay kesin hamileyim Allahin izniyle:)))dogrudur cnm bu kesin adet kanamasidir artik.
simdii bakakim elde ne var
adetimi oldum (demekki dogurganligim devam ediyo)
20 tane ovulasyon testim var
kocise de findik fistik badem yedirdim
havuc suyunu icirdim
az oncede keci boynuzunu icti
gebelik testim de varr
tamammmmm bu ay kesin kesin

ooooooo ne güzeeeeeeeel,maşallah.
cnm 6 haftada kalp atışı duyuluyor mu?ben 22 kasımda transfer olmuştum.döllenme de 15kasımdaydı.
ctesi yani 15 aralıkta doktora gidicem acaba ben de duyabilir miyim kalp atışını...
senin transfer ve döllenme tarihin kasımın kaçıydı?

kuzum geçmişe dalmayım şimdi yazdın belkimde kanama durumun nasıl olduuuuu

kuzum geçmişe dalmayım şimdi yazdın belkimde kanama durumun nasıl olduuuuu
dalma sekerim gecmise gecmisi senin ayagina getirdim bebegim:))

Cnm benim tranferim 14 kasimdaydi 5haftalikken kalp atimlarini gormustu zaten 6+3bgn duyduk ama ultrasonada bagli cnm doktorumun ki4 boyutluymus mesala kalp atimlari baslamis dedikten sonra kanamam olunca baska bi hastaneye giittik yolk kesesini bile goremedi cnm insallahh sende duyarsin cnm ama transferimiz arasinda 1hafta var tatlim duyamazsanda kafana takma olur mu????

dalma sekerim gecmise gecmisi senin ayagina getirdim bebegim:))

canıııımmmmm teşekkür ediyorummmm...
sen baya baya adet olmuşun beee
yetişcen bana az bişi olcak aramızda bi kaç gün sonra test yapmaya başlarsın kürler
yeme içme işlerinizde süpper herşey tamam hazırız yeni yıla hamile giriyoruzzzzz:13::13::13:

aynen canimmmm o zaman serefeee getir bardagini
he anam ya bildigin adet oldum testlere de simd i 4 gun adet surse 9. 10.gun gibi testlere baslarim.yaaa ne ucuza aldik kiz testleri ben bi uyduruk gebelik testine 5 6 tl veriodum.gelen fatura da 6 test 3 kusur yazio.

ayyyy izlememmi kıııızzzz..
büyük bir zevklen izledim hemdeeee
maçın hemen bitiminde geldim ama sen yoktuuunnn
eee kura çekiminde gülüyodu albayrak,fenere pendik çıktı diye,
şimdi yedi pandiği
benim ki direkten donen toplara kufur edip sinirlerndi gitti yatti:)))))

ayyyy izlememmi kıııızzzz..
büyük bir zevklen izledim hemdeeee
maçın hemen bitiminde geldim ama sen yoktuuunnn
eee kura çekiminde gülüyodu albayrak,fenere pendik çıktı diye,
şimdi yedi pandiği

valla fena oldular yanii..
gerçi bence önemi yok türkiye kupasının onlar açısından şampiyonlar liginde guruptan çıktılar süper lig var bi de Türkiye kupasındaki maçlar angarya oluyordu bir nevi iyi oldu aslında hem tt arenanın çimleride bu yoğun maç temposuna dayanamazdı saha mahvoldu pazar günü derbi var...bi de yağmur yağarsa feciiiiiii... eeeee pazar günü maç için ne düşünüyordunuz efenim...

tamam şerefe şekerim ben soğan kürü suyumu içeyim sende hangi kürü yapıyosan onu iç ve tokuşturalım
ben soğan kürüne başlıyorum biliyomusun...
valla testler çok uygun fiyata geldi gerçekten hemde güvenilirler...
kargo içinde bi de süpperrr:129::129::129:

iyi oldu onlara iyi oldu beter olsunlar..
hıı evet önemi yok.. söz konusu FENERBAHÇE olunca vay efendim 28 yıldır alamıyosunuz ama cincona gelince önemi yok..
manchesterin yedeklerini yenerler avrupa fatihi olurlar..1461 trabzona yenilince yedeklerle çıkmıştık biz olur..
bi karar versinler yahu..
valla pazar günkü maç konusunda da iyi olan kazansın dicem..
gerçi istatistikler FENERBAHÇE dio ama bilemiyorum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…