guzel haberlerini alinca seviniom cnm masallahkızlar nasılsınız dün ne güzel kanamam yok derken bugün yine başladı hooopp yine doktora utanıyorum kadından biz geldik demeye
neyse haberler iyi kalp atışlarını dinledik çook güzeldicuma tekrar gidicem aşı olucam tekrar lenfosit aşısı bi haftada 5 kere görmüş olduk bebişi 6+3 olmuşuz ultrason öyle gösterdi.... kanamam hala devam doktoru öncesinde sorunlu gebelikler geçiren tüm hastalarımın hamilelikleri kanamalı geçiyo dedi rahatlattı biraz beni şimdide evde yatıyorum siz nasılsınız kızlar???
sağol canım rahim içinden gelmiyo dedi diğer doktor da aynı şeyleri söylemişti sebebini net söylemiyolar cnm yaguzel haberlerini alinca seviniom cnm masallahkanama neden oluyo acaba?ben de iyiyim zamansiz adet oldum heralde tupden dolayi.
ama cnm o dusmeden sonra adet oldum . adet bittikten 10 gun sonra bidaha oldum..sağol canım rahim içinden gelmiyo dedi diğer doktor da aynı şeyleri söylemişti sebebini net söylemiyolar cnm ya
olabilir canım o kadar hormon aldık kolay mı bide senin tutunurken düştü şimdi adetini gördün ooohhh ne güzel gelsin bu ay bebişler....
canım bence o düşmenin kanamasıydı benim dış gebelikten sonra 40 gün sürdü hep geldi.... birinin yanında oturmak istemiyodumama cnm o dusmeden sonra adet oldum . adet bittikten 10 gun sonra bidaha oldum..
hadi yaaa kolay mi kalirlarmis tamam bu ay kesin hamileyim Allahin izniyle:)))dogrudur cnm bu kesin adet kanamasidir artik.canım bence o düşmenin kanamasıydı benim dış gebelikten sonra 40 gün sürdü hep geldi.... birinin yanında oturmak istemiyodum
sen bu ay iyi çalış canım böyle kayıplardan sonra daha rahat hamile kalırmış bazı insanlar.....
kızlar nasılsınız dün ne güzel kanamam yok derken bugün yine başladı hooopp yine doktora utanıyorum kadından biz geldik demeye
neyse haberler iyi kalp atışlarını dinledik çook güzeldicuma tekrar gidicem aşı olucam tekrar lenfosit aşısı bi haftada 5 kere görmüş olduk bebişi 6+3 olmuşuz ultrason öyle gösterdi.... kanamam hala devam doktoru öncesinde sorunlu gebelikler geçiren tüm hastalarımın hamilelikleri kanamalı geçiyo dedi rahatlattı biraz beni şimdide evde yatıyorum siz nasılsınız kızlar???
nbr canim nasil gidio?
ben geldim kizlarrrr
canlarr birsuru alinti yapmistim ama silindi hepsi ama bi ozet gecim
egunal
canim bildigin sakir sakir modda karin agrisi ilavesi ile adet oldum..adetim bitsin sil bastan calismalara basliyorum.az once testlerim geldi cok heyecanlandim hepsine cisimi yapasim var:)))hatta bi tane gicikligina lh yapsam mi hahaha:)))
sara
cok heyecanliyim canimmm yarin insallah guzel haberlerle gelirisn bizi cok merakta birakma...
dogum yapan arkadasim
gozun aydin hayirlii ugurluu olsun ailenle mutlu huzurlu saglikli uzun omurler dilerim..
herife meyve suyu sıkıp cerez vericimmmm geliom(2 bardak meyve suyuna dunyanin bulasigi cikio kati meyva sikacagina uyuz oluyom)
hadi yaaa kolay mi kalirlarmis tamam bu ay kesin hamileyim Allahin izniyle:)))dogrudur cnm bu kesin adet kanamasidir artik.
simdii bakakim elde ne var
adetimi oldum (demekki dogurganligim devam ediyo)
20 tane ovulasyon testim var
kocise de findik fistik badem yedirdim
havuc suyunu icirdim
az oncede keci boynuzunu icti
gebelik testim de varr
tamammmmm bu ay kesin kesin
dalma sekerim gecmise gecmisi senin ayagina getirdim bebegim:))kuzum geçmişe dalmayım şimdi yazdın belkimde kanama durumun nasıl olduuuuu
dalma sekerim gecmise gecmisi senin ayagina getirdim bebegim:))
kuzum cimbom noldu öyleeeeeee izledinizmi
aynen canimmmm o zaman serefeee getir bardagini
canıııımmmmm teşekkür ediyorummmm...
sen baya baya adet olmuşun beee
yetişcen bana az bişi olcak aramızda bi kaç gün sonra test yapmaya başlarsın kürler
yeme içme işlerinizde süpper herşey tamam hazırız yeni yıla hamile giriyoruzzzzz:13::13::13:
benim ki direkten donen toplara kufur edip sinirlerndi gitti yatti:)))))ayyyy izlememmi kıııızzzz..
büyük bir zevklen izledim hemdeeee
maçın hemen bitiminde geldim ama sen yoktuuunnn
eee kura çekiminde gülüyodu albayrak,fenere pendik çıktı diye,
şimdi yedi pandiği
ayyyy izlememmi kıııızzzz..
büyük bir zevklen izledim hemdeeee
maçın hemen bitiminde geldim ama sen yoktuuunnn
eee kura çekiminde gülüyodu albayrak,fenere pendik çıktı diye,
şimdi yedi pandiği
aynen canimmmm o zaman serefeee getir bardagini
he anam ya bildigin adet oldum testlere de simd i 4 gun adet surse 9. 10.gun gibi testlere baslarim.yaaa ne ucuza aldik kiz testleri ben bi uyduruk gebelik testine 5 6 tl veriodum.gelen fatura da 6 test 3 kusur yazio.
benim ki direkten donen toplara kufur edip sinirlerndi gitti yatti:)))))
valla fena oldular yanii..
gerçi bence önemi yok türkiye kupasının onlar açısından şampiyonlar liginde guruptan çıktılar süper lig var bi de Türkiye kupasındaki maçlar angarya oluyordu bir nevi iyi oldu aslında hem tt arenanın çimleride bu yoğun maç temposuna dayanamazdısaha mahvoldu pazar günü derbi var...bi de yağmur yağarsa feciiiiiii... eeeee pazar günü maç için ne düşünüyordunuz efenim...
129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?