benim ictigim.kur yok ama herifin keciboynuzundan hatrin icin serefe yaptiktan sonra bi yudum icerim:))valla fena oldular yanii..
gerçi bence önemi yok türkiye kupasının onlar açısından şampiyonlar liginde guruptan çıktılar süper lig var bi de Türkiye kupasındaki maçlar angarya oluyordu bir nevi iyi oldu aslında hem tt arenanın çimleride bu yoğun maç temposuna dayanamazdısaha mahvoldu pazar günü derbi var...bi de yağmur yağarsa feciiiiiii... eeeee pazar günü maç için ne düşünüyordunuz efenim...
tamam şerefe şekerim ben soğan kürü suyumu içeyim sende hangi kürü yapıyosan onu iç ve tokuşturalım
ben soğan kürüne başlıyorum biliyomusun...
valla testler çok uygun fiyata geldi gerçekten hemde güvenilirler...
kargo içinde bi de süpperrr:129::129::129:
ohooo daha bizimki 3 gun bunalim takilirbenimkide aynen şekerim saat 22.00 da hoopppp yatağa attı kendini kaldıramadı elenmeyi bünyesi
sağol canım ya doktorumun dediği öncesinde sorunlu gebelikler yaşayan çoğu hastamın hamileliği kanamalı geçti dedi rahatlattı beni biraz:18::18::18::18:canımm kanaman tekrar başlamış anladığım kadarıyla üzüldüm ama bebeğin maşallah iyiymiş sanırım sende bazı arkadaşlarımız gibi bi dönem kanamalı gebelik yaşayacaksın..
dikkat et lütfen
iyi oldu onlara iyi oldu beter olsunlar..
hıı evet önemi yok.. söz konusu FENERBAHÇE olunca vay efendim 28 yıldır alamıyosunuz ama cincona gelince önemi yok..
manchesterin yedeklerini yenerler avrupa fatihi olurlar..1461 trabzona yenilince yedeklerle çıkmıştık biz olur..
bi karar versinler yahu..
valla pazar günkü maç konusunda da iyi olan kazansın dicem..
gerçi istatistikler FENERBAHÇE dio ama bilemiyorum yani..
sağol canım ya doktorumun dediği öncesinde sorunlu gebelikler yaşayan çoğu hastamın hamileliği kanamalı geçti dedi rahatlattı beni biraz:18::18::18::18:
yatıyorum canım sürekli sen nasılsın tatlım başladın mı çalışmalara
arkadaslar bugun dr kontrolumuz vardi. bundan iki hafta oncede vardi. o zaman daha acilma falan yok demisti. bugun gittigimizde ise mujdeli haber
dr dediki sancilariniz oluyomu? bende hayir dedim. alttan elle muayene ettikten sonra , eminmisiniz sanci olmadigina dedi. bende bana olanlar sanciysa bile bilmiyorum. sanci nasil birsey ki dedim:))
acilman olmus. elim bebegin basina degdi dedi :))
maximum 10 gun veriyorum sana. 10 gun icinde dogurursun dedi.
sasirdik sevindik. ne yapacagimizi bilemedik. kilomuz boyumuz iyiymis masallah. gunune kadar beklerse 4 kiloyu gecer dedi.bebek gayet iyi cikmaya hazir dedi :))
arkadaslar bugun dr kontrolumuz vardi. bundan iki hafta oncede vardi. o zaman daha acilma falan yok demisti. bugun gittigimizde ise mujdeli haber
dr dediki sancilariniz oluyomu? bende hayir dedim. alttan elle muayene ettikten sonra , eminmisiniz sanci olmadigina dedi. bende bana olanlar sanciysa bile bilmiyorum. sanci nasil birsey ki dedim:))
sasirdik sevindik. ne yapacagimizi bilemedik. kilomuz boyumuz iyiymis masallah. gunune kadar beklerse 4 kiloyu gecer dedi.bebek gayet iyi cikmaya hazir dedi :))
cnm senin adina sevindim yakinda bebisine kavusucaksin insallah ama ben suraya takildim gercekten eli ni sokup bebegin basini mi ellemissss ayyy cok korktummarkadaslar bugun dr kontrolumuz vardi. bundan iki hafta oncede vardi. o zaman daha acilma falan yok demisti. bugun gittigimizde ise mujdeli haber
benim ictigim.kur yok ama herifin keciboynuzundan hatrin icin serefe yaptiktan sonra bi yudum icerim:))
benimki diyo ki o testlerin kesin tarihi gecmistir yuruuuuuuuuuu dedim skt 2014:))))hakkaten ucuz testci dukkani acasim geldi tanesini 3 den satarim:))))
ohooo daha bizimki 3 gun bunalim takilir
Maşallaaaaahhh..
sağlıkla gelsin inşallah...
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah..
ayyyyy içim bi hoş olduuuu seni görünce nerdesin sen ama diye sitem edecektim ki yazdıkların bi tuhaf etti beni eli başınamı değimiş doktorun doğrumu okuyorum ben yaaaakız 10 günden önce gelmeye kalkarsa ittir başını içeri yerim ben onu yaaa geliyo demek maşallah bak bizi habersiz bırakma lütfen ani bir doğumda olabilir ama bi şekilde haber ver olurmuuuu
insallah arkadaslar insallah. haber etmeye calisacagim.
zaten biz haziriz. hem kendi cantam hem kizimin cantasi hazir bekliyoruz. ama bugunku haber epeyce sasirtti bizi.
insallah hayirlisi olur. zaten biliyorum ama dualarinizi esirgemeyin bizden kizlar. insallah normal olur. simdilik hersey normal gidiyor. peridural anestezi istiyorum dedim. cunku doktorum bana sen cok stres ve evham yapiyosun, dogumda kendinide kasarsin bebegide kasarsin. igne yaptir dedi.
iste boylee :) :)
cnm senin adina sevindim yakinda bebisine kavusucaksin insallah ama ben suraya takildim gercekten eli ni sokup bebegin basini mi ellemissss ayyy cok korktumm(
Selam kısslarr ben geldim dün yaşadıgım 5.250 histeroskobi fiyatından sonra psikolojim çok bozuktu bugünkü kocamla dışarda yediğimiz akşam yemegi süperr geldi bana açıldım vallaa ne var yok canlarr
Allah yardımcınız olsun canım ve kolaylıkla bitsin doğum kızını kucağına aldığında hayat başka türlü yaşanacak o andan sonra...
çok duygusalepidural da kızkardeşim ilk doğumunda çok rahattı ikincide iğne oldu bayılttılar sonrasında zorlandı çok..tabii herkeste aynı olmaz..
ooo ayda bir tup yaptiririm sana da yaptirim kiz:)))evet fener elensin dort gobek atar:)))ha ha haayyyy ordan alcan 20 +6 tane testi 20 liraya sen 3 liradan tanesini satsan 26 tane test geliyo toplanmda...26 çarpı 3 eşittir 78 lira yapar maliyette 20 lira desek 78 eksi 20 eşittir 58 lira kardasın anaammmmmmçok karlı iş kızım buuuu bir ay da tüp parasını çıkarırsın yarın fenev bahçe de elensin Allahın izniyle o zaman kocanın bunalımı biter gider
kiz yaptirican mi 5250 ye moonsherisenin hastanesine gitsene 800 e yaptirmis o sen de cok cok 1000 e yaptirirsin.Selam kısslarr ben geldim dün yaşadıgım 5.250 histeroskobi fiyatından sonra psikolojim çok bozuktu bugünkü kocamla dışarda yediğimiz akşam yemegi süperr geldi bana açıldım vallaa ne var yok canlarr
insallah guldencim yaa...
birincisini allahin izniyle hayirlisiyla sagsalim atlatalimda ikincisine allah kerim.rabbim herkesin yardimcisi olsun.
ooo ayda bir tup yaptiririm sana da yaptirim kiz:)))evet fener elensin dort gobek atar:)))
kiz yaptirican mi 5250 ye moonsherisenin hastanesine gitsene 800 e yaptirmis o sen de cok cok 1000 e yaptirirsin.
Selam kısslarr ben geldim dün yaşadıgım 5.250 histeroskobi fiyatından sonra psikolojim çok bozuktu bugünkü kocamla dışarda yediğimiz akşam yemegi süperr geldi bana açıldım vallaa ne var yok canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?