Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımm kanaman tekrar başlamış anladığım kadarıyla üzüldüm ama bebeğin maşallah iyiymiş sanırım sende bazı arkadaşlarımız gibi bi dönem kanamalı gebelik yaşayacaksın..
dikkat et lütfen

benim ictigim.kur yok ama herifin keciboynuzundan hatrin icin serefe yaptiktan sonra bi yudum icerim:))
benimki diyo ki o testlerin kesin tarihi gecmistir yuruuuuuuuuuu dedim skt 2014:))))hakkaten ucuz testci dukkani acasim geldi tanesini 3 den satarim:))))
benimkide aynen şekerim saat 22.00 da hoopppp yatağa attı kendini kaldıramadı elenmeyi bünyesi
ohooo daha bizimki 3 gun bunalim takilir

sağol canım ya doktorumun dediği öncesinde sorunlu gebelikler yaşayan çoğu hastamın hamileliği kanamalı geçti dedi rahatlattı beni biraz:18::18::18::18:
yatıyorum canım sürekli sen nasılsın tatlım başladın mı çalışmalara

ama şekerim litfen fenerli kimliğinizden sıyrılıp objektif bak olaylara öncelikle fenerin yaşım kadar kupa görememesi traji komik bir hal almıştı artık
millet yedek takımlarla çıkıp kupa alıyodu zamanında siz ikinci lig takımlarına bi dönem tam kadro çıkıp eleniyoduz skandal yani
neyse evet mençıstır ın yedek kadrosu sahadaydı öyle bir yedek mençıstırı fenerde yendi kadıköyde sanırım 3-0 dı ve olay olmuş göklere çıkarılmıştı fener mençıstırın yedek kadrosuda maalesef Türk takımlarıyla eş değer nerdeyse bu bizim ayıbımız hala...o nedenle mençıstır ne sizin ne bizim ne de cimbomun rakibi olabilir onlar başka bişi oynuyoo ve bu durumda da haticeye değil neticeye bakılıp mutlu olunması kafi...pazar günki maçta da ilk kez bi tahminim yok bende şaşırdım kendime

arkadaslar bugun dr kontrolumuz vardi. bundan iki hafta oncede vardi. o zaman daha acilma falan yok demisti. bugun gittigimizde ise mujdeli haber
dr dediki sancilariniz oluyomu? bende hayir dedim. alttan elle muayene ettikten sonra , eminmisiniz sanci olmadigina dedi. bende bana olanlar sanciysa bile bilmiyorum. sanci nasil birsey ki dedim:))
acilman olmus. elim bebegin basina degdi dedi :))
maximum 10 gun veriyorum sana. 10 gun icinde dogurursun dedi.
sasirdik sevindik. ne yapacagimizi bilemedik. kilomuz boyumuz iyiymis masallah. gunune kadar beklerse 4 kiloyu gecer dedi.bebek gayet iyi cikmaya hazir dedi :))

benim daktırda bazı hastalarım özellikle regl zamanları geldiğinde kanaması olurdu 9 ay dedi bana yani olabiliyormuş kanama..zaten kızkardeşimi anlatmıştım sana resmen pedle dolaştı kız ne kanamalar yaşadı ama 4 yaşında kuzumuz var...stresli endişeli bir durum farkındayım ama Allaha emanet bebeğimiz inşallah koruyacak onu

Maşallaaaaahhh..
sağlıkla gelsin inşallah...
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah..

ayyyyy içim bi hoş olduuuu seni görünce nerdesin sen ama diye sitem edecektim ki yazdıkların bi tuhaf etti beni eli başınamı değimiş doktorun doğrumu okuyorum ben yaaaa kız 10 günden önce gelmeye kalkarsa ittir başını içeri yerim ben onu yaaa geliyo demek maşallah bak bizi habersiz bırakma lütfen ani bir doğumda olabilir ama bi şekilde haber ver olurmuuuu

cnm senin adina sevindim yakinda bebisine kavusucaksin insallah ama ben suraya takildim gercekten eli ni sokup bebegin basini mi ellemissss ayyy cok korktumm(

ha ha haayyyy ordan alcan 20 +6 tane testi 20 liraya sen 3 liradan tanesini satsan 26 tane test geliyo toplanmda...26 çarpı 3 eşittir 78 lira yapar maliyette 20 lira desek 78 eksi 20 eşittir 58 lira kardasın anaammmmmm çok karlı iş kızım buuuu bir ay da tüp parasını çıkarırsın yarın fenev bahçe de elensin Allahın izniyle o zaman kocanın bunalımı biter gider

Maşallaaaaahhh..
sağlıkla gelsin inşallah...
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah..

insallah arkadaslar insallah. haber etmeye calisacagim.
zaten biz haziriz. hem kendi cantam hem kizimin cantasi hazir bekliyoruz. ama bugunku haber epeyce sasirtti bizi.
insallah hayirlisi olur. zaten biliyorum ama dualarinizi esirgemeyin bizden kizlar. insallah normal olur. simdilik hersey normal gidiyor. peridural anestezi istiyorum dedim. cunku doktorum bana sen cok stres ve evham yapiyosun, dogumda kendinide kasarsin bebegide kasarsin. igne yaptir dedi.
iste boylee :) :)

Selam kısslarr ben geldim dün yaşadıgım 5.250 histeroskobi fiyatından sonra psikolojim çok bozuktu bugünkü kocamla dışarda yediğimiz akşam yemegi süperr geldi bana açıldım vallaa ne var yok canlarr

Allah yardımcınız olsun canım ve kolaylıkla bitsin doğum kızını kucağına aldığında hayat başka türlü yaşanacak o andan sonra...
çok duygusal epidural da kızkardeşim ilk doğumunda çok rahattı ikincide iğne oldu bayılttılar sonrasında zorlandı çok..tabii herkeste aynı olmaz..

cnm senin adina sevindim yakinda bebisine kavusucaksin insallah ama ben suraya takildim gercekten eli ni sokup bebegin basini mi ellemissss ayyy cok korktumm(

normalde her ay jinekolojik muayeneye gittigimizde her muayenede alttanda muayene yapiyo zaten. eldivene jel surup iki parmagini sokup parmaklarini acma kapama harteketiyle acikligi olcuyor. bugune gelesiye kadar her ay ki muayenemizde alttan eliylede muayene yapti. ilk aydan beri hemde. bundan iki hafta oncede vardi muayene.ama o zaman kapaliydi. simdi ise bayagi bi acima oldu , megerse acilmam olmus bebegin basi acikliga dayanmis.
parmaklarimla bebegin basina dokundum , maximum 10 gun veriyorum sana dedi.acilman baslamis dedi.
yani bu ne demek dedim, iyi birsey merak etme, hersey yolunda dedi.

Selam kısslarr ben geldim dün yaşadıgım 5.250 histeroskobi fiyatından sonra psikolojim çok bozuktu bugünkü kocamla dışarda yediğimiz akşam yemegi süperr geldi bana açıldım vallaa ne var yok canlarr

selam canım yemek iyi geçti demek daha iyi hissetmene sevindim...
bu konulardan konuşup canınızı sıkmayıp akşamın keyfini çıkarsaydınız...
gerçi iyi geçtiğine göre muhabbette güzelmiş

insallah guldencim yaa...
birincisini allahin izniyle hayirlisiyla sagsalim atlatalimda ikincisine allah kerim.rabbim herkesin yardimcisi olsun.

ooo ayda bir tup yaptiririm sana da yaptirim kiz:)))evet fener elensin dort gobek atar:)))
kiz yaptirican mi 5250 ye moonsherisenin hastanesine gitsene 800 e yaptirmis o sen de cok cok 1000 e yaptirirsin.

insallah guldencim yaa...
birincisini allahin izniyle hayirlisiyla sagsalim atlatalimda ikincisine allah kerim.rabbim herkesin yardimcisi olsun.

Aminn canım herşey yolunda çok şükür kızında hazır annesine gelmeye siz zaten hazırsınız ailecek e artık büyük buluşma için geri sayım başladı yazarken bile içim kıpır kıpır oluyor bi de bunu bizzat yaşasam kimbilir nasıl olurum...

ooo ayda bir tup yaptiririm sana da yaptirim kiz:)))evet fener elensin dort gobek atar:)))

kiz yaptirican mi 5250 ye moonsherisenin hastanesine gitsene 800 e yaptirmis o sen de cok cok 1000 e yaptirirsin.

saol kuzum gönlü eli bol arkadaşım banada kardan tüp parası verecek

istanbul sisli bruksel tup bebek merkezi yucel karaman 2500 mu 3000 mi neydi histereskopi fiyati. hemde histereskopi sirasinda rahimin embriyonun tutunmasi icin neresi elverisliyse orayi belirleyip embriyoyu o bolgeye birakiyorlarmis.bazilarinada rahimine histereskopi sirasinda cizikler atiyolarmis embriyonun o bolgeye birakildiginda saglam tutunsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…