Tüp Bebek Günlüğümüz !

insallah canim insallah. hepiniz icin dua ediyorum etmeyede devam edecegim. insallah dogum esnasindada rahat olur herseyde hepinize dualar ederim.

insallah canim insallah. hepiniz icin dua ediyorum etmeyede devam edecegim. insallah dogum esnasindada rahat olur herseyde hepinize dualar ederim.

saol canım Allahrazı olsun o anda edilen dua çok önemli zaten dediğin gibi aklına gelirsek dualarında olmayı çok isterim...

ooo ayda bir tup yaptiririm sana da yaptirim kiz:)))evet fener elensin dort gobek atar:)))

kiz yaptirican mi 5250 ye moonsherisenin hastanesine gitsene 800 e yaptirmis o sen de cok cok 1000 e yaptirirsin.

Yok hayatım ne gerek var yaa o kadar paraya araştırıyorum 1000 tl den aşagı yerler var cnm o zaman gelsin bi karar verip yaptırcazz tatlım şimdi ufak kist çıktı dogum kontrol hapına başlıcam haftaya adet olunca o bitsin dr gidicez konuscaz dr la yani ben dogum kontrol hapıyla koruncammmmm kızlarrrrrrrr

yavaştan yatayım en iyisi sabahtan erken kalkcam beyime mükellef bir kahvaltı hazırlayacam zira o sabahın gecesinde kendisi lazım işimiz var iyi geceler hepinize

hepinize iyi akşamlar hanımlar,umarım herkes iyidir..biz iyiyiz,kızlarla boguşmaya devam:))gülden lucklove den haber varmı?dogurdumu bilgi geldimi?merak ettim..bi de sihirli adlı arkadaştan haber varmı ya merak ediyorum onuda:))hepinize iyi geceler öptüm

Canım arkadaşım saat 24 ü geçti ve yeni birgüne başladık...
Bugünü yıllar sonrada hep iyi hatılamanı diliyorum Rabbimden...12.12.2012
Güneş bugün senin için doğsun o güzel haberi hamileyiiimmmm diye yazışını heyecanla bekliyor olacam...

iyi akşamlar canım gerçi ben az önce iyi geceler deyip çıkıyordum ki seni gördüm..
luckylove güzel bir doğumun ardından POYRAZ ve RÜZGAR paşalarına kavuştu canım gayet iyiler..
biri 2200 diğeri 2500 civarı doğmuşlar iyiler yani..
sihirli de en son yazışmamızda doğuma az kalmıştı doğurmuştur çoktan ama bişi demedi sonrasında..

yavaştan yatayım en iyisi sabahtan erken kalkcam beyime mükellef bir kahvaltı hazırlayacam zira o sabahın gecesinde kendisi lazım işimiz var iyi geceler hepinize
hamarat kizsin vesselam helal olsun ben birtek pazar gunu kahvalti hazirliom cunku esim sabah ezaniyla uyNip gidio hava daha karanlik oluyo.iyi geceler cnm optummmm

yaptirma valla para tuzagi olmus heryer.sen isin sakasindasin hapla korunuyim diye de ben mal gibi bir yildan fazla hap ictim yeni evliyken ne bilim ben cocuk olmuyomus zaten:)))

ayy kız ben de beyime kahvaltı hazırlayıım diyordumm bu sabah sitemkar gitti zaten beni açbilaç gönderiyon diye
hadi size iyi geceler byeee

yarına alındı randevumuz haber vereyim dedim..
12.12.12 de keseyi görmüş olacağız nasipse. yarın haber verebilirim inşallah...
iyi geceler herkese

günaydınnn kızlar...
farkeden çok olmuştur dün hiç giremedim burayaa
sabah uyumuşum sonra kalktım yemek yaptım eve..
patates salatası yaptım derken evden çıktım 12de akşam 5de evdeydim ama hala sabahta yok olan net yoktuu
sizi çok merak ettim ben ..
dün akşamımda biraz ekşın doluydu..
eşim maça gitti üst komşum aradı illa gel dedi geleli hiç görüşmedik 12 gündür geldğimi duyunca şaşırdı sesiniz gelmiyor diyor
ama aslında iki çocuğu var kendi seslerinden bizi duymaz zaten ne gürültümüz olucak bebeksizde
neyse ona çıktım oturduk kahve içtik kızı 27 aylık prenses ama cadı yani..
ben eşim gelmeden kalkayım dedim anahtarım yok ama...
şevvale soruyorz yarım yarımda konuşuyo ookk diyor ama abisi elinde diyor allahım bulamıyoruz..
komşum senin elinde görmedim deyince eyvah üstündemi unuttum diyorum ama hatırlıyorum kitlediğimi aldığımı..
neyse dalgınlığıma veriyorum kendimden şüphelendim bulamayınca..
çocuk attıysa olsun diyorum biyere eşim gelir arabada yedek anahtarı va rdiyorumm..
bide akşamdan bana bi konu yüzünden kızgındı bide üstüne bu ben yusuf yusufummm:18:
eşim geldii ve kendi arabsıyla gitmemiş yanii kaldık kapıda yani herşey evde terlemiş bi sinirle çattı saydı lafları bana
komşumun eşiyle çilingir aramaya gittiler yani yatakttan kaldırmaya..
neyse çilingir geldi uğraşırken demişki" abi bu kapı kilitli üstünde anahatar yokkk...
gözler yeniden şevvalde nerde diyoz yarım yarım konuşuyor zilllii...
bebe beni rüyasında görmüştür kaç kere sordum kızarak bile...
neys eannesi bide baktı kanapenin arkasından kanapenin sandığına atmışşş
aldım anahtarı indim açıtk kapıyı...ee çilingirede bi para vermek lazım bişi yapmasada adamı evden aldık sonuçta
aldı 10 lirayı gitti....böyle yanii stresten şuan boğazım şişmiş sankii..
herif uyandı hala tripli bana kahvaltısını yaptı gitti bende bakayım dedim...sonuç :suçlu ben değilim beni bunamış yerine koyan şevvalde

gününüzü aydınlattım böylece...
bugün aklım sende olucakkk inşaallah iyi haberlerini alıcammm canım..
yine patates salataıs yapıcam çok satılıyor yaniii..
yemekte koyucam kermeste olurdamda arar iyi haberlerini alırım inşaallah canımm duamdasın..
sefiyommmm siziiiiiiiii

Güünnnaayyddıınnnnnnn
Bugün çok heyecanlıyım SARA_28 Canım arkadaşımın test günü
İnşallah hamile olduğunu öğrenecez
Güzel haberleri bol birgün olmasını diliyorum

yarına alındı randevumuz haber vereyim dedim..
12.12.12 de keseyi görmüş olacağız nasipse. yarın haber verebilirim inşallah...
iyi geceler herkese

bugünün heyecanına bir hayacanda sen ekleyeceksin demek
güzel haberlerle geleceksin canım aksini düşünmedim en başından beri biliyorsun..

ilk yazına durumu yaşayan ben olmadığımdan çok güldüm
günaydın şekerim...
bu kermes daha ne kadar sürecek ben anlamadım he:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…