hee valla sağol kuzum..
çok giyi denk geldi fiyat da çok uygundu cihazları görünce dibimiz düştü zaten..
çok temizdi ve komik bi fiyata..yürüyüş bandı ve kodüsyon bisikleti voit marka 450 tl..
ikisi birden..
anladım bebeeemm sağol..
gerçi soğan suyu içtim adetten sonra 8-9 gün..
adete kadar da aslanpençesi içicem..
şifa olur inşallah..
neyi söküyonuz kızzzz...bu içtiğiniz şey benm kisti de döker mi?
senin kuş sağlam yerinde bacım korkmaDDDDD
kız ne bilim ben çalışmadan önce yapıom genelde bakim çatlamışmıyım diyebazen gündüz de yapmıştım ama hiç günde 2 kere yapmadım...
kdr 2 dakkan var mı sana bişi sorcam ...
hee valla sağol kuzum..
çok giyi denk geldi fiyat da çok uygundu cihazları görünce dibimiz düştü zaten..
çok temizdi ve komik bi fiyata..yürüyüş bandı ve kodüsyon bisikleti voit marka 450 tl..
ikisi birden..
anladım bebeeemm sağol..
gerçi soğan suyu içtim adetten sonra 8-9 gün..
adete kadar da aslanpençesi içicem..
şifa olur inşallah..
ooo valla çok iyi canım normalde onların teki 600 filan dimi..hee valla sağol kuzum..
ikisi birden..
Anaaammm şüüle bi bakıvereyim dedimm..Meğer bütün kızlar toplanmışşGüüya sevgililerr günündeyükk
sanırsam üle..ooo valla çok iyi canım normalde onların teki 600 filan dimi..
Anaaammm şüüle bi bakıvereyim dedimm..Meğer bütün kızlar toplanmışşGüüya sevgililerr günündeyükk
sen günlerdir nerelerdesin heeeeee
doum günüsünü yaptınızmıı
Yapmazmıyızzzz..İki koca ayrı pasta ile iki kerwe hepy bört dey yaptık hemide ablasıııııı....Yorgunluktan ölüyorummm yatmak istiyorum aslında ama tarlaya bakıp yatam dedim sonrada kk ya geldimm sizi görüncede yazdım işte
tamam öğretmenimmm :))Aminnnn şifa olsun arkadaşıma...
mutlaka bi faydası olur..
ya sen delisin valla testlerin kullanım talimatını baştan yazmışın yani kendine göre...
hergün aynı satte yap bi daha...
şahsen benmki uyuyoAnaaammm şüüle bi bakıvereyim dedimm..Meğer bütün kızlar toplanmışşGüüya sevgililerr günündeyükk
doğrudur cnm ben öyle aşağı yukarı düşündüydümm..heee sende geldin tam olduk bebeeemm
sanırsam üle..
kocişim sadece yürüyüş bandına 750 gibi fiyat demişti sanırım..
yarın son iğnelerimi vuruluyorummm AALLAHIM izniylee daha öncede yazmıştım purogon 450 den 375 düşürdü doktorum..ve üç günlük bi ilaç daha vermiştii merional,puregon ve orgalutan vermiştii ben bu 3 iğneyi aynı anda vurduruyorum doktorum öle söledii ama ayrı saatlerde vurduruluyo diye de duymuştum.. herşey yolunda salı veya çarşamba taplanıcak yumilerimm 15 santim olmuşş harşey yolunda şimdilikk...akıntım varr sanırım normalllll öpüldünüzzz..
Hoşgeldin canımmm geç kaldın yaaa kutlamadamıydınnn
iyi süper emuş sevinmiştir kuzuuu
özlendin hee haberin var mı bilmemmmmmm
tamam öğretmenimmm :))
şahsen benmki uyuyo
doğrudur cnm ben öyle aşağı yukarı düşündüydümm..
benim olduğum içine doğmuştur malum sevigililer günü ya bugün
fundaaa canım 15mm oldu demek yumiler maşallah bişi kalmamış yolu yarılamışsın nerdeyse...
o bizi kandıran idrar testinin gerçeğini çift çizgilisini hakikisini görmemize az kaldı
benim olduğum içine doğmuştur malum sevigililer günü ya bugün
ikramaya, arkadnas, ynz06+ hanımlar nasılsınızynz bulantın geçti mi canım?
Dur bakalım canım belli olmaz. Belki testin hassas değildir yada henüz artmamıştır. Ben de dua edeceğim. İnşallah hayırlısı olur.
Çok düşüncelisin gerçekten. Ben acaba genetik bir sorundan dolayımı diye sormuştum ama senin yaşadığın öyle bir şey değil belli ki. Tüp bebekte şansının çok yüksek olduğunu düşünüyorum sen içini ferah tut. Hamile kalmışsın hem de hemen bu çok güzel. Diğeri şansızlık olmuş onu unut canım. Çok zor günler geçirmişsin ama geride kaldı. Sen buna odaklan.
Benimki ilkinde 12,5 mm idi ikincide 13.5. Ama ikisi de tutumadı. Demek ki çok önemli değilmi. Yeterki çok ince olmasın. 7-8 ve üstü iyi.
Canım benim normalde 12.5 oluyordu bir sonrakinde her gün nar yedim 13.5 oldu onun etkisi mi bilmiyorum :)
Allah yardımcın olsun canım. Sakin olmaya çalış. Piskolojin bozuluyor haklısın hiç kolay değil. Ama zor kısmını geride bıraktın. Artık her gün embriyolarından haberler alacaksın ve bir kaç gün içinde bebişlerini alıp geleceksin. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin gerçekten de...
Bu arada hangi merkezdi seninki?
hadi gözün aydın canm umarım hayırlı haberlerle dönersin Rabbim sonunu bebekli etsin inş. canm
hakkaten bugün kutlama günümüz oldu mehtapçım.. eltimin oğluna d.günü partisi yaptık..Öğlen okuldan arkadaşları vardıı akşam dayıları babannesi ile iki kere pasta kestikk..
Yok valla haberimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?