Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aminnnn şifa olsun arkadaşıma...
mutlaka bi faydası olur..

ya sen delisin valla testlerin kullanım talimatını baştan yazmışın yani kendine göre...
hergün aynı satte yap bi daha...

süper vallahi cnm bnm..
evim azıcık daha büyük olsa eşime spor ve calışma odası cok ıstıyorum ben..
o kilolar nasıl verılecek yoksaa

yarın son iğnelerimi vuruluyorummm AALLAHIM izniylee daha öncede yazmıştım purogon 450 den 375 düşürdü doktorum..ve üç günlük bi ilaç daha vermiştii merional,puregon ve orgalutan vermiştii ben bu 3 iğneyi aynı anda vurduruyorum doktorum öle söledii ama ayrı saatlerde vurduruluyo diye de duymuştum.. herşey yolunda salı veya çarşamba taplanıcak yumilerimm 15 santim olmuşş harşey yolunda şimdilikk...akıntım varr sanırım normalllll öpüldünüzzz..

Anaaammm şüüle bi bakıvereyim dedimm..Meğer bütün kızlar toplanmışş Güüya sevgililerr günündeyükk

ooo valla çok iyi canım normalde onların teki 600 filan dimi..

sen günlerdir nerelerdesin heeeeee

doum günüsünü yaptınızmıı

Yapmazmıyızzzz..İki koca ayrı pasta ile iki kerwe hepy bört dey yaptık hemide ablasıııııı....Yorgunluktan ölüyorummm yatmak istiyorum aslında ama tarlaya bakıp yatam dedim sonrada kk ya geldimm sizi görüncede yazdım işte

iyi süper emuş sevinmiştir kuzuuu

özlendin hee haberin var mı bilmemmmmmm

Aminnnn şifa olsun arkadaşıma...
mutlaka bi faydası olur..

ya sen delisin valla testlerin kullanım talimatını baştan yazmışın yani kendine göre...
hergün aynı satte yap bi daha...
tamam öğretmenimmm :))
Anaaammm şüüle bi bakıvereyim dedimm..Meğer bütün kızlar toplanmışş Güüya sevgililerr günündeyükk
şahsen benmki uyuyo

heee sende geldin tam olduk bebeeemm

sanırsam üle..
kocişim sadece yürüyüş bandına 750 gibi fiyat demişti sanırım..
doğrudur cnm ben öyle aşağı yukarı düşündüydümm..

fundaaa canım 15mm oldu demek yumiler maşallah bişi kalmamış yolu yarılamışsın nerdeyse...
o bizi kandıran idrar testinin gerçeğini çift çizgilisini hakikisini görmemize az kaldı

benim olduğum içine doğmuştur malum sevigililer günü ya bugün

Hoşgeldin canımmm geç kaldın yaaa kutlamadamıydınnn

hakkaten bugün kutlama günümüz oldu mehtapçım.. eltimin oğluna d.günü partisi yaptık..Öğlen okuldan arkadaşları vardıı akşam dayıları babannesi ile iki kere pasta kestikk..

iyi süper emuş sevinmiştir kuzuuu

özlendin hee haberin var mı bilmemmmmmm

Yok valla haberimmm

tamam öğretmenimmm :))
şahsen benmki uyuyo

doğrudur cnm ben öyle aşağı yukarı düşündüydümm..

estağfirullah şikerim ne öğretmeni naçizane sölüyom ben
madem test alıyon kuralına uy dimi boşuna LH ının günahını aldık arkasından konuştuk yani

Amin inşallah canım benimmm..

Sag ol canim benim insallah iyi olur hersey ben Ankara Baskent Hulusi hocada tedavi goruyorum.

hadi gözün aydın canm umarım hayırlı haberlerle dönersin Rabbim sonunu bebekli etsin inş. canm

Canin Allah razi olsun taze anne dua et bana aklina gelirsem..

kızlar ben kaçıyorummm..iyi gecelerrrrr
Allaha emanet olunnnn canlarımmmm

Kızkar ben kaçıyorum sabah anadolu yakasına kaynanama yani eltimlere kahvaltıya davetliyim sabah erken kalkıcam sizleri çokkkk seviyorumm iyi geceler herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH

valla mii?? ayy inanmıyorumm..birde valla dedinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…