Tüp Bebek Günlüğümüz !

estağfirullah şikerim ne öğretmeni naçizane sölüyom ben
madem test alıyon kuralına uy dimi boşuna LH ının günahını aldık arkasından konuştuk yani
he tamam nasıl yapıcımm günde iki kere mi?kaçıncı gününden kaçıncı gününe kadar?

Kızkar ben kaçıyorum sabah anadolu yakasına kaynanama yani eltimlere kahvaltıya davetliyim sabah erken kalkıcam sizleri çokkkk seviyorumm iyi geceler herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH
iyi geceler canımmmmmmmmmmmmmmm ben de seni seviyommmmmmmm

Orasını hiç sormaaaa...İçim buruk buruk oldu bugün..sesini duymadımm..napıyosun bilemedimm..bak dertlendim şimdii sevvgılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bilmem artık aşkımızı ve ilişkimizi gözden geçiyorum paşalardan fırsat buldukça

Amin inşallah canım benimmm..

tam tedavin sırasında ortalıktan kayboldum yanında olamadım ama test gününü beraber bekleyecez

kızlar ben kaçıyorummm..iyi gecelerrrrr
Allaha emanet olunnnn canlarımmmm

aaaaa daha acılarımızı mutluluklarımızı kardeşçe paylaşcaktık nireye gidiyon

Kızkar ben kaçıyorum sabah anadolu yakasına kaynanama yani eltimlere kahvaltıya davetliyim sabah erken kalkıcam sizleri çokkkk seviyorumm iyi geceler herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH

aaaa kaçan kaçana neyse inşallah yarın görüşürük

aslında mağazada indirim de vardı ama benim beğndiklerim indirimde değil di... ayrıca o mağaza çok iyi bir marka canım evlendiğim sen aldığım botlarım hala yepisyeni duruyor....geçen hafta beğendiğim aykakbıların 2 si ayrı ayrı indirime girmiş kocacım kendi beğendiği spor ayakkabıyı da eklemiş hediyeleri ucuza kapatmış gibi görünmemek içinn.....çata da alacakmışş amaaa benim zevkimi bildiğimden beğenmemiş çantaları almamış...kızm adamdaki ilerlemeye bakar mısın kaç adam var erinmeden eşinin de beğeneceği ayakkabıyı tek başına alabilecek zevkte acabaaaa
ben de yetişemiyom cevaplara bebeeemm bi yandan kocamla da ilgileniyomm ...burnunu çekiyo garibim kapmış sanırım şifayı bi bal zencefil limon yapiim sonra da meryemimi okuyumm yatıciim sabah çok erken kalktım fena uykum var nolcek bilmiyorumm:26::26::26::26:
demek annen sizin sevgililer gününüze hediye bırakmışş Hakkaten koptummm aama makaronlar süper ben de bayıldımmm...
takılıyorum yaa...
bilirimm ben tanırım onuuu candır cannnn...
bekliyom öyle anasına gelsinde buluşalım diyeee ikramayamııııııııııı
hee iyi havan olurdu valla...
haziranda ordayım bacım düğünümüz var halay çekerken fotolarımızı çeker koyarız dermişimm ..kıskanç turkuaz nolcek işteeee
çok ucuza lamışsınız maaşallaaah tatlımm hediyeleşmeniz süpermiş..helal olsun valllaaa hediyelrin kralını almışsınzı karşılıklıı
hııh kıskanmayalım lütfen turkuaz hanımmmbi kerem kdr bacım memleketimde oturuyor...ben istanbuldayımm...ayrıca biizmki sevgililer günü değil tanışma yıldönümü hediyesi veee ayrıcaaaa pahalı hediyeler almak yerine tüp bebişe para biriktirmek ve taşınma masraflarını da düşünmek zorundayımm..çünkü daha büyük bir eve geçicez perdelerden halılara bir sürü şey alma gerekecek...

neyseee bi daha olmasınn çekerimm saçını tızımmm

bende kaçtım kızlaaarr..
sanırım kutlama var.. kocişim böle bakarak gitti

kutlayın tabii ben beyimden uzaklarda bu kızın canı çeker diye hiç düşünmeyin siz
beklerdimki arkadaşımız canımız gülden kutlama yapamıyooo bizde yapmayız anca beraber kanca beraber felan der insan yanii

he tamam nasıl yapıcımm günde iki kere mi?kaçıncı gününden kaçıncı gününe kadar?

iyi geceler canımmmmmmmmmmmmmmm ben de seni seviyommmmmmmm

günde bi tane yeter ama şüpheli gün yaklaşınca o gün birden fazlada yapabilirsin sana kalmış...
ben sabah 11 den önce yapmadım hiç en ideali 11 sonrası diye okumuştum...
fazla sıvı tüketmezsen daha iyi olur öncesinde
kahvaltını yap bişi içme üzerine saat 11 gibide testi yap tamamdır..

vah anammm demek tam kutlama günüsü adamceğiz burun çekiyooo...
meryemlerin kaçıncı günündesin...
Ankaraya döneyim okurum bende haber et yeter

ben de kaçıyorumm
kocam fena bakıyoor hani benim ilacım diyoooo adama grip ilacı yapacam hala bekliyo yatmadı
iyi geceer herkese

amannnnn bi şaka yaptım bin laf işittimm.....
biz niye hediye almadık sanıyosun martta tüp yaptırıcaz para biriktirelim diyeayrıca benim de sevgililik yıl dönümün bugün şekerim..

tamamdır dostummm...

ben de kaçıyorumm
kocam fena bakıyoor hani benim ilacım diyoooo adama grip ilacı yapacam hala bekliyo yatmadı
iyi geceer herkese
Eki Görüntüle 633397

biri daha kaçıyoooo gidin tabii sizin kocalarınız var

Bende yatayım artık malum mesai sabah erkenden başlıyooo bende
BENKAYRA canım yarın sabah 9 daki opu da Allah yardımcın olsun çıktığın bul yoldan boş döndürmesin inşallah...

Bende yatayım artık malum mesai sabah erkenden başlıyooo bende
BENKAYRA canım yarın sabah 9 daki opu da Allah yardımcın olsun çıktığın bul yoldan boş döndürmesin inşallah...
yaaaaa sen de miiiii (((
pekala sana da iyi geceler canımmmm en kısa zamanda dönme dileğiyleee:))))

olsun kuzummm test günü en önemlisi beraber bekleriz inşallahhh...

vah anammm demek tam kutlama günüsü adamceğiz burun çekiyooo...
meryemlerin kaçıncı günündesin...
Ankaraya döneyim okurum bende haber et yeter
tamma şekerimm aybaşında aybaşı oluyomm her ay olduğu gibi gecikmelisinden...o zaman haber ederim ama şansıma 3-4 aydır çakışıyor günlerimiz bebişimm..san bişey diiim miii benim çok yakın arkadaşlarımla iki ileri bir ileri gider hep adet günlerimiz bir yerde çakışırr seninle de ölee oldu biliyo muusn jüli de denk gelecekti kiii nevri şaştı üstümüze ay devirdi nerdeyseee:18::18::18::18:
amannnnn bi şaka yaptım bin laf işittimm.....
biz niye hediye almadık sanıyosun martta tüp yaptırıcaz para biriktirelim diyeayrıca benim de sevgililik yıl dönümün bugün şekerim..

tamamdır dostummm...
tıızm seni bir yaklarsam fena mıncıracam haberin olsuunn....ben seni çok seviyom bikeremm ...ortak bi noktamız oldu böylece bunu da öğrenmiş oldukkk..seneye hediye değil de göbiş yarıştıralım inşaallah seninki mi benimki mi daha şişkoo diye
biri daha kaçıyoooo gidin tabii sizin kocalarınız var

bugüne özel jest olsun diye koydum o fotoyu...halbuki adama verdiğim tek şey ballı zencefilli çayla bir ağrı kesici ateş düşürücü oldu..halbukii dün gece bu geceye söz verip elinden zor kurtulmuştumm
ben burdayım yavrummmmm merak etmee:))

tek kalmışımmmmmm ben de gidiyorummmmmmmmmm(((
ben de burdayımm halaaa meryem okucammm adamı yatırdımm uyuyor horul horul
noliii derya bacım sen ne demeye çalışıyosun olan var olmayan var taam mııı
olsun kuzummm test günü en önemlisi beraber bekleriz inşallahhh...
inşaalah bekleyecez beraberceee

Son düzenleme:
leenn sabahın 6sında kalkıp testimi yaptım tek çizgiyi yedimmm
ne zaman çift görecez biz bu çizgileriiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…