he tamam nasıl yapıcımm günde iki kere mi?kaçıncı gününden kaçıncı gününe kadar?estağfirullah şikerim ne öğretmeni naçizane sölüyom ben
madem test alıyon kuralına uy dimi boşuna LH ının günahını aldık arkasından konuştuk yani
iyi geceler canımmmmmmmmmmmmmmm ben de seni seviyommmmmmmmKızkar ben kaçıyorum sabah anadolu yakasına kaynanama yani eltimlere kahvaltıya davetliyim sabah erken kalkıcam sizleri çokkkk seviyorumm iyi geceler herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH
Orasını hiç sormaaaa...İçim buruk buruk oldu bugün..sesini duymadımm..napıyosun bilemedimm..bak dertlendim şimdii sevvgılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Amin inşallah canım benimmm..
kızlar ben kaçıyorummm..iyi gecelerrrrr
Allaha emanet olunnnn canlarımmmm
Kızkar ben kaçıyorum sabah anadolu yakasına kaynanama yani eltimlere kahvaltıya davetliyim sabah erken kalkıcam sizleri çokkkk seviyorumm iyi geceler herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH
hahahahahah koşşşş koşşşşşşşşşşşşşbende kaçtım kızlaaarr..
sanırım kutlama var.. kocişim böle bakarak gitti
sen de mi brütüsss hadi bakalımmmm sana iyi gecelerr belki de iyi çalışmalarrrrkızlar ben kaçıyorummm..iyi gecelerrrrr
Allaha emanet olunnnn canlarımmmm
aslında mağazada indirim de vardı ama benim beğndiklerim indirimde değil di... ayrıca o mağaza çok iyi bir marka canım evlendiğim sen aldığım botlarım hala yepisyeni duruyor....geçen hafta beğendiğim aykakbıların 2 si ayrı ayrı indirime girmiş kocacım kendi beğendiği spor ayakkabıyı da eklemiş hediyeleri ucuza kapatmış gibi görünmemek içinn.....çata da alacakmışş amaaa benim zevkimi bildiğimden beğenmemiş çantaları almamış...kızm adamdaki ilerlemeye bakar mısın kaç adam var erinmeden eşinin de beğeneceği ayakkabıyı tek başına alabilecek zevkte acabaaaaçok güzel pastanızz....
ımmmm tamda diyetteyim yine yeniden oyüzden ben evde bile bi tatlı bişi pasta yapmadım...
neyyy enişte ayakkabı fantazisinemi başladıı..
yok indrimdenmi buldukiiii...
maaşşalllahhhhhh
rabbim onu baba seni anne benide teyzoş eylesin tez vakitteeee
ben de yetişemiyom cevaplara bebeeemm bi yandan kocamla da ilgileniyomm ...burnunu çekiyo garibim kapmış sanırım şifayı bi bal zencefil limon yapiim sonra da meryemimi okuyumm yatıciim sabah çok erken kalktım fena uykum var nolcek bilmiyorumm:26::26::26::26:valla kocacımda olaydı iyiydi ama napalım her sene beraberdeik bu senede böle dek geldi işte..
iki sevgilimle yerini doldurmaya çalıştım tabisi...
bende seni özledim sen de bunu bil taammıııı tızııımmm..
du bakiimmm cevaplara yetişemiyomda
demek annen sizin sevgililer gününüze hediye bırakmışş Hakkaten koptummm aama makaronlar süper ben de bayıldımmm...Çooook güzel olmuş! Eline sağlık. Gerçekten de eşin aşmış valla güle güle giyin canım.bunu fazlasıyla hak ediyorsunuzmaşallah
Evet eşim çekti :) Ben ilk defa eşime bir süpriz yapayım dedim, pastaneye gittim bu kırmızı makaronları gördüm. Çok sevimli geldi aldım. Eve gelince mutfak tezgahının üstüne poşetiyle koydum. Ben namazdayken eşim her ne hikmetse gitmiş poşeti açmış, kutudan bunu çıkarıp bakmış. Namazdan geldim diyor ki "herhalde annen eve gelmiş, bize sevgililer günü hediyesi bırakmış"benim alabileceğim aklına bile gelmedi yazık
haziranda ordayım bacım düğünümüz var halay çekerken fotolarımızı çeker koyarız dermişimm ..kıskanç turkuaz nolcek işteeeetakılıyorum yaa...
bilirimm ben tanırım onuuu candır cannnn...
bekliyom öyle anasına gelsinde buluşalım diyeee ikramayamııııııııııı
hee iyi havan olurdu valla...
çok ucuza lamışsınız maaşallaaah tatlımm hediyeleşmeniz süpermiş..helal olsun valllaaa hediyelrin kralını almışsınzı karşılıklııben çektim koydum faceye bi resim.. o da benim tocama hediyem..
kendisinin bana olan hediyesi teeeee ispanyalardan geldiği için gecikmeli gelio..
sölemesi ayıp kendisi baaa real madrid forması almış da..
ammma bende onaaa harçlıklarımdan biriktirdiğim paracıklarımlan yürüyüş bandısıylan kondüsyon bisikltialdım..
2.el ama temiz kullanılmış yani..
çok hesaplı oldu ve de güzel oldu..
hııh kıskanmayalım lütfen turkuaz hanımmmbi alana iki bedavaymış kdr almış ordan bizim kızda herif bana 3 ayakkabı almış diye sevinio
yok kız ne üzülmesi ben öyle romantik insanlardan değilim adam aradı gündüz sevgililer günümü kutladı benden cvp şu aaaaa bugün sevgililer günümü hahahahkız ben de ellerimle sıkma açtım yaptım bilsem onu çekerdimmmm sen derdeydin ne zamandır bakim yoktun ortalıkta???????*
formamı alemsin kız derya sennnnnnnn:)))))))))evim şahaneye katılsana mimar selim gelsin senin evini fb yapsın baştan sona geçen gün bi kızın evini bjk yaptıı o da taraftardı..anammm sen hediye değil adama bir servet vermişsin ben hiç o kadar para biriktiremezdim heralde niyeyse benim para biriktime özelliğim yok..
kızmaz canım yaaa ikramaya bizi seviyooooooooo şaka yapıoruz şurda yoksa kocasını taktir ettim yani....he bacım bize bişe gelmedii...ama benşm ve eşimin doğum günü şubat olduğu için üstüste çok hediye oluyo onun için biz sevgililer gününde almıoz..ama dediğin gibi evlilik yıl dönümü doğum gününü filan atlamıyoruzz..
kızzz ne bilim bilsem çekmem mi caaaanımmmm sıkmamalarımı..daha bi de oklavayla açarken de çekerdimmm tam havam olurdu..
bende kaçtım kızlaaarr..
sanırım kutlama var.. kocişim böle bakarak gitti
he tamam nasıl yapıcımm günde iki kere mi?kaçıncı gününden kaçıncı gününe kadar?
iyi geceler canımmmmmmmmmmmmmmm ben de seni seviyommmmmmmm
aslında mağazada indirim de vardı ama benim beğndiklerim indirimde değil di... ayrıca o mağaza çok iyi bir marka canım evlendiğim sen aldığım botlarım hala yepisyeni duruyor....geçen hafta beğendiğim aykakbıların 2 si ayrı ayrı indirime girmiş kocacım kendi beğendiği spor ayakkabıyı da eklemiş hediyeleri ucuza kapatmış gibi görünmemek içinn.....çata da alacakmışş amaaa benim zevkimi bildiğimden beğenmemiş çantaları almamış...kızm adamdaki ilerlemeye bakar mısın kaç adam var erinmeden eşinin de beğeneceği ayakkabıyı tek başına alabilecek zevkte acabaaaa
ben de yetişemiyom cevaplara bebeeemm bi yandan kocamla da ilgileniyomm ...burnunu çekiyo garibim kapmış sanırım şifayı bi bal zencefil limon yapiim sonra da meryemimi okuyumm yatıciim sabah çok erken kalktım fena uykum var nolcek bilmiyorumm:26::26::26::26:
demek annen sizin sevgililer gününüze hediye bırakmışş Hakkaten koptummm aama makaronlar süper ben de bayıldımmm...
haziranda ordayım bacım düğünümüz var halay çekerken fotolarımızı çeker koyarız dermişimm ..kıskanç turkuaz nolcek işteeee
çok ucuza lamışsınız maaşallaaah tatlımm hediyeleşmeniz süpermiş..helal olsun valllaaa hediyelrin kralını almışsınzı karşılıklıı
hııh kıskanmayalım lütfen turkuaz hanımmmbi kerem kdr bacım memleketimde oturuyor...ben istanbuldayımm...ayrıca biizmki sevgililer günü değil tanışma yıldönümü hediyesi veee ayrıcaaaa pahalı hediyeler almak yerine tüp bebişe para biriktirmek ve taşınma masraflarını da düşünmek zorundayımm..çünkü daha büyük bir eve geçicez perdelerden halılara bir sürü şey alma gerekecek...
neyseee bi daha olmasınn çekerimm saçını tızımmm
amannnnn bi şaka yaptım bin laf işittimm.....aslında mağazada indirim de vardı ama benim beğndiklerim indirimde değil di... ayrıca o mağaza çok iyi bir marka canım evlendiğim sen aldığım botlarım hala yepisyeni duruyor....geçen hafta beğendiğim aykakbıların 2 si ayrı ayrı indirime girmiş kocacım kendi beğendiği spor ayakkabıyı da eklemiş hediyeleri ucuza kapatmış gibi görünmemek içinn.....çata da alacakmışş amaaa benim zevkimi bildiğimden beğenmemiş çantaları almamış...kızm adamdaki ilerlemeye bakar mısın kaç adam var erinmeden eşinin de beğeneceği ayakkabıyı tek başına alabilecek zevkte acabaaaa
ben de yetişemiyom cevaplara bebeeemm bi yandan kocamla da ilgileniyomm ...burnunu çekiyo garibim kapmış sanırım şifayı bi bal zencefil limon yapiim sonra da meryemimi okuyumm yatıciim sabah çok erken kalktım fena uykum var nolcek bilmiyorumm:26::26::26::26:
demek annen sizin sevgililer gününüze hediye bırakmışş Hakkaten koptummm aama makaronlar süper ben de bayıldımmm...
haziranda ordayım bacım düğünümüz var halay çekerken fotolarımızı çeker koyarız dermişimm ..kıskanç turkuaz nolcek işteeee
çok ucuza lamışsınız maaşallaaah tatlımm hediyeleşmeniz süpermiş..helal olsun valllaaa hediyelrin kralını almışsınzı karşılıklıı
hııh kıskanmayalım lütfen turkuaz hanımmmbi kerem kdr bacım memleketimde oturuyor...ben istanbuldayımm...ayrıca biizmki sevgililer günü değil tanışma yıldönümü hediyesi veee ayrıcaaaa pahalı hediyeler almak yerine tüp bebişe para biriktirmek ve taşınma masraflarını da düşünmek zorundayımm..çünkü daha büyük bir eve geçicez perdelerden halılara bir sürü şey alma gerekecek...
neyseee bi daha olmasınn çekerimm saçını tızımmm
tamamdır dostummm...kutlayın tabii ben beyimden uzaklarda bu kızın canı çeker diye hiç düşünmeyin siz
beklerdimki arkadaşımız canımız gülden kutlama yapamıyooo bizde yapmayız anca beraber kanca beraber felan der insan yanii
günde bi tane yeter ama şüpheli gün yaklaşınca o gün birden fazlada yapabilirsin sana kalmış...
ben sabah 11 den önce yapmadım hiç en ideali 11 sonrası diye okumuştum...
fazla sıvı tüketmezsen daha iyi olur öncesinde
kahvaltını yap bişi içme üzerine saat 11 gibide testi yap tamamdır..
ben de kaçıyorumm
kocam fena bakıyoor hani benim ilacım diyoooo adama grip ilacı yapacam hala bekliyo yatmadı
iyi geceer herkese
Eki Görüntüle 633397
amannnnn bi şaka yaptım bin laf işittimm.....
biz niye hediye almadık sanıyosun martta tüp yaptırıcaz para biriktirelim diyeayrıca benim de sevgililik yıl dönümün bugün şekerim..
tamamdır dostummm...
ben burdayım yavrummmmm merak etmee:))biri daha kaçıyoooo gidin tabii sizin kocalarınız var
yaaaaa sen de miiiiiBende yatayım artık malum mesai sabah erkenden başlıyooo bende
BENKAYRA canım yarın sabah 9 daki opu da Allah yardımcın olsun çıktığın bul yoldan boş döndürmesin inşallah...
bilmem artık aşkımızı ve ilişkimizi gözden geçiyorum paşalardan fırsat buldukça
tam tedavin sırasında ortalıktan kayboldum yanında olamadım ama test gününü beraber bekleyecez
aaaaa daha acılarımızı mutluluklarımızı kardeşçe paylaşcaktık nireye gidiyon
aaaa kaçan kaçana neyse inşallah yarın görüşürük
tamma şekerimm aybaşında aybaşı oluyomm her ay olduğu gibi gecikmelisinden...o zaman haber ederim ama şansıma 3-4 aydır çakışıyor günlerimiz bebişimm..san bişey diiim miii benim çok yakın arkadaşlarımla iki ileri bir ileri gider hep adet günlerimiz bir yerde çakışırr seninle de ölee oldu biliyo muusnvah anammm demek tam kutlama günüsü adamceğiz burun çekiyooo...
meryemlerin kaçıncı günündesin...
Ankaraya döneyim okurum bende haber et yeter
amannnnn bi şaka yaptım bin laf işittimm.....
biz niye hediye almadık sanıyosun martta tüp yaptırıcaz para biriktirelim diyeayrıca benim de sevgililik yıl dönümün bugün şekerim..
tamamdır dostummm...
bugüne özel jest olsun diye koydum o fotoyu...halbuki adama verdiğim tek şey ballı zencefilli çayla bir ağrı kesici ateş düşürücü oldu..halbukii dün gece bu geceye söz verip elinden zor kurtulmuştummbiri daha kaçıyoooo gidin tabii sizin kocalarınız var
ben burdayım yavrummmmm merak etmee:))
ben de burdayımm halaaa meryem okucammm adamı yatırdımm uyuyor horul horultek kalmışımmmmmm ben de gidiyorummmmmmmmmm(((
inşaalah bekleyecez beraberceeeolsun kuzummm test günü en önemlisiberaber bekleriz inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?