Tüp Bebek Günlüğümüz !

Esim sabh mj atmis kalbim gup gup atiyor cok heycanliyim yarin ins guzel haber alirz diye gozlerim doldu o umutlu heycanli ama ben gozu yasli ellrim hep semada rabbime biraktim herseyiyle cok zor allhim yardimcimz olsun bugun son gunum yarin teste gidecm hepinizin duasini bekliyorum nolur unutmayin olurmu cok ihtiyacim var minik mucizeme diyorum bebegim annecin umutsuz olsada sen birakma beni aglasda annecin sen simsiki tutun cunku sen gelince biz cok mutlu olucaz bizi birakma diyorum dua ediyorum iste melegim ins benimledir.....

iki tik tik isi halledip gelmisin bebegim ama ben cikmistim tek kalinca:))

ben de seni seviyommmmm kizimmmmm ama kusura bakma tatlim gobek yaristiramicqmmm cunku hesaplarima gore ocakta(insallah) dogurmus oluyorummmm heheheAllahim yarabbim cocugu koyduk da dogurmasi kaldi:))ilk evlendigim gunler aklima gelio da , hap icerdim sonra hamile kalicam diye odum kopar ruyalarima girerdi bana sonra hapi zorla biraktirdilar bende gittim gizli ictim ne zaman birakirsam diger ay hamile kalirim saniyordum.

leenn sabahın 6sında kalkıp testimi yaptım tek çizgiyi yedimmm
ne zaman çift görecez biz bu çizgileriiii:26:
ayyy aglanacak halimizi guluyom yazis tarzina koptummm o da olucak insallahhh ama yavrumm adetin gecikmemis ki zaten olsa biile cikmaz
aminnnnn cnm insallah iste en zor gunler bu gunler hele o kani verip bekloiosun ya saattler gecmyoirrrr insallah hamilesindir cnm

Güüünnnnaayyddıınnnnnn
Harika şapşahane birgün diliyorum hepimize..
Benkayra arkadaşımız opu dan çıkmış olmalı merak ediyorum...
Kaç yumisi oldu acaba:26::26::26:

turkuazcım sen benimle kafamı buluyosun cnmmm

ben 2 gündür burada bas bas bağırıyorum adetim 3 hafta gecikti diye yaaaa

Son düzenleme:
hürrem muhabbetide yapamadık bu hafta şah sultanı yolasım geldi densiz hadsiz
bu arada emelle sabah konuştum iyiydi hastanede bekliyoduuu acaba arasammı tekrar:44::44::44:

aynen gıcık şah yılannn

ara cnm çıkmıştır heralde..bnm dakikalarım yok arayamıyorumm

Arkadaşlar selam. İnşallah bugün iyi haberler alırız. Juliette test yaptı mı çok merak ettim? Benkayra henüz yazmamış.

Güüünnnnaayyddıınnnnnn
Harika şapşahane birgün diliyorum hepimize..
Benkayra arkadaşımız opu dan çıkmış olmalı merak ediyorum...
Kaç yumisi oldu acaba:26::26::26:
Gunaydin canimm benimm evet cikmis opdan ama cok zor gecmis ve cok agisi vardi izun konusamadik... Uyutamamislar biliyomusun. Opu da. Canli canli toplamislar yumileri zaten bir kismi da catlamamis hepsi toplanamamis... 9 yumisi toplanmis 5 w iyiymis 4 unu da takip edecklermis laboratuarda yinede...
hürrem muhabbetide yapamadık bu hafta şah sultanı yolasım geldi densiz hadsiz
bu arada emelle sabah konuştum iyiydi hastanede bekliyoduuu acaba arasammı tekrar:44::44::44:
Hurrem 2 kardesi dusurdu ya birbirine sonunda olen pasaninaskiylaa...cok uzuldum. R igne vurmuslar ama banamisin dememis uyusturamamislar.. Tam bi skandal yani. Ne kullaniyolar ki iskenceye donusuyor bole opu

ayy kıyamam ya niye öyle olmuş kii nasıl uyutamazlarr ama yaaa

sabah doktoruma mail attım dönmüş sağolsun pazar günü öğlene gidicem..
kafamın karışıklığından da bahsettim.

herkesin cuması mübarek olsun kızlar

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin hayırlı olmayanın peişine düşürmesin

turkuazcım sen benimle kafamı buluyosun cnmmm

ben 2 gündür burada bas bas bağırıyorum adetim 3 hafta gecikti diye yaaaa
neeeeeeeeee:18::18::18:anammm ne kafa bulmasi kiz ben de saniyom ki adetinin 3. haftasi herif dayanamamis test almis da yaptin...sen de sanki cikicak ya filan yazmistin ya ben oyle sandimdiii ...ben yanlis anlamisim demekki pardon beebemm..

Son düzenleme:
ayyyy yavrummmmm inanmiyorum yaaa kiyamammm .tuylerim diken diken olduuu ben zaten opudan cok kotkuyorum simdi iyice korkmaya basladimmm tuhhh ya cok uzuldum.insallah o 5 yuminin biri.karnini doldurur....
sabah doktoruma mail attım dönmüş sağolsun pazar günü öğlene gidicem..
kafamın karışıklığından da bahsettim.
hadi bakalim.cnm insallah guzel haberlerle gelisin insallah bi sorun yoktur..

herkesin cuması mübarek olsun kızlar

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin hayırlı olmayanın peişine düşürmesin
aminnnnn aminnnnnnn saol cnm seninde mubarek.olsun cuman.
ya ben baslarda bu hamile(bizim kizlar icin degil) haberlerini kaldirabiliodum simdi bu akrabalar arkadsslar filan hamile kalinca ben kaldiramiyorumm yaa sinirlerim bozuluo
ama buradaki.jizlara cok.seviniom aramizdsn biri kurtardi yine
nasil pat diye hamile kalabilior yaaa biz niye kalamiyoruZzzz????benim ablam varya ya kiz bi gun korunmasin hamile kalio ne gun takip eder ne yatip bekler ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…