Sen yine kanda yaptır gitmemezlik etme.bak kanda hem hcg ye hem progesterona bakılıyor ya benim progesteron hormonum 12.gün yapılan ilk testte hamile olmayan bir bayanın progesteron değerinden bile düşük çıktı 4 mü neydi.hcg de yüzün üzerinde falan değildi.devlette testleri yaptırttığım doktor bu gebelik oluşmamış ya da oluşmuş ama sonlanmış sen yine de doktorunla konuş tekrarla derse tekrarlarsın testi ama hiç ümitlenme dedi moralim çok bozuldu hastane başıma yıkıldı gibi hissetim.daha sonra doktorumu aradım o da istanbul da kongredeymiş kapalıydı telefonu hemşiresini aradım hemşiresi ulaşmış en sonunda ve bana sabah erkenden progesteron iğne vurulmamı söylediler.miktarını ve ismini vermiş doktor hemşireye.ben sabah iğneleri vuruldum daha sonra ilk üç ay hep devam ettim o iğnelere.ve diğer testlerde değerlerim yükseldi.yani demek istediğim her şeyden vazgeçip bu da olmadı deseydim doktoru aramasaydım durum çok farklı olabilirdi.hiç sıkma canını.insanın kendi ailesi ve eşinden başkası lazım değil zaten.eşlerimiz yanımızda olsun yeter
iki tik tik isi halledip gelmisin bebegim ama ben cikmistim tek kalinca:))
ben de seni seviyommmmm kizimmmmm ama kusura bakma tatlim gobek yaristiramicqmmm cunku hesaplarima gore ocakta(insallah) dogurmus oluyorummmm hehehetamma şekerimm aybaşında aybaşı oluyomm her ay olduğu gibi gecikmelisinden...o zaman haber ederim ama şansıma 3-4 aydır çakışıyor günlerimiz bebişimm..san bişey diiim miii benim çok yakın arkadaşlarımla iki ileri bir ileri gider hep adet günlerimiz bir yerde çakışırr seninle de ölee oldu biliyo muusnjüli de denk gelecekti kiii nevri şaştı üstümüze ay devirdi nerdeyseee:18::18::18::18:
tıızm seni bir yaklarsam fena mıncıracam haberin olsuunn....ben seni çok seviyom bikeremm ...ortak bi noktamız oldu böylece bunu da öğrenmiş oldukkk..seneye hediye değil de göbiş yarıştıralım inşaallah seninki mi benimki mi daha şişkoo diye
bugüne özel jest olsun diye koydum o fotoyu...halbuki adama verdiğim tek şey ballı zencefilli çayla bir ağrı kesici ateş düşürücü oldu..halbukii dün gece bu geceye söz verip elinden zor kurtulmuştumm
ben de burdayımm halaaa meryem okucammm adamı yatırdımm uyuyor horul horul
noliii derya bacım sen ne demeye çalışıyosun olan var olmayan var taam mııı
inşaalah bekleyecez beraberceee
ayyy aglanacak halimizi guluyom yazis tarzina koptummm o da olucak insallahhh ama yavrumm adetin gecikmemis ki zaten olsa biile cikmazleenn sabahın 6sında kalkıp testimi yaptım tek çizgiyi yedimmm
ne zaman çift görecez biz bu çizgileriiii:26:
aminnnnn cnm insallah iste en zor gunler bu gunler hele o kani verip bekloiosun ya saattler gecmyoirrrr insallah hamilesindir cnmEsim sabh mj atmis kalbim gup gup atiyor cok heycanliyim yarin ins guzel haber alirz diye gozlerim doldu o umutlu heycanli ama ben gozu yasli ellrim hep semada rabbime biraktim herseyiyle cok zor allhim yardimcimz olsun bugun son gunum yarin teste gidecm hepinizin duasini bekliyorum nolur unutmayin olurmu cok ihtiyacim var minik mucizeme diyorum bebegim annecin umutsuz olsada sen birakma beni aglasda annecin sen simsiki tutun cunku sen gelince biz cok mutlu olucaz bizi birakma diyorum dua ediyorum iste melegim ins benimledir.....
iki tik tik isi halledip gelmisin bebegim ama ben cikmistim tek kalinca:))
ben de seni seviyommmmm kizimmmmm ama kusura bakma tatlim gobek yaristiramicqmmm cunku hesaplarima gore ocakta(insallah) dogurmus oluyorummmm heheheAllahim yarabbim cocugu koyduk da dogurmasi kaldi:))ilk evlendigim gunler aklima gelio da , hap icerdim sonra hamile kalicam diye odum kopar ruyalarima girerdi bana sonra hapi zorla biraktirdilar bende gittim gizli ictim ne zaman birakirsam diger ay hamile kalirim saniyordum.
ayyy aglanacak halimizi guluyom yazis tarzina koptummm o da olucak insallahhh ama yavrumm adetin gecikmemis ki zaten olsa biile cikmaz
aminnnnn cnm insallah iste en zor gunler bu gunler hele o kani verip bekloiosun ya saattler gecmyoirrrr insallah hamilesindir cnm
Güüünnnnaayyddıınnnnnn
Harika şapşahane birgün diliyorum hepimize..
Benkayra arkadaşımız opu dan çıkmış olmalı merak ediyorum...
Kaç yumisi oldu acaba:26::26::26:
günaydın cnmmmm
hürrem muhabbetide yapamadık bu hafta şah sultanı yolasım geldi densiz hadsiz
bu arada emelle sabah konuştum iyiydi hastanede bekliyoduuu acaba arasammı tekrar:44::44::44:
Gunaydin canimm benimm evet cikmis opdan ama cok zor gecmis ve cok agisi vardi izun konusamadik... Uyutamamislar biliyomusun. Opu da. Canli canli toplamislar yumileri zaten bir kismi da catlamamis hepsi toplanamamis... 9 yumisi toplanmis 5 w iyiymis 4 unu da takip edecklermis laboratuarda yinede...Güüünnnnaayyddıınnnnnn
Harika şapşahane birgün diliyorum hepimize..
Benkayra arkadaşımız opu dan çıkmış olmalı merak ediyorum...
Kaç yumisi oldu acaba:26::26::26:
Hurrem 2 kardesi dusurdu ya birbirine sonunda olen pasaninaskiylaa...cok uzuldum. R igne vurmuslar ama banamisin dememis uyusturamamislhürrem muhabbetide yapamadık bu hafta şah sultanı yolasım geldi densiz hadsiz
bu arada emelle sabah konuştum iyiydi hastanede bekliyoduuu acaba arasammı tekrar:44::44::44:
Arkadaşlar selam. İnşallah bugün iyi haberler alırız. Juliette test yaptı mı çok merak ettim? Benkayra henüz yazmamış.
Gunaydin canimm benimm evet cikmis opdan ama cok zor gecmis ve cok agisi vardi izun konusamadik... Uyutamamislar biliyomusun. Opu da. Canli canli toplamislar yumileri zaten bir kismi da catlamamis hepsi toplanamamis... 9 yumisi toplanmis 5 w iyiymis 4 unu da takip edecklermis laboratuarda yinede...
Hurrem 2 kardesi dusurdu ya birbirine sonunda olen pasaninaskiylaa...cok uzuldum. R igne vurmuslar ama banamisin dememis uyusturamamislar.. Tam bi skandal yani. Ne kullaniyolar ki iskenceye donusuyor bole opu
neeeeeeeeee:18::18::18:anammm ne kafa bulmasi kiz ben de saniyom ki adetinin 3. haftasi herif dayanamamis test almis da yaptin...sen de sanki cikicak ya filan yazmistin ya ben oyle sandimdiii ...ben yanlis anlamisim demekki pardon beebemm..turkuazcım sen benimle kafamı buluyosun cnmmm
ben 2 gündür burada bas bas bağırıyorum adetim 3 hafta gecikti diye yaaaa
ayyyy yavrummmmm inanmiyorum yaaa kiyamammm .tuylerim diken diken olduuu ben zaten opudan cok kotkuyorum simdi iyice korkmaya basladimmmGunaydin canimm benimm evet cikmis opdan ama cok zor gecmis ve cok agisi vardi izun konusamadik... Uyutamamislar biliyomusun. Opu da. Canli canli toplamislar yumileri zaten bir kismi da catlamamis hepsi toplanamamis... 9 yumisi toplanmis 5 w iyiymis 4 unu da takip edecklermis laboratuarda yinede...
Hurrem 2 kardesi dusurdu ya birbirine sonunda olen pasaninaskiylaa...cok uzuldum. R igne vurmuslar ama banamisin dememis uyusturamamislar.. Tam bi skandal yani. Ne kullaniyolar ki iskenceye donusuyor bole opu
hadi bakalim.cnm insallah guzel haberlerle gelisin insallah bi sorun yoktur..sabah doktoruma mail attım dönmüş sağolsun pazar günü öğlene gidicem..
kafamın karışıklığından da bahsettim.
aminnnnn aminnnnnnn saol cnm seninde mubarek.olsun cuman.herkesin cuması mübarek olsun kızlar
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin hayırlı olmayanın peişine düşürmesin
aminnnnn sana da hayirli cumalar canimmhayırlı cumalarrrAllah tüm dualarınızı kabul etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?