Tüp Bebek Günlüğümüz !

Valla canım ya hala göbişlerimiz boş. Ben de anladım ki bunu hayatın bir parçası gibi görmek lazım. Gidicen yapıcan olmazsa hayata devam sonra yine yapıcam :) Ben yine toplaradım gibi. Yeni bir denemeye hazırım. Ne zaman gidiyoruz?

Bana doktor bir sonraki tüpten önce laparoskopi yapıp tüplerde su birikmesi var mı yok mu onu görelim dedi. Ben de kararsız kaldım. Nyse sen bir dön detaylıca konuşuruz.

dışla beni kuşum dışlaaaaa

hiiiii kıyamam dışlanmakta ne demek kim demiş onu

şekerim bu arada küçük paşanın hepi börtdeyi kutlu mutlu olsun..
büyük paşa da kreşe başladı..
nasıl bari alıştı mı..
seviyor mu kreşi

saol canım doğan büyüyo valla bende doğuraydımda kendimi değil çocuğumu büyüteydim yani
büyük paşa tam alıştı diyoruz hayır gitmicem diyo birgün iyi birgün ağlıyooo aslında öğretmenini sevdi ama çocuk ana kuzusu daha arada kısa devre yapıyo bebeğim...

ahh cnm ben zaten uzak duruyordum ama kadın beni sürekli taciz ediyor..
başlar yine çöp koymalaraa
asarım bende kapının tokmağınaa o kadaarr

sende o çöpü muz kabuğu niyetine aç ve kapının hemen girişine koy bastığıyla kaysın b.....yoluna gitsin bebesinin b...lu beziyle

kızlarr bugünde hastanedeydimmm herşey yolunda 12 de çatlatma iğnem vurulucakkk eşimle gidicezzz birazdann hepinizi öpüyorumm..

geldi çattı opuuuuuu hayırlı olsun fundacım

hoş bulduk canm...
evet nasipse gelcem yorumlarınızı okumaya canmiş yerinde izleyemiyorum sayenizde kaçırmıyom
bu arada komşu krizi yasanmış galiba takma kuzuuummm salla

hadi bakalım cnm bnm beklerizz

evet oldu kötü şeyler cnm üzüldüm ama sallayacam az kaldı

ayşegülcüm canm geçmiş olsun hastaymışsın galiba..iyi bak kendine bebeişlere valla ben kışın hergün mutlaka ballı zencefili sıcak suya karıştırp limon sıkıp içiyorum tavsiye eder,m
ben kayraaa canm valla o sigara muhabbeti bendede var ama bende yaklaşık 2 ocaktan beri içmiyodum geçen pazar yengemden iki fırt çektim

hadi bakalım cnm bnm beklerizz

evet oldu kötü şeyler cnm üzüldüm ama sallayacam az kaldı
aynen gülüp kötü olan şeyleri baya bii sallayıp atmak gerekiyo ama yapamıyoruz...
az kaldı gerçi bende kayınvalideyle görümcemi atcammm

hiiiii kıyamam dışlanmakta ne demek kim demiş onu

sende o çöpü muz kabuğu niyetine aç ve kapının hemen girişine koy bastığıyla kaysın b.....yoluna gitsin bebesinin b...lu beziyle

valla bunu tuttum yaparım icabındaa...

Nerde başlayacaksınız? Benim vücudum toplarlandı gibi Yumrutladım bile 14. gün. Ama tabii değerlendiremedik malesef.
Olacak canım olacak. Zar atmak gibi. Bir seferinde 6-6 gelecek Allah'ın izniyle.

koklayım dicemde çok esiyooo koklamaya gerek kalmadan hava kaçıyo zaten her bi yanıma

bakmadım nerdesin diye ama topikte yoksan ordasındır diye düşündüm sadece..

ben hala tedavi ile ilgili hiç bişi düşünmedim aslında amacımda buydu kafam çok doluydu yorgundum bunun için kaçtım Ankaradan düşünmek için fırsat bile bulamadım hemen yarın başlasam başlarım ama gözü kapalı atlamayacaz tedaviye 5.gün embriyosunun peşine düşcez bi de ben histeroskopi olmak istiyorum öncesinde bi doktor bulmam lazım

peki öyle olsun bakalım..

kızlarr bugünde hastanedeydimmm herşey yolunda 12 de çatlatma iğnem vurulucakkk eşimle gidicezzz birazdann hepinizi öpüyorumm..
hadi bakalım cnm çatlat yumoşları kaç tane vurucaksın ovitrelleden..

iyiym canm iş yerindeyim topikler açık ben iş yapıyorum bugün biraz yoğunduk ara ara geldim çıktım burda kimse yoktu bende bişi yazmadım birazdan da mesai bitcek öyle işte
zaten hep senin mesainin bitiminde kızlar toplaşıo şansına:))

size doyum olmaz ama ben çıkıyorum yarında gelmeye çalışcam öperim o güzel nanaklarınızdan iyi geceler

aynen gülüp kötü olan şeyleri baya bii sallayıp atmak gerekiyo ama yapamıyoruz...
az kaldı gerçi bende kayınvalideyle görümcemi atcammm
sağol kuzum oluyom arada sırada böyle tansiyonum düşüo başım dönüyo falan serum yeyince bişicik kalmıyo

yaa sende onları sallla bırak millet çeksin kahrını senin..
uzak dur derim cnmm
kuzum keşke öyle atılsa ama bunlar malesef komşu gibi atılmıyo çekilecek kahırları yok benm cocuğumu istemiyolardı c.tesi kız kardeşimi bursaya merkeze acil dr a götürmek zorunda kaldık gelince bana iksi birden işte sen niye gidiyon sana bişey olacagından degilde bebeğe bişey olacagından dikkat etmiyon galiba nasıl böyle düşüncesiz davranıp gidersin bursaya öyle böyle misafirlerin yanında baya bi laf söylediler bende hiç istifimi bozmadan ben zaten haftada 2 kez bebek için bursaya bu sağlık kardeşim için gitti keyfi değil hem sadece kardeşim değil sizede aynısı olsa giderim bu cocuguda gereğinden fazla koruyorum Allah izin vermedikçe bişey olmaz neyse saat 3 e gelmiş ben işe gidiyorum dedim ve çıktım canm...
OHH BEE Bİ ÇIRPIDA DÖKTÜM İÇİMİ RAHATLADIMMMM

bakmadım nerdesin diye ama topikte yoksan ordasındır diye düşündüm sadece..
yok canm orası açıktı ama valla konuşmadım işlerim vardı
zaten hep senin mesainin bitiminde kızlar toplaşıo şansına:))
öyle canm yaa napalımm kısmett
sağol kuzum oluyom arada sırada böyle tansiyonum düşüo başım dönüyo falan serum yeyince bişicik kalmıyo
serum yemeden caresine bakmaya çalış canm gerçi başka seye gerek kalmadan iileşiyosan onada şükür canm

kızlar hepinize ii geceler öpüyorum kocaman ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere Allah emanet olun öpüldünüz

Nerde başlayacaksınız? Benim vücudum toplarlandı gibi Yumrutladım bile 14. gün. Ama tabii değerlendiremedik malesef.
Olacak canım olacak. Zar atmak gibi. Bir seferinde 6-6 gelecek Allah'ın izniyle.
bizim burdaki eurofertil de başlicam cnm gel birllikte başlayalım:))inşallah tatlım yaaa olsun bu sefer hayırlısıyla..

size doyum olmaz ama ben çıkıyorum yarında gelmeye çalışcam öperim o güzel nanaklarınızdan iyi geceler
yaaaaaaaaa gidio musunnn ?? yine gel tamam mııı..öptümmmmmm iyi gecelerrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…