kuzum keşke öyle atılsa ama bunlar malesef komşu gibi atılmıyo çekilecek kahırları yok benm cocuğumu istemiyolardı c.tesi kız kardeşimi bursaya merkeze acil dr a götürmek zorunda kaldık gelince bana iksi birden işte sen niye gidiyon sana bişey olacagından degilde bebeğe bişey olacagından dikkat etmiyon galiba nasıl böyle düşüncesiz davranıp gidersin bursaya öyle böyle misafirlerin yanında baya bi laf söylediler bende hiç istifimi bozmadan ben zaten haftada 2 kez bebek için bursaya bu sağlık kardeşim için gitti keyfi değil hem sadece kardeşim değil sizede aynısı olsa giderim bu cocuguda gereğinden fazla koruyorum Allah izin vermedikçe bişey olmaz neyse saat 3 e gelmiş ben işe gidiyorum dedim ve çıktım canm...
OHH BEE Bİ ÇIRPIDA DÖKTÜM İÇİMİ RAHATLADIMMMM
ayşegülümm bebeğin cinsiyetini kalp atışlarından gelişiminden anlayamıyorlar mı?
tüp olduğunu biliolar mı cnm komşuların?kuzum keşke öyle atılsa ama bunlar malesef komşu gibi atılmıyo çekilecek kahırları yok benm cocuğumu istemiyolardı c.tesi kız kardeşimi bursaya merkeze acil dr a götürmek zorunda kaldık gelince bana iksi birden işte sen niye gidiyon sana bişey olacagından degilde bebeğe bişey olacagından dikkat etmiyon galiba nasıl böyle düşüncesiz davranıp gidersin bursaya öyle böyle misafirlerin yanında baya bi laf söylediler bende hiç istifimi bozmadan ben zaten haftada 2 kez bebek için bursaya bu sağlık kardeşim için gitti keyfi değil hem sadece kardeşim değil sizede aynısı olsa giderim bu cocuguda gereğinden fazla koruyorum Allah izin vermedikçe bişey olmaz neyse saat 3 e gelmiş ben işe gidiyorum dedim ve çıktım canm...
OHH BEE Bİ ÇIRPIDA DÖKTÜM İÇİMİ RAHATLADIMMMM
öptümm cnm iyi gecelerrkızlar hepinize ii geceler öpüyorum kocaman ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere Allah emanet olun öpüldünüz
canım öle bi geyik vardı okudum 140 üstü kız altı erkek diye ama çokta dpğru değilmiş okudum zaten bebeklerin kalbi çok fazla atıyoayşegülümm bebeğin cinsiyetini kalp atışlarından gelişiminden anlayamıyorlar mı?
bilemiyorum tatlım nedenini..
kayra bilio musun ben hayatımda bi fırt bile çekmedim:))
he balım ama biliyorsun ben tiryaki değilimmm
ayşegülcüm canm geçmiş olsun hastaymışsın galiba..iyi bak kendine bebeişlere valla ben kışın hergün mutlaka ballı zencefili sıcak suya karıştırp limon sıkıp içiyorum tavsiye eder,m
ben kayraaa canm valla o sigara muhabbeti bendede var ama bende yaklaşık 2 ocaktan beri içmiyodum geçen pazar yengemden iki fırt çektim
size doyum olmaz ama ben çıkıyorum yarında gelmeye çalışcam öperim o güzel nanaklarınızdan iyi geceler
kızlar hepinize ii geceler öpüyorum kocaman ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere Allah emanet olun öpüldünüz
Canim yaa bende kurtulabilecek miyim aceppp
hıı desene hikayeymiş öyle bişe cnm..canım öle bi geyik vardı okudum 140 üstü kız altı erkek diye ama çokta dpğru değilmiş okudum zaten bebeklerin kalbi çok fazla atıyo
yaaaaaaa gidiyo musunnniyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
kafanda bitirirsen cnm inşallah kurtulabilirsin...Canim yaa bende kurtulabilecek miyim aceppp
hiiiii kıyamam dışlanmakta ne demek kim demiş onu
saol canım doğan büyüyo valla bende doğuraydımda kendimi değil çocuğumu büyüteydim yani
büyük paşa tam alıştı diyoruz hayır gitmicem diyo birgün iyi birgün ağlıyooo aslında öğretmenini sevdi ama çocuk ana kuzusu daha arada kısa devre yapıyo bebeğim...
sende o çöpü muz kabuğu niyetine aç ve kapının hemen girişine koy bastığıyla kaysın b.....yoluna gitsin bebesinin b...lu beziyle
geldi çattı opuuuuuu hayırlı olsun fundacım
peki öyle olsun bakalım..
hadi bakalım cnm çatlat yumoşları kaç tane vurucaksın ovitrelleden..
zaten hep senin mesainin bitiminde kızlar toplaşıo şansına:))
ayy nası olsun işte helecanlı,
akıntılarım arttı adet yaklaşıyiii..
bu günde hastaneden aradılar beni,hala düşünme aşamasındamısın die..
dedim bende biz kararımızı bilem verdik nur hanımla başlıyciiizzzz..
çünkü öncesinde aramışlardı,kararınızı verdiniz mi yoksa müjdeli habermi var die..
bende düşünme aşamasındayız dididydimm..
hımmm sana başka bi çatlatma vurmuşlar cnm..hadi bakalım inşallah çatır çatır çatlarlar zamanında..canımmm bana hastanede orgalutran vurdular biraz öncede 2 adet PREGNYL catlama iğnemi vurdurdum çarşamba boş geçicekmiş iğnem falan yok perşembe 9 30 toplanıcak yumoşlar...
hımmm sana başka bi çatlatma vurmuşlar cnm..hadi bakalım inşallah çatır çatır çatlarlar zamanında..
amin kuzumm inşallahhh hayırlı olsun bebişli olsun Allhım dualarımı kabul etsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?