Tüp Bebek Günlüğümüz !

Oh canım çok iyi yapmışsın dilen tabii. Gelince araştırırız. Ben de şu hormon testlerimi yapayım sonra merkezlerle görüşmeye başlayacağım. İlk muayene ücreti almasınlar. Karar vermek için görüşme randevusu isteriz. Zaten bunu bile vermiyorlarsa onlar paragöz demek orayla işimiz olmaz. İnşallah bu defa doğru merkezi bulacağız.

bizim burdaki eurofertil de başlicam cnm gel birllikte başlayalım:))inşallah tatlım yaaa olsun bu sefer hayırlısıyla..

Aa ben bir an ankarada sandım seni canım ya :) Acıbadem'i hiç düşündün mü? Adana'da tüp bebek merkezi var diye biliyorum.

Canım düşükler %90 embriyo ile ilgilidir. Rahim ile ilgili olmadığından emin olmak için bence bu transferden önce histereskopi iste. Zaten 3dk sürüyor bir şey yoksa. Çok hafif bir anestezi alıyorsun. 1-2 saate çıkarsın. Hiç bir şey hissetmezsin. Doktorlar çok deneme yanılma yapıyor. Bence sen yapma ve önce histereskopi ol. Ben de donmuşlardan önce histereskopi oldum. Bir şey çıkmadı. Ama yinede tutmadı. Demek ki embriyolarla ilgiliymiş dedik bizde. En azından sorun ile ilgili fikrin olur. Öteki türlü tüh yine tutmadı neden tutmadı dersin. Korkma. Her şey olacağına varıyor. Klişe belki ama öyle. Eğer tutmazsa bir daha deneyeceksin. Bence tutacak ama. Düşse bile tutunacak kadar büyümüş embriyoların. Bu defa inşallah sıkıca tutunurlar.

merhaba arkadaslar bende tup bebege baslamayı dusunuyorum ama nerde nasıl kafam karısık aşılama mı yaptırsam tüp mü cunku kredı cekıcem. bana fıkır verırmısınız

hangi şehirdesin?

hoşbuldumm çok tşk ederimmm bu karışımı denıcem not aldım kagıda terlemem gerekıyor aslında bende bi terleyemedim gitti şu karımı yapıcam benı bi güzel terletsin atayım hastalıgı ustumden artık

hasretlik zor oluyor hakkaten daha önceki tayın yerımız yakındı 3.5 saatlıkti ben nerdeyse her haftasonu annemdeydım :))) böyle uzak olunca acayıp koyduu banaa.. şükür tlflar var ama karşılıklı oturupta kahve içmenın tadı apayrı tabiki..

Benim güzel arkadaşlarım nasıllar acaba bi koşu bakmaya geldim sizlere bi de ne göreyim kızlar yok

aynen canım yazdıklarına katılıyorum ilk görüşme için para almamalılar tabii yat bi muayene edeyim diyenlerden uzak durmak lazım bu ön görüşme sonuçta göstermeye değil görüşmeye gitcez inşallah bu anlayışta olan bir merkez buluruz zaman ayırıp konuşcak doktoru bulurmuyuz bilmiyorum :26::26::26:

Ilk hulusi hocayla on gorusme icin randevu almistik ya mills le bana yat bi bakalim demisti bana 180 liraya mal olmustu :)))

aaaaaa kimsecikler yok neden ki?

canım maşşallah kocaman olmuşsunuz ay yarılıyorsun az kalmış oğlun olucak sanırım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın hayatım

ben hamilelikteki 2.aşıyı yaptırmadım canım doktorum gerek görmedi aslında iyide oldu çok yorucuydu istanbula gelip gitmek ...

geldiklerinde bi sormak lazım neden yoklar acabaaa
bilmiyorum kuzum kulaklarını çekmek lazım bekledim bekledim kimsecikler yok
evet canım yarıladık sayılır ama gel bana sor hep kaygı hep endişe hep bi korku sağ sağlim bi doğursam gece uykusu bile yok sürekli dua ediyorum canım
canım benimki değişiyo bi kız bi erkek en son dün başka bi doktor kız dedi
daha net bişii yok ortada sen nasılsın canım umarım iyidir herşey

Ahhh egusum ahh sabahtan beri yazdim yazdim kimse yokk bende ciktim :*( ne oldu bizim kizlara anlamadim..

ara ara bişi oluyo toplu yokoluyolar

Ilk hulusi hocayla on gorusme icin randevu almistik ya mills le bana yat bi bakalim demisti bana 180 liraya mal olmustu :)))

benden almamıştı sana İstanbul tarifesi yapmış ben muayene olmamıştım öle hatılrıyorum muayene olursan alıyorlardır bebekim..

guldenim kiz ben seni bugun aradim mi?

ne zaman ayol cep tel dan haberim yok bir yerlerde şarjda kendileri

hii tmm cnm ben de komsum guldeni aricaktim tam arama tusuna bastim baktim.sensin hemen kapadim ama caldi mi calmadi mi bilemedim.
dedim ins kizi rahatsiz etmemisimdir..

meyabaaaaaa...
geldim ama çabuk gidicem..
işlerim var bisürüüüüüüü....
evime bi süpürge açıciiiiimm.. günlerdir süpürülmüyo..
sonra da kendime açıcam o süpürgeyi..
kişisel bakım yapmam lazım..malum az kaldı bu gün yarın gelir kırmızılar..

Son düzenleme:
hii tmm cnm ben de komsum guldeni aricaktim tam arama tusuna bastim baktim.sensin hemen kapadim ama caldi mi calmadi mi bilemedim.
dedim ins kizi rahatsiz etmemisimdir..

heee anladım bebikim üşenmezsem kalktığımda bi bakarım ama çalsa duyardım sanırsam hem ne rahatsız etcen delüüüüü

canlar nabersiniz

nefes alıp veriyorum yemek yiyorum arada iş güç insan ilişkileri yaşayıp gidiyorum bölee
senden naber kiiiii..

en önemlisi kişisel bakımmış
istenmeyen tüylerden isteyerek kurtulmanın zamanı gelmiş kırmızılar nanik yapmadan halletmek lazım

aynen yavrm ben de evi supurdum bimden pas ve kirec sokucu aldim tuvalete filan doktum duruyo oyle ...iraz beklesin dedim fircaladim..diger isi de birazdan halledicim adet okucam ben de bugun yarin komsum markete gitti kartus siparisi verdim onu bekliom:))paklanicaz bugun desene:))

haydı kızlar kocaqman öptüm sizi ben şu kalan işlerimide halladeyeim..akşama burda buluşalım olar mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…