ben hala tedavi ile ilgili hiç bişi düşünmedim aslında amacımda buydu kafam çok doluydu yorgundum bunun için kaçtım Ankaradan düşünmek için fırsat bile bulamadım hemen yarın başlasam başlarım amagözü kapalı atlamayacaz tedaviye 5.gün embriyosunun peşine düşcez bi de ben histeroskopi olmak istiyorum öncesinde bi doktor bulmam lazım
bizim burdaki eurofertil de başlicam cnm gel birllikte başlayalım:))inşallah tatlım yaaa olsun bu sefer hayırlısıyla..
arkadaşlar merhaba geçen ay düşük yaptım bu ay dondurulmuş embriyolarımız var 2 tane onlarla deneyecğiz . inş bu sefer olur... inş hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız .... benim tedaviye başlarken yapılan muayenelerimde hiçbir sorunum çıkmamıştı fakat düşük oldu, doktorum dondurulmuş olanlarıda koyalım eğer yine düşerse histeroskopi yaparız dedi. bu düşüğün embriyolardaki kromozom bozukluğundan olabilceğini söyledi.benim gibi ilkinde düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren varmı acaba , hemen karamsar oluyorum geçen sefer olmadı ya bu seferde olmazsa diyorum
merhaba arkadaslar bende tup bebege baslamayı dusunuyorum ama nerde nasıl kafam karısık aşılama mı yaptırsam tüp mü cunku kredı cekıcem. bana fıkır verırmısınız
biiri benden bahsetmiiş geldimm..geçmiş olsun tatlım ve deee hoşgeldiinn...soğuk algınlığı ve gripin bomba karışımıı ki kaç aydır test edip onayladımm 2 kaşık bal yarım limon çay kaşığının yarısı kadar da zencefille kaynar kaynar katrıştıırp birer abardak sabah akşam içilecek... 3 bilemedin 4 gübe farkı anlarsın şekerimm ....senin karışımdan daha içilebilir oluyo inan banaaa
aaaaaa kimsecikler yok neden ki?
Oh canım çok iyi yapmışsın dilen tabii. Gelince araştırırız. Ben de şu hormon testlerimi yapayım sonra merkezlerle görüşmeye başlayacağım. İlk muayene ücreti almasınlar. Karar vermek için görüşme randevusu isteriz. Zaten bunu bile vermiyorlarsa onlar paragöz demek orayla işimiz olmaz. İnşallah bu defa doğru merkezi bulacağız.
Benim güzel arkadaşlarım nasıllar acaba bi koşu bakmaya geldim sizlere bi de ne göreyim kızlar yok
aynen canım yazdıklarına katılıyorum ilk görüşme için para almamalılar tabii yat bi muayene edeyim diyenlerden uzak durmak lazım bu ön görüşme sonuçta göstermeye değil görüşmeye gitcez inşallah bu anlayışta olan bir merkez buluruz zaman ayırıp konuşcak doktoru bulurmuyuz bilmiyorum :26::26::26:
guldenim kiz ben seni bugun aradim mi?Benim güzel arkadaşlarım nasıllar acaba bi koşu bakmaya geldim sizlere bi de ne göreyim kızlar yok
aaaaaa kimsecikler yok neden ki?
bilmiyorum kuzum kulaklarını çekmek lazım bekledim bekledim kimsecikler yokgeldiklerinde bi sormak lazım neden yoklar acabaaa
evet canım yarıladık sayılır ama gel bana sor hep kaygı hep endişe hep bi korku sağ sağlim bi doğursam gece uykusu bile yok sürekli dua ediyorum canımcanım maşşallah kocaman olmuşsunuz ay yarılıyorsun az kalmış oğlun olucak sanırım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın hayatım
ben hamilelikteki 2.aşıyı yaptırmadım canım doktorum gerek görmedi aslında iyide oldu çok yorucuydu istanbula gelip gitmek ...
Ahhh egusum ahh sabahtan beri yazdim yazdim kimse yokk bende ciktim :*( ne oldu bizim kizlara anlamadim..
Ilk hulusi hocayla on gorusme icin randevu almistik ya mills le bana yat bi bakalim demisti bana 180 liraya mal olmustu :)))
guldenim kiz ben seni bugun aradim mi?
hii tmm cnm ben de komsum guldeni aricaktim tam arama tusuna bastim baktim.sensin hemen kapadim ama caldi mi calmadi mi bilemedim.ara ara bişi oluyo toplu yokoluyolar
benden almamıştı sana İstanbul tarifesi yapmış ben muayene olmamıştım öle hatılrıyorum muayene olursan alıyorlardır bebekim..
ne zaman ayol cep tel dan haberim yok bir yerlerde şarjda kendileri
evet canım haftaya çarbamba 3lü test var tatlım:18::18::18::18::18::18::18:aysegulum nbr bebisim aftaya carsamba ni gidicin doktora..
hii tmm cnm ben de komsum guldeni aricaktim tam arama tusuna bastim baktim.sensin hemen kapadim ama caldi mi calmadi mi bilemedim.
dedim ins kizi rahatsiz etmemisimdir..
canlar nabersiniz
meyabaaaaaa...
geldim ama çabuk gidicem..
işlerim var bisürüüüüüüü....
evime bi süpürge açıciiiiimm.. günlerdir süpürülmüyo..
sonra da kendime açıcam o süpürgeyi..
kişisel bakım yapmam lazım..malum az kaldı bu gün yarın gelir kırmızılar..
aynen yavrm ben de evi supurdum bimden pas ve kirec sokucu aldim tuvalete filan doktum duruyo oyle ...iraz beklesin dedim fircaladim..diger isi de birazdan halledicim adet okucam ben de bugun yarin komsum markete gitti kartus siparisi verdim onu bekliom:))paklanicaz bugun desene:))meyabaaaaaa...
geldim ama çabuk gidicem..
işlerim var bisürüüüüüüü....
evime bi süpürge açıciiiiimm.. günlerdir süpürülmüyo..
sonra da kendime açıcam o süpürgeyi..
kişisel bakım yapmam lazım..malum az kaldı bu gün yarın gelir kırmızılar..
heee anladım bebikim üşenmezsem kalktığımda bi bakarım ama çalsa duyardım sanırsam hem ne rahatsız etcen delüüüüü
nefes alıp veriyorum yemek yiyorum arada iş güç insan ilişkileri yaşayıp gidiyorum bölee
senden naber kiiiii..
en önemlisi kişisel bakımmış
istenmeyen tüylerden isteyerek kurtulmanın zamanı gelmiş kırmızılar nanik yapmadanhalletmek lazım
aynen yavrm ben de evi supurdum bimden pas ve kirec sokucu aldim tuvalete filan doktum duruyo oyle ...iraz beklesin dedim fircaladim..diger isi de birazdan halledicim adet okucam ben de bugun yarin komsum markete gitti kartus siparisi verdim onu bekliom:))paklanicaz bugun desene:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?