Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar yarın dr kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gitcez ama ben çok korkuyorum benm için dua edermisiniz???

ben senin bebişini yerim taammııııı

canım ye valla.... çok tatlı... sanada acık ayırıyım... eeee üstünde emeğin çok teyzesi....

dereotu yiyordum ama yemeklerle birlikte....aç karnına yiyim o zamna.....
ahhhhh o insanlar.... bir gün oturup anlatacağım size...lahusalığımı anlamadım.. milletin gönlünü yapmaktan.....

semuuuuşş kıııız menümüz aynıymışş..
biende sardım koca bi beyaz lahana.. ama benim tocamda çok sever kendisini tabii bende..
kızlar yarın dr kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gitcez ama ben çok korkuyorum benm için dua edermisiniz???
Allah yardımcın olsun canım..Dünyanın en güzel sesini duyacaksın yarın inşallah..

Ettim bile canım sen gönlünü ferah tut

Ben de hep ondan korkardım. Ben ne sıkıntılara katlanacağım ama insanlar sanki onlar için doğurmuşum gibi davranacak diye. Tabii o aşamaya malesef gelemedim ama senin yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. Elinden geldiğince bunun senin çocuğun olduğunu, onların kendi çocuklarını büyüttüklerini şimdi sıranın sende olduğunu düşün ve keyfini sür. Baş kaldırsan asi olursun sussan ipleri tamamen kaybedersin yine her zamanki gibi zekice dengeler kurmak kadınlara düşüyor. Sonra da kadınlar çok düşünüyor erkekler daha basit diyorlar. Bu kadar düşünmezsek biz dünya dönmez bence

Allah yardımcın olsun canım..Dünyanın en güzel sesini duyacaksın yarın inşallah..

Allah ın izniyle hızlı kalp atışlarını duyacaksın meleğinin.... pıtır pıtır pıtır....

Ettim bile canım sen gönlünü ferah tut
canlarım teşekkür ederim saolun güzel dilekleriniz için ama korkuyorum işte çünkü gerçekten çok farklı duygu bu da en az o oniki gün beklemek gibi geçmeyen bi zamanmış
peki bişey soracagm bilginiz varmı bilmiyorum diyelimki yarın göremedi biz yarın 7+0 olacagız tekrar cagırırmı kalp atışı için yoksa bebeğin gelişmediği kesesinden belli olurda bebeğimi alırlarmı???

ahhhh... güzelim o dengeyi kurana kadar göbeğim çatlıyor..... bir anlatsam var ya..... neyse bebişim ağlıyor çıkıyorum.....

sağlıklı olsunda ikiside kabul

ben çok şükür iyim öncekilerde olan kanamalarım yok sadece istanbula geldiğimizde çok yorulmuştum bikaçgün sonra lekelenmem oldu çok şükür kanamasız atlattık

ben alışık deilim ayda bir kontrole her hafta kanamalar yüzünden görürdüm bebeklerimi bu sefer ayı beklemek zor geliyor daha çokk var martın ilk haftası görücem bebeğimi

gece uykusu diye bişi yok bende uyursamda tuhaf rüyalar görüyorum uyumaya korkar oldum ve yemek içmekle hiç aram yok canım hiç bişi istemiyor bebeği nasıl beslicem böle bilmiyorum (

canım dualarımız seninle bizde 1 martta daha keseyi görcez inşallah o güzel sesi duyarsın bizede nasip olur bu arada bizim sağlık ocağıda benim gibisini hiç görmemiştir çünkü herkesin 5-6 tane doğurduğu bi mahallede oturuyoruz :)))

ayır tabi bende yicem o minnak ellerden nanaklardan ayaklardan az bişi
zaten en zor dönemdesin arada kalmak ve lohusalık bi de sana ihtiyacı olan senin her stresinden etkilenen hisseden bir melek var...
Rabbim yardımcın olsun canım..

ahhhh... güzelim o dengeyi kurana kadar göbeğim çatlıyor..... bir anlatsam var ya..... neyse bebişim ağlıyor çıkıyorum.....

ben senin o ağlayan bebişinide yerim taammıııı

selam canım nerdesin şekerim sen bi görünüp bi kayboluyon 4 martta mı görüşcez bi daha
no şitres yes baby 10 günü ben beklerim senin yerine

gerçekten bende çok çelişkideyim senin durumun hakkında mantığıma laparaskopi ol öyle tüp dene fikri yatıyor sonra bir işlem daha yıpratırmı seni diye düşünüyorum muallakta kaldım..
son kararım bence laparaskopi ol kist durumun var doktorda önermiş zaten..
Allah korusun bir daha olumsuz sonuç alırsan keşke dersin diye korkuyorum..
sen benim için önemlisin ve üzülmeni istemiyorum asla riske atma ve lap ol en azından herşeyi bilerek girersin tüpe..

topik lahana kokmuş ayol az ötede haşlayaydın
kolay gelsin balım kaymağım..

yarın büyük gün demek sakın göbüşten baktırma alttan baksın daktır kesin olsun üstten görünmez mazallah canın sıkılır..

sende 1 martta ilk randevuna gideceksin demek

merhaba kızlar bende ilk baharda tüp yaptırmayı düşünüyorum,ilk denemem olacak inş
son olur,bi sorum olacak hamilelere ,benim yaşım 26 ve 5 yıllık ewliyim,2 embiriyo konulmasını istiyorum
aceba mümkün mü,şansımın biraz daha yüksek olması için,

Aman maşallah cnm hep böyle devam etsin biz iyicene paranoyak olduk her hafta gidiyor başka doktora oda gelmeyin diyo ama görünce rahatlıyoruz işte
bende gece çok huzursuzluk sürekli dönüyormuşum hızlı hızlı eşimde söyleniyor yavaş dön diye atıyormuşum resmen kendimi o kadar sıkıntıdayım ya gözünde sorun olursa ya kulağında diye kendi kendimi yiyorum acaba bi psikoloğa mı gitsem diyorum
allah a emanet diyorum sürekli ama günler geçmiyo inan
kuzum yemeğe çalış bol su iç ceviz falan ye tatlım zorla biraz herşey bebişler için

kızlar yarın sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptırayımmı siz yaptırdınızmı kan sayımı merkez normal tahlilleri yapıyo kan sayımı yapmadı hiç

yarın büyük gün demek sakın göbüşten baktırma alttan baksın daktır kesin olsun üstten görünmez mazallah canın sıkılır..
evet canm nasipse büyük gün umarım ii sonuçlarla dönerim..
dr um 3 aya kadar hep alttan bakacakmış canm öyle dediler zaten daha iyi olur sonuç diye bende öyle bakılması istiyorum canm...
sen napıyon nasılsın??

canm normal sartlar nedir bilmiyorum ama bu birazda dr una bağlı canm mesela benm 1 koyulması gerekkiyordu ama dr um 2 koydu 1i tuttu canm
umarım seninde benm gibi ilk ve son denemen olur canm haattao zamana gerek kalmadan kendin gebe kal

merhaba
2 embriyo transferi aslında doktorun tercihi oluyor genelde mesela ben ilk denememde üniversite hastanesinde yaptırdım 2 tane istesemde bir tane koyabiliriz dediler ikinci tüpte 3 tane koyuldu yarı özel bir merkezde yaptırdım 3.tüptede 2 tane embriyo transfer edildi son 2 denemem aynı doktorla oldu ve birden fazla embriyo transferi yaptı...öncesinde bu konuyu konuş doktorunla...

Sultanım beni başkalarıyla karIştırmayın...!
"Benim adım HÜRREM..."

Son düzenleme:

hayırlı olsun cnmmm..
Bazı merkezler bu konuda cok katı..
ısrarcı olursan koyacaklardır..

ahh cnm geldi cattı o gün demek kii..
dualarım seninle hayırlısıyla duyacaksın pıt pıtlarıı inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…