ben senin bebişini yerim taammııııı
evet canım haberim var seninle ilgili herşeyden sıkı takipçinim bilgin olsun
durulife ın gelmesi çok iyi olmuş koca göbüşüne ellemişsin
bende ellediydim ama bulaşsın diye ama olmadı ama sende işe yarayacak Allahın izniyle...
3.tedaviye başladığım sırada bizde daktırda görüşmüştük o da keseleri görmeye gelmişti..
hem lohusasın hem etrafında insanlar var muhtemelen bunalmışsındır tabii ama kalıcı değil bunlar herşey gibi bu dönemde geçip gidecek geriye nurtüpü gibi bir evlat kalacak sanasütü artırmanın en güzel yolu dereotu yemek yemeklerden önce aç karnına ye...
semuuuuşş kıııız menümüz aynıymışş..ben geldim gittim ne okuyabildim ne de cevap yazabildim bugün kardeşimin getridiği lahanaları falan haşladımm içini hazırlıyorumm buzluktan da yaprak çıkardım kendimize lahana kocam üzüm yaprağı saracam ..gene gidevcem yani bakayım dedimm..kimler var güldenim gelmişş ohh miss
yaa onlar da hemşireyiz diye geçiniyorlar..sen boşver bebişini riske atmaaa devam ilaçlara biizm bebişler kendileri çıkmadı yola biz ısrar kıyamet getirtiyoruzz.. o yüzden nazlı misafir giib iyi bakmamız lazımm..kan değerine de bakacaklarsa abaksınlarr bişey olmaz..kan verdikçee kan deveranı olur tazelenir kanınn...
ne zor bir süreç ...olsa da keşkee hemen öğrensek bbeişimiz bzimleymiş deyip rahat rahat totdan göbüşten iğneleri yesek dimii
canım ne desem bilemedim 3 ay da üsütüste 3 kere gisterskopi olmuşluğum var 6 ay öncesinde de lap olmuştumm..ama çook zor yaa laporoskopii dikişler zor oluyor be canımm..eşinlee güzelce konuşun ama sen ne istediğini iyi düşünn ara vermeni tavsiye ederim ben..
canım tüpleri alınan birnin doğal gebeliği mücize ötesi olur...tüpler alındıktan sponra ancak tüp bbekle hamile kalabilrisin ama hidrasalpenks varsa...r-tadvide başarı şansın yükselir...tüpleri alınmış birisi olarak söylüyorumm ekşınlar hep boşaa gidiyor..kendiliğinden gelen adete şükrediyorum yumurtladığıma sevinerekk..
Allah yardımcın olsun canım..Dünyanın en güzel sesini duyacaksın yarın inşallah..kızlar yarın dr kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gitcez ama ben çok korkuyorum benm için dua edermisiniz???
kızlar yarın dr kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gitcez ama ben çok korkuyorum benm için dua edermisiniz???
kızlar yarın dr kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gitcez ama ben çok korkuyorum benm için dua edermisiniz???
canım ye valla.... çok tatlı... sanada acık ayırıyım... eeee üstünde emeğin çok teyzesi....
dereotu yiyordum ama yemeklerle birlikte....aç karnına yiyim o zamna.....
ahhhhh o insanlar.... bir gün oturup anlatacağım size...lahusalığımı anlamadım.. milletin gönlünü yapmaktan.....
Allah yardımcın olsun canım..Dünyanın en güzel sesini duyacaksın yarın inşallah..
Allah ın izniyle hızlı kalp atışlarını duyacaksın meleğinin.... pıtır pıtır pıtır....
canlarım teşekkür ederim saolun güzel dilekleriniz için ama korkuyorum işte çünkü gerçekten çok farklı duygu bu da en az o oniki gün beklemek gibi geçmeyen bi zamanmışEttim bile canım sen gönlünü ferah tut
Ettim bile canım sen gönlünü ferah tut
Ben de hep ondan korkardım. Ben ne sıkıntılara katlanacağım ama insanlar sanki onlar için doğurmuşum gibi davranacak diye. Tabii o aşamaya malesef gelemedim ama senin yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. Elinden geldiğince bunun senin çocuğun olduğunu, onların kendi çocuklarını büyüttüklerini şimdi sıranın sende olduğunu düşün ve keyfini sür. Baş kaldırsan asi olursun sussan ipleri tamamen kaybedersin yine her zamanki gibi zekice dengeler kurmak kadınlara düşüyor. Sonra da kadınlar çok düşünüyor erkekler daha basit diyorlar. Bu kadar düşünmezsek biz dünya dönmez bence
bilmiyorum kuzum kulaklarını çekmek lazım bekledim bekledim kimsecikler yok
evet canım yarıladık sayılır ama gel bana sor hep kaygı hep endişe hep bi korku sağ sağlim bi doğursam gece uykusu bile yok sürekli dua ediyorum canım
canım benimki değişiyo bi kız bi erkek en son dün başka bi doktor kız dedi
daha net bişii yok ortada sen nasılsın canım umarım iyidir herşey
canım ye valla.... çok tatlı... sanada acık ayırıyım... eeee üstünde emeğin çok teyzesi....
dereotu yiyordum ama yemeklerle birlikte....aç karnına yiyim o zamna.....
ahhhhh o insanlar.... bir gün oturup anlatacağım size...lahusalığımı anlamadım.. milletin gönlünü yapmaktan.....
ahhhh... güzelim o dengeyi kurana kadar göbeğim çatlıyor..... bir anlatsam var ya..... neyse bebişim ağlıyor çıkıyorum.....
slmss kızlar güzel haber varmı
geçmişi okuyamıyorumda
ben son yasmin korunma hapıma başladım 4 martta gidicem hapta bitmiş olcak hep söylüyorum hatırlatmak için unutmayın he benim doktor günümü
ay cok heycanlıyım inşallah tutar ne zor ya bu süreç hele o transfer yapıldıktan sonraki 10günü düşünemiyorum beni bitkisel hayata alıp uyutsalar pek makbule geçer benim sitresten heryerim yara olur ben kendimi biliyorum:18::18:
kızlar hala karar veremedim. Önce lap sonra mı tüp bebek yoksa doğrudan tüp bebek mi? Ç.kistlerim geri geldi ya doktor onun için 2. bir lap önerdi. Ama tüp bebek yüzünden geri geliyor. Ben bir tüp bir lap bir tüp bir lap bir tüp bir lap yaparsam içerisi savaş alanına döner. Tüp yap o zaman ama eğer tüplerinde sıvı birikmesi varsa tüp de tutmaz dedi. O nedenle en azından tüp lere bakalım dedi. Eğer sıvı birikmesi varsa tüpü alacakBen yeniden ameliyat olmak da istemiyorum. İşimden de izin almaya yüzüm kalmadı zaten. Ama bu sefer tutmazsa da neden olmadım diyebilirim. Kızlar ben ne yapacağım nolur bir akıl verin
ben geldim gittim ne okuyabildim ne de cevap yazabildim bugün kardeşimin getridiği lahanaları falan haşladımm içini hazırlıyorumm buzluktan da yaprak çıkardım kendimize lahana kocam üzüm yaprağı saracam ..gene gidevcem yani bakayım dedimm..kimler var güldenim gelmişş ohh miss
yaa onlar da hemşireyiz diye geçiniyorlar..sen boşver bebişini riske atmaaa devam ilaçlara biizm bebişler kendileri çıkmadı yola biz ısrar kıyamet getirtiyoruzz.. o yüzden nazlı misafir giib iyi bakmamız lazımm..kan değerine de bakacaklarsa abaksınlarr bişey olmaz..kan verdikçee kan deveranı olur tazelenir kanınn...
ne zor bir süreç ...olsa da keşkee hemen öğrensek bbeişimiz bzimleymiş deyip rahat rahat totdan göbüşten iğneleri yesek dimii
canım ne desem bilemedim 3 ay da üsütüste 3 kere gisterskopi olmuşluğum var 6 ay öncesinde de lap olmuştumm..ama çook zor yaa laporoskopii dikişler zor oluyor be canımm..eşinlee güzelce konuşun ama sen ne istediğini iyi düşünn ara vermeni tavsiye ederim ben..
canım tüpleri alınan birnin doğal gebeliği mücize ötesi olur...tüpler alındıktan sponra ancak tüp bbekle hamile kalabilrisin ama hidrasalpenks varsa...r-tadvide başarı şansın yükselir...tüpleri alınmış birisi olarak söylüyorumm ekşınlar hep boşaa gidiyor..kendiliğinden gelen adete şükrediyorum yumurtladığıma sevinerekk..
canım dualarımız seninle bizde 1 martta daha keseyi görcez inşallah o güzel sesi duyarsın bizede nasip olur bu arada bizim sağlık ocağıda benim gibisini hiç görmemiştir çünkü herkesin 5-6 tane doğurduğu bi mahallede oturuyoruz :)))
Aman maşallah cnm hep böyle devam etsin biz iyicene paranoyak olduk her hafta gidiyor başka doktora oda gelmeyin diyo ama görünce rahatlıyoruz iştesağlıklı olsunda ikiside kabul
ben çok şükür iyim öncekilerde olan kanamalarım yok sadece istanbula geldiğimizde çok yorulmuştum bikaçgün sonra lekelenmem oldu çok şükür kanamasız atlattık
ben alışık deilim ayda bir kontrole her hafta kanamalar yüzünden görürdüm bebeklerimi bu sefer ayı beklemek zor geliyor daha çokk var martın ilk haftası görücem bebeğimi
gece uykusu diye bişi yok bende uyursamda tuhaf rüyalar görüyorum uyumaya korkar oldum ve yemek içmekle hiç aram yok canım hiç bişi istemiyor bebeği nasıl beslicem böle bilmiyorum(
evet canm nasipse büyük gün umarım ii sonuçlarla dönerim..yarın büyük gün demek sakın göbüşten baktırma alttan baksın daktır kesin olsun üstten görünmez mazallah canın sıkılır..
canm normal sartlar nedir bilmiyorum ama bu birazda dr una bağlı canm mesela benm 1 koyulması gerekkiyordu ama dr um 2 koydu 1i tuttu canmmerhaba kızlar bende ilk baharda tüp yaptırmayı düşünüyorum,ilk denemem olacak inş
son olur,bi sorum olacak hamilelere ,benim yaşım 26 ve 5 yıllık ewliyim,2 embiriyo konulmasını istiyorum
aceba mümkün mü,şansımın biraz daha yüksek olması için,
merhaba kızlar bende ilk baharda tüp yaptırmayı düşünüyorum,ilk denemem olacak inş
son olur,bi sorum olacak hamilelere ,benim yaşım 26 ve 5 yıllık ewliyim,2 embiriyo konulmasını istiyorum
merhaba kızlar bende ilk baharda tüp yaptırmayı düşünüyorum,ilk denemem olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?