:)))) valla elinde tel size yaziom ama hic sormadi kime yazion diye:)) alisti o da:))bu arada yemeklerin cok guzel ol mus eline saglik...valla kendim yaptım diye demiyorum çok samimiyim pek bi güzel olmuşlardı aferin bana
yaprak sarmasını sevmem ben ama seven var diye yapıyorum ben karalahana ve beyaz lahana sarması seviyrum...
selam şekerim sahilde armutlara oturmuş keyif yaparken kocişinle arada bir bizimle kaçamakmı yapıyon kocan biliyomu bunusen armuta otur bende gidip dolaptan alıp yiyeyim bari
saol cnm bu arada histereskopi olmussun cnm hayirli olsin ins... neden zor olmuss ya anlamadimmooohhhhh sefan olsun canım :13::13::13::13::13:
çokda mütevazisin yani sevsinler seni
laz kızı karalahana sevmese olurmu hiçbende beyaz lahana sarmasını ve asma yaprağı sarmasına bayılıyorum
slm cnm ozlettoin kendini!!!merak ettim dogrusu neler degistti hayatinda insallah olumlu degisikliklrdir.Sevgili dostlar!
Nasılsınız? Nette bazen bebek resimlerin görüyorum sizin avatarlarınızda kullandığınız içimi biz özlem kaplıyor. Ben giremedim çok uzun zamandır
Çok ama çok şey değişti hayatımda. Zor bir dönem oldu. Ama şimdi sular duruldu. Bebek konusunda bir gelişme yok zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ramazandan sonra yeniden başlıyoruz tedaviye. Sizler nasılsınız?
sağolllll canım benim..ne göndericeksin..hem poğaca hem dolmamı bitanesin sennn
Evt cnm ya maaleseff yapanım yok benimde halim yok valla yapmaya..
sağol cnm benim seninkilerle şimdilik idare ediyorum.
Sevgili dostlar!
Nasılsınız? Nette bazen bebek resimlerin görüyorum sizin avatarlarınızda kullandığınız içimi biz özlem kaplıyor. Ben giremedim çok uzun zamandır
Çok ama çok şey değişti hayatımda. Zor bir dönem oldu. Ama şimdi sular duruldu. Bebek konusunda bir gelişme yok zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ramazandan sonra yeniden başlıyoruz tedaviye. Sizler nasılsınız?
Gunaydin kizlar mutlu pazarlar herkesee...
kıyamam kim unuttu seni bakayım hormonların tavan yapmış inşallah gebeliktendir bu test tarihine az kalmış inşallah ramazana müjdeyle girersin tatlım menim
slm turkuazcım nasılsın
hoşheldin bebişimm nasıl geçti günlerin...inşaallah güzel değişmeler yaşamışsındır..bayramdan sonra çoğumuz tedaviye başlamayı planlıyoruz peşpeeşe doğracağımız tedavilerimize başlamış olalım inşaallah..Kesin benim dil çıkaran bebişi görmüşsündürSevgili dostlar!
Slm güzel hatunlar nasilsiniz? Yarin transferimin 11. Günü ve ben test yaptirmayi dusunuyorum.sizce ne yapayim? Icimde büyük bi korku var tusemimcim sen nasilsin neler hissediyosun? Belirti falan varmi? Kizlar dualarinizda unutmayin olurmu?
sara sultanım agzındanda bal damlıyo canım yaaa inşallah müjdeyle giricem allahın izniyle
hoşheldin bebişimm nasıl geçti günlerin...inşaallah güzel değişmeler yaşamışsındır..bayramdan sonra çoğumuz tedaviye başlamayı planlıyoruz peşpeeşe doğracağımız tedavilerimize başlamış olalım inşaallah..Kesin benim dil çıkaran bebişi görmüşsündür
selma canımm 11. gün test yapacaksın demek....inşaallah test sonucunu teyzoşlaaaar yeğeniniz cee yaptı geliyor diyerek paylaşırısn bizimlee umutlucumm....
Sagol canim benim insaallah hayirlisiyla mujdeli haberi veririm.çok heyecanliyim ve cokta korkuyorum.sanada geçmiş olsun canim dis cektirmissin nasil oldun daha iyisindir ins.
Slm güzel hatunlar nasilsiniz? Yarin transferimin 11. Günü ve ben test yaptirmayi dusunuyorum.sizce ne yapayim? Icimde büyük bi korku var tusemimcim sen nasilsin neler hissediyosun? Belirti falan varmi? Kizlar dualarinizda unutmayin olurmu?
iiyim canım şükür yüüzmün şişliği indi ama hala çektirdiğim tarafta birşey yerken zorlanıyorumm..neden ağrı oluyor çözemedimm.çoktan geçmesi lazımdı hassasiyetin..:26::26::26:
yarına şunun şurasında ne kaldı değil mii....
canım geçmiş olsun bi kaç güne bişeyciğin kalmaz inşallahiiyim canım şükür yüüzmün şişliği indi ama hala çektirdiğim tarafta birşey yerken zorlanıyorumm..neden ağrı oluyor çözemedimm.çoktan geçmesi lazımdı hassasiyetin..:26::26::26:
yarına şunun şurasında ne kaldı değil mii....
ikramayacım geçmiş olsun dişini çekmişsin canım bugüne kadar diyemedimse kusuruma bakma kendi derdimden unutmuşumdur özür dilerim gerçekten
ağrımasına gelince fırçalamya dikkat et canım yemek artıkları o boşluğa gelirse onlar ağrı yapar eğer alt çeneyse çekilen dişin şişlik bi hafta kadar sürüyo ama üst çeneyse iyileşmesi daha kolay oluyo
canım geçmiş olsun bi kaç güne bişeyciğin kalmaz inşallah
inşallahh doğumunu da dinleriz kuzum yakın zamanda diş olayıda kötü bi durum hiç sevmem dişçilerigeçecek inşaallah hepi topu bir diş çektirdimm..doğum yapmışım gibi abarttım sanırsamm
sen nasılsın elizprenses üzmüyordur inşallah annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?